تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 516 از 1024 اولاول ... 164164665065125135145155165175185195205265666161016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,151 به 5,160 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

برای گرفتن نمره ی خوب توی امتحانات کشوری ، توصیه می کنم کتاب درسیتون رو مطالعه کنید و زیاد سراغ جزوه نرید ، سعی کنید روی مثالها و تمرینات کتاب تسلط پیدا کنید ، کنکور هم همین کتابه ...

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این جملات برای یک معلم که تقریبا هر سال ورقه تصحیح میکنه عادیه و زیاد بهش توجه نمی کنه ، اصلا بعضی از معلمها به جوابی که خود طراح سئوالات درنظر گرفته توجه نمی کنن و به سلیقه ی خودشون نمره میدن ، نمره دادن معلم ها و این که چقدر وقت بزارن و سئولات رو خوب بررسی کنن تا واقعا حق دانش آموز رو بهش بدن تا حدودی به شرایط روحی و حال و حوصله ی تصحیح کننده ربط داره ، مخصوصا این که اگه تصحیح کننده دبیر خودتون نباشه ، اگه دبیر خودتون باشه با حوصله و با دقت بیشتری ورقه ها رو بررسی میکنه ولی اگه دبیر خودتون نباشه ...

مثلا سال سوم من بعد از این که کارنامم اومد ، درس حسابان رو اعتراض نوشتم واسه ی نمرش که 3.5 نمره اضافه شد !! ( جالبه ! ... ) ، به نظرت دلیل این تفاوت نمره در تصحیح اول و دوم چی بود ؟! ( خودم هم نمی دونم ! )

موفق باشید ...
    Last edited by Mahmood_N; 08-01-2010 at 19:10.

2. این کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای گرفتن نمره ی خوب توی امتحانات کشوری ، توصیه می کنم کتاب درسیتون رو مطالعه کنید و زیاد سراغ جزوه نرید ، سعی کنید روی مثالها و تمرینات کتاب تسلط پیدا کنید ، کنکور هم همین کتابه ...

این جملات برای یک معلم که تقریبا هر سال ورقه تصحیح میکنه عادیه و زیاد بهش توجه نمی کنه ، اصلا بعضی از معلمها به جوابی که خود طراح سئوالات درنظر گرفته توجه نمی کنن و به سلیقه ی خودشون نمره میدن ، نمره دادن معلم ها و این که چقدر وقت بزارن و سئولات رو خوب بررسی کنن تا واقعا حق دانش آموز رو بهش بدن تا حدودی به شرایط روحی و حال و حوصله ی تصحیح کننده ربط داره ، مخصوصا این که اگه تصحیح کننده دبیر خودتون نباشه ، اگه دبیر خودتون باشه با حوصله و با دقت بیشتری ورقه ها رو بررسی میکنه ولی اگه دبیر خودتون نباشه ...

مثلا سال سوم من بعد از این که کارنامم اومد ، درس حسابان رو اعتراض نوشتم واسه ی نمرش که 3.5 نمره اضافه شد !! ( جالبه ! ... ) ، به نظرت دلیل این تفاوت نمره در تصحیح اول و دوم چی بود ؟! ( خودم هم نمی دونم ! )

موفق باشید ...
    دقیقا در امتحانات سال سوم که ورقه های ما به یه شهر دیگه رفت و تصحیح شد پدرمون دراومد(خدا ازشون نگذره)
    در حوزه تصحیح اوراق امتحانی هر معلمی که بیشتر ورقه تصحیح کنه پول بیشتری میگیره و به نظر شما معلمه میاد به خاطر راه حلی که شما رفتی اونم از اون راه حل کنه و بارم بندی کنه تا نمره شما بدست بیاد؟؟
    یه معلمی داشتیم شاید 20 سالی میشه معلمه برامون تعریف کرد چه جوریه اونجا و گفت که فقط یک بار رفته حوزه تصحیح و الان امکان نداره دیگه بره

داره خودمونی میشه navid_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان.... کسی لینک سوالای سنجشو داره؟؟؟
    ممنون ..

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دبیر فیزیک ما می گفت هر برگی 200 تومان میدند.
    ...............
    بچه ها به پی سی فروم بد جوری معتاد شدم.کسی راه حلی نداره چه جور میشه ترکش کرد؟
    اگه adsl قطع بشه همه چی درست میشه.ولی حیف که خانواده به اینترنت پرسرعت نیاز دارند

خانواده نیاز داره یا تو ؟؟ شما هم مثل من adsl داری؟؟ دیگه کی داره ؟؟
    امیر من میدونم دیگه تو چه مارمولکی هستی . میدونم خانواده یه ذره هم استفاده نمیکنه . معلوم نیست پشت اون کامپیوتر و سایتهای ..... داری چیکار میکنی . بعد از پی سی فروم مایه میزاری؟ . بعد میگی دیفرانسیل نخوندم .؟ بعد میگی مشکلات نذاشت ؟. خانواده یه adsl در اختیارت گذاشته و سایر امکانات بعد از خودت ......میگی ؟
    اگه یه عکس واقعب هم ازت داشتما دیگه مطمئن میشدم چه جور دانش اموزی هستی .
    Last edited by nits; 08-01-2010 at 23:16.

6. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم adsl‏ دارم.ولی اصلا این طوری که میگید نیست.اگه با برنامه باشید و به برنامه پایبند اصلا این جوری نمیشه.اتفا قا من از وقتی که گرفتم خیلی وقت کم تری میام چون سریع کارما انجام میدم.
    تازه اگه مودمتونwirerlessباشه و با موبایل بیاید خیلی بهتره.چو محدودتر میشید واسه کار کردن.
    Last edited by masih eia; 09-01-2010 at 00:01.

8. 2 کاربر از masih eia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

هر كسي كه چيزي در رابطه با چگونگي تكماده پيش دانشگاهي ميدونه بهم بگه ممنون ميشم !!!

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

از چه روشي حل ميكني ؟!
    اگه از دايره مثلثاتني بري خيلي راحته .
    اره...اون سوالايي رو كه مثلا فقط مربوط به مكان-زمان هست راحته برام...اما مثلا وقتي يه نمودار مكان-زمان ميده و بعد يه چيزي از فرمول شتاب-زمانش ميخواد سخت ميشه برام...!

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها راست ميگين . آدم بعضي وقتا معتاد درس ميشه ولي پي سي از يادش ميره
    درس هرقدر چيز خوبي باشه نبايد به فروم بازي و وبگردي آدم لطمه بزنه
    لطفا جوري برنامه ريزي كنيد كه بيشتر صفحات پي سي مقابلتون باشن نه كتاب و جزوه

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها دفترچه انخاب رشته تجربي پارسال رو كسي داره ؟‌

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی کلید دیفو با فرمت pdf داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •