sku رو از رجیستری تغییر دادی؟
sku رو از رجیستری تغییر دادی؟
اره همون جور که توی راهنمایی اپگرید کردن هم هست از 7 تغییرش دادم به 2
توجه کن باید وقتی اون پچ اول رو دانلود کردی بازش کنی و نصبش کنی بعد از اون باید حتما ورژنت بشه 631
اگر نشد اینو دانلود کن و توی محل نصب بازیت بریزش (فایل تورنت هست البته اگه بلدی با تورنت دانلود کنی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگی جات از سیمز جنریشن دیگه اطلاعاتی نداری من هنوز نخریدم
بازهم همون 615 هست!!!
من بازی رو نصب میکنم بعد اون فایل دانلودی رو توی این ادرس نصب میکنم:
sims 3/game/bin
بعد وقتی که میرم توی لانچر بازهم همون 615 هست!!!
این فایل تورنت رو اگر دانلود کنم مشکلم حل میشه؟اخه بلد نیستم با تورنت کار کنم.
نه شما نباید اونو جایی بریزید باید اجراش کنید مثل ستاپ میمونه خودش نصب میشه و نیازی به آدرس دادن نیست
من دقیقا همین کارو انجام میدم یعنی میرم روی همون فایل دانلود و روش برای نصب کلیک میکنم و هیچ ادرسی هم بهش نمیدم میزارم با همون ادرس خودش که داره نصب بشه ولی وقتی تموم میشه توی فایل خودش نصب میشه
درست رفتم؟؟
کسی می دونه؟سلام
من امروز sims medival رو نصب کردم.
چه جوری می تونم به امپراطوریم بنا های جدید اضافه کنم و آیا می شه یه نفر دیگه رو هم کنترل کرد و یا بچه داشت؟
درسته
پس اگه باز هم مشکل دارید باید اون فایل تورنت رو دانلود کنید اگه بلد نیستید با تورنت دانلود کنید میتونید برید اینجا سوال کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم اضافه کردم، فعلا همین دو پست رو بخون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید حالا فایلی برای دانلود غیر از تورنت نیست؟؟؟؟؟؟درسته
پس اگه باز هم مشکل دارید باید اون فایل تورنت رو دانلود کنید اگه بلد نیستید با تورنت دانلود کنید میتونید برید اینجا سوال کنید
Last edited by camry; 26-06-2011 at 19:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)