شرکت
3D Realms که خالق سری بازیهای duke nukem بودند اینبار یکی از مسئولان این شرکت به نام اقای
George Broussard از بازیه uncharted 2 تعریف کرد و این بازی را هم سطح بازی half life دانست .
اقای George در مورد بازی گفتند به نظر من uncharted 2 یک بازی واقعا تک نفره عالی هست . و این بازی را میتوان با سری بازی half life در یک سطح قرار داد . به جزع سری HL هیچ بازی اینقدر من را تحت تاثیر و متعجب نکرده است .
او همچنین ادامه داد وقتی uncharted 2 را بازی میکنید انگار در یک فیلم
İndiana Jones هستید. با ان معماها و هیجان در فیلم این بازی این حس را به شما میدهد
اقای
George Broussard در ادامه گفتهاشون به این مسئله که از نظر من uncharted 2 بهترین بازی سال خواهد شد شکی ندارم حتی بازی با شکوه
Modern Warfare 2 هم نمیتواند این بازی مقلوب بکند و پیشی بگیرد . وی ادامه داد uncharted 2 بهترین بازیی نیست که تا به حال بازی کرده ام ولی میتواتم به جرات بگویم یکی از بهترین بازیهایی هست که بازی کرده ام .
Naughty Dog با این بازی کار خود را کامل نمود و بعد از uncharted 2 فکر کردن به اینکه بخواهم بازیه دیگری را انجام بدهم سخت هست .
او در اخر گفت به تمام گیمر ها پیشنهاد میکنم حتما این بازی را انجام بدهند و از دست ندهند
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع اصلی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید