تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 516 از 1049 اولاول ... 164164665065125135145155165175185195205265666161016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,151 به 5,160 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

شما یک گیرنده دیجیتال احتیاج داری که دو تیونره باشه و قابلیت ضبط داشته باشه
    این گزینه هم داره اگه با قیمت حدود 200 هزار تومانی اش مشکلی نداری برو بخر
    من تا 300 مشکلی ندارم
    خواهشا بهترین مدل را تا 300 معرفی کنید
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با توجه به اینکه از نظر تیوری این دو محصول شبیه هم هستند در عمل کدام بهتر جواب داده اند؟ ( بدون توجه به قیمت)
    با تشکر

.

. بلوسنس +T14

. خـوش باشیـد

.
    کجای این دوتا شبیه هم هست؟
    اشک من را در آورده

این دو محصول مال دو کارخانه متفاوت هستند و از نظر تیونر با هم تفاوت دارند.
    از همه نظر لومکسی 3605 چیزی از تی 14 کم نداره ، بلکه یک DVD پلیر هم زیاد داره!
    بلوسنس یک سال گارانتی تعمیرات بدون اجرت ( با دریافت هزینه قطعات) بیشتر از لومکسی داره ولی لومکسی خدمات ارزانتری داره.
    تنها مشکل 3605 کوچک بودن سایز فونت زیر نویس فارسی اون در حالت پخش فیلم از روی هارد است ( آپدیت ظاهراً در راه است یا آماده شده را دقیقاً نمی دونم)
    در عوض این مشکل لومکسی 3605 از لحاظ گیرندگی قدرت بیشتری نسبت به بقیه برندهای موجود داره، و تفاوتش کاملاً محسوس است.
    این دستگاه ها یک HD پلیر حرفه ای نیست! بلکه یک گیرنده دیجیتال حرفه ای با قابلیت ساپورت فیلم های FullHD است و فیلم های فول اچ دی 1080P را ساپورت می کنه.
    شما نباید انتظاری که از یک HD پلیر 200 هزار تومانی دارید را از یک گیرنده هم داشته باشید
    مسلماً اگه 200 هزار تومان پول برای گیرنده دیجیتال بدهید اون هم قابلیت های بیشتری در اختیار شما می گذاره
    DVD پلیر دستگاه چیز خاصی نیست! شما یک DVD معمولی که بخوای بخری باید حداقل 35 الی 40 هزار تومان پول بدهی ولی در این دستگاه به دلیل حذف یک بسته بندی ، یک واسطه جهت فروش، یک پوسته از دستگاه DVD و استفاده دو دستگاه از یک بسته بندی و یک پوسته (قاب فلزی) شما پول کمتری میدی.
    دستگاه هم دوکاره نیست! دوتا دستگاه توی یک بسته بندی است که به صورت کاملاً جدا از هم کار می کنه و شما به جای دوتا کنترل یک کنترل در دست خودتون دارید. جدا بودنش به این معنی است که شما اگه از DVD پلیر استفاده کنی قسمت گیرنده دیجیتال کاملاً خاموش است و اگه از گیرنده استفاده کنی قسمت DVD کاملاً خاموش است.
