پیش شماره من تو لیست نیست و نمیتونم رزرو کنم. از طرفی خودمم هم زیاد مصمم نیستم که پیگیری کنم اخه این مخابرات هیچیش معلوم نیست. الان سرعت شبانه رایگان خوبه ولی معلوم نیست چند روز دیگه هم همینطور باشه یا نه
پیش شماره من تو لیست نیست و نمیتونم رزرو کنم. از طرفی خودمم هم زیاد مصمم نیستم که پیگیری کنم اخه این مخابرات هیچیش معلوم نیست. الان سرعت شبانه رایگان خوبه ولی معلوم نیست چند روز دیگه هم همینطور باشه یا نه
..............................
اره منم الان چک کردم روزی که درخواست همین نوروزی رو داده بودم همین پیغام که عملیات رانژه با موفقت باه پایان رسیده اومده ولی خوب این نشون میده چرت وپرت هست چون خط من رانژه بوده و نیازی نیست که دوباره رانژه بشه
در هر صورت چون میخواستید بدونید گفتم که هست
ولی پیگیر کنید حتما درست میکنن باید حضوری برید تا درست بکنن
پیش شماره منم نبود زنگ زدم درست کردم کی دیگه از بچه ها همین انجمن هم این مشکل رو داشت با تلفن براش درست کردن
بازم میگم وقتی طرح های قبلی رو دارید دیگه غیر ممکن هست بهتون طرح نوروزی ندادن چون نمیتونن بگن پورت خالی نداریم چون شما نیازی به پورت خالی ندارید و خودن از قبلا یه پورت دارید فقط باید پیگیر باشید حالا اگه کسی الان میخواد طرح جدید بگیره دیگه بستگی به شانسش داره که توی منطقشون پورت خالی باشه یا نه
از نطر سرعت هم فعال که خوب هست حالا تا بعد
اگه 1 ماه انتخاب کنیم شبانه نمیدن؟
اصلا یکماه نداره درسته توی این معرفی اینجوری نوشته ولی وقتی که میری قسمت رزرو تا درخواست بدی فقط 6 ماهه و یکساله داره
البته اولش اینجوری بود نمیدونم الان درست شده یا نه
من الان یکی خریدم و واسم فعال شده طرح نوروزی 1MB هستش با حجم 0 گیگ ولی الان وصل شدم و می خواهم دانلود شبانه کنم نمیشه
علتش چیه؟ مگه نمی گند که شبانه رایگان هستش؟!!!! پس چرا نمیشه؟![]()
شنیید م که این طرح کمپین دائمیه و الکی میگند از 12 اسـفـنـد 1391 تــا 6 اردیبهـشـت 1392
دوستان من میخام طرح کمپین رو بردارم ولی پیش شمارمو نمیخونه. الان من تو خود اصفهانم باید به کدوم شماره زنگ بزنم تا پیش شمارم فعال شه؟؟؟؟؟ یه بار به 2020 هم زنگ زدم طرف گیر داده بود برم مخابرات ولیعصر دیگه داشت رو اعصابم راه میرفت میخاستم 4 تا درشت بارش کنم. وقتی جواب یه سوال بلد نیستن هی میگن برو مخابرات ولیعصر. D:
حالا من به کدوم شماره زنگ بزنم؟؟؟؟ راستی از تو خود 2020 هم ظاهرآ میشه رزرو کرد. اونجوری خوبه رزرو کنم؟؟؟؟؟؟
قبلآ که من طرح برنا گرفته بودم برای فعال کردنش زنگ زدم به 2030 یه شماره بهم داد گفت برو ازشون یوزر پسورد بگیر. الان به همون شماره زنگ بزنم که پیش شمارمو واسه طرح کمپین فعال کنند؟؟؟؟؟ چی بهشون بگم دقیقآ؟؟؟؟؟
Last edited by mamad24; 07-04-2013 at 20:00.
زنگ بزن مخابرات منطقتون کاری که من کردم یا خودشون انجام میدن یا راهنمایی میکنن
دوستان بدون حجم بردارید نمیتونید از شبانه استفاده کنید برای استفاده از شبانه باید حتما ترافیک روزانه داشته باشید اگه اون صفر بشه دیگه نمیشه تا ترافیک بخری یا ماه تموم بشه و ترافیکت شارژ بشه
اختلاف بین بدون حجم و 2 گیگ حدود 4 تومن هست بعد بدون حجم بردارید باید حداقل ماهی یه گیگ بخرید که 4 تومن پولش هست و از نظر پولی همون در میاد ولی ماهی یه گیگ روزانه دارید مگر اصلا اون یه گیگ رو مصرف نکید و البته مهمتر از اون یه گیگ رو نسوزونن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)