سلام
چطور با اینترنت خود گوشی(ایرانسل) میتونم گوشیمو اپدیت کنم
ورژن گوشیم v20.0.062 هستش البته N82
سلام
چطور با اینترنت خود گوشی(ایرانسل) میتونم گوشیمو اپدیت کنم
ورژن گوشیم v20.0.062 هستش البته N82
این گوشی قابلیت اپدیت سرخود رو نداره و شما باید با کامپیوتر اپدیت کنی
برای اپدیت هم طبق تجربه دوستان ورژن 31.0.0.16 رو به شما پیشنهاد میدم
که این ورژن رو نمیتونید با برنامه خود نوکیا بگیرید
و باید از باکش استفاده کنید که دستورش تو فروم هست
سلام
این پست اسپم نیست
فقط میخاستم بگم که من هنوز گوشیم رو نفروختم
خدایی سالاره
سلام
چرا کسی به سوالا جواب نمیده؟
دو سال از گوشی استفاده کردم چند ماه آخر زیاد کتاب الکترونیکی باهاش می خوندم باتریش ورم کرد و تا عکس می گرفتم کل باتری خالی میشد
یه باتری فابریک دیگه خریدم با اینکه کمتر استفاده کردم اما 4 ماهه باتریش ورم کرد ایندفعه وحشتناک باد کرده جوری درب باتری گوشی جا نمیخوره (دیدم یه طرف درش از شدت ورم خودش در اومده!!!!!!)
یکی به من بگه چیکار کنم؟
سلام
خوب دوست خوبم باتری یک عمری داره باتری اولیتون که دیگه عمرشو کرده البته این عمر باتری برای هرکسی یه مقدار هست چون بستگی به استفاده داره.
باتری دومی هم که اصل نبوده.شما یا باید برین باتری اصلیه تهیه کنید یا باتری های اتمی که جدید اومده و شارژ بیشتری هم نگه میداره
سلام
من چند تا مشکل دارم 1-گوشی رو که روشن میکنم یه اینیستالینگ میاد رو صفحه مثل اینه که یه برنامه داره نصب میشه اخرش هم بعد چند دقیقه یه پیغان خطا میده.2-تازه گوشیمو اپ کردم به ورژن 35 یه سری برنامه هایی که نصب کرده بودم دیگه اجرا نمیشه ریموو هم نمیشه میخواستم راهنماییم کنید که چطور باید پاکشون کنم
سلام
دو تا مشکل دارم 1-گوشیمو روشن که میکنم یه اینیستالینگ میاد رو صفحه که دو یا سه دقیقه طول میکشه اخرش هم یه پیغام خطا میده
2-تازه به ورژن 35 اپ کردم بهضی از برنامه هایی که خودم قبله اپدیت نصب کرده بودم دیگه اجرا نمیشه خواستم ریموو کنم دیدم ریموو هم نمیشه میخواستم ببینم راهی هست که بشه پاکشون کرد
سلام
دو تا مشکل دارم 1-گوشیمو روشن که میکنم یه اینیستالینگ میاد رو صفحه که دو یا سه دقیقه طول میکشه اخرش هم یه پیغام خطا میده
2-تازه به ورژن 35 اپ کردم بهضی از برنامه هایی که خودم قبله اپدیت نصب کرده بودم دیگه اجرا نمیشه خواستم ریموو کنم دیدم ریموو هم نمیشه میخواستم ببینم راهی هست که بشه پاکشون کرد
سلام دوستان
وقتی گوششیمو روشن میکنم یه اینیستال طولانی ظاهر میشه بعد هم یه پیغام خطا میده
تازه گوشیمو به ورژن 35 اپ کردم یه سری برنامه هایی که خودم قبله اپدیت کردن نصب کرده بودم دیگه اجرا نمیشه ریموو هم نمیشه میخواستم بدونم چطور میشه پاکشون کرد
مرسی
اقا من شرمندم وقتی سوالمو نوشتم اون پیغام همیشگی رو نمیداد (نظر شما پس از تایید . . . . .) منم دوباره مینوشتم بازم شرمنده همه دوستان هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)