تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 516 از 1211 اولاول ... 164164665065125135145155165175185195205265666161016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,151 به 5,160 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از وقتی که از سر کار رسیدم خونه حدودا ساعت 8 تا الان دارم از صفحه 503 تا الان تک تک پست ها رو می خونم امروز هم شاهد پست های زیادی بودیم تنها چیزی که نظرم رو توی این 15 صفحه (چیزی حدود 150 تا پست) پست آقا مهدی بود که توی تاپیک ادیت لینک کیت سرور رو گذاشته بود واقعا خیلی چسبید دستش طلا واقعا باید یه روز جویس رو پیدا کنم یه ماچ آبدار بکنمش

امروز توی صفحات شاهد خبر های جالبی بودم شایعه دزدیده شدن بازی! البته هنوز که سر و صدایی نیست. ولی اگه نسخه XBOX360 حقیقتا روی نت باشه یعنی اینکه مثل فیفا قبل از انتشار لو رفته و به اصطلاح دزدیده شده به هر حال تا نبینیم نمی تونیم مطمئن باشیم...

به نظر من تاپیک اضافه برای PES خیلی واجب نیست درسته که مسعود جان با مدیران حرف زده ولی بحث روی این مسئله برای ما اهمیت داره اینقدر در واقع اگه بخوتد تاپیک اضافه زده بشه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه که مدیران بخصوص خود هومان عزیز با این مسئله مخالف هست. چون همین جوریشم همه ازش انتظارات عجیب غریب دارن. قبل اینکه مشکلات اخیر که برای کاربرای فعال پیش بیاد ما همگی شب ها آخر وقت کنفرانس می زدیم توی یاهو که اکثر کاربرای فعال بازی بودن. گل می گفتیم و گل می شنیدیم. ولی حیف... (جو گرفت خاطره تعریف کردم ) به هر حال من با مسعود موافقم که توی یاهو کنفرانس بزنیم و هر کی هم می خواد بیاد توی کنفرانس و توی یک ساعت معین بحث کنیم یا همون آیدی مسعود رو آد کنید یا آیدی من رو : spaniuly تا سر ساعت مقرر بیاییم و کنفرانس بزنیم این بهترین راه هست هر کسی هم می تونه بیاد و توی بحث آزاد شرکت کنه این طوری نه تاپیک به بیراهه می ره و نه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه. من قرار نیست نه از PES حمایت کنم نه از فیفا حاضرم داور باشم.. نه بابا شوخی کردم منم نظر می دم ولی طرف کسی نیستم حقایق رو می گم بدون طرفداری چون به خودم اونقدر اطمینان دارم که بتونم نظر بدم چون کم وقت صرف این دوتا بازی نکردم. خوب منتظرم من معمولا بعد شام آیدیم آنلاینه فقط invisable میام...

پ.ن فقط حیف امروز 2 تا فوتبال پشت سر هم میده رئال با وایادولید که دیدن بازی رئال دیدن داره بازی ستاره های بزرگ فوتبال بعدشم بارسا با عشقم والنسیا موندم که طرف کدوم باشم خدا کنه مساوی بشن با گل های زیاد. احتمالا من نتونم امشب آنلاین بشم.

2. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظر من تاپیک اضافه برای PES خیلی واجب نیست درسته که مسعود جان با مدیران حرف زده ولی بحث روی این مسئله برای ما اهمیت داره اینقدر در واقع اگه بخوتد تاپیک اضافه زده بشه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه که مدیران بخصوص خود هومان عزیز با این مسئله مخالف هست.
    تاپیک مقایسه هست و نه مال PES یا فیفا تنها!
    1-6 - قبل از ایجاد هر گونه تاپیک مقایسه ای بایستی با تیم مدیریت، هماهنگ کنید. در غیر اینصورت تاپیک بسته خواهد شد.

دوستان در مورد تاپیکی که می خواد زده بشه لطفا اینجا بحث نکنید!
    چون ربطی به این تاپیک نداره و من خواستم فقط یه سری اطلاعات رو بدم!

ممنون!
    Last edited by Masoud King; 17-10-2009 at 21:37.

4. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

خب پس شما اعتقاد دارین بازی فوتبال باید به سمت شبیه سازی بره . پس حالا اون سوال اول منو جواب بدین که چرا یورو گیمر دو روز پیش توی ریویوی بازی PES 2010 شدیدا به این مساله انتقاد میکرد که سریهای PES این ایراد رو دارن که توی این بازی و بالاخص PES 2010 خیلی کم موقعیت گل زنی روی دروازه ها بوجود میاد .
    اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟حالا بحثو از نقد اون پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
    حالا بحثو به این مسیر هدایت کنیم که اصولا بازیهای کامپیوتری فوتبال تا چه حد باید به سمت شبیه سازی قدم بردارن آیا کمی آرکید بودن لازمه و میشه اونو بعنوان نمک بازی برای جذابیتش در نظر بگیریم ؟
    البته توی بازی های اروپایی موقعیت ها زیاد پیش میاد (البته در 90 دقیقه نه 10-15 دقیقه) ولی نه خیلی زیاد و الکی تقریبا مثل پیس 6 یا 9 و به نظرم این پیس 10 خیلی از این نظر خوب هست
    به نظر من اگر توی اینطور بازی ها بیشتر به سمت شبیه سازی میرفتن و یه قسمت هم به عنوان فان و ارکید موذاشتن بهتر بود تا کاملا به سمت ارکید برن تقریبا مثل فیفا
    یورو گیمرز هم شاید خواسته مغرضانه نقد کنه
    یه سوال : مثلا یورو گیمرز یه نفره یا چندتان نشستن نقد میکنن ؟ ( اگیه یکی نیست چند نفرن ؟ )

6. این کاربر از mamadosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

البته توی بازی های اروپایی موقعیت ها زیاد پیش میاد (البته در 90 دقیقه نه 10-15 دقیقه) ولی نه خیلی زیاد و الکی تقریبا مثل پیس 6 یا 9 و به نظرم این پیس 10 خیلی از این نظر خوب هست
    به نظر من اگر توی اینطور بازی ها بیشتر به سمت شبیه سازی میرفتن و یه قسمت هم به عنوان فان و ارکید موذاشتن بهتر بود تا کاملا به سمت ارکید برن تقریبا مثل فیفا
    یورو گیمرز هم شاید خواسته مغرضانه نقد کنه
    یه سوال : مثلا یورو گیمرز یه نفره یا چندتان نشستن نقد میکنن ؟ ( اگیه یکی نیست چند نفرن ؟ )
    کسی که اون نقدو نوشته بود یک نفر بود چون آخرش گفته بود "من " که دارم این نقدو مینویسم فکر نکنین خصومتی با این بازی دارم و .....

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب پس شما اعتقاد دارین بازی فوتبال باید به سمت شبیه سازی بره . پس حالا اون سوال اول منو جواب بدین که چرا یورو گیمر دو روز پیش توی ریویوی بازی PES 2010 شدیدا به این مساله انتقاد میکرد که سریهای PES این ایراد رو دارن که توی این بازی و بالاخص PES 2010 خیلی کم موقعیت گل زنی روی دروازه ها بوجود میاد .
    اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟حالا بحثو از نقد اون پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
    حالا بحثو به این مسیر هدایت کنیم که اصولا بازیهای کامپیوتری فوتبال تا چه حد باید به سمت شبیه سازی قدم بردارن آیا کمی آرکید بودن لازمه و میشه اونو بعنوان نمک بازی برای جذابیتش در نظر بگیریم ؟
    به نظر من از دو دیگاه میشه به این موضوع نگاه کرد که البته برمیگرده به سلیقه ی گیمرها:
    دیدگاه اول اینه که ما به بازی های شبیه ساز فوتبال صرفاً به عنوان یه بازی و سرگرمی نگاه کنیم که تو اون پر از فانتزی بازی و سوپر گل های آنچنانی (تخیلی!!!) و موقعیت های بیشمار روی دروازه ها و .... است که میتونه کسانی را که فانتزی بازی را دوست دارن راضی نگه داره و البته جنبه ی بازی و سرگرمی بودن اون را حفظ میکنه.
    و دیدگاه دوم هم اینه که ما از دید تخصصی به بازی های شبیه ساز فوتبال نگاه کنیم که در این شرایط، موقعیت های گل خیلی کمتر میشه، گل های تخیلی در بازی به شدت کم تر دیده میشه و حتی مبنای اصلی فوتبال که تاکتیک گروهیه؛ تو اون بیشتر کاربرد داره تا بازی فردی (و یه تنه همه را دریبل زدن) که این نوع هم طرفدارای خودش را داره.
    و اما به نظر من یه شبیه ساز فوتبال باید ترکیبی از هر دو (فانتزی و شبیه سازی) باشه و البته جنبه ی شبیه سازی اون بیشتر باشه (به صورت درصد:بین 70 تا 85 درصد شبیه سازی و 30 تا 15 درصد فانتزی) تا اولا طرفدارای هر دو دیدگاه را راضی نگه داره و جذب اون بازی بکنه و ثانیاً در حالی که سنت بازی و سرگرمی (Game) بودن خودش را حفظ می کنه؛ بتونه شبیه ساز خوبی از فوتبال عالم واقع باشه.
    در ضمن این ها صرفاً نظر شخصی بود.
    میدونم که زیادی حرف زدم؛ پس به بزرگواری خودتون ببخشید.

9. این کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

به نطر من با باید یکم فانتزی باشه . اخه باید از بازی لدت برد نه اینکه توی یه بازی فقط 3 یا 4 موقیت داشته باشی و بعد 1 گل بزنی .

اینجوری ادم خسته و کسل میشه در ضمن بگم زیادش هم خوب نیست .

11. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببینم کسی مینونه وقتی لینک بازی اومد اونا رو فشرده کنه که ما هم بتونیم دانلود کنیم.اگه کسی این کار رو بکنه واقعا ادم باحالیه.

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان اگه عکسی از بازیکنان انگلیس یا آلمان عکسی خواست به آدرس های زیر مراجعه کنه:

آلمان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انگلیس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببینم کسی مینونه وقتی لینک بازی اومد اونا رو فشرده کنه که ما هم بتونیم دانلود کنیم.اگه کسی این کار رو بکنه واقعا ادم باحالیه.
    ?!!!!
    رفیق چرا اینهمه دردسر یه دقیقه بپر سرکوچتون یه دونه بخر بیا همون موقع نصب کن و بعدشم بازی کن دیگه.
    مگه کار از این آسونترم هست؟

داره خودمونی میشه vistaix's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کی میاد این pes لعنتی.........
    لینک مستقیم کسی ندارتش؟ بزار برامون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •