دوستان این قیمت لایزر هستبا این حساب میشه 4 گیگ 11 تومن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دنبال یه سرویس ارزون میگردم اصلا سرعت برام مهم نیست مثل 64 که آسیاتک یه زمانی میداد 10 تومن (نامحدود هم بود)
سراغ دارید؟
دوستان این قیمت لایزر هستبا این حساب میشه 4 گیگ 11 تومن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دنبال یه سرویس ارزون میگردم اصلا سرعت برام مهم نیست مثل 64 که آسیاتک یه زمانی میداد 10 تومن (نامحدود هم بود)
سراغ دارید؟
سلام دوستان.
سرویس من تا یکی دو روز دیگه قطع میشه. بی پولی( برای 128 باید 45 تومن ماهی بدمدر حالی که فقط شبا ازش استفاده میکنم)
میخواستم بدونم شرکت سرویس دهندم میتونه دسترسی منو به ساعاتی از شبانه روز مثلا 8 شب تا 8 صبح محدود کنه و پول کمتری بدم. مسخواستم قبل از این که از خودشون بپرسم بیام اینجا و ببینم همچین کاری شدنی هست .
با تشکر از دوستان.
فکر نکنم
داریم شرکت هایی که از ساعت 2 شب ( یا 3 شب ) تا 8 صبح استفاده رایگان دارن، اما تا به اکنون ندیدم شرکتی استفاده شبانه بگذاره...
با سلام
من تازه واسه خونه adsl گرفتم و از شرکت صبانت . بد نبوده تا حالا که فقط چند باری قطع شده و سرویس نداده .ولی به طور کلی راضی ام .
میخواستم ببینم من می خوام کافی نت بزنم با توجه به اینکه در کافی نت حجم دریافت اطلاعات زیاده و سرعت هم باید بالا باشه و... که حرس استفاده کننده رو در نیاره از کدوم شرکت adsl بگیرم و با چه سرعتی و با چه حجمی .ممنون .فقط کمی سریعتر اگه میشه
=============
نظرتون واسم خیلی مهمه حتما کمکم کنین.
سلام ما خونمون سمت دولت هستش
برای adsl به شاتل و چند شرکت دیگه زنگ زدیم ولی گفتن تو این منطقه دیگهنمیدن چون تقاضا زیاده
الان فقط شرکت پتیاک به ما خدمات میده اونم wifi کسی این شرکتو میشناسه؟ اگه نه چه شرکتی تو این محدوده میشناسین؟
ممنون راهنماییم کنین
دوستان کسی از وضعیت سرویس 256 پارس آنلاین خبر داره؟
اصلا صلاح هست از این شرکت Adsl در مقایسه با سپنتا یا فن آوا.
پارس آنلاین هم خدمات خوبی میده ولی یه مشکلی که هست اینه که فقط مودمی که خودشون میدن (سیمفونی) رو ساپورت می کنه
سپنتا یه شرکتی هست با خدمات خیلی خوب. به نظر من اگه مشکل مالی وجود نداشته باشه بهترین گزینه خواهد بود
شما می تونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری کنید و ببینید که چه شرکتی به منطقه ی شما خدمات میده![]()
دوستان این راسته که پارس آنلاین از حجم ترافیک و پهنای باند میدزده ؟؟و مثلا اگه 1 گیگ مصرف کرده باشی الکی میزنه 3 گیگ ؟ واقعا کسانیکه از پارس آنلاین adsl دارند بیان این مساله رو شفاف و دقیق بگویند که پارس آنلاین از حجم میدزده ؟ و باید چه کرد ؟
دوستان این قیمت لایزر هستبا این حساب میشه 4 گیگ 11 تومن؟ (اگر این قیمت باشه که ارزونه!!!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا ارزونترین 64 یی که نامحدود هم باشه کدوم isp هست؟
Last edited by Dr.Hate; 13-09-2009 at 17:19.
دوستان من الان دارم از سرويس 128پارس آنلاين استفاده ميكنم و سرعت دانلود رو 10 الي 15 هستش و شارژم تا آخر اين ماه هستش!
حالا ميخواستم ببينم اگه شاتل يا صبانت بهتر هستند از اونا سرويس بگيرم!
بنظر شما شاتل بهتره يا صبانت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)