تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 942 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525565615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

حالا کسی میدونه Mmsایرانسل چی میشه؟
    mms ایرانسل فعلا به دستور دولت برای تنظیم قوانین مقررات mms (که نمیدونم چیه) قطع شده و شاید یکی دو ماه طول بکشه منبع خبر هم سایت ictna هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

10

اقا شاهین جواب اینارم لطفا
    چرا یه چند مدته ایرانسل پوشش دهی رو تخته کرده ؟
    این سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده و پیام گیر صوتی کی به طور رسمی واسه کلیه خطوط ایرانسل را میفته ؟
    شاهین جون از سرویس Cell Info و GPS ایرانسل خبره تازه ای داری ؟
    میدونی دقیق کی راه اندازی میشن ؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

[QUOTE=MTNIrancell;1397515]اين هم براي همه گوشي ها به غير از Motorolla كه اين قابليت رو نداره.
    [/QUOTE‏[‏
    براي موتورولا :
    menu > messaging > [Menu Key] > info srvs. setup
    Quick View : 50
    Service : On

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13 دور جديد جشنواره ايرانسل در سراسر ايران

شاید شما شهر بعدی باشید!

نام شهر

زمان جشنواره

جايزه ده ميليون ريالي*

نوكيا N70 *
    كاشان 7 الي 9 مرداد

1 نفر

3 نفر
    سبزوار 15 الي 17 مرداد

-

10 نفر
    فردوس 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
    بهشهر 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
    بندر تركمن 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
    قزوين 16 الي 18 مرداد

1 نفر

10 نفر
    رزن 16 الي 18 مرداد

-

5 نفر
    بناب 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
    آمل 16 الي 18 مرداد

-

10 نفر
    ماكو 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
    كامياران 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
    اردبيل 16 الي 18 مرداد

2 نفر

10 نفر
    اروميه 16 الي 18 مرداد

3 نفر

10 نفر
    آستارا 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
    آبيك 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
    اراك 17 الي 21 مرداد

2 نفر

10 نفر
    كمال شهر 17 الي 21 مرداد

-

3 نفر
    الشتر 17 الي 21 مرداد

-

3 نفر
    ملارد 17 الي 21 مرداد

-

5 نفر
    گلستان 17 الي 21 مرداد

-

5 نفر
    نيشابور 18 الي 22 مرداد

-

10 نفر
    گناباد 18 الي 22 مرداد

-

3 نفر
    گنبد كاووس 18 الي 22 مرداد

-

5 نفر
    بندر گز 18 الي 22 مرداد

-

2 نفر
    نورآباد 21 الي 23 مرداد

-

3 نفر
    * جوايز و تعداد برندگان قرعه كشي مر بوط به هر شهر، در جدول بالا نشان داده شده است.

در ادامه جشنواره ایرانسل، مشتریان سیم کارتهای دائمی و اعتباری در سراسر کشور تا 20 شهریور ماه 86 فرصت دارند تا با خریداری سیم کارتهای ایرانسل، از هدایای این جشنواره بهره مند شوند.
    مشترکین به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری هدیه گرفته و به ازای خریداری هر سیم کارت دائمی می توانند به میزان 500 هزار ريال از کلیه سرویس های داخل و خارج شبکه، به صورت رایگان استفاده کنند. شرایط و توضیحات بیشتر در مورد هر یک از این هدایا به شرح زیر است:
    هدیه مشترکین سیم کارت اعتباریایرانسل به کلیه افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت اعتباری ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه تقدیم می کند.

نکات مهم:• توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.• درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید. • توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به نشانی محل سکونت مشترکین ارسال خواهد شد.
    • در صورت عدم دریافت سیم کارت در مدت زمان دو هفته، مشترکین می توانند با مراجعه به مناطق پستی (در تهران) و یا مرکز پستی (در شهرستانها) سیم کارت هدیه خود را دریافت کنند.
    • جهت دریافت سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
    • مشترکین با ارسال شماره سیم کارت خریداری شده از طریق پیام کوتاه (از خط ایرانسل) به شماره 138، "بار کد پستی" خود را دریافت می نمایند. ارائه این کد به هنگام مراجعه به مراکز پستی جهت دریافت سیم کارت الزامیست.
    • درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.• محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.• بهای سیم کارت اعتباری ایرانسل 29 هزار تومان می باشد.
    • پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز یا آبی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی اتومبیل های BMW و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.
    • تمامي مشتركين ايرانسل تا تاريخ 20 شهريور 86 در مكالمات بيش از 3 دقيقه اي خود بين خطوط ايرانسل، از هر 30 دقيقه تنها هزينه 3 دقيقه را مي پردازند.

هدیه مشترکین سیم کارت دائمیایرانسل برای تمامی افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت دائمی ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، مبلغ 500 هزار ريال اعتبار به عنوان هدیه به حساب مشترک (در سیستم صورتحساب ایرانسل) واریز می نماید. مشترکین از زمان واریز، تا 30 آذرماه 86 فرصت دارند تا به میزان اعتبار واریز شده از کلیه امکانات شبکه استفاده کنند. این امکان شامل استفاده از سرویسهای پیام کوتاه و GPRS و همچنین تماس با سایر اپراتورها در داخل و خارج کشور می باشد.

نکات مهم: • برای استفاده از این اعتبار مشترکین می بایست در همان روز، نخستین تماس را با سیم کارت خریداری شده برقرار نموده و حداکثر ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
    • مبالغ اعتبار هدیه در اولین صورتحساب مشترکین منعکس خواهد شد.• مشترکین تا تاریخ 30 آذر ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. پس از این تاریخ، اعتبار مذکور باطل شده و قابل استفاده نخواهد بود. • مبلغ مذکور مستقیماً در سیستم صورتحساب ایرانسل به حساب مشترک واریز شده و تحویل نقدی امکان پذیر نمی باشد. • پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل BMW و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.
    • بهای سیم کارت دائمي ایرانسل 150 هزار تومان می باشد.• اعتبار 500 هزار ريالی شامل افرادی که از طرح شماره طلایی استفاده می کنند نیز می شود.
    • تمامي مشتركين ايرانسل تا تاريخ 20 شهريور 86 در مكالمات بيش از 3 دقيقه اي خود بين خطوط ايرانسل، از هر 30 دقيقه تنها هزينه 3 دقيقه را مي پردازند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اين هم براي همه گوشي ها به غير از Motorolla كه اين قابليت رو نداره.

NOKIAمدلهای مختلف: menu …..setting(تنظیمات)….phone setting-(تنظیمات تلفن)….cell info display(نمایش اطلاعات تلفن همراه)….on(روشن)
    menu……setting….network….cell info display…..on
    menu…….setting….display setting….cell info display….on
    tools…..setting…..network…..cell info display…..on

SONY ERIXSON :menu….message……message setting….area information…..cell information….on

SAMSUNG : menu…message….broadcast….receive….enable

I-MATE : start….setting….phone….more….broadcast channels….enable

تو چه حوصله اي داري كه هر ماه منتظر قبض مي شي و بعدش مي ري بانك.
    من كه هر يكي - دوفته يك بار ميرم 10، 20 هزار تومان ميريزم به حساب.
    همين الان حدود 20 هدزار تومان طلبكارم.

شما امشب كه من شيفت هستم با 150 يا 09351500000 تماس بگير ببينم چي كار مي تونم بكنم.
    شاهین جون این cell info توی چه شهرهایی فعاله؟
    یه سوال دیگه هم اینکه این GPS ایرانسل که شما میگید چیه؟!
    توی شیراز که از این چیزا نیست..

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شاید شما شهر بعدی باشید!

نام شهر

زمان جشنواره

جايزه ده ميليون ريالي*

نوكيا N70 *
    كاشان 7 الي 9 مرداد

1 نفر

3 نفر
    سبزوار 15 الي 17 مرداد

-

10 نفر
    فردوس 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
    بهشهر 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
    بندر تركمن 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
    قزوين 16 الي 18 مرداد

1 نفر

10 نفر
    رزن 16 الي 18 مرداد

-

5 نفر
    بناب 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
    آمل 16 الي 18 مرداد

-

10 نفر
    ماكو 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
    كامياران 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
    اردبيل 16 الي 18 مرداد

2 نفر

10 نفر
    اروميه 16 الي 18 مرداد

3 نفر

10 نفر
    آستارا 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
    آبيك 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
    اراك 17 الي 21 مرداد

2 نفر

10 نفر
    كمال شهر 17 الي 21 مرداد

-

3 نفر
    الشتر 17 الي 21 مرداد

-

3 نفر
    ملارد 17 الي 21 مرداد

-

5 نفر
    گلستان 17 الي 21 مرداد

-

5 نفر
    نيشابور 18 الي 22 مرداد

-

10 نفر
    گناباد 18 الي 22 مرداد

-

3 نفر
    گنبد كاووس 18 الي 22 مرداد

-

5 نفر
    بندر گز 18 الي 22 مرداد

-

2 نفر
    نورآباد 21 الي 23 مرداد

-

3 نفر
    * جوايز و تعداد برندگان قرعه كشي مر بوط به هر شهر، در جدول بالا نشان داده شده است.

در ادامه جشنواره ایرانسل، مشتریان سیم کارتهای دائمی و اعتباری در سراسر کشور تا 20 شهریور ماه 86 فرصت دارند تا با خریداری سیم کارتهای ایرانسل، از هدایای این جشنواره بهره مند شوند.
    مشترکین به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری هدیه گرفته و به ازای خریداری هر سیم کارت دائمی می توانند به میزان 500 هزار ريال از کلیه سرویس های داخل و خارج شبکه، به صورت رایگان استفاده کنند. شرایط و توضیحات بیشتر در مورد هر یک از این هدایا به شرح زیر است:
    هدیه مشترکین سیم کارت اعتباریایرانسل به کلیه افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت اعتباری ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه تقدیم می کند.

نکات مهم:• توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.• درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید. • توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به نشانی محل سکونت مشترکین ارسال خواهد شد.
    • در صورت عدم دریافت سیم کارت در مدت زمان دو هفته، مشترکین می توانند با مراجعه به مناطق پستی (در تهران) و یا مرکز پستی (در شهرستانها) سیم کارت هدیه خود را دریافت کنند.
    • جهت دریافت سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
    • مشترکین با ارسال شماره سیم کارت خریداری شده از طریق پیام کوتاه (از خط ایرانسل) به شماره 138، "بار کد پستی" خود را دریافت می نمایند. ارائه این کد به هنگام مراجعه به مراکز پستی جهت دریافت سیم کارت الزامیست.
    • درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.• محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.• بهای سیم کارت اعتباری ایرانسل 29 هزار تومان می باشد.
    • پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز یا آبی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی اتومبیل های BMW و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.

هدیه مشترکین سیم کارت دائمیایرانسل برای تمامی افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت دائمی ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، مبلغ 500 هزار ريال اعتبار به عنوان هدیه به حساب مشترک (در سیستم صورتحساب ایرانسل) واریز می نماید. مشترکین از زمان واریز، تا 30 آذرماه 86 فرصت دارند تا به میزان اعتبار واریز شده از کلیه امکانات شبکه استفاده کنند. این امکان شامل استفاده از سرویسهای پیام کوتاه و GPRS و همچنین تماس با سایر اپراتورها در داخل و خارج کشور می باشد.

نکات مهم: • برای استفاده از این اعتبار مشترکین می بایست در همان روز، نخستین تماس را با سیم کارت خریداری شده برقرار نموده و حداکثر ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
    • مبالغ اعتبار هدیه در اولین صورتحساب مشترکین منعکس خواهد شد.• مشترکین تا تاریخ 30 آذر ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. پس از این تاریخ، اعتبار مذکور باطل شده و قابل استفاده نخواهد بود. • مبلغ مذکور مستقیماً در سیستم صورتحساب ایرانسل به حساب مشترک واریز شده و تحویل نقدی امکان پذیر نمی باشد. • پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل BMW و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.
    • بهای سیم کارت دائمي ایرانسل 150 هزار تومان می باشد.• اعتبار 500 هزار ريالی شامل افرادی که از طرح شماره طلایی استفاده می کنند نیز می شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم دیدمش فقط دوزاریم نیفتاد...یعنی ایرانسل توی هر شهر یه قرعه کشی برای 1 ملیون تومن و یکیم برای یه N70 داره؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به ایرانسل داران عزیز.

من یه سوال در مورد اینترنت ایرانسل داشتم. اینکه سرعت اینترنت شما چطوره؟؟؟

و دوم اینکه ایا نوع گوشی بر سرعتش تاثیر داره؟؟

سرعتش بستگی به گوشیت داره.هر گوشی با یه تعداد port به اینترنت وصل میشه که هر چی پورت ها بیشتر بشه سرعت بیشتر یا بهتر میشه.
    اکثر گوشی ها با سرعت 35-50 کیلوبیت در ثانیه وصل میشن ولی بسته به پورت ها کیفیتش متفاوته.
    همچنین به class جی پی آر اس گوشی بستگی داره که تا کلاس 12 رو داریم که اکثر گوشی ها کلاس 10 دارند.کلاس 12 رو اکثرا PC Card ها دارند.
    ماکسیمم سرعتی که شبکه ی gprs میتونه برای دانلود به شما بده 60 کیلوبیت در ثانیه هست.ولی مثلا گوشی من (K750) تا 48 بیشتر نداره.
    البته گوشی هایی که edge دارند بیشتر هم میتونند بگیرند.
    در کل کیفیتش و سرعتش از Dial-up خیلی بهتره چون این سرعتایی که بهت گفتم سرعت واقعی هست.سرعت تئوری gprs تا 115 کیلوبیت در ثانیه هست.سرعت تئوری dial-up تا 46.6 هست ولی عملا سرعت gprs تا 60 وسرعت dial -up تا 25 کیلوبیت در ثانیه هست(اگه قطع و وصلیها و اشغالی ها رو حساب نکنیم).