    علت این امر پایین آوردن مصرف برق دستگاه ، استهلاک کمتر در دستگاه است
    هم قیمت بودنش هم کاری به کیفیت نداره و بحث رقابت بین دو توزیع کننده است
    آقای شاپ چرا حقیقت را نمی نویسی
    از شما که هر حرفی به من زدی رفتم جای دیگه دیدم داری درست میگی. انتظار نداشتم
    نگفتن حقیقت هم کم از دروغ گفتن نداره.البته من از اون روزی که باهات حرف زدم اومدم و یک به یک پست هاتون را چک کردم. دیدم که دیگه از تی 14+ حمایت نمی کنی ولی حقیقت را هم نمی گی.
    اقای/خانم/شرکت New-P30world شما که اینقدر از 14+ حمایت می کنی و میگی من خریدم و بردم گارانتی خوب بود. عالی بود. پول ازم نگرفتند. برام عوضش کردند. من دستگاهم اول شبکه ها را به سختی می گرفت. بعد به اقای اسفهان شاپ زحمت دادم و اومد سالم تحویلم داد. تا اینجا مشکلی نداشتم. بعدش اول 2 تا قلش ازم سوزوند (دائم به دستگاه متصل بود). بعد موقع ضبط روی فلش درست ضبط نمی کرد و دائم گیر میکرد. توی خونه اعصاب همه را خورد کرده بود. بردمش دوباره برام درستش کنند. هی میگفتند سالم است و مشکلی نداره تا موقعی که خود اصفهان شاپ تستش کرد و گفت مشکل داره. هارد را اصلاً درست نمی شناخت و گیر می کرد و اذیتمون میکرد. هارد 500G من را سوزوند. خوب اگه من ادم بندالی بودم که میرفتم تهران و دفتر سما را روی سر کارمنداش خراب میکردم. بعد از سوزوندن هاردم (دادم گارانتی یک هارد دیگه گرفتم) کنترلش یکهو از کار افتاد!
    رفتم و یک کنترل از اصفهان شاپ گرفتم 4600 تومان (خودم دیدم که 4500 خریده بود) یکی دو ماه بعد دوباره کنترل تعطیل شد رفتم کنترل خریدم 7300 تومان (خودم فاکتور را دیدم.شده بود 6000 تومان + 7000 تومان هزینه ارسال 6 تا کنترل. از بس من رفته بودم اونجا روش نشد بیشتر ازم پول بگیره اخه قیمت فروشش را منشی شرکت می گفت 9000 تومانه. من اونجا بودم زنگ زد سما) قبلش هم یادم رفت بنویسم . یکبار هم کنترل از 2 متری فقط جواب میداد و دورتر کار نمی کرد. فرستادمش گارانتی با 7000 تومان هزینه ارسال به تهران. چشمی گیرنده کنترل که می گفتن خراب است درست کنند. خوب من میدادم اینجا بدون گارانتی همسایه مون ازم 5000 تومان میگرفت درستش کنه. بعد هم میگن بهترین دستگاه است
    شما مثل من گول نخورید. البته گیرنده اش تا حالا سالم بوده ولی از بس رفتم طالقانی و برگشتم کلاً از این خسته شدم.
    خلاصه اش فعلاً همون انالوگ را چسبیدیم با برفکش بهتر از اعصاب خرد کنی دیجیتال است.

3. 3 کاربر از moohamaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اين مدلو كجا ميشه ديد تو جمهوري تو پاسا‍‍ژشركا داشت ولي ميگفت بالاي 1ميليون درمياد .
    تو شرکا داره.و پارک وی نبش ولیعصر هم داره.چرا بیشتر از 1 در میاد؟بستگی به آمپت داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اشک من را در آورده

نگفتن حقیقت هم کم از دروغ گفتن نداره.البته من از اون روزی که باهات حرف زدم اومدم و یک به یک پست هاتون را چک کردم. دیدم که دیگه از تی 14+ حمایت نمی کنی ولی حقیقت را هم نمی گی.
    اقای/خانم/شرکت New-P30world شما که اینقدر از 14+ حمایت می کنی و میگی من خریدم و بردم گارانتی خوب بود. عالی بود. پول ازم نگرفتند. برام عوضش کردند. من دستگاهم اول شبکه ها را به سختی می گرفت. بعد به اقای اسفهان شاپ زحمت دادم و اومد سالم تحویلم داد. تا اینجا مشکلی نداشتم. بعدش اول 2 تا قلش ازم سوزوند (دائم به دستگاه متصل بود). بعد موقع ضبط روی فلش درست ضبط نمی کرد و دائم گیر میکرد. توی خونه اعصاب همه را خورد کرده بود. بردمش دوباره برام درستش کنند. هی میگفتند سالم است و مشکلی نداره تا موقعی که خود اصفهان شاپ تستش کرد و گفت مشکل داره. هارد را اصلاً درست نمی شناخت و گیر می کرد و اذیتمون میکرد. هارد 500G من را سوزوند. خوب اگه من ادم بندالی بودم که میرفتم تهران و دفتر سما را روی سر کارمنداش خراب میکردم. بعد از سوزوندن هاردم (دادم گارانتی یک هارد دیگه گرفتم) کنترلش یکهو از کار افتاد!
    رفتم و یک کنترل از اصفهان شاپ گرفتم 4600 تومان (خودم دیدم که 4500 خریده بود) یکی دو ماه بعد دوباره کنترل تعطیل شد رفتم کنترل خریدم 7300 تومان (خودم فاکتور را دیدم.شده بود 6000 تومان + 7000 تومان هزینه ارسال 6 تا کنترل. از بس من رفته بودم اونجا روش نشد بیشتر ازم پول بگیره اخه قیمت فروشش را منشی شرکت می گفت 9000 تومانه. من اونجا بودم زنگ زد سما) قبلش هم یادم رفت بنویسم . یکبار هم کنترل از 2 متری فقط جواب میداد و دورتر کار نمی کرد. فرستادمش گارانتی با 7000 تومان هزینه ارسال به تهران. چشمی گیرنده کنترل که می گفتن خراب است درست کنند. خوب من میدادم اینجا بدون گارانتی همسایه مون ازم 5000 تومان میگرفت درستش کنه. بعد هم میگن بهترین دستگاه است
    شما مثل من گول نخورید. البته گیرنده اش تا حالا سالم بوده ولی از بس رفتم طالقانی و برگشتم کلاً از این خسته شدم.
    خلاصه اش فعلاً همون انالوگ را چسبیدیم با برفکش بهتر از اعصاب خرد کنی دیجیتال است.
    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    اگه جایی من دروغ گفتم شما همینجا بنویس تا از همه دوستان معذرت خواهی بکنم و دیگه حتی یکدونه پست هم اینجا نزنم
    بهترین برندها هم همه اجناسی که تولید می کنند یک درصد پایینی خرابی داره و همه جنس های خروجی از کارخانه ها سالم نیستند، نمونه این ها را توی شرکت های تولید ماشین می تونید ببینید که بعضی اوقات تعداد زیادی خودرو را به کارخانه فراخوانی می کنند تا یک ایراد را در جنس تولید شده شون درست بکنند
    حالا شما یک دستگاه خریدی و خراب شده، رفته گارانتی نمیشه گفت که همه تولیدات اون کارخانه خراب است!
    نحوه رفتار من اگه با شما کوچکترین مشکلی داشته همینجا معذرت خواهی میکنم ولی دوست عزیز گارانتی جنس خریداری شده توسط شما با من نیست! و شرکتی که گارانتی کرده تلفنش روی کارت گارانتی هست و همه مشکلات شما را رفع می کنه.
    عدم رفع مشکل و یا نارضایتی از نحوه ارائه خدمات توسط شرکت مربوطه هم از حیطه عملکرد من خارج است و همانطور که خودتون می دونید من نهایت کاری که از دستم میامد برای شما انجام دادم.
    در ضمن هر کسی جنسی را خریداری کنه هزینه حمل تا محل گارانتی طبق شرایط پشت برگ گارانتی با مصرف کننده است
    مشکلات دستگاه بلوسنس هم مربوط به تولید کننده است و به شخص بنده قانوناً ربطی نداره.
    بالا و پایین رفتن قیمت هم که کلاً به من ربطی نداره و به عواملی مثل ..... مربوط است (شما که ... را دیدی)
    بابت اطلاعات از دست رفته روی هارد شما هم واقعاً نمی دونم چی بگم!
    Last edited by isfahaneshop; 18-11-2011 at 22:57.

6. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

3

اشک من را در آورده

.

. نمیشه گفت حمایت، توصیه ایی هست به کسایی که قصد خرید گیرنده دیجیتال با قیمت مناسب و... دارند..

. همه اینا که گفتید واسه چند نفر پیش اومده که حالا بگیم کلا این دستگاه ، دستگاه خوبی نیست و... ! ؟ ؟

. اونی که رفیقم گرفت و اصلا کار نکرد هم، دیگه الان مطمئن شدیم طرف می دونسته و انداخته.. نه اینکه...

