شبانه صبانت در مشهد افتضاح و داغون شده
شبانه صبانت در مشهد افتضاح و داغون شده
سلام . بچه هایی که مشهد هستند و صبا نت دارن آیا از سرعتشون راضی هستند؟؟ به نظرتون مصرف حجمش بالا نیست؟؟ تو خونه ما فقط مامان بابا هستند که روزی نیم ساعت وصل می شن ویدیو کال دارن ولی من نمی فهمم چرا مصرف 3 ماهش به اندازه 1 ماه شده درحالیکه قبلا که خودم بودم حتی گیگ اضافه می یومد .. مورد بعدی قطع و وصلی زیاد شما هم دارین؟؟ و اینکه 2 روزه ovoo وصل نمی شه !!! کسی این مشکل ها رو نداره؟؟؟
دوستان صبا چطور شده اوضاش
بعد یک سال در به دری میخوام برگردم صبا
بازم میتونم هر شب 4 گیگ دانلود کنم؟؟؟؟
سرعت شبانه 260 هست یا نه؟؟؟
سلم دوست عزیز سرعت من 1mbو شبا با 120kbدان می کنم
من با 128 با سرعت 120kb/s دانلود میکنم !!!
دوستان واقعا اعصصابم خورد شده !
تاریخ شروع استفاده : 10/18
و امروز 10/27 هستش
و پایان سرویسم هم 11/19
من قبلا که داتک داشتم ماهی 3 گیگ میگرفتم حجم اضافه هم میاوردم !
الان که صبانت گرفتم و فقط 9 روز از اکانتم گذشته میبینم از 5 گیگ حجمم 2.6 گیگش مصرف شده !
واقعا سر در نمیارم من کی اینقدر حجم مصرف کردم !
چهار تا پیج بالا و پایین کردیم اینهمه حجم مصرف شده
الان صبانت مشهد به کل داغونه مخصوصا شبانه
خدا بگم چیکارشون کنه
تهران هم شبانه داغوونههههههههههههههه
لامذهب ADSL نیست که ، کل جهان اینترنت پر سرعت داره ما هم اینترنت پر سرعت داریم
گند زدن با این سرویس های بدرد نخورشون
بچه ها برای من سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چند وقته باز نمیکنه و پیغام زیر رو میده :
Server Error in '/' Application.
The current identity (NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE) does not have write access to 'c:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files'.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.Web.HttpException: The current identity (NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE) does not have write access to 'c:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files'.
Source Error:
An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
Stack Trace:
[HttpException (0x80004005): The current identity (NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE) does not have write access to 'c:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files'.]
System.Web.HttpRuntime.SetUpCodegenDirectory(Compi lationSection compilationSection) +8935406
System.Web.HttpRuntime.HostingInit(HostingEnvironm entFlags hostingFlags) +152
[HttpException (0x80004005): The current identity (NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE) does not have write access to 'c:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Tem porary ASP.NET Files'.]
System.Web.HttpRuntime.FirstRequestInit(HttpContex t context) +8907951
System.Web.HttpRuntime.EnsureFirstRequestInit(Http Context context) +85
System.Web.HttpRuntime.ProcessRequestInternal(Http WorkerRequest wr) +259
--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.3625; ASP.NET Version:2.0.50727.3634
چکار کنم ؟
سلام
دوست خوبم از این آدر استفاده کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
دوستان پورت چیز پی ان از نظر سرعت چطوره؟ من که اصلا نمیتونم یک سایت هم باز کنم حالا چه برسه بخوام دانلود کنم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)