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

آقا شاهین من یک مشکل برام پیش آمده که ایمیل هم زدم ممنون میشم رسیدگی کنید :
    من 25000 تومان بدهی داشتم که پرداخت کردم ولی خطم وصل نشد وقتی با 130 تماس گرفتم من را به قسمت قبض وصل کرد و طرف گفت 25000 تومان شما به جای اینکه بدهی شما را صاف کنه رفته به حد اعتبار شما اضافه شده و حد اعتبار مکالمه من از 50000 تومان شده 75 هزار تومان و گفت اشتباه سیستم بوده و یک گزارش نوشت برای شبکه که مشکل را حل کنند ولی گفت چند روزی معطلی داره . اگر ممکن هست شما آنجا سفارش کن این مشکل را زودتر حل کنند .
    نمی دونم چرا هر چی مشکل عحیب هست تو این ایرانسل سر من بدبخت می یاد .

داره خودمونی میشه A M I R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام آقا شاهین
    من تو فعال کردن این طرح طلایی مشکل دارم... تا حالا دو بار با 130 تماس گرفتم و طبق دستورالعملی که میگه طرح طلایی را فعال کردم که هر دوبار گفت وقتی فعال شد برای شما تا 24 ساعت اس ام اس تأیید فعال سازیش میاد که فعلاً بعد از بیشتر از دو روز هنوز نیومده...اینم بگم که سیم کارت من بنا بود که 50000 تومن اعتبار توش باشه که وقتی گرفتمش، کد ستاره 130 ستاره 1 مربع را که می فرستادم می گفت بالانس شما 0، ولی امروز که این کد را فرستادم نوشته بود بالانس شما 350455 ریال. حالا اینکه 15 تومن از 50 تومن کم کرده یعنی قطعاً فعال شده؟ روشی هست که نشون بده الأن از چه طرحی یا چه تعرفه ای دارم استفاده می کنم؟؟؟
    سلام مجدد به جناب شاهین خان
    آقا شاهین به نظر شما من که می خوام از طرح طلایی استفاده کنم باید چکار کنم؟ با اینکه دوبار سعی کردم طرح طلایی را فعال کنم ولی هر بار 15 تومن را کم کرده و طرح طلایی هم فعال نشده...الأن معلوم نیست این 50 تومن که بنا بود تو حسابم باشه کجاست؟ اصلاً میشه با شماره های 0936 طرح طلایی را فعال کرد؟ به نظر شما یکبار دیگه سعی کنم فعالش کنم؟ (که این دفعه هم یه 15 تومن دیگه الکی برداره و بی حساب شیم)

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منم دیدمش فقط دوزاریم نیفتاد...یعنی ایرانسل توی هر شهر یه قرعه کشی برای 1 ملیون تومن و یکیم برای یه N70 داره؟!
    بله همینطوره.

دوست عزیز jackhammer تا الان چندین بار دوستان از جمله مهدی عزیز به این مورد اشاره کردن اما شما هنوز گوش نکردی من هم یه بار دیگه این مورد را میگم امید وارم گوش کنی.

وقتی می خوای جواب چندین پست را بدی نیا روی هر کدوم نقل قول بزن که این طوری هم نظم تاپیک میریزه به هم هم خلاف قانونه فروم هست ! بعضی ها عمدا این کارا میکنن تعداد پستاشون بالا بره اما بعدا فهمیدن تعداد پست هیچ فایده ای نداره ! بعضی ها هم واقعا آشنا نیستن که باید چه کار کنن که بعدا که توضیح داده میشه یاد میگیرن و دیگه تکرار نمیکنن.

شما برای اینکه بخوای به چندتا پست جواب بدی از دکمه ی استفاده کن و در پایان انتخاب ها همان دکمه ی نقل قول رابزن لطفا.این بار اول نیست که این مورد توضیح داده میشه اما امید وارم این بار یه تاثیری را از جانب شما ببینیم.
    Last edited by vahooli; 05-08-2007 at 13:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •