تو این زمینه مرگ صد بار شیون هیچ بار
تو این زمینه مرگ صد بار شیون هیچ بار
سلام
سووال :
این "دوره های بین الملل" چیه ؟
سلام لومون جان من الان دارم سوالارو می بینم .
من نمی دونم چرا باید 2 تا ریدینگ داشته باشه. این واقعا مزخرفه.
من وقتی سوالارو بررسی کردم کامل میگم بهتون. البته من میگم پیش بینی سخته. ولی اون چیزی که فک میکنم رو می گم
. در ضمن درصدات که خوبه که . شیمی 50 من رو ندیدی؟ نگران نباش . ایشالا زیر 1000 میشی.
اصلا نگران نباش .
ایول داداش خیلی حال کردیم اینم یه پست افتخاری برای شما
بچه ها به نظرتون من با این درصدا کجا قبولم ،مهندسی شیمی یا مواد...؟
ادبیات30
دینی35
زبان55
عربی45
ریاضی 45
فیزیک 60
شیمی 45
سلام دوستان
من کنکور آزاد رو امسال میدم چون تازه سومم تموم شده. از خودم تست آزاد گرفتم چند روز پیش (رشته ریاضی). درصدهام اینه:
ادبیات: 14.6 %
عربی: 69.3 %
دین و زندگی: 28 %
زبان: 56 %
ریاضیات: 12.5 %
فیزیک: 20.3 %
شیمی: 21.3 %
میخوام ببینم من که اولین رشتم رو ستاره دار نزدم فکر میکنین قبول میشم یا نه؟ در ضمن من اصفهان هستم و کامپیوتر نرم افزار دولت آباد زدم اولی رو.
ممنون
Last edited by frnsh; 25-06-2009 at 20:49.
اخه حقم این نبود.... باید خیلی بهتر از این می شدم.... اصلا انتظاراتم از کنکور برآورده نشد.... تو زیاضی و شیمی حداقل باید 15 درصد بیشتر میزدم....
حالا سجاد به نظر تو رتبه ام حدودن چند می شه؟ تو خونه بیچارم کردن که رتبت حدودن جند می شه من هم اصلا نمی دونم چه حدودی بگم!!!
راستی شرمنده بچه ها من فکر کردم اولین نفر هستم دارم درصدهام رو می گم آخه تو چند صفحه قبل که نگاه کردم دیدم کسی از کارنامه حرفی نزده من هم فکر کردم هیچ کس درصد هاش رو نگفته ولی نگو که اکثریت بچه ها گفتن...
ولی خداییش پارسال هرکی درصد می زاشت چند نفر رتبه رو تخمین می زدن ولی امسال باید التماس کنیم ....
التماس میکنم از بچه هایی که دستشون تو کاره یه تخمین رتبه برای درصدهای من بکنن!
من فک کنم زبان 20 تا زدم اگه درست باشه همش 80 درصد میشه دیگه ؟
هر چند فک کنم غلط هم داشته باشم
لومون جان عزیزم تو یه نیگا دورو برت بکن هیچ کس خوب نداده غیر محمود که بش بازم تبریک میگم منم وضعم بهتر تو نیست اینقدر هرس نخور میدونی چرا نمیگن چون اصلا نمیشه تخمین زد اگه کسی هم با 87 بهت بگه خوب غلطه به دلایلی که از صبح تاحالا گلومونو براش پاره کردیم مطمئن باش خدا عادله و صلاح همرو میبینه پس غصه نخور تو مرداد میبینمت که چقدر خوشحالیاخه حقم این نبود.... باید خیلی بهتر از این می شدم.... اصلا انتظاراتم از کنکور برآورده نشد.... تو زیاضی و شیمی حداقل باید 15 درصد بیشتر میزدم....
حالا سجاد به نظر تو رتبه ام حدودن چند می شه؟ تو خونه بیچارم کردن که رتبت حدودن جند می شه من هم اصلا نمی دونم چه حدودی بگم!!!
راستی شرمنده بچه ها من فکر کردم اولین نفر هستم دارم درصدهام رو می گم آخه تو چند صفحه قبل که نگاه کردم دیدم کسی از کارنامه حرفی نزده من هم فکر کردم هیچ کس درصد هاش رو نگفته ولی نگو که اکثریت بچه ها گفتن...
ولی خداییش پارسال هرکی درصد می زاشت چند نفر رتبه رو تخمین می زدن ولی امسال باید التماس کنیم ....
التماس میکنم از بچه هایی که دستشون تو کاره یه تخمین رتبه برای درصدهای من بکنن!
سلام بر دوستان خوب کنکوری سابق!!ایشالا که همه قبولیم
یک کتاب انتشارات اندیشه فایق داره به اسم کارنامه
مال رشته ریاضی جلد قرمز داره در اندازه A5
من گرفتم
از رو کارنامه های سال های 86 و 87 که داره میتونید روتبتون رو تخمین بزنید
اونایی که تهران هستن بزنگن پیک کتاب زود میاره واسشون!!
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)