اگه پول خوریت خوب بود hp= heart ببندی هیچ مشگلی از لحاظ hp نداری
برای اتک هم monkey یا Battle Fury ببندی بازی رو جم کردی
اگه پول خوریت خوب بود hp= heart ببندی هیچ مشگلی از لحاظ hp نداری
برای اتک هم monkey یا Battle Fury ببندی بازی رو جم کردی
آقا لطفا کمک!برای هیرو ی Yurnero چه آیتم ها یی خوبه؟هم تو موقعی که پولم خوبه و چه آیتم هایی موقعی که پولم زیاده خوبه؟
من دیدم که اکثر اوقات یه Des میبندن
Last edited by kasra_khan2003; 20-02-2009 at 01:44.
واسهyurnero:
power treads
vlad
monkey
desolator
butterfly
دیگه اینکه اول چی بری به خودت ربط داره مثلا اگه زیاد magicی ندارن اول butterfly برو یا اگه دارن hood هم برو و ....
واسه drow ranger:
power treads
windwalk
butterfly
bloodstone
monkey
manta
windwalk رو ببند که بتونی در بری یا دنبال کنی bloodstone هم واسه hp&mpهم واسه regen هم اینکه kill میگیری regenت خفن میشه monkey واسه داشتن یه چیز برا cancel کردن teleport و manta هم برا اینکه وقتی شاخ شدی 3 تا میشی هیرو اصلیت slow میکنه 2 تا دیگه مانا کم میکنن و تازه dmg شون هم خیلی زیاده و سانتور اگه 5000 hp هم داشته باشه با 30 تا armor در عرض 3 سوت میافته رو زمین....
درسته
من برای anti mage چیا درست حسابی اول بازی ببندم؟ فرض کنیم که هیروی مقابل اینتله وبا لولاش اذیت میکنه
راستش همون اول vangard بعدpower treads بعد hyper stone میبندم حالا این ترکیب درسته ؟ اگر نه چیا بهتر کار میکنه براش؟؟؟؟
من معتقدم باید براش حتما Bash بخری
Battle fury
شاخش میکنه بعدشم butterrfly
vandguard+powertreads درسته ولی به نظر من بعدش battlefury برو... هم dmgمیده هم regenکه دیگه لازم نیست تو base برگردی.. خیلی هم خوب پول درمیاری اصولا مشکل این هیرو تو پول دراوردنه... حالا بعدش میتونی اینا رو بری:
vlad
batterfly یا monkey
heart
bash
vlad رو حتما برو.. آخر بازی vanguard رو بفروش heart برو... hyperstone نرو چون این هیرو همین جوری بهترین attack speed بازی رو داره نیاز به چیزی نداره... bash هم واسه اینکه اگه یه چیزی رو نرفتی bash برو..
تائید میشه ولی نه بعد از vanguard+powertreads
درسته ولی اگه خوب پول در نمیاری و dead هم دادی برو و گر نه از خیرش بگذر و powertreads+vlad+monkey رو برو خیلی شاخ میشی....
قبول دارم خب اگه hyperو powertreadsرو ببندی که هر هیرویی حتا با hp2000 جلوت میخوره attack speed ش هم 6 قوی میکنه هم ماناتو سریع میخوره طرف زرنگ باشه 2 تا lvl بیشتر نمیتونه بزنه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟ vangard( هم کمک میکنه زیاد کم نیاری)
ببخشید دوستان من برای نصب دو تا مراحل زیر را انجام دادم ولی هنگامی که رو مپ کلیک می کنم درون بازی نمی رود:
نصب وارکرفت 3
نصب وارکرفت the frozen throne
نصب مپ همراه با انتخاب هیرو
بعضی از دوستانم گفتن شاید باید آبدیت ها رو نصب کنی ولی با نصب آبدیت کرک از کار می افته و وارد بازی نمی شه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)