کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanmotori; 01-08-2011 at 19:12.
دوستان من قبلا هم این سوالو پرسیدم اما جوابی داده نشد
-
برای اینکه اس ام اس های مهم یا جوک و اینجور چیزا رو یه جا جمع کنیم ( غیر کپی کردن توی فایل های text ) چیکار باس کنیم ؟
قبلا ها توی گوشیهای جوا یا سیمبین میتونستیم اس ام اس ها به یه پوشه منتقل کنیم
اینجا امکانش موجود نیست ؟!
شما برنامه ی GO SMS Pro رو نصب کن خیلی خیلی بهتر از برنامه ی اس ام اس خود گوشیه کلی امکانات جالب داره گرافیک خوبی هم داره![]()
دستتون درد نکنه من این نرم افزارو نصبیدم
خیلی خوبه
یکمی نیاز داره که باش عادت کنم
محیطه زیبایی هم داره
میشه کاری کرد که دلیوریش یه صدایی داشته باشه ؟
منم همین مشکلو از این برنامه گرفتم اصولا همه ی اس ام اس ها دلیور میشه من که برام مهم نیست
سلام دوستان.بین Galaxy S و Nexus S کدوم بهتره ؟ یه Nexus S کارکرده پیدا کردم کارکرده ، 11 ماه از گارانتی ش مونده طرف میده 430 تومن ( خالی ه خالی هست هیچی توش نصب نشده) . ارزش داره ببرم 430 تومن بهش بدم ؟
بچه ها همون طور که میدونید گالری عکس گالکسی اس کمی از کیفیت عکس ها کم میکنه . با چه برنامه ایی میشه عکس ها را با کیفیت واقعی دید . ؟
قیمت نوی این گوشی بدون گارانتی الان چنده...؟ و به نظرتون تو این رنج قیمت انتخاب بهتر چیه....؟ منظورم i9000 بودا....
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
من خودم مهر پارسال i9000 گرفتم راضیم... برای یکی دیگه میخوام... ولی الان نمیدونم تو بازار هنوز مونده یا نه... و چه قیمت!
تو این بدون توقع از دوربین گالکسی اس بهترین انتخابه...
من خودم دیزایر اس دارم ازش راضیم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)