پسته قبلیه منو بخون متوجه میشی.
دوستان اگه قبل از پرسیدن یکم وقت بذارین تاپیکو بخونین حتما به ج همه سوالاتون میررسید.
پسته قبلیه منو بخون متوجه میشی.
دوستان اگه قبل از پرسیدن یکم وقت بذارین تاپیکو بخونین حتما به ج همه سوالاتون میررسید.
سلام.
من ميخوام شركتم رو عوض كنم الان صبانته.واقعا صبانت افتضاحه و اگر جونم رو هم بدم ديگه با صبانت تمديد نمي كنم.
دوستم شاتل داره فوق العاده راضيه ولي تو تاپيك شاتل كه رفتم بچه ها اصلا راضي نبودن!
شبانه هم تا حدودي برام مهمه.
به نظرتون چه سرويسي بگيرم؟
آقایون اینترنت شما هی قطع و وصل نمیشه این روزا؟! گندش رو در اوردن.
بچه ها کدوم سرویس دهنده کمترین پینگ رو داره؟ من ولسه بازی آنلاین دنبال بهترین سرویس دهندم
میشه هرکی هر سرویسی داره پینگ خودش از یک سایت داخلی مثلا shatel.ir با سایت konami.net رو بگه ببینیک کی از همه کمتره!
اول از همه خودم که از شاتل خاک بر سر سرویس دارم:
shatel.ir 60ms
konami.net 490 ms
بفرما.....
مخابرات: طرح بعثت
shatel.ir 22ms
konami.net 224ms
قابله توجه دوستانی که شکایت دارن مخابرات سرعتارو کم کرده و دنباله یه طرح با سرعت بالا میگردن:
من الان طرح صبا دارم و از 6 ماه قبل که طرحمو عوض کردم و اومدم صبا همیشه و در تمام ساعتها سرعت دان فیکس رو350 بوده و سرعت دان با چیز پی ان هم 300
این بالاترین سرعت ممکن تو ایران هست و هیچ شرکتی همچین سرعتی رو نداره البته تنها مشکلش قطعی هست که به طور میانگین 2هفته یکبار یه قطعی چند ساعته داشتم.
موفق باشید و از اینترنت لذت ببرین!
سلام ehsannnn00004 عزیز
ممنون میشم یک تست سرعت شب و یکی روز از طرح صبا بزارید
شما هم مثل اینکه یا خیلی جو گرفته ات یا ازپول بگیر های مخابراتی نمی خواد زیاد جو زده بشی شکلک بزاری
طرحی که کلا شبانه نداره وکاملا محدود هستش اگه سرعتش 100مگ هم بشه به هیچ دردی نمی خوره
اینجا بحث سرسرعت طرح بعث هستش که سرعتش رو یک چهارم کردن نه صبا
به نظرات دیگران احترام بذار و مودب باش.
من اطلاع رسانی کردم که هرکس با توجه به نیازش بهترین انتخابو داشته باشه.
تشکر که نمیکنی توهین نکن.
در ضمن همه مثله تو که بیکار نیستن شبا بخوان بشینن پایه دانلود.عده زیادی مثله من روزانه چندتا سایت سر میزنن و دانلودای با حجم کم دارن که تو ماه به 3 گیگ هم نمیرسه و سرعت براشون مهمه که برای لود 2تا صفحه یا 100مگ دانلود 3ساعت پایه نت وقتشون هدر نره.
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
Last edited by ehsannnn00004; 22-04-2012 at 16:45.
من با این که اهل دانلود نیستم ولی چون سرفینگ زیاد میکنم . 3 گیگ هم جئپوابمو نمیده و فقط مخابرات مناسبمه.در ضمن همه مثله تو که بیکار نیستن شبا بخوان بشینن پایه دانلود.عده زیادی مثله من روزانه چندتا سایت سر میزنن و دانلودای با حجم کم دارن که تو ماه به 3 گیگ هم نمیرسه و سرعت براشون مهمه که برای لود 2تا صفحه یا 100مگ دانلود 3ساعت پایه نت وقتشون هدر نره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)