تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 516 از 1124 اولاول ... 164164665065125135145155165175185195205265666161016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,151 به 5,160 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

داره خودمونی میشه DANCE6410's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

lمیدونم هیچکیباور نمیکنه من یازدهمین روزمه که دارم از 2 مگ جشنواره استفاده میکنم رو همین خط با 512 حجمی تضمین شده سرعت 980 با 2 مگ جشنواره شاید برسه 1050 تا،سرعت دان،512 تا 130 میره اما این 2 لعنتیییییییییی 80 درصد مواقع با 126 تا دانلود میکنه،
    Sc@ry جان جریان این جشنواره ها چیه،خطمم رو دو بسته شده،نویز هم نداره.بگین انشتین بیاد اینو حل کنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

فروم یه آپشن داره به نام آخرین فعالیت
    اگه نگاه میکردین میدیدین که من کلاً به فروم سر نزده بودم
    الان اومدم دیدم همه اتهامات بهم زده شده
    سلام
    ببخشید ولی شما در حالت مخفی هستی
    (فقط خودت میتونی ببینی آخرین بار کی آمدی انجمن )

اینو بزن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از 55021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    ببخشید ولی شما در حالت مخفی هستی
    (فقط خودت میتونی ببینی آخرین بار کی آمدی انجمن )

اینو بزن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا این اقا نیاد بگه یکی دیگه .اصلا همون اول میتونست نگه من کارمند مخابراتم.

5. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فرق داره فرض کن اکانتت 20 فروردین ساخته میشه، 3روز بعد خطت رانژه میشه و 23 فروردین از خطت استفاده میکنی. بسته به تنظیمات اکانتینگ اولین شارژ یک ماهه شما میتونه 20 اردیبهشت تموم شه یا 23 اردیبهشت. و فرض میکنیم شما بار دون اکانت رو 25 اردیبهشت شارژ کنی و 27 اردیبهشت باهاش کانکت شی شارژ یکماهه شما میتونه 20خرداد(وابسته به زمان ساخت) 23خرداد(وابسته به اولین استفاده از اکانت)، 25خرداد(وابسته به زمان شارژ) یا 27خرداد(وابسته به اولین استفاده از شارژ) منقضی شه
    حالا این 18 گیگ جریانش چیه برای اکانت قدیمی هست یا جدید شارز کنی اینجوریه چون من نامحدود شارز کردم پنلم چک کردم میخای شارز کنی هنوز نامحدود میزنه اون موفع که من شارز کردم نامحدود اوردم نمیشه که وسط کار محدود بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حالا این 18 گیگ جریانش چیه برای اکانت قدیمی هست یا جدید شارز کنی اینجوریه چون من نامحدود شارز کردم پنلم چک کردم میخای شارز کنی هنوز نامحدود میزنه اون موفع که من شارز کردم نامحدود اوردم نمیشه که وسط کار محدود بشه
    امروز بهم گفتن برای منم تغییر میکنه یعنی دزدی تو روز روشن من نامحدود شارز کردم و پول نامحدود دادم ولی محدود کردند من که دیگه میرم مخابرات هرچی مشکل داشته باشه بازم بهتر از اینه که ازت دزدی کنند اون از شارز کردن اینم از این

داره خودمونی میشه behnam.ps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

lمیدونم هیچکیباور نمیکنه من یازدهمین روزمه که دارم از 2 مگ جشنواره استفاده میکنم رو همین خط با 512 حجمی تضمین شده سرعت 980 با 2 مگ جشنواره شاید برسه 1050 تا،سرعت دان،512 تا 130 میره اما این 2 لعنتیییییییییی 80 درصد مواقع با 126 تا دانلود میکنه،
    Sc@ry جان جریان این جشنواره ها چیه،خطمم رو دو بسته شده،نویز هم نداره.بگین انشتین بیاد اینو حل کنه.
    دوست عزیز شاید بهتر بود کمی واضح تر مینوشتید ، الان 1 ربعه دارم تلاش میکنم بخونم چی نوشتید!!

9. این کاربر از behnam.ps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam.ps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

حسابگر با این کارش ضربه بزرگی به اعتبارش زد!
    شاید درامد زیادی نصیبش نمیشد از سرویس ویژه ولی مشترکای خیلی زیادی رو به خاطر همین سرویس جذب کرده بود...
    نامحدود های معمولی حسابگر هم که خیلی خیلی گرون قیمتند! (512 بالای صد هزار تومن!) ...

الان برای نامحدود فقط میمونه مخابرات و اسیاتک ...

برای محدود هم اسیاتک اگه سرعت شبانش مناسب باشه با توجه به اینکه 8 ساعت رایگان داره در برابر 5 ساعت حسابگر ...

مخابرات هم که افتضاحه ..مزخرفه ...بده ... بی خیال مخابرات بشین
    در کل بهتره قید اینترنت رو بزنیم

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز شاید بهتر بود کمی واضح تر مینوشتید ، الان 1 ربعه دارم تلاش میکنم بخونم چی نوشتید!!

اتفاقاً واضح نوشته !

ایشون دو تا سرویس از مخابرات گرفته روی دو خط

1- سرویس محدود 512 که با سرعت 130 دانلود دار
    2- سرویس 2 مگ محدود جشنواره که سرعتش به 127 میرسه حداکثر

حالا دلیلش رو پرسیده که چرا 2 مگ اینقدر پایین تر از 512 هست و اینکه نویز هم نداره ...

پ ن : در واقع شک ایشون به این هست که سرویسای جشنواره با سرعت پایین تری بسته شده باشند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لعنت به حسابگر 512 نامحدود 27 تومنی رو کرده 512 18 گیگ همون قیمت!!حالا چیکار کنم؟تورو خدا الان دارم از شارج رایگان اتسفاده میکنم مخابرات 512 نامحدود داره و قیمت و پینگش چجوره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این حسابگر 512 نامحدود 27 تومنی رو کرده 512 18 گیگ همون قیمت!!حالا چیکار کنم؟تورو خدا الان دارم از شارج رایگان اتسفاده میکنم مخابرات 512 نامحدود داره و قیمت و پینگش چجوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •