تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 516 از 623 اولاول ... 16416466506512513514515516517518519520526566616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,151 به 5,160 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

در آغاز فعالیت iran666_info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام من از این ورژن استفاده میکنم : Yahoo.Messenger.11.5.0.155
    قسمت voice call و video call غیر فعاله چکارش باید بکنم ؟؟؟؟
    درود
    احتمال 95 درصد آنتی ویروستون پورتهاش رو بسته.برای چند دقیقه آنتی ویروس رو غیر فعال کنید.سپس از مسنجر خارج شوید و دوباره لاگین کنید.اگر درست شد باید در تنظیمات آنتی ویروستون به دنبال تنظیمات پورتها بگردید.اون هم بسته به آنتی ویروس تنظیمش فرق داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    مسنجر ورژن 11 . وقتی تو روم هندزفری رو تیک میزنم اولش قسمت بلندی صدا سبزه و معلومه صدا تو رومه ولی بعد از یه دقیقه حالت خاکستری میشه که صدا رو نشون میده ولی انگار تو روم نمیره و باید دکمه تاک رو بگیرم . اگر تیک رو بردارم و دوباره بزنم بازم اصلا سبز نمیشه ؟
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود
    چند دلیل میتونه داشته باشه
    1-در تنظیمات کارت صدا گزینه میکروفون را فعال کنید.یعنی set default device
    2-صدای میکروفون رو در کارت صدا قطع کرده باشین
    3-موقعی که در حال مکالمه هستید به تنظیم صدا در قسمت notification areaبروید و mixer رو بزنید از اونجا صدای یاهو مسنجر رو اگر بسته هست زیاد کنید
    عزیز مورد 3 احتمالا برای اینه که صدای طرف مقابل نیاد . مشکل دوستمون برعکسه

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    من جدیدا نمیتونم توی روم های یاهو تکس بدم نه تو یاهو نه تو سوپرا توی پی ام و سی اف خوبه اما هرکاری میکنم به هیچ وجه تکس منو بقیه ندارن توی روم، یکی گفت به خاطر ویندوز 8 هست که تازه نصب کردم اما هفته اولی که نصب کردم خوب بود و مشکلی نداشت یه دفعه نمیدونم چرا اینجوری شد، اگه کسی میدونه بگه لطفا

پروفشنال MaMaD LooTi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من جدیدا نمیتونم توی روم های یاهو تکس بدم نه تو یاهو نه تو سوپرا توی پی ام و سی اف خوبه اما هرکاری میکنم به هیچ وجه تکس منو بقیه ندارن توی روم، یکی گفت به خاطر ویندوز 8 هست که تازه نصب کردم اما هفته اولی که نصب کردم خوب بود و مشکلی نداشت یه دفعه نمیدونم چرا اینجوری شد، اگه کسی میدونه بگه لطفا
    با سلام

دوست عزیز توی یاهو بعید میدونم. اما اگز با سوپرا وارد روم میشید این مشکل معمولا پیش میاد و ربطی هم به ویندوز نداره

اگر از Tato استفاده میکنید بردارید. و یا اگر از رنگ یا افکت خاصی برای فونت استفاده میکنید تغییر بدید و مشکی کنید کلا. حتما تکست شما واسه دیگران ارسال میشه.

موفق باشید.

6. این کاربر از MaMaD LooTi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز توی یاهو بعید میدونم. اما اگز با سوپرا وارد روم میشید این مشکل معمولا پیش میاد و ربطی هم به ویندوز نداره

اگر از Tato استفاده میکنید بردارید. و یا اگر از رنگ یا افکت خاصی برای فونت استفاده میکنید تغییر بدید و مشکی کنید کلا. حتما تکست شما واسه دیگران ارسال میشه.

موفق باشید.
    مرسی داداش ولی مشکل من اساسیه فقط سوپرا نیست تو یاهو هم نمیره تکس، یکی از بچه ها که وارد بود همچین اتفاقی براش افتاده بود یه سری کارا کرد توی cmd چندتا دستوری زد اما بازم حل نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خبر فوری :
    چت روم های یاهو در تاریخ 14 دسامبر یعنی 12 روز دیگر برای همیشه بسته خواهند شد .
    منبع سایت یاهو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از iOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض یاهو اتاق گپ را تعطیل می‌کند

یاهو اتاق گپ را تعطیل می‌کند شرکت یاهو اعلام کرده که تا دو هفته آینده بخش اتاق گپ (Public Chat Rooms) را در سرویس مسنجر تعطیل می‌کند.

به گزارش موبنا، شرکت یاهو اعلام کرده که تا دو هفته آینده چند قابلیت سرویس مسنجر از جمله بخش اتاق گپ را تعطیل می‌کند. از سوی دیگر مسنجر که پیش‌تر با سرویس ویندوز لایو مایکروسافت سازگار بود، به تازگی با این سرویس کار نمی‌کند. در حالی که لیست دوستان و تماس‌های مایکروسافت در مسنجر نمایش داده می‌شود اما امکان ارسال پیام وجود ندارد.
    همچنین یاهو اعلام کرده سرویس‌های Voice Phone In و Phone Out را نیز اوایل سال 2013 تعطیل می‌کند. بر این اساس فقط کاربران سرویس مسنجر می‌توانند با یکدیگر در تماس باشند.

11. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت shahinmafia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان من ورژن 11 رو نصب کردم ... کسی رو نمیتونم ادد کنم این ارور رو میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وقتی هم کسی من رو ادد میکنه صفحه ای که من باید تایید کنم نمیاد برام توی task manager هستش اما هر کاری میکنم نمیتونم بازش کنم.
    خواهشا کمک کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام بچه ها
    من نمیدونم چرا اسمایل هام دیده نمیشه
    چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •