تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 516 از 773 اولاول ... 16416466506512513514515516517518519520526566616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,151 به 5,160 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چون از برند AOC استفاده نکرده ام نمی تونم نظری بدم.
    ولی اگه بیشتر هزینه کنی LG مانیتورهای خوبی داره که تلویزیون هم هستند. دیگه خیالت از کیفیتش راحته.
    3 تا مدل تلویزیون دار LG رو اینجا ببین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوال : یه تلویزیون باید چه ورودی و خروجی داشته باشه تا بشه به عنوان مانیتور ازش استفاده کرد؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

آقا سوال قبلی مارو که کسی‌ جواب نداد حالا اگه ممکن نظرتون رو درمورد LG Pk550 plasma بهم بگین آخه قیمتش خیلی‌ مناسبه! ۵۰ اینچ فول HD امروز پرسیدم ۱,۴۵۰ حالا اگه اینو از بانه هم بخرم فکر کنم ۱,۰۰۰-۱,۱۰۰ بتونم تهیه کنم یعنی‌ با این قیمت واقعا عالی‌ می‌شه
    می‌خواستم بدونم همهٔ اون مزیت‌هایی‌ که واسه پلاسماها شمردین (رنگ مشکی‌ غلیظ و کیفیت همطراز با lcd در نور کم و ...) تو این مدل هم صدق میکنه؟
    بله دوست عزیز LGPK550 یکی از پنلهای پلاسمای خوب بازار هست که با توجه به قیمتش محصول ارزشمندی هم به حساب میاد مزایای عمومی پلاسماها رو داره مثلا کنتراست بالایی داره , مشکی عمیق و طیف مشکی دقیقی داره و در نور کم تصویرش کنتراست بالایی داره که قابل مقایسه با تصویر LCD ـها در نور زیاد هست.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستان تا بودجه حدود 1400يه led يا lcd خوب معرفي كنيد برا كسي ميخوام برند زياد مهم نيست خودم نگاه ميكردم ال اي دي Samsung 40C6960 و Samsung 40C6260 رو ديدم امكاناتشون كه خوب بود ولي از نزديك تصويرشونو نديدم ، اينا خوبن؟ چه گزينه هاي ديگه اي پيشتهاد ميشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام برادر
    یک نصیحت از من به شما بنده 6960 خریدم و از کیفیتش اصلا راضی نیستم تصویر بسیار خوب . گول زننده ای در مغازه دارد ولی در منزل کنتراست آن بی اندازه پائین هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز با عرض پوزش از شما ولی لطفا دروغ اشاعه ندهید
    بنده خودم روی حساب حرف شما و دستانی مثل شما یک led 6960 سامسونگ خریداری کردم و به جای پلاسمای v80 پاناسونیک که 3 سال پیش خریداری کرده بودم به خانه آوردم ولی اصلا راضی نیستم تصویر led توی جای پر نور خیلی عالی هست ولی در محیط زندگی کنتراست واقعا پائینی دارد من در حال حاضر با پوست و استخوان دارم این قضیه را لمس میکنم لطفا اگر تجربه صحیح ندارید دوستان دیگر را به اشتباه وادار نکنید در ضمن بنده فروشنده led 6960 هستم چون واقعا فهمیدم این فقط یک چیزی هست که شبهی از تلویزون واقعی میباشد و اصلا با پلاسما و crt توانایی رقابت ندارد.
    موفقیت شمارا آرزومندم

اصلا هم اینطور نیست
    حتی در صورت خاموش بودن مود دینامیک کنتراست بسیار عالی رو در 6900 شاهد هستیم
    این مدل در حال حاضر یکی از بهترین های بازار هست

ضمنا شما چرا نام کاربری ندارید؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عزیز جان مشکی آن کاملا سرمه ای هست به خصوص وقتی مقدار این رنگ زیاد باشد و تصویر آن هم در بازی کاملا کم می آورد شاید شما قبلا تلویزیون دیگه ای نداشته اید و برای همین شچم شما عادت ندارد و اکنون از تصویر این تلویزیون راضی هستید ولی برای من که قبلا پلاسما داشتم این واقعا یک فاجعه هست کنتراست تصویر واقعا پائین هست مخصوصا روی شبکه های ماهواره کم کیفیت.
    اسم کاربری اینجانب هم ............ هست.

7. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

عزیز جان مشکی آن کاملا سرمه ای هست به خصوص وقتی مقدار این رنگ زیاد باشد و تصویر آن هم در بازی کاملا کم می آورد شاید شما قبلا تلویزیون دیگه ای نداشته اید و برای همین شچم شما عادت ندارد و اکنون از تصویر این تلویزیون راضی هستید ولی برای من که قبلا پلاسما داشتم این واقعا یک فاجعه هست کنتراست تصویر واقعا پائین هست مخصوصا روی شبکه های ماهواره کم کیفیت.
    اسم کاربری اینجانب هم ............ هست.
    البته مقايسه كنتراست پلاسما با اينا فكر نكنم درست باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اخیرا تعداد پستهای دوستانی که راجع به موضوع قدیمی پلاسما و LCD بحث میکنن رو به افزایش گذاشته , این مسئله که پلاسماها در زیر نور زیاد تصویر Washed out (رنگهای کم رمق) شده نسبت به LCD ـها دارن بحث تازه و جدیدی نیست و حتی بهترین پلاسماها هم در این زمینه با مشکل مواجه هستن که نمونش پلاسمای افسانه ای اما منقرض شده Kuro پایونیر هست که هنوز بهترین HDTV ساخته شده به دست بشر تا به امروز به حساب میاد اگر کسی تصویر پلاسماهارو در زیر نور زیاد ببینه مثل نور اکثر فروشگاه های فروشنده لوازم صوتی و تصویری (حتما بعد از مراجعه به این فروشگاها به سقف یک نگاهی بندازید و تعداد لامپهای روشن رو بشمارید و به نور خورشید تابیده شده از ویترین هم توجه کنید) اولین مسئله ای که توجه رو جلب میکنه رنگهای مرده و کم رمق این پنلها در قیاس با LCD ـها و مسئله بعدی رنگ مشکی عمیقتر LCD ـها نسبت پلاسماهاست که این شبهه رو در بیننده به وجود میاره که پس این همه صحبت از کنتراست و اشباع رنگ بالا و مشکی عمیق پلاسما ها که در وبسایتها و مجلات تخصصی از اونها صحبت میشه کجاست!!؟؟
    حقیقت مطلب در اینجا نهفته که تصویر پلاسماها به خاطر نوع تکنولوژی و متریال به کار رفته در اونها برای محیطهای پر نور مناسب نیست و برای دیدن تصویر واقعی و توانایی این پنلها شما باید شرایط ایده آل رو برای این نمایشگرها فراهم کنید که این شرایط به شرایط منزل مسکونی اکثر مردم نزدیک هست یعنی محیطی با حداکثر 200lux شدت نور و یا کمتر در این محیطها پلاسماها توانایی واقعی خودشون رو در به نمایش در آوردن تصاویر نمایان میکنن اینها چند نمونه عکس هست که من خودم از پلاسمای یکی از دوستانم مدتها پیش و اتفاقا برای روشن شدن همین موضوع تهیه کرده بودم.

این پلاسمای G10 پاناسونیک هست زمانیکه فلاش دوربین مستقیما از روبرو و با فاصله کم به اون میخوره شدت تابش فلاش برخی دوربینها بسیار بالاس و برای لحظه ای میتونه شدت نور محیط رو در یک مسافت نزیدیک تا 1000lux یا حتی بیشتر بالا ببره که از نظر شدت تابش شبیه به نور محیط مغازه ها هست و محیط مناسبی برای یک پلاسما TV نیست , نور زیاد به فیلتر شیشه ای G10 که قدرت کمی برای بلاک کردن نوره محیط داره و به برایتنس این پنل غلبه میکنه و رنگها رو کم رمق و مشکی رو خاکستری نمایش میده:

تصویر پلاسمای G10 زمانیکه نور محیط کم و لامپها خاموش هست در این محیط پلاسما تی وی میتونه رنگهای کاملا براق و سرزنده نمایش بده ضمن اینکه رنگها در اوج درخشش حالت نئونی ندارن:

پلاسمای G10 در معرض تابش فلاش دوربین از فاصله نزدیک:

پلاسمای G10 در اتاق با نور متعارف که یک لوستر با 4 لامپ و یک مهتابی نور محیط رو تامین میکنه:

پلاسمای G10 در اتاق تاریک:

Last edited by *Alucard*; 17-05-2011 at 16:28.

10. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان قصد خرید ال سی دی 40 اینچ(سامسونگ) از یکی از مدلهای زیر دارم .محبت کنید در این بین بهترین مدل را پیشنهاد کنید و مدل اصلی اون رو بنویسید مثلا C695 که مدل اصلی اون C650 هست . چون می خوام از دبی بگیرم

C695
    C585
    C385
    C575

با سپاس .در ضمن قیمت حدودی اون تو بازار ایران هم ذکر بفرمایید

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوستان قصد خرید ال سی دی 40 اینچ(سامسونگ) از یکی از مدلهای زیر دارم .محبت کنید در این بین بهترین مدل را پیشنهاد کنید و مدل اصلی اون رو بنویسید مثلا C695 که مدل اصلی اون C650 هست . چون می خوام از دبی بگیرم

C695
    C585
    C385
    C575

با سپاس .در ضمن قیمت حدودی اون تو بازار ایران هم ذکر بفرمایید
    بین این مدلها پیشنهاد من C650 هست.

13. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •