یه سوال : یه تلویزیون باید چه ورودی و خروجی داشته باشه تا بشه به عنوان مانیتور ازش استفاده کرد؟
یه سوال : یه تلویزیون باید چه ورودی و خروجی داشته باشه تا بشه به عنوان مانیتور ازش استفاده کرد؟
بله دوست عزیز LGPK550 یکی از پنلهای پلاسمای خوب بازار هست که با توجه به قیمتش محصول ارزشمندی هم به حساب میاد مزایای عمومی پلاسماها رو داره مثلا کنتراست بالایی داره , مشکی عمیق و طیف مشکی دقیقی داره و در نور کم تصویرش کنتراست بالایی داره که قابل مقایسه با تصویر LCD ـها در نور زیاد هست.
دوستان تا بودجه حدود 1400يه led يا lcd خوب معرفي كنيد برا كسي ميخوام برند زياد مهم نيست خودم نگاه ميكردم ال اي دي Samsung 40C6960 و Samsung 40C6260 رو ديدم امكاناتشون كه خوب بود ولي از نزديك تصويرشونو نديدم ، اينا خوبن؟ چه گزينه هاي ديگه اي پيشتهاد ميشه؟
سلام برادر
یک نصیحت از من به شما بنده 6960 خریدم و از کیفیتش اصلا راضی نیستم تصویر بسیار خوب . گول زننده ای در مغازه دارد ولی در منزل کنتراست آن بی اندازه پائین هست.
اصلا هم اینطور نیست
حتی در صورت خاموش بودن مود دینامیک کنتراست بسیار عالی رو در 6900 شاهد هستیم
این مدل در حال حاضر یکی از بهترین های بازار هست
ضمنا شما چرا نام کاربری ندارید؟؟؟؟
عزیز جان مشکی آن کاملا سرمه ای هست به خصوص وقتی مقدار این رنگ زیاد باشد و تصویر آن هم در بازی کاملا کم می آورد شاید شما قبلا تلویزیون دیگه ای نداشته اید و برای همین شچم شما عادت ندارد و اکنون از تصویر این تلویزیون راضی هستید ولی برای من که قبلا پلاسما داشتم این واقعا یک فاجعه هست کنتراست تصویر واقعا پائین هست مخصوصا روی شبکه های ماهواره کم کیفیت.
اسم کاربری اینجانب هم ............ هست.
البته مقايسه كنتراست پلاسما با اينا فكر نكنم درست باشه
اخیرا تعداد پستهای دوستانی که راجع به موضوع قدیمی پلاسما و LCD بحث میکنن رو به افزایش گذاشته , این مسئله که پلاسماها در زیر نور زیاد تصویر Washed out (رنگهای کم رمق) شده نسبت به LCD ـها دارن بحث تازه و جدیدی نیست و حتی بهترین پلاسماها هم در این زمینه با مشکل مواجه هستن که نمونش پلاسمای افسانه ای اما منقرض شده Kuro پایونیر هست که هنوز بهترین HDTV ساخته شده به دست بشر تا به امروز به حساب میاد اگر کسی تصویر پلاسماهارو در زیر نور زیاد ببینه مثل نور اکثر فروشگاه های فروشنده لوازم صوتی و تصویری (حتما بعد از مراجعه به این فروشگاها به سقف یک نگاهی بندازید و تعداد لامپهای روشن رو بشمارید و به نور خورشید تابیده شده از ویترین هم توجه کنید) اولین مسئله ای که توجه رو جلب میکنه رنگهای مرده و کم رمق این پنلها در قیاس با LCD ـها و مسئله بعدی رنگ مشکی عمیقتر LCD ـها نسبت پلاسماهاست که این شبهه رو در بیننده به وجود میاره که پس این همه صحبت از کنتراست و اشباع رنگ بالا و مشکی عمیق پلاسما ها که در وبسایتها و مجلات تخصصی از اونها صحبت میشه کجاست!!؟؟
حقیقت مطلب در اینجا نهفته که تصویر پلاسماها به خاطر نوع تکنولوژی و متریال به کار رفته در اونها برای محیطهای پر نور مناسب نیست و برای دیدن تصویر واقعی و توانایی این پنلها شما باید شرایط ایده آل رو برای این نمایشگرها فراهم کنید که این شرایط به شرایط منزل مسکونی اکثر مردم نزدیک هست یعنی محیطی با حداکثر 200lux شدت نور و یا کمتر در این محیطها پلاسماها توانایی واقعی خودشون رو در به نمایش در آوردن تصاویر نمایان میکنن اینها چند نمونه عکس هست که من خودم از پلاسمای یکی از دوستانم مدتها پیش و اتفاقا برای روشن شدن همین موضوع تهیه کرده بودم.
این پلاسمای G10 پاناسونیک هست زمانیکه فلاش دوربین مستقیما از روبرو و با فاصله کم به اون میخوره شدت تابش فلاش برخی دوربینها بسیار بالاس و برای لحظه ای میتونه شدت نور محیط رو در یک مسافت نزیدیک تا 1000lux یا حتی بیشتر بالا ببره که از نظر شدت تابش شبیه به نور محیط مغازه ها هست و محیط مناسبی برای یک پلاسما TV نیست , نور زیاد به فیلتر شیشه ای G10 که قدرت کمی برای بلاک کردن نوره محیط داره و به برایتنس این پنل غلبه میکنه و رنگها رو کم رمق و مشکی رو خاکستری نمایش میده:
تصویر پلاسمای G10 زمانیکه نور محیط کم و لامپها خاموش هست در این محیط پلاسما تی وی میتونه رنگهای کاملا براق و سرزنده نمایش بده ضمن اینکه رنگها در اوج درخشش حالت نئونی ندارن:
پلاسمای G10 در معرض تابش فلاش دوربین از فاصله نزدیک:
پلاسمای G10 در اتاق با نور متعارف که یک لوستر با 4 لامپ و یک مهتابی نور محیط رو تامین میکنه:
پلاسمای G10 در اتاق تاریک:
![]()
Last edited by *Alucard*; 17-05-2011 at 16:28.
سلام دوستان قصد خرید ال سی دی 40 اینچ(سامسونگ) از یکی از مدلهای زیر دارم .محبت کنید در این بین بهترین مدل را پیشنهاد کنید و مدل اصلی اون رو بنویسید مثلا C695 که مدل اصلی اون C650 هست . چون می خوام از دبی بگیرم
C695
C585
C385
C575
با سپاس .در ضمن قیمت حدودی اون تو بازار ایران هم ذکر بفرمایید
بین این مدلها پیشنهاد من C650 هست.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)