سلام دوستان
من تو بازی half life 2 مشکل دارم بعد از اینکه سوار ماشین میشم و میام پیش دوستام یک هلیکوپتر دنبالم می کند که اخرش ماشین منفجر میشه من می مونم اون هلیکوپتر که نمی دونم چطوری میشه از دستش خلاص شد
ممنون
سلام دوستان
من تو بازی half life 2 مشکل دارم بعد از اینکه سوار ماشین میشم و میام پیش دوستام یک هلیکوپتر دنبالم می کند که اخرش ماشین منفجر میشه من می مونم اون هلیکوپتر که نمی دونم چطوری میشه از دستش خلاص شد
ممنون
اینجا درخواست کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين مشكل بخاطر كمبود حافظه رمته
بهتره رمتو چك كني اگه مشكلي نداشت
درايوي كه بازي رو نصب كردي عوض كن
يعني اگه الان تو D ريختي دوباره تو F بريز
سلام .منcrysis رو گرفتم دو تا دی وی دی بود وقتی میخوام نسبش کنم یه ارور میده :
cannot open file"c:\program files\installinf\{ee1494f0-ef0c-4c9c-a440-c30c286120d5}-\SetupLog".The system cannot find the file specified.
l
هرچی باهاش ور میرم درست نمیشه بعدش یه صفحه باز میشه که هیچ چیزی توش نیست.چیکارش کنم؟؟؟؟
خوب توی یه درایو دیگه تست کن . بازم اگه مشکل داشت ببین اون درایو چقدر حافظه ی خالی داره .سلام .منcrysis رو گرفتم دو تا دی وی دی بود وقتی میخوام نسبش کنم یه ارور میده :
cannot open file"c:\program files\installinf\{ee1494f0-ef0c-4c9c-a440-c30c286120d5}-\SetupLog".The system cannot find the file specified.
l
هرچی باهاش ور میرم درست نمیشه بعدش یه صفحه باز میشه که هیچ چیزی توش نیست.چیکارش کنم؟؟؟؟
اگه دیدی زیاد و کافی بود پس بازی مشکل داره .
DVD بازی کپی هست ؟
بله کارت گرافیکم آن بورده..
بعدشم ویندوزمو تازه ریختم که ...
به هر حال ویندوزتون مشکل پیدا کرده .
حالا دیگه با خودتونه !
سلام من وقتی توبازیNFS Underground 2 می خواهم از رانندگی تو خیابان به مسابقه برم یا از مسابقه به خیابان کلا از بازی خارج میشه ایا پتچی برای این بازی است که اینو درست کنه در ضمن اشکال از سیستم نیست سیستمم هم قوی لطفا کمک کنید.
ممنون مگ مگ جون دارم دانلود میکنم خدا کنه که با این درست بشه.
سلام
مشخصات سیستمم ایناست:
cpu 2160
vga :g force 6200LE
ram: 2g
میخوم بدونم کدوم یکی از این بازیها رو میتونم بااین سیستم انجام بدم .
1- cod4
2- فرار از سلول
3- ضربه نهایی
4-need for speed - خیابانهای حرفه ای
5- driver
6- چابک دست
7-airborn
اینم بگید که کدومشون رو میتونم با دسته بازی کنم!
ممنونم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)