اين سايت كه تعداد بلوكها رو توى become to legend زياد ميكنه فايلش نمونده چيكار بايد بكنم؟
اين سايت كه تعداد بلوكها رو توى become to legend زياد ميكنه فايلش نمونده چيكار بايد بكنم؟
سلام به شما
البته که سیستم خوبی دارین اما در مورد رم شما میتونم اینو بگم که خودم ار رم 1GB استتفاده میکنم اما هیچ اشکالی برام به وجود نیومده اما این مشکلی که برای شما به وجود اومده شاید به خاطر اینه که تنظیمات گرافیکی شما در سیتسنگ روی High هست برای امتحان اونو روی Normal بذارین وببینین چی می شه واگه گرافیک بازی باب میل شما نشد توصیه می کنم Directx 10 رو از داخل DVD نسب کنین وبعد از اون برای بهتر شدن بازی ار ورزن جدید Directx 10 استفاده کنید.
اجباری تو استفاده کردن ازدسته ای که تو سیتینگ نشون داده نیست ومی تونین ار کی بورد استفاده کنین.
برای شوت زدن شما باید هم زمان جهت پایین رو بگیرین ودکمه ی شوت رو بزنین اما باید سرعت اون ازنصف کمتر باشه.و برای جهت دادن به توپ یکی از تو جهت چپ یا راست رو به همراه جهت پایین بگیرین.
برای افزایش سرعت شما باید دکمه ی E رو بزنین
راهنمایی:برای تنظیم کردن حالت مورد علاقه دسته یا کی بوردتون می تونین تو قسمت Key board یا Controller روی دکمه های دسته کیلیک کنید ودکمه دلخواه تون رو از روی دسته یا کیبوردتون بزنین.![]()
سلام دوستان
من هم برنامه kitserver را دانلود کردم هم kits های شما را
متشکر هم هستم که گذاشتید
و هم اموزشهای شما را انجام دادم
ولی متاسفانه این تغییرات برای من صورت نگرفت
اگر می شود یک توضیح جامع تر بدهی
اخه ما ابتدایی هستیم
قربانت
یاعلی
کودوم قدرته که باعث میشه نفس بازیکن باقی بمونه؟
stamina
condition
Boot pack
دانلود:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .......................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Face Pack
Cambiasso V2, Schweinsteiger V2, Gatusso y Ashley Cole.
دانلود:
.................................................. .........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوست عزیزم جناب Crespo اگه امکان داره لطفا به تاپیک زیر سر بزن .
با تشکر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما دوست عزیز. اینم کرکی که شما می خواین. 100% سالمه. ماله خودمه! نه توی لیگ قهرمانان و نه توی B A L
کرش نمی کنه و هیچ مشکلی نداره. لینک هم مستقیه و راحت میتونی با دانود منیجر دانلود کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گذاشتم دوست عزیز.
Last edited by Crespo; 30-12-2008 at 23:06.
سلام
دو ستان من این تراینرو اجرامی کنم که پولمو تو مستر لیگ 9999999 کنم و لی از بازی می یاد بیرون هم ورژنشه بازم
نمی دو نم که مشکل چیه ارور میده حالمو می گیره
این تراینرو می گم
PES 2009 +4 TRAINER - BY MiStAkE
THIS TRAINER WAS WRITTEN FOR THE ORIGINAL MULTI6 VERSION OF THE GAME. (V1.0.0.0)
EFFECT KEY
SET PLAYER FINAL SCORE TO 99 Numpad1
SET CPU FINAL SCORE TO 0 Numpad2
SET POINTS TO 999999 Numpad3
SET ALL TRAIN SKILLS TO 99 Numpad4
شما هم امتجان کردید چه کار می شه کرد بقیش کار می کنه ولی این یکی بدرد می خوره افزایش موجودی رو می گم
ممنون میشم کمکم کنید .
کسی تا حالا برنامه ای برای اضاف کردن قدرت بازیکن توی مسترلیگ ندیده؟ آخه من عاشق باتیستوتا هستم و الانم خریدمش و توی
رئال کلی باهاش حال می کنم، اما خدائیش بعضی قدرتاشو کم گذاشتن. باتیستوتا بهترین مهاجم نوکی بوده که من در کل عمرم توی
دنیا دیدم. من مهاجم نوک مثل باتی گل کبیر تا حالا ندیدم . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)