. رفیقم اولش فقط از نمایندگی گول خورد! و بعد تعویض حالا از دستگاه راضی هستش و دیگه مشکلی هم نداشته...

. من خودم خب بلافاصله خریدم و از خریدم راضی ام.. چرا ؟ :

. خب قیمت مناسب میخواستم در عین حال گیرنده قوی و قابلیت ضبط و ساپورت فرمتهای مختلف..

. زیر 100 تومن بهترین گزینه همین دستگاه هستش، گیرنده اش عالی، پلیر و غیره.. خوب..

. بازم این شد حمایت ؟ ! نه والا.. خودم قبل اینکه بگیرم توصیه دیگران رو سبک سنگین کردم و الان...

. به اصطلاح خواستم خلاصه گویی! کنم/

. خـــوش بــاشــیـــد

.

8. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    مرسي رايان جان از توجهت
    من دنبال مدل دنون ميگردم مي خوام كنار lcdبزارم و قيافه هم مهم ميشه ميخوام بانداش حداقل 2تاش بلند باشه مدل دنون چيه دقيقا يا يه عكس ازش بزاريد لطفا
    ممنون از همه

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    مرسي رايان جان از توجهت
    من دنبال مدل دنون ميگردم مي خوام كنار lcdبزارم و قيافه هم مهم ميشه ميخوام بانداش حداقل 2تاش بلند باشه مدل دنون چيه دقيقا يا يه عكس ازش بزاريد لطفا
    ممنون از همه
    denon 1311xp بلندگوی ایستاده یا استند نداره.
    چقدر می خواید هزینه کنید؟

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_tadvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست گرامی من مدل 717 را خریدم امتحان نیز کردم زیرنویس فارسی را ساپورت میکند
    من Subtitele را که در Movie ساپورت میکند را برایت مینویسم
    .(SAMI(smi).substation ALPha(ssa/txt).Micro DVD(sub/txt).Vobsub(sub).
    (subviewer1.0(sub).subviewer2.0(sub/txt).Tmplayre(txt).(.DVD subtitele system(txt)
    ( subRib(srt/txtضمنا فرمت mkv را نیز ساپورت میکند
    مبارکه
    کیفیت صدا در پخش موسیقی و پخش فیلم چجوریه؟
    زیرنویس فارسی رو با فیلم همنام کردی تا تونستی ببینی؟
    کلا یه توضیح در مورد این مدلی که گرفتین میدین
    ممنون

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان آقاي برزين تو وبلاگشون پيشنهاد دادن كه هركي ميتونه براي ايشون يك تحليل ارسال كنه تا تو يك نظر سنجي راي ديگران بگيره. چون ميدونم بچه هاي اين فروم حرفه اي هستند و تحليل هم نوشتن گفتم خبر بدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان گل با سلام . من حدود دو سال پیش یه سیستم rs70 خریدم ولی تا الان زیاد باهاش ور نرفتم و زیاد از تنضیمات آمپ 819 این پکیج سر در نمیارم . لطفا اگه کسی کاملا به تنظیماتش وارده که بشه بهترین صدا رو ازش گرفت بهم شماره تماس بده تا من باهاش تماس بگیرم برای تنضیمات . با تشکر

سلام دوست عزیز . به نظر من بهترین کار اینه که شما از روی دفترچه مرحله به مرحله تنظیمات رو انجام بدی تا به اون صدایی که مورد نظرت هست برسی . بحث صدا یک بحث سلیقه ای هستش و به گوش فرد هم ربط داره . نمیشه گفت که صدایی رو که من تنظیم کردم و میپسندم برای شما هم حتما مطلوب هستش . ضمن اینکه تنظیم آمپ با توجه به اسپیکر های استفاده شده با اون آمپ انجام میشه . پس مثلا من که آمپم با شما یکیه اما اسپیکر هام کلا فرق داره و ساب ندارم تنظیماتم کلا میتونه با تنظیمات شما متفاوت باشه. بهترین کار اینه که شما دفترچه رو بخونی تا هم با قابلیت های سیستمت آشنا بشی هم آمپ رو مناسب استفاده خودت بتونی تنظیم کنی.

16. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •