تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 827 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525565615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

افشاى‌ پشت‌پرده‌ فسخ‌ قرارداد برانکو از سوى‌ دبير کل‌ مصطفوي: فسخ‌ قرارداد برانکو خيانت‌ به‌ منافع‌ ملى‌ و ورزش‌ بود چرا قرارداد دور زمين‌ 2 ميليارد و 300 ميليون‌ بسته‌ شده‌ است؟! فيفا در مسائل‌ داخلي

در واقع‌ قرارداد برانکو ايوانکوويچ‌ سرمربى‌ سابق‌ کروات‌ تيم‌ملى‌ فوتبال‌ کشورمان‌ تا نهم‌ مهرماه‌ بود اما گويا مسئول‌ وقت‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ اين‌ قرارداد را به‌ 30 خرداد ماه‌ 85 تغيير داده‌ است. داريوش‌ مصطفوى‌ در گفت‌وگو با سايت‌ خبرى‌ سازمان‌ جزئيات‌ قرارداد دو ساله‌ برانکو ايوانکوويچ‌ را تشريح‌ کرد و گفت: برانکو توسط‌ فردى‌ به‌ نام‌ «دارو بوشيچ» که‌ پيش‌ از اين‌ «بلازوويچ» را به‌ فوتبال‌ ايران‌ معرفى‌ کرده‌ بود به‌ فدراسيون‌ معرفى‌ شده‌ و با وى‌ قرارداد دو ساله‌اى‌ از نوامبر 2004 (آبان‌ 83) لغايت‌ اول‌ اکتبر 2006 (9 مهر ماه‌ 85) منعقد مى‌شود و کل‌ مبلغ‌ قرارداد هم‌ يک‌ ميليون‌ و 110 هزار دلار بوده‌ است‌ که‌ طى‌ 21 قسط‌ به‌ وى‌ تمام‌ و کمال‌ پرداخته‌ شده‌ است. از سوى‌ ديگر در قرارداد، بندهايى‌ گنجانده‌ شده‌ بود که‌ طى‌ آن‌ بايد از مسابقات‌ دوستانه‌ و تورنمنت‌هايى‌ چون‌ «ال.جي» ده‌ درصد مبلغ‌ پرداختى‌ به‌ فدراسيون، به‌ برانکو پرداخت‌ مى‌شد که‌ اگر اين‌ مبالغ‌ پرداختى‌ را نيز در نظر بگيريم، برانکو چيزى‌ حدود 2 ميليون‌ دلار دريافت‌ کرده‌ است. از سوى‌ ديگر و طبق‌ مفاد قرارداد بايد با راهيابى‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ به‌ جام‌جهانى‌ ده‌ درصد پاداش‌ فيفا به‌ برانکو پرداخت‌ شود که‌ اگر مبنا 7 ميليون‌ يوروى‌ فيفا باشد، سهم‌ برانکو مى‌شود 700 هزار يورو که‌ اين‌ مبلغ‌ هنوز پرداخت‌ نشده‌ است.
    وى‌ در عين‌ حال‌ فسخ‌ قرارداد برانکو در تاريخ‌ 30 خرداد ماه‌ 85 را غيرقانونى‌ دانست‌ و گفت: باتوجه‌ به‌ اينکه‌ دادکان‌ پيش‌ از اين‌ تاريخ‌ استعفا کرده‌ بود و حتى‌ طبق‌ مدارک‌ موجود و اخبار منتشره‌ در روزنامه‌ها، وى‌ پيش‌ از عزيمت‌ تيم‌ به‌ جام‌جهانى‌ با کارکنان‌ فدراسيون‌ خداحافظى‌ کرده‌ فسخ‌ قرارداد برانکو وجاهت‌ قانونى‌ لازم‌ را نداشته‌ است.
    مصطفوى‌ افزود: بى‌شک‌ وقتى‌ سه‌ ماه‌ و 9 روز از قرارداد برانکو باقى‌ مانده‌ بود، دادکان‌ نبايد يک‌جانبه‌ به‌ خود حق‌ مى‌داد که‌ قرارداد وى‌ را فسخ‌ کرده‌ و او را از آمدن‌ به‌ ايران‌ معاف‌ کند، به‌ طور طبيعى‌ اين‌ کار حيف‌ و ميل‌ بيت‌المال‌ است‌ و تا جايى‌ که‌ به‌ بيت‌المال‌ و حق‌ دولت‌ و مردم‌ مربوط‌ مى‌شود، هيچ‌ کس‌ حق‌ ندارد، فردى‌ دست‌ به‌ تصميم‌گيرى‌ بزند، آن‌ هم‌ در شرايطى‌ که‌ برانکو به‌ لحاظ‌ سال‌ها کار در ايران، بايد به‌ تهران‌ مى‌آمد و در گفت‌وگو با مسئولان‌ فدراسيون، شرايط‌ ادامه‌ کارش‌ را بررسى‌ مى‌کرد، نتيجه‌ اين‌ کار غيرقانونى‌ باعث‌ مى‌شود تا وقتى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ ايران‌ از برانکو به‌ فيفا شکايت‌ مى‌کند و خواستار يک‌ ميليون‌ دلار خسارت‌ مى‌شود فيفا طبق‌ مدارک‌ ارائه‌ شده‌ از سوى‌ برانکو، حق‌ را به‌ اين‌ مربى‌ دهد و اعلام‌ کند مابقى‌ حقوق‌ و مزاياى‌ برانکو نيز بايستى‌ بابت‌ سه‌ ماه‌ و 9 روز ياد شده‌ به‌ وى‌ پرداخت‌ شود.
    وى‌ با ابراز تأسف‌ از تحرکات‌ و اقداماتى‌ که‌ از سوى‌ يک‌ عده‌ خاص‌ در جهت‌ ضربه‌زدن‌ به‌ منافع‌ ملى‌ فوتبال‌ و ورزش‌ ايران‌ صورت‌ مى‌گيرد، گفت: متأسفانه‌ يک‌ گروه‌ که‌ ديگر دستى‌ بر آتش‌ ندارند، حالا که‌ فوتبال‌ به‌ آرامش‌ و ثبات‌ رسيده‌ و تيم‌ملى‌ با نمايشى‌ خوب، راه‌ حضور در مرحله‌ نهايى‌ جام‌ ملت‌هاى‌ آسيا را هموار کرده، مى‌خواهند اوضاع‌ و احوال‌ موجود را نامتعادل‌ جلوه‌ داده‌ تا در اين‌ ميان‌ از آب‌ گل‌آلود براى‌ خود ماهى‌ بگيرند.
    مصطفوى‌ به‌ نامه‌ محمد دادکان‌ به‌ رئيس‌ کنفدراسيون‌ آسيا اشاره‌ کرد و گفت: در اين‌ نامه‌ از بن‌همام‌ در روز 13 سپتامبر (چهارشنبه‌ 22 شهريور) تقاضاى‌ ملاقات‌ مى‌شود که‌ رئيس‌ کنفدراسيون‌ پنجشنبه‌ 23 شهريور جواب‌ مى‌دهد که‌ ما طى‌ 3 روز آينده‌ آماده‌ ميزبانى‌ از شما هستيم.
    وى‌ در عين‌ حال‌ با اشاره‌ به‌ اينکه‌ کنار رفتن‌ دادکان‌ اصلاً‌ جنبه‌ سياسى‌ نداشته‌ است‌ گفت: مردم‌ بيدار کشور که‌ ديگر حى‌ و حاضرند و نمى‌توان‌ نظر آنان‌ را عوض‌ کرد. آنان‌ به‌ دفعات‌ نارضايتى‌ خود را از نتايج‌ به‌ دست‌ آمده‌ در جام‌جهانى‌ اعلام‌ کرده‌اند و جالب‌ آن‌ که‌ ما نه‌ تنها به‌ لحاظ‌ فنى‌ به‌ انتظارها پاسخ‌ مثبت‌ نداديم‌ بلکه‌ به‌ لحاظ‌ فرهنگى‌ نيز نمره‌ مردودى‌ گرفتيم‌ و در تيم‌ملى‌ از وحدت‌ و همبستگى‌ خبرى‌ نبود.
    دبير فدراسيون‌ با اشاره‌ به‌ اينکه‌ چطور مى‌شود رئيس‌ فدراسيون‌ سابق‌ به‌ اساسنامه‌ فدراسيون‌ در موقع‌ انتخاب‌ ايرادى‌ وارد نمى‌کند، اما وقتى‌ طبق‌ همان‌ اساسنامه‌ عملکردش‌ از سوى‌ رئيس‌ سازمان‌ مورد سئوال‌ قرار مى‌گيرد خرده‌ مى‌گيرد که‌ نبايد در کار فدراسيون‌ دخالت‌ شود؟ همه‌ مى‌دانند که‌ در زمان‌ مهندس‌ مهرعليزاده‌ بندى‌ به‌ اساسنامه‌ انتخابات‌ فدراسيون‌ها اضافه‌ شد که‌ طبق‌ آن‌ اين‌ حق‌ براى‌ رئيس‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ تعريف‌ شد که‌ وى‌ مى‌تواند در صورت‌ ناکارآمدى‌ رؤ‌ساى‌ فدراسيون‌ها عذر آنان‌ را بخواهد، فکر مى‌کنم‌ خود آقاى‌ دادکان، هم‌ اين‌ موضوع‌ را به‌ خوبى‌ مى‌داند، حال‌ اگر خود را به‌ ناآگاهى‌ زده‌اند، اين‌ ديگر بحث‌ ديگرى‌ است‌ ضمن‌ آن‌ که‌ بايد اضافه‌ کنم، مهندس‌ على‌آبادى‌ عليرغم‌ تمام‌ بى‌مهرى‌ها از سوى‌ رئيس‌ سابق‌ فدراسيون، اصلاً‌ از اين‌ حق‌ خويش‌ استفاده‌ نکرده‌ و دادکان‌ از مدتها قبل‌ خبر از کناره‌گيرى‌ خود داده‌ بود. جالب‌ اينکه‌ همين‌ اساسنامه‌ را نيز فيفا قبول‌ کرده‌ بود. که‌ در غير اين‌ صورت‌ دادکان‌ رئيس‌ فدراسيون‌ نمى‌شد.
    وى‌ در عين‌ حال‌ از بازرسان‌ حاضر در فدراسيون‌ خواست‌ تا به‌ مردم‌ بگويند که‌ چه‌ در فدراسيون‌ قبلى‌ گذشته‌ است‌ تا آنان‌ به‌ عنوان‌ قاضيان‌ امين‌ در جريان‌ کليه‌ مسائل‌ قرار بگيرند و مسئولان‌ سابق‌ از جوسازى‌ براى‌ فوتبال‌ دست‌ بردارند.
    مصطفوى‌ گفت: به‌ راستى‌ چرا بايد قرارداد تبليغات‌ دور زمين‌ به‌ مبلغ‌ 2 ميليارد و 300 ميليون‌ تومان‌ بسته‌ شود، در حالى‌ که‌ اين‌ رقم‌ واقعى‌ را به‌ سالى‌ 7 ميليارد تومان‌ به‌ انضمام‌ يک‌ ميليارد اضافه‌ رسانده‌اند تا اين‌ پول‌ به‌ جيب‌ فوتبال‌ رفته‌ و در جهت‌ توسعه‌ کمى‌ و کيفي، اين‌ رشته‌ هزينه‌ شود. در حالى‌ که‌ مسئولان‌ قبلى‌ اين‌ قرارداد را 5 ميليارد و 700 ميليون‌ تومان‌ پايين‌تر از رقم‌ واقعى‌ بسته‌ بودند تا سود و منافعش‌ به‌ جيب‌ غيرفوتبالى‌ها رفته‌ و سر فوتبال‌ بى‌کلاه‌ بماند.
    مصطفوى‌ ضمن‌ اشاره‌ به‌ اينکه‌ تاکنون‌ به‌ لحاظ‌ فنى‌ و فرهنگى‌ چه‌ کارى‌ براى‌ فوتبال‌ انجام‌ شده‌ است‌ مى‌گويد: به‌ راستى‌ الان‌ مى‌خواهند بروند و به‌ فيفا چه‌ چيز را بگويند؟! اگر بگويند به‌ دليل‌ مسائل‌ سياسى‌ برکنار شده‌اند که‌ سازمان‌ و فدراسيون‌ کلى‌ مدارک‌ دارند که‌ مى‌توانند آنها را به‌ فيفا ارايه‌ دهند تا ثابت‌ کنند که‌ کنار رفتن‌ مسئولان‌ قبلى‌ فدراسيون‌ دلايل‌ غيرسياسى‌ داشته‌ است. در واقع‌ نبايد قواعد بازى‌ را به‌ هم‌ زد و به‌ جوسازى‌ و حاشيه‌سازى‌ براى‌ فوتبال‌ ادامه‌ داد. به‌ راستى‌ از محمد دادکان‌ مى‌پرسم‌ آيا فسخ‌ قرارداد برانکو ايوانکوويچ‌ در شهر لايپزيک‌ آلمان‌ از سوى‌ شما، خيانت‌ به‌ منافع‌ ملي، ورزش، فوتبال‌ و همين‌طور حيف‌ و ميل‌ بيت‌المال‌ کشور نيست؟
    دبير فدراسيون‌ فوتبال‌ تصريح‌ کرد: ما ممکن‌ است‌ در مسائل‌ فوتبال‌ کشور اختلاف‌ سليقه‌ داشته‌ باشيم، اما هيچ‌ وقت‌ اين‌ اختلاف‌ سليقه‌ها را به‌ خارج‌ نمى‌بريم‌ و به‌ منافع‌ ملى‌ فوتبال‌ و ورزش‌ پشت‌ پا نمى‌زنيم. امروز نيز اگر چه‌ گروهى‌ به‌ دنبال‌ حاشيه‌سازى‌ و ضربه‌ زدن‌ به‌ منافع‌ ملى‌ ورزش‌ ايران‌ هستند، اما قطعاً‌ ما طبق‌ برنامه‌ريزى‌ لازم، از طريق‌ برگزارى‌ مجمعى‌ قانونمند در روز 24 آبان‌ ماه‌ در حضور نماينده‌ فدراسيون‌ جهانى‌ (فيفا) انتخابات‌ فدراسيون‌ را پيرو رأى‌ عدم‌ اعتماد اعضاى‌ مجمع‌ انجام‌ و به‌ مسئولان‌ قبلى‌ فدراسيون‌ اعلام‌ مى‌کنيم‌ تا دغدغه‌هاى‌ فيفا نيز رفع‌ شده‌ و اساسنامه‌ جديد فدراسيون‌ به‌ تصويب‌ برسد.
    مصطفوى‌ با تأکيد بر اينکه‌ فيفا در مسائل‌ داخلى‌ کشورها دخالت‌ نمى‌کند و حتى‌ همه‌ چيز اين‌ فوتبال‌ دولتى‌ است‌ و فدراسيون‌ بدون‌ کمک‌هاى‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ و دولت‌ نمى‌تواند روى‌ پاى‌ خود بايستد يادآور شد چطور مى‌توان‌ به‌ مسئولان‌ سازمان‌ گفت‌ که‌ دغدغه‌ توسعه‌ اين‌ رشته‌ را نداشته‌ باشند و در مقابل‌ ناکارآمدى‌ها هم‌ سکوت‌ کنند، بى‌شک‌ فيفا وقتى‌ ادله‌ ما را ببيند و بشنود مواضع‌ خود را تعديل‌ خواهد کرد تا فوتبال‌ ايران‌ در جو و فضاى‌ خوب‌ ايجاد شده‌ نفس‌ کشيده‌ و در سايه‌ همدلى‌ و آرامشى‌ که‌ مورد تأييد مسئولان‌ فدراسيون‌ جهانى‌ است، شاهد پيشرفت‌ در اين‌ رشته‌ ورزشى‌ باشيم.
    وى‌ گفت: اميدوارم‌ اين‌ مطالبى‌ که‌ در روزنامه‌ها به‌ نقل‌ از دادکان‌ مى‌خوانيم‌ واقعيت‌ نداشته‌ باشد چرا که‌ رؤ‌سا ماندنى‌ نيستند و آنچه‌ ماندگار است‌ فوتبال‌ و ورزش‌ است. روى‌ اين‌ اصل‌ همه‌ بايد دست‌ به‌ دست‌ هم‌ بدهند و زمينه‌ رشد و شکوفايى‌ فوتبال‌ را فراهم‌ آورند.
    دبير فدراسيون‌ گفت: فيفا تا 15 نوامبر 2006 (24 آبان) به‌ ما مهلت‌ داده‌ است‌ تا در چنين‌ اوضاع‌ و احوالى‌ دست‌ به‌ شفاف‌سازى‌ بزنيم. استدلال‌ فيفا نيز برمى‌گردد به‌ ماده‌ 17 اساسنامه‌ اين‌ فدراسيون‌ که‌ طى‌ آن‌ اشعار مى‌دارد اگر رئيس‌ فدراسيون‌ به‌ طور سياسى‌ برکنار شود، فيفا اين‌ برکنارى‌ را قبول‌ ندارد، البته‌ همان‌طور که‌ گفتم‌ دادکان‌ به‌ دلايل‌ سياسى‌ برکنار نشده‌ و ما دلايل‌ و مدارک‌ را به‌ فيفا ارائه‌ خواهيم‌ کرد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تیم فوتبال ایران که در سید یک مسابقات المپیک چین قرار داشت‌, در گروه چهارم با تیمهای عربستان برنده اردن با قرقیزستان و برنده استرالیا با چین تایپه همگروه شد .

قرعه کشی رقابتهای انتخابی فوتبال المپیک چین در قاره‌آسیا دیروز در سنگاپور انجام شد که براساس آن 24 تیم نهایی باید در 6 گروه با هم رقابت کنند تا 3 تیم به همراه چین میزبان بازیها 4 نماینده قاره کهن در المپیک 2008 باشند.

تیم فوتبال ایران در رقابتهای انتخابی المپیک چین در گروهی نه چندان آسان قرار گرفت

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هفته دوم رقابتهاي فوتبال باشگاههاي برتر كشور عصر امروز با دو ديدار در تهران پيگيري مي‌شود .

از ساعت 17 و30 دقيقه بطور همزمان تيم پيروزي در ورزشگاه آزادي ميزبان‌برق شيراز است و در ورزشگاه اكباتان تيمهاي راه‌آهن تهران و فولا‌دمباركه‌سپاهان به‌مصاف هم ميروند.

گفتني است ديدار برگشت تيمهاي پيروزي و سپاهان‌در فينال جام حذفي روزجمعه در اصفهان برگزار خواهد شد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سخنگوي سازمان تربيت بدني با بيان اينكه عملكرد دادكان وبرخي همكارانش درفدراسيون سابق قابل دفاع نيست گفت:اين افراد بايد پاسخگوي كوتاهي هاي خود و خدشه‌اي كه به اعتبار فوتبال ايران در عرصه جهاني وارد كرده‌اند باشند .

محمد اخوندي افزود :تصميم سازمان تربيت بدني در بركناري رييس سابق فدراسيون فوتبال اقدامي صحيح و كارشناسي‌, به موقع و مورد حمايت مردم بوده و جوسازيها و تبليغات غيرواقعي تاثيري در تصميمات سازمان نخواهد داشت .

مديركل امور بين‌الملل‌وروابط عمومي سازمان تربيت بدني با اشاره به‌وجود برخي ابهامات در عملكرد مالي مسولان سابق فدراسيون فوتبال گفت:گزارش اين ابهامات به مراجع قضايي ارائه شده است و اين افراد بايد درپيشگاه قانون درباره عملكرد خود پاسخ دهند.

وي با انتقاد از عملكرد چهارساله دادكان در بخشهاي مختلف فوتبال افزود: بهتر است وي درباره ابهاماتي كه درباره عملكرد فدراسيون فوتبال وجود دارد و ناكاميهاي فوتبال ايران ,به مردم و افكارعمومي پاسخ گويد و فوتبال را به اهالي ان واگذارد تا خرابيهاي ايجاد شده در سالهاي قبل را آباد كنند .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

احمدزاده گفت: در چارت فدراسيون براي مربي تيم نوجوانان در يك سال مبلغ 3 ميليون تومان در نظر گرفته شده است. اين موضوع بيشتر شبيه يك لطيفه مي‌ماند.

سرمربي تيم فوتبال نوجوانان ايران گفت: قرارداد فدراسيون با مربيان ايراني خنده‌دار است و اين نشان مي‌دهد شماري براي مربيان داخلي ارزشي قائل نيستند.
    محمد احمدزاده اظهار داشت: در چارت فدراسيون براي مربي تيم نوجوانان در يك سال مبلغ 3 ميليون تومان در نظر گرفته شده است. اين موضوع بيشتر شبيه يك لطيفه مي‌ماند.
    وي ادامه داد: نمي‌دانم اين قانون را چه كسي تعريف كرده است؛ اما هر كس اين كار را كرده، فرد بي‌مسئوليتي بوده كه ارزش مربيان داخلي را نمي‌دانسته است.
    احمدزاده تصريح كرد: قرارداد من با فدراسيون در پايان سال 84 به اتمام رسيد. پس از آن بر سر مسائلي به توافق نرسيديم؛ هيچگاه اين موضوع را مطرح نكردم چراكه هدفم چيز ديگري بود.
    وي اضافه كرد: اگر حرف از پول مي‌زديم، مي‌گفتند پس عرق و تعصب به تيم ملي چه مي‌شود؟ مي‌گفتند اينها به دنبال پول هستند؛ اين در حالي بود كه براي فردي مثل برانكو كه مربي درجه اول نيست، 2 ميليون دلار پرداخت شد.
    تمريناتي كه برانكو مي‌داد هر مربي ايراني ديگري مي‌توانست انجام دهد. احمدزاده تصريح كرد: رقم قرارداد من خنده‌دار است. از ابتداي سال جاري تاكنون همراه پورغلامي، يحيوي و كلانتري، سه دستيارم مجموعاً 6 ميليون و 200 هزار تومان پول گرفتيم. اين پول براي چهار نفر خنده‌دار نيست؟
    سرمربي تيم نوجوانان عنوان كرد: ما را با مربيان خارجي مقايسه نكنيد. در همين رده‌هاي پايه مربي مثل سيموئز را مي‌گيرد و حتي قهر هم مي‌كند؛ اما بايد به اين مشكلات بسازيم.
    احمدزاده ادامه داد: تا اين لحظه درباره مسائل مالي صحبت نكرده بودم چراكه هدفم چيز ديگري بود. فارغ از مسائل مالي، به دنبال كار كردن با نوجوانان و دست يافتن به موفقيت بودم و هيچگاه مسائلي مالي را مدنظر قرار ندادم. وي اظهار داشت: متاسفانه عده‌اي از عشق علاقه مربيان ايراني سوء استفاده مي‌كنند. آنها براي مربيان وطني ارزشي قائل نيستند و عاشق مربيان خارجي هستند.
    احمدزاده اين موضوع را در ناكامي تيم نوجوانان بي‌تاثير دانست و تصريح كرد: مسائل مالي كوچكترين تاثيري در روند كاري‌ام نداشت. دلايل ديگري باعث حذف تيم از رقابت‌هاي آسيايي شد.
    وي در تشريح اين دلايل گفت: بدشانسي و بازي در زمين چمن مصنوعي، عمده دليل حذف ايران بود. از نظر فني در سطح بالايي قرار داشتيم؛ ولي دو عاملي كه ذكر كردم، ما را از رسيدن به جام جهاني محروم كرد.
    احمدزاده ادامه داد: در اين مسابقات بدشانسي گريبان ما را گرفته بود. بايد يمن را با اختلاف گل زياد شكست مي‌داديم. مقابل تاجيكستان مي‌توانستيم پيروز باشيم و به عراق هم در دقايق پاياني حتي مي‌توانستيم 4 گل بزنيم؛ اما بدشانسي اين فرصت را از ما گرفت.
    احمدزاده خاطر نشان كرد: در بازي با ژاپن و در ضربات پنالتي حذف شديم. در آن لحظه كاري از دست من بر نمي‌آمد. بازيكنان ما تاكنون چين شرايطي را تجربه نكرده بودند و به همين دليل دچار مشكل شدند.
    وي تاكيد كرد: بازي زمين چمن مصنوعي بسيار دشوار بود. در ايران چمن مصنوعي بيشتر آنچه كه در سنگاپور بود، وجود نداشت. به همين دليل چند روز زودتر به اين كشور رفتيم تا با بازي در چنين زمين‌هايي آشنا شويم.
    سرمربي تيم نوجوانان اظهارداشت: نمي‌خواهم بهانه بياورم يا راه فرار براي خوردم بوجود آورم. حاضرم با هر كارشناسي كه ادعا مي‌كند، مناظره كنم و با دليل ثابت كنم از نظر فني مشكل نداشتيم.
    احمدزاده عنوان كرد: نقطه قوت تيم نوجوانان خط حمله بود؛ اما دقيقاً در اين مسابقات خط حمله به نقطه ضعف ما تبديل شد. اين موضوع برنامه‌هاي ما را بهم ريخت.
    وي افزود: اين مشكل براي من ضربه بزرگي بود. معتقدم تيم توانايي قهرماني آسيا را داشت. از نظر فني اين اعتقاد را دارم. اگر عواملي نظير بدشانسي و چمن مصنوعي نبود، به اين مهم دست مي‌يافتم.
    سرمربي تيم نوجوانان گفت: پيش از مسابقات گفته بودم مسئوليت شكست را مي‌پذيرم. فدراسيون تلاش زيادي براي موفقيت تيم انجام داد و درست نيست عملكرد آنها را زير سؤال ببريم.
    احمدزاده از عدم وجود بازي‌هاي تداركاتي تيم نوجوانان اظهار گلايه كرد و اظهار داشت: هر تيمي كه مي‌خواهد در بازي بين‌المللي شركت كند، بايد بازي‌هاي تداركاتي زيادي انجام دهد.
    وي افزود: تحولات فدراسيون باعث شد تا فرصت بازي‌هاي تداركاتي همچون ديدار با كره جنوبي از دست برود.
    احمدزاده در خصوص ادامه همكاري‌اش با تيم عنوان كرد: در هفته جاري جلسه‌اي با مسئولان فدراسيون برگزار خواهم كرد و در خصوص مسائل بحث و تبادل نظر مي‌كنم. اكنون مسئوليت هدايت ملوان را برعهده دارم و فعلاً به اين تيم فكر مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

خاکپور: دايى‌ در برد سايپا نقش‌ داشت!

محمد خاکپور بدون‌ غرض‌ حرف‌ مى‌زند. او نقش‌ دايى‌ را در برد سايپا نقض‌ نمى‌کند. خاکپور تيم‌ فولاد را جوان‌ مى‌داند و مطمئن‌ است‌ گذشت‌ زمان، وضعيت‌ فولاد را بهتر مى‌کند.
    بازى‌ برده‌ را باختيد؟
    به‌ هر حال‌ وقتى‌ تيم‌ جوان‌ است، بايد تاوان‌ اين‌ جوانى‌ را هم‌ بدهيم. تنها عامل‌ باخت‌ ما فقط‌ بى‌تجربگى‌ بازيکنانمان‌ بود وگرنه‌ باخت‌ در دقيقه‌ 86 هيچ‌ توجيه‌ ديگرى‌ ندارد.
    اتفاق‌ خاصى‌ در تيم‌ فولاد رخ‌ داده‌ که‌ در دقايق‌ پايانى‌ نتيجه‌ را واگذار کرديد؟
    فوتبال‌ در اتفاق‌ خلاصه‌ مى‌شود. به‌ هر حال‌ ما اين‌ بازى‌ را باختيم‌ و بايد به‌ فکر ديدارهاى‌ بعدى‌ باشيم.
    اتفاق‌ خاصى‌ بين‌ شما و دايى‌ نيفتاد؟
    نه، مگر قرار بود اتفاقى‌ رخ‌ دهد، روزنامه‌ها اين‌ جريان‌ را بزرگ‌ کردند. من‌ به‌ عنوان‌ يک‌ هم‌بازى‌ سابق‌ نزد على‌ رفتم‌ و به‌ او خوش‌آمد گفتم! من‌ در زندگى‌ام‌ فاکتورهايى‌ دارم‌ که‌ بر پايه‌ آن‌ فاکتورها عمل‌ مى‌کنم. من‌ از دايى‌ انتقاد نکردم‌ بلکه‌ نظرى‌ داشتم‌ که‌ آن‌ را بيان‌ کردم‌ و اظهارنظر دليل‌ نمى‌شود با او ارتباطم‌ را قطع‌ کنم.
    بازى‌ با پاس‌ را چطور مى‌بينيد؟
    هيچ‌ يک‌ از بازيها در ليگ‌ سخت‌ نيست، همه‌ تيم‌هاى‌ ليگ‌ خوب‌ هستند، اما فولاد در اين‌ دو بازى‌ نشان‌ داد تيم‌ دست‌ و پا بسته‌اى‌ نيست.
    حرف‌ خاصى‌ نداريد؟
    دايى‌ در برد سايپا نقش‌ داشت، زمانى‌ که‌ او به‌ بازى‌ آمد بازيکنان‌ جوان‌ ما را تحت‌ تأثير خود قرار داد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

فتح‌ا...زاده‌ دوشنبه‌ حکم‌ مى‌گيرد...!

قرار است‌ مدير عامل‌ جديد باشگاه‌ استقلال‌ تهران‌ روز دوشنبه‌ (فردا) پس‌ از برگزارى‌ جلسه‌ هيأت‌ مديره‌ اين‌ باشگاه‌ معرفى‌ شود. اين‌ نشست‌ در دفتر اميدوار رضايى‌ رييس‌ هيأت‌ مديره‌ تشکيل‌ خواهد شد و طى‌ آن‌ مدير عامل‌ آينده‌ باشگاه‌ استقلال‌ معرفى‌ خواهد شد. بر اساس‌ اين‌ گزارش‌ پرويز کاظمى‌ وزير رفاه‌ و تأمين‌ اجتماعى‌ و همچنين‌ رييس‌ مجمع‌ استقلال‌ فردا از عربستان‌ به‌ تهران‌ باز مى‌گردد و نظر نهايى‌ خود را در خصوص‌ مدير عامل‌ جديد که‌ به‌ احتمال‌ زياد على‌ فتح‌ا...زاده‌ خواهد بود، اعلام‌ مى‌کند. انتخاب‌ مديرعامل‌ در حالى‌ است‌ که‌ هيأت‌ مديره‌ اين‌ باشگاه‌ على‌ فتح‌ا...زاده‌ را به‌ عنوان‌ مدير عامل‌ استقلال‌ معرفى‌ کرده‌ اما حکم‌ او تاکنون‌ به‌ تاييد وزير رفاه‌ نرسيده‌ است.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

انصاريان: پروين‌ هميشه‌ در قلب‌ من‌ است‌ اين‌ گل‌ تقديم‌ به‌ تمام‌ استقلالى‌ها

على‌ انصاريان‌ ديگر آن‌ بازيکن‌ حاشيه‌اى‌ چند سال‌ قبل‌ نيست. او سعى‌ مى‌کند فوتبال‌ خود را با آرامش‌ در استقلال‌ دنبال‌ کند و به‌ تيم‌ملى‌ برسد. گلزنى‌ در بازى‌ روز جمعه‌ و حمايت‌ على‌ پروين‌ از مدافع‌ جديد استقلال، بهانه‌اى‌ شد تا به‌ سراغ‌ انصاريان‌ برويم‌ و پاى‌ حرفهاى‌ او بنشينيم؛ مردى‌ که‌ به‌ نظر مى‌رسد از حضور در تيم‌ استقلال‌ کاملاً‌ راضى‌ است!
    خريد جنجالى‌ استقلال‌ مقابل‌ مس‌ براى‌ تيمش‌ گلزنى‌ کرد.
    اين‌ گل‌ حاصل‌ تلاش‌ همه‌ بازيکنان‌ استقلال‌ بود، سياوش‌ اکبرپور با حرکت‌ انفرادى‌ خود پنالتى‌ را گرفت‌ و بازيکنان‌ ديگر نيز به‌ من‌ اعتماد کردند و روحيه‌ دادند تا آن‌ را تبديل‌ به‌ گل‌ کنم.
    وقتى‌ پشت‌ توپ‌ قرار گرفتى‌ استرس‌ نداشتي؟
    به‌ هر حال‌ در يک‌ بازى‌ رسمي، اولين‌ پنالتى‌ بود که‌ براى‌ استقلال‌ مى‌خواستم‌ به‌ ثمر برسانم. دلشوره‌ داشتم‌ و دعا کردم‌ نزد استقلالى‌ها شرمنده‌ نشوم.
    و پس‌ از به‌ ثمررسيدن‌ گل‌ به‌ سمت‌ تماشاگران‌ استقلال‌ رفتي.
    آنها مرا در جريان‌ مسابقه‌ تشويق‌ مى‌کردند، من‌ به‌ سمت‌ آنها رفتم‌ تا به‌ خاطر زحماتشان‌ از آنها تشکر کنم.
    مثل‌ على‌ نيکبخت‌ شادى‌ نکردي، پيراهن‌ تيم‌ جديدت‌ را نبوسيدي!
    هر بازيکنى‌ عادت‌ خاص‌ خودش‌ را دارد، من‌ نيز چه‌ زمانى‌ که‌ در پرسپوليس‌ بودم‌ و چه‌ حالا هميشه‌ پس‌ از زدن‌ گل، خداوند بزرگ‌ را شکر مى‌کنم.
    درست‌ يک‌ دقيقه‌ پس‌ از آنکه‌ گل‌ زدي، داور يک‌ پنالتى‌ به‌ ضرر شما اعلام‌ کرد.
    سيدمهدى‌ رحمتى‌ فوق‌العاده‌ کار کرد، او در دو صحنه‌ ناجى‌ تيم‌ شد تا در کرمان‌ به‌ يک‌ پيروزى‌ باارزش‌ دست‌ يابيم.
    در اين‌ دو بازى‌ ابتدايى‌ ليگ‌ در نقش‌ مدافع‌ پوششى‌ انجام‌ وظيفه‌ کرده‌اي.
    شرايط‌ خاص‌ استقلال‌ و تشخيص‌ مربيان‌ تيم‌ اين‌ بوده‌ است‌ که‌ من‌ فعلاً‌ در اين‌ پست‌ بازى‌ کنم، اعتراضى‌ ندارم‌ و خوشحال‌ و خرسندم‌ که‌ برابر ذوب‌آهن‌ و مس‌ کرمان‌ برنده‌ شده‌ايم‌ و همه‌ از عملکرد من‌ و ساير نفرات‌ خط‌ دفاعى‌ راضى‌ هستند.
    با بازگشت‌ فکرى‌ تغيير پست‌ مى‌دهى‌ يا...؟
    هنوز معلوم‌ نيست، مربيان‌ بايد در اين‌ باره‌ تصميم‌ بگيرند، شايد با سيستم‌ چهارنفره‌ بازى‌ کنيم‌ و شايد هم‌ به‌ همين‌ منوال‌ پيش‌ برويم. اصلاً‌ مهم‌ نيست، ما يک‌ تيم‌ هستيم‌ و هدف‌ همه‌ ما موفقيت‌ تيم‌ است.
    گويا استقلالى‌ها از چمن‌ مصنوعى‌ ورزشگاه‌ سليمى‌کيا شاکى‌ بودند؟
    بازيکنان‌ ما تا به‌ حال‌ در چمن‌ مصنوعى‌ تمرين‌ نکرده‌ بودند، چه‌ برسد به‌ بازي. بازى‌ در ورزشگاه‌ حريف‌ باعث‌ شده‌ بود تا خسته‌ شويم‌ و البته‌ فکر هم‌ نمى‌کنم‌ جنس‌ چمن‌ مصنوعى‌ کرمان‌ مرغوب‌ باشد.
    نظرت‌ درباره‌ تيم‌ مس‌ چيست؟
    آنها تازه‌ به‌ ليگ‌ برتر آمده‌اند، شناخت‌ چندانى‌ از اين‌ تيم‌ نداشتيم، اما به‌ نادر دست‌نشان‌ تبريک‌ مى‌گويم، او تيم‌ خوبى‌ ساخته‌ است‌ و مطمئن‌ باشيد در کرمان‌ يقه‌ بسيارى‌ از تيم‌ها را خواهد گرفت.
    از جو استقلال‌ راضى‌ هستي...؟
    بله، شايد در ابتدا کمى‌ احساس‌ غريبى‌ مى‌کردم، اما الان‌ کاملاً‌ جا افتاده‌ام‌ و خيلى‌ از حضورم‌ در استقلال‌ راضى‌ هستم.
    راستى‌ درباره‌ تغيير و تحولات‌ مديريتى‌ در استقلال‌ نظرى‌ نداري؟
    نه، من‌ يک‌ بازيکن‌ هستم‌ و وظايفم‌ کاملاً‌ تعريف‌ شده‌ است، اين‌ قبيل‌ اتفاقات‌ ربطى‌ به‌ من‌ ندارد.
    اما در پرسپوليس‌ اين‌ گونه‌ حرف‌ نمى‌زدي!
    الان‌ مدتهاست‌ آرام‌ شده‌ام، تمام‌ فکر و ذهن‌ من‌ اين‌ است‌ که‌ با ارايه‌ نمايش‌هاى‌ خوب‌ در استقلال‌ به‌ تيم‌ملى‌ برسم.
    بگذريم، بازى‌ پرسپوليس‌ و سپاهان‌ را در فينال‌ جام‌ حذفى‌ تماشا کردي؟
    نه، اما دوستانم‌ از طريق‌sms مدام‌ لحظه‌ به‌ لحظه‌ بازى‌ را برايم‌ مى‌فرستادند تا بى‌اطلاع‌ نباشم.
    نظرت‌ درباره‌ اين‌ تساوى‌ چيست، ناراحت‌ نشدي؟
    من‌ الان‌ بازيکن‌ استقلال‌ هستم، اما آن‌ تماشاگرانى‌ که‌ به‌ استاديوم‌ آمده‌ بودند از تيم‌ خود برد مى‌خواستند.
    پروين‌ گفته‌ است‌ اگر انصاريان‌ بود آن‌ پنالتى‌ گل‌ مى‌شد.
    ايشان‌ هميشه‌ به‌ من‌ لطف‌ داشته‌اند، من‌ هم‌ رسم‌ استاد و شاگردى‌ را به‌ جا آورده‌ام. على‌آقا هميشه‌ در قلب‌ من‌ است.
    معدنچى‌ دو پنالتى‌ را خراب‌ کرد.
    او مقصر نيست، پنالتى‌ شرايط‌ خاص‌ خودش‌ را دارد. او هم‌ دوست‌ نداشت‌ ضرباتش‌ گل‌ نشود. بسيارى‌ از بازيکنان‌ بزرگ‌ دنيا هم‌ بسيارى‌ وقت‌ها پنالتى‌ خراب‌ کرده‌اند.
    نظرت‌ درباره‌ گلزنى‌ نيکبخت‌ چيست؟
    على‌ دوست‌ من‌ است، از گلزنى‌ او خوشحال‌ شدم‌ و اميدوارم‌ در تيم‌ جديدش‌ موفق‌ باشد.
    فکر مى‌کنى‌ پرسپوليس‌ در بازى‌ برگشت‌ ببرد...؟
    بازى‌ کردن‌ در اصفهان‌ آن‌ هم‌ مقابل‌ سپاهان‌ سخت‌ است، همين...!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

باقرى‌ تمرين‌ کرد اما شايد بازى‌ نکند!

کريم‌ باقرى‌ کاپيتان‌ پرسپوليس‌ يکى‌ دو روزى‌ است‌ که‌ در تمرينات‌ اين‌ تيم‌ شرکت‌ مى‌کند و از قرار معلوم‌ مشکل‌ مصدوميتش‌ مرتفع‌ شده‌ است‌ اما اينکه‌ در بازى‌ امروز مقابل‌ برق‌ شيراز به‌ ميدان‌ مى‌رود يا نه‌ همه‌ با شک‌ و ترديد به‌ اين‌ مسئله‌ نگاه‌ مى‌کنند.
    ديروز در اين‌ ارتباط‌ شنيديم‌ باقرى‌ مشکلاتى‌ با باشگاه‌ پرسپوليس‌ دارد که‌ از روابط‌ مالى‌ نشأت‌ مى‌گيرد و به‌ همين‌ خاطر حضورش‌ در ديدار امروز با اما و اگر همراه‌ است. گويا باقرى‌ مى‌خواهد قبل‌ از حضورش‌ در ميدان‌ مطالبات‌ خود را دريافت‌ کند و پرسپوليسى‌ها هم‌ در حال‌ متقاعد کردن‌ او هستند تا در اين‌ مورد مهلت‌ بگيرند.
    قطعاً‌ در صورتى‌ که‌ باقرى‌ پيشنهاد باشگاه‌ را بپذيرد، امروز پرسپوليس‌ را همراهى‌ مى‌کند اما در غير اين‌صورت‌ باشگاه‌ بايد خواسته‌هاى‌ مالى‌ باقرى‌ رابپذيرد تا کاپيتان‌ پرسپوليس‌ دوباره‌ به‌ ترکيب‌ تيم‌ بازگردد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

هر کارى‌ بکنيم، من‌ و حسين‌ کرده‌ايم‌ عنايتي: اينجا تيم‌هاى‌ دسته‌ دومى‌ وحشتناک‌تر بازى‌ مى‌کنند

تيم‌ الامارات‌ که‌ رضا عنايتى‌ و حسين‌ کعبى‌ دو ملى‌پوش‌ کشورمان‌ را در اختيار دارد در ديدار روز پنجشنبه‌ خود مقابل‌ الزيد با حساب‌ 2 بر يک‌ پيروز شد تا به‌ مرحله‌ بعدى‌ جام‌حذفى‌ باشگاههاى‌ کشور امارات‌ صعود کند. نکته‌ جالب‌ در اين‌ بازى‌ اينکه‌ هر دو گل‌ الامارات‌ را عنايتى‌ و کعبى‌ به‌ ثمر رساندند.
    رضا عنايتى‌ درخصوص‌ اين‌ ديدار به‌ همکار ما گفت: تيم‌هاى‌ دسته‌ دومى‌ امارات‌ وحشتناک‌تر از تيم‌هاى‌ ليگ‌ يکى‌ بازى‌ مى‌کنند، زيرا در حالى‌ که‌ توپ‌ در نقطه‌ ديگرى‌ از زمين‌ بود بازيکن‌ تعويضى‌ الزيد به‌ سراغ‌ من‌ آمد و با مشت‌ به‌ صورتم‌ کوبيد. ضربه‌ مشت‌ آن‌ بازيکن‌ باعث‌ شد تا دقايقى‌ را بيرون‌ از زمين‌ تحت‌ درمان‌ قرار بگيرم، ضمن‌ اينکه‌ صورتم‌ هم‌ کبود شد.
    وى‌ در مورد کسب‌ عنوان‌ آقاى‌گلى‌ در ليگ‌ امارات‌ افزود: در اينجا دورخيز کردن‌ براى‌ رسيدن‌ به‌ آقاى‌گلى‌ خيلى‌ سخت‌ است‌ چرا که‌ تيم‌ ما نسبت‌ به‌ ديگر تيم‌هاى‌ اماراتى‌ ضعيف‌تر است‌ و هر کارى‌ بکنيم، من‌ و حسين‌ بايد انجام‌ دهيم. از آنجايى‌ که‌ تيم‌ ما کمى‌ ضعيف‌ است، گل‌ زدن‌ نيز مشکل‌ مى‌باشد. به‌ هر حال‌ ما تلاشمان‌ را مى‌کنيم‌ تا بازى‌هاى‌ خوبى‌ را به‌ نمايش‌ بگذاريم‌ و گل‌ هم‌ بزنيم.
    عنايتى‌ درخصوص‌ حضور بازيکنان‌ ايرانى‌ در ليگ‌ امارات‌ اضافه‌ کرد: بازيکنان‌ ايرانى‌ که‌ در ليگ‌ امارات‌ شاغل‌ هستند، همگى‌ از بهترين‌ بازيکنان‌ ايران‌ مى‌باشند و تيم‌هاى‌ اماراتى‌ حساب‌ ويژه‌اى‌ روى‌ آنها باز کرده‌اند. البته‌ حضور اين‌ تعداد بازيکن‌ ايرانى‌ رقابت‌ را خيلى‌ سخت‌ مى‌کند و من‌ فکر مى‌کنم‌ کار چندان‌ ساده‌اى‌ را در پيش‌ نخواهيم‌ داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •