فرید جان تق که خیلی زیاده.حالا خودش هیچ .مشابهاتش که خیلی خیلی زیاده.هر جا بری بالاخره یه مدل داره
نشونت بده.
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
سیلور سنت
جاز
زینو
آزارو پورهوم
فرید جان تق که خیلی زیاده.حالا خودش هیچ .مشابهاتش که خیلی خیلی زیاده.هر جا بری بالاخره یه مدل داره
نشونت بده.
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
سیلور سنت
جاز
زینو
آزارو پورهوم
به نظر من ارزش داره...قیمتش در بازار های خارجی خیلی بیشتره...
من توی عطرهای دیزانر عطری به کیفیت تق هرمس ندیدم...بدون شک یکی از بهترین عطرهای تاریخ عطرهای دیزاینر هست...کیفیتی نیچ گونه داره و بسیار حرفه ای ساخته شده..سه سال متوالی در نظرسنجیه اعضای بیس نوت بهترین عطر دیزاینر شد..
..من به شخصه پرفیومش رو بیشتر از تویلتش میپسندم....
سی اچ بوی خیار میداد یه جورایی..ولی خیلی شیمیایی بود...یاد ممورایز امپر افتادم...
کلا کارهای شنل جدید بوهای معمولی ای دارند ولی کیفیتشون نسبتا خوبه.....من الور اسپرت رو خیلی خوشم نمیاد ولی اذعان میکنم که کیفیت خوبی داره...
Last edited by mhek; 08-03-2012 at 22:16.
[QUOTE=mjd323232;6890111]موفق باشید
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
ام7 فرش
پولو بلو
آرامیس کول (اگر پیدا کنی!)
اگر هم ارزون میخوایی
اوپن (اصلش) به نظر من تو قیمت ارزون ها بهترین گزینه هست
---------- Post added 09-03-2012 at 12:00 AM ---------- Previous post was 08-03-2012 at 11:58 PM ----------
علی جان بله درست میگی ولی تا به حال مد نظرم نبوده. ولی این که دیدم 50 میل رو 85 میده وسوسه ام کرده
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
منم بد جور وسوسه شدم که 50 میل ازش داشته باشم![]()
قیمت CK Euphoria چنده؟!
یکی از آشنایان یه جا دیده 100 ، یه جا دیده 50 ، 50 تومنیه رو خریده بعد 10 دقیقه دیگه هیچ بویی نمیاد ازش![]()
به به جنس تقلبی! خدا بده برکت![]()
[QUOTE=f.t.g;6890701]اوپن اصل رو چطوری تشخیص بدیم؟ چند میل داره ؟ قیمت چنده؟
[QUOTE=farina1709;6890923]اصلیش هم موندگاری نداره.بی خیالش بشید کلا بهتره
البته اینتنسش بهتر شده ولی اونم نه.![]()
من كه هر كاري كردم ازش خوشم نيومد اصلا بوي تيز و ترش داشت اولش اصلا خوشم نيومد از تق هرمس
[QUOTE=cyber861;6890928]اگر منظورت ایفوریاست منم موافقم ولی حیف که بوی به این خوبی موندگاری نداره![]()
دقیقا همین حسی که من دارم بهش.یه زمانی یه اسپری اش رو داشتم چون فرش تر بود باش حال میکردم.یا
شایدمبه خاطر این بود که اینقدر کپی اش تو بازار نبود و باره اول بود این بو رو حس میکردم.نمیدونم حالا هر چی
هست اینم بگم که خیلیا فکر میکنن بویه کپک میدی وقتی میزنی.نمیدونم والا من که کپک حس نکردم.
ولی یه ادکلنه خشنه به نظرم که زود باعث سر درد میشه.برایه کلکسیون خیلی خوبه.چون بوش خاصه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)