تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 954 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525565615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_669's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ جا، دم در هفتم واستادم راه نمیدن

پيش فرض

بچه ها برای Draw Ranger معمولا چی میبندین؟ مخصوصا برای بازگشت HP
    اگه پول خوریت خوب بود hp= heart ببندی هیچ مشگلی از لحاظ hp نداری
    برای اتک هم monkey یا Battle Fury ببندی بازی رو جم کردی

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamebazi.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    azerbaycan

پيش فرض

آقا لطفا کمک!برای هیرو ی Yurnero چه آیتم ها یی خوبه؟هم تو موقعی که پولم خوبه و چه آیتم هایی موقعی که پولم زیاده خوبه؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا لطفا کمک!برای هیرو ی Yurnero چه آیتم ها یی خوبه؟هم تو موقعی که پولم خوبه و چه آیتم هایی موقعی که پولم زیاده خوبه؟
    من دیدم که اکثر اوقات یه Des میبندن
    Last edited by kasra_khan2003; 20-02-2009 at 01:44.

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسهyurnero:
    power treads
    vlad
    monkey
    desolator
    butterfly
    دیگه اینکه اول چی بری به خودت ربط داره مثلا اگه زیاد magicی ندارن اول butterfly برو یا اگه دارن hood هم برو و ....

واسه drow ranger:
    power treads
    windwalk
    butterfly
    bloodstone
    monkey
    manta
    windwalk رو ببند که بتونی در بری یا دنبال کنی bloodstone هم واسه hp&mpهم واسه regen هم اینکه kill میگیری regenت خفن میشه monkey واسه داشتن یه چیز برا cancel کردن teleport و manta هم برا اینکه وقتی شاخ شدی 3 تا میشی هیرو اصلیت slow میکنه 2 تا دیگه مانا کم میکنن و تازه dmg شون هم خیلی زیاده و سانتور اگه 5000 hp هم داشته باشه با 30 تا armor در عرض 3 سوت میافته رو زمین....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

واسهyurnero:
    power treads
    vlad
    monkey
    desolator
    butterfly
    دیگه اینکه اول چی بری به خودت ربط داره مثلا اگه زیاد magicی ندارن اول butterfly برو یا اگه دارن hood هم برو و ....

واسه drow ranger:
    power treads
    windwalk
    butterfly
    bloodstone
    monkey
    manta
    windwalk رو ببند که بتونی در بری یا دنبال کنی bloodstone هم واسه hp&mpهم واسه regen هم اینکه kill میگیری regenت خفن میشه monkey واسه داشتن یه چیز برا cancel کردن teleport و manta هم برا اینکه وقتی شاخ شدی 3 تا میشی هیرو اصلیت slow میکنه 2 تا دیگه مانا کم میکنن و تازه dmg شون هم خیلی زیاده و سانتور اگه 5000 hp هم داشته باشه با 30 تا armor در عرض 3 سوت میافته رو زمین....
    درسته

من برای anti mage چیا درست حسابی اول بازی ببندم؟ فرض کنیم که هیروی مقابل اینتله وبا لولاش اذیت میکنه
    راستش همون اول vangard بعدpower treads بعد hyper stone میبندم حالا این ترکیب درسته ؟ اگر نه چیا بهتر کار میکنه براش؟؟؟؟

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درسته

من برای anti mage چیا درست حسابی اول بازی ببندم؟ فرض کنیم که هیروی مقابل اینتله وبا لولاش اذیت میکنه
    راستش همون اول vangard بعدpower treads بعد hyper stone میبندم حالا این ترکیب درسته ؟ اگر نه چیا بهتر کار میکنه براش؟؟؟؟
    من معتقدم باید براش حتما Bash بخری

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Battle fury
    شاخش میکنه بعدشم butterrfly

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض پاسخ میدهیم!!!

درسته

vandguard+powertreads درسته ولی به نظر من بعدش battlefury برو... هم dmgمیده هم regenکه دیگه لازم نیست تو base برگردی.. خیلی هم خوب پول درمیاری اصولا مشکل این هیرو تو پول دراوردنه... حالا بعدش میتونی اینا رو بری:
    vlad
    batterfly یا monkey
    heart
    bash
    vlad رو حتما برو.. آخر بازی vanguard رو بفروش heart برو... hyperstone نرو چون این هیرو همین جوری بهترین attack speed بازی رو داره نیاز به چیزی نداره... bash هم واسه اینکه اگه یه چیزی رو نرفتی bash برو..

من معتقدم باید براش حتما Bash بخری
    تائید میشه ولی نه بعد از vanguard+powertreads

Battle fury
    شاخش میکنه بعدشم butterrfly
    درسته ولی اگه خوب پول در نمیاری و dead هم دادی برو و گر نه از خیرش بگذر و powertreads+vlad+monkey رو برو خیلی شاخ میشی....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

vandguard+powertreads درسته ولی به نظر من بعدش battlefury برو... هم dmgمیده هم regenکه دیگه لازم نیست تو base برگردی.. خیلی هم خوب پول درمیاری اصولا مشکل این هیرو تو پول دراوردنه... حالا بعدش میتونی اینا رو بری:
    vlad
    batterfly یا monkey
    heart
    bash
    vlad رو حتما برو.. آخر بازی vanguard رو بفروش heart برو... hyperstone نرو چون این هیرو همین جوری بهترین attack speed بازی رو داره نیاز به چیزی نداره... bash هم واسه اینکه اگه یه چیزی رو نرفتی bash برو..

تائید میشه ولی نه بعد از vanguard+powertreads

درسته ولی اگه خوب پول در نمیاری و dead هم دادی برو و گر نه از خیرش بگذر و powertreads+vlad+monkey رو برو خیلی شاخ میشی....
    قبول دارم خب اگه hyperو powertreadsرو ببندی که هر هیرویی حتا با hp2000 جلوت میخوره attack speed ش هم 6 قوی میکنه هم ماناتو سریع میخوره طرف زرنگ باشه 2 تا lvl بیشتر نمیتونه بزنه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟ vangard( هم کمک میکنه زیاد کم نیاری)

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

ببخشید دوستان من برای نصب دو تا مراحل زیر را انجام دادم ولی هنگامی که رو مپ کلیک می کنم درون بازی نمی رود:

نصب وارکرفت 3
    نصب وارکرفت the frozen throne
    نصب مپ همراه با انتخاب هیرو

بعضی از دوستانم گفتن شاید باید آبدیت ها رو نصب کنی ولی با نصب آبدیت کرک از کار می افته و وارد بازی نمی شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •