سلام دوستان سیستم من برای این بازی مناسبه ولی یک مشکل وجود داره توی بازی میره ولی توی لود مراحل گیر میکنه ویندوز عوض شد xp 3 جواب نمیده کمک کنیدذ ممنون
سلام دوستان سیستم من برای این بازی مناسبه ولی یک مشکل وجود داره توی بازی میره ولی توی لود مراحل گیر میکنه ویندوز عوض شد xp 3 جواب نمیده کمک کنیدذ ممنون
سلام
چرا کنترلر رو هر کاری میکنم سیو نمیکنه !
همه دکمه هاش رو ست کردم اما میگه "بعضی از دکمه ها رو ادرس ندادید" !!
نصب کردم اما از اونجا که می نویسیه استارت نیو گیم گیر میکنه یا اگه بالا بیاد بعد از 20 ، 30 ثانیه بازی گیر می کنه و دیگه حرکت نمی کنه![]()
Last edited by monaa; 18-08-2010 at 21:18.
سلام به دوستان گلم چرا وقتی که پچ 1.0.4.0 یا1.0.2.0 رو میریزم قسمت texture quality از low و view distance از 1 بالا تر نمیره وشماره ی کش گرافیک تو پایین صفحه اپشن-گرافیک 1009-280 هستش چیکار کنم؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بدید خیلی مهمه!!!!
Cpu : 3.0 GHs
مشکل حل شد حالا دوربینی که مارو نشون میده همش در حال چرخشه چیکار کنم ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالا اومد بالا اومد دمتون گرم خیلی با حالین
البته من هیچ کدوم از این کارا رو که اولش گفتید بکنو نکردم فقط کرک ریزور دانلود کردم بعد کل آی وی رو پاک کردمو دوباره ریختم وبا این کرک ریزور کار کرد دمتون گرم![]()
اواو یه مشکلی, بازی گیر میکنه انگار تیک داره اگه راه حلی هست بگید فک کنم باید پچ نصب کنم نه؟ لینک بدید پلیز
بازی من اجرا میشه و سرعتش هم خوبه ولی بیشتر جزئیات بازی نامرئی هستند و موقعی که میخوام بنچ مارک کنم میاد تو ویندوز
مشکل چیه؟![]()
Last edited by Persival; 20-08-2010 at 01:52.
دوست خوبم پچ 1.0.07 رو همراه با متعلقاتش نصب کن درست میشه ایشاللاه ه ه ه ه ه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)