یعنی چی ؟ وقتی مبانی کامپیوتر نتونم بردارم مگه میشه ساختمان گسسته و برنامه سازی پیشرفته بردارم ؟
یعنی چی ؟ وقتی مبانی کامپیوتر نتونم بردارم مگه میشه ساختمان گسسته و برنامه سازی پیشرفته بردارم ؟
واسه ما الانم پر شده! اول همش خودخوان بهم رسيد ديروز رفتم دادو بيداد كردم كميپر نمیشه ؟حل شد ظرفيتا رو بردن بالا
12اره اوايل اسفندهتا بردارم - اون وقت حذف و اضافه کی میشه ؟ بعد شروع کلاساس ؟
برو حالا ببين چه خبرههمین الان برم دانشگاه میشه حلش کرد ؟
برو بگو درساتو تاييد كنن
من ديروز امضا جمع كردم كه درسا رو از تاييد درآرن اعتراض بزنيم)
ارائه نشده براتون شايد تا حذف و اضافه بيادراستی تربیت بدنی چرا نیست ؟ شده 19 واحد الان من برداشتم چه کنم ؟
تنظيم بردار
-
واسه ما هم همچنين اما تو سايت دانشگاه زدن برنامه هارو و همچنين رو بردادر ضمن چرا معلوم نیست کلاساش چه روزیه ؟
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
نه نميشهیعنی چی ؟ وقتی مبانی کامپیوتر نتونم بردارم مگه میشه ساختمان گسسته و برنامه سازی پیشرفته بردارم ؟
هنوز استاد براش پيدا نكردن حتما!!
صبر پيشه كن
اون 12 تا رو بردارم برم ؟ یا کلا" چیزی بر ندارم ؟برو حالا ببين چه خبره
برو بگو درساتو تاييد كنن
من ديروز امضا جمع كردم كه درسا رو از تاييد درآرن اعتراض بزنيم)
پایان ثبت نام بزنم ؟
کلا" دس یه احدی نیست توش :-(ارائه نشده براتون شايد تا حذف و اضافه بياد
تنظيم بردار
سایتشونم آخه تعطیلهواسه ما هم همچنين اما تو سايت دانشگاه زدن برنامه هارو و همچنين رو بردا
هیچی توش نیست
Last edited by 0015351971; 06-02-2012 at 12:07.
بردار بجنب !اون 12 تا رو بردارم برم ؟ یا کلا" چیزی بر ندارم ؟
كلا يه سر برو يوني به نظرم برنامه رو هم ببين :دي
دوستان زود جواب بديد دارم هلاك ميشم اين رياضي 1 تشريحي بهم داده 4 + كلاسي هم 4 + 1.80 تو تستي گرفتم جمعش ميشه = 9.80 . افتادم يا قبول شدم؟
قبوليدوستان زود جواب بديد دارم هلاك ميشم اين رياضي 1 تشريحي بهم داده 4 + كلاسي هم 4 + 1.80 تو تستي گرفتم جمعش ميشه = 9.80 . افتادم يا قبول شدم؟
سيستم 9.5 تا 9.99 رو 10 ميده
سلام دوستان اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه برای ترم دوم نرم افزار چه در سایی را باید انتخاب کرد؟ اصلا فرق ریاضی عمومی 2 و ریاضی مقدماتی 2 چی هست کدوم یکی را باید انتخاب کرد؟
دوستان من چطوری میتونم بیش از 16 واحد درس وردارم چون 20 واحد مجاز هستم ولی بیشتر از 16 واحد درسی برای انتخاب تو سایت قرار داده نشده.....!
شهریه من این ترم خیلی زیاد شده ! معدل ها رو هم که هنوز ندادن تا مشخص بشه ببینم بهم تخفیف میخوره یا نه کلا دروس اختصاصی برداشتم با مبانی کامپیوتر و برنامه سازی و یه واحد تربیت بدنی .
آهان یه سوال دارم تربیت بدنی تو طول ترم کلاس هم داره ؟ یا نه فقط یه امتحان عملیه و امتحان تستی ؟ چون واقعا وقتش رو ندارم برم توپ بازی کنم ! یعنی چی انگار وقتمون رو از سر راه آوردیم بریم دنبال یه توپمیشه نرم ؟
12 تا برداشتمبردار بجنب !
كلا يه سر برو يوني به نظرم برنامه رو هم ببين :دي
اعمال تغییرات رو زدم (ثبت شده ؟) منظورم اینه که جام پر هست دیگه ؟
آخه رفتم دانشگاه الان اومدم گفتن که درسا رو دارن تایید میکنن 3 روزم که وقت دارید انتخاب واحد کنید پس 12 تا تو بردار و منتظر بمون تا تایید بشن اگه نشد روز آخر بیا دانشگاه تا برات درست کنیم :-(
الان من اون ثبت نهایی رو میخواستم بزنم گفت دیگه بعدا" نمیتونین تغییر بدین (با همون اعمال تغییرات که زدم میمونه تو سایت تا ببینم نمراتم تایید میشه یا نه ؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)