تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 755 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525565615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پرینتر من epson p50 هست...جدیدا پرینت میگیرم خطوط عمودی بسیار کمرنگ در سرتاسر عکس قابل مشاهده هست...با هد کلین هم درست نشد..چیکار کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود بر شما
    مشکل تون رو یه کم باز کنید توضیح بدهید که وقتی دستور یک برگ پرینت رو می دهید پیکاپ دستگاه ( همون فوم پلاستیکی که میاد کاغذ رو میکشه بالا ) چند دور می چرخه یا با یک دور چرخیدن سر جاش می مونه !

مشکل عمده ای که من بهشون برخورد کردم در مورد 1200 و 1300 و موارد بسیار زیاد در مدل های مختلف سامسونگ مشکل عمدتا چرخش بیش اندازه پیکاپ بوده ! یعنی بوبین پیکاپ عمل کرده اجازه پرخش چرخ دنده پیکاپ رو صادر میکنه ولی بر سر جای اصلی خود بر نمی گرده و چرخ دنده هم هی و هی میچرخه و یا هنگ میکنه و یا کاغذ گیر میکنه و یا گاها یک چاپ درست بیرون بده !!
    مشکل :
    مشکل از اینجا آب می خوره که فوم روی مغناطیس بوبین که برای بیصدا یا کم صدا کردن عمل مغناطیس تعبیه شده بعلت گذشت زمان شروع به فاسد شدن و حالت چسبندگی پیدا کرده با قطعه ای ال مانند که جلوی چرخش چرخ دنده رو میگره مدت زمان بیشتری می مونه و تبعا چرخ دنده چند دور می چرخه

را حل :
    فقط کافیست بعد از باز کردن دستگاه و دسترسی به بوبین اون فوم را کاملا در آورده و با الکل تمیز کنید که دیگه چسبنده نباشه ( البته صدا عمل کردن بوبین مقداری زیاد میشه - - - چلک - )

چطور به این قسمت دسترسی پیدا کنم؟پرینترم scx-4300. نتونستم پهلو های پرینتر را باز کنم!

داره خودمونی میشه Amin.ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمدره

پيش فرض

سلام
    من یه کانن 4450 دارم
    کپی یا پرینتر که میکنم یک سانت به سمت راست کشیده میشه
    یا کج چاپ میکنه
    اگه میشه راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام.
    کیفیت چاب در حالت 600dpi بالاتر است یا در حالت Fastres1200 ؟
    به عبارت دیگر در کدام مود جوهر کمتری مصرف می شود؟ (پرینتر لیزری سیاه و سفید)
    با تشکر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قاعدتا هرچي dpi يا رزوليشن بالاتر باشه مصرف جوهر بيشتر خواهد بود. توي حالت 300 كمتر خواهد بود!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام من يك اسكنر و يك پرينتر دارم كه هر دو پورت ال پي تي دارن چه طور مي تونم از هر دو روي يك سيستم استفاده كنم
    اين را هم بگم اگر از سوييچ استفاده كنم بايد براي تغيير سيستم ري استارت بشه ولي من نمي خوام سيستم ري استارت بشه اگر هم اسكنر را به سيستم وصل كنم و پرينتر را به ورودي اسكنر پرينتر چرت و پرت چاپ مي كنه
    آيا راه حلي هست؟
    يا حق
    یه راه حلش می تونه این باشه که با خرید یک کارت PCI LPT یک پورت جدید به سیستموتون اضافه کنید یا اینکه تبدیل USB به LPT استفاده کنید . در صورت نیاز می تونید پیغام بدید تا براتون ارسال کنم . 09352334746

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من یه چند کاره hp b-209 جوهر افشان دارم و کاملا" راضی هستم با همون کارتریج اولیه روی دستگاه 564 جوهر توش میریزم و بسیار زیبا چاپ میکنه.
    حالا میخوام یه hp که A3 چاپ میکنه برای کار شرکتم بخرم.hp officejet 7000 یا HP Officejet Pro K8600 Color Printer
    سوال من اینه آیا مثل hp b-209 میتونم کارتریج hp officejet 7000 یا HP Officejet Pro K8600 Color Printer رو شارژ کنم. پرینتر hp officejet 7000 شماره کارتریج 920 و HP officejet Pro K8600 با کارتریج شماره 88 میباشد.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمدره

پيش فرض

سلام
    سلام کســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی نیســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــت
    من یه کانن 4450 دارم
    کپی یا پرینتر که میکنم یک سانت به سمت راست کشیده میشه
    یا کج چاپ میکنه
    اگه میشه راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمدره

پيش فرض

پرینتر من epson p50 هست...جدیدا پرینت میگیرم خطوط عمودی بسیار کمرنگ در سرتاسر عکس قابل مشاهده هست...با هد کلین هم درست نشد..چیکار کنم ؟
    هوا گیری کارتریج ها یا اینکه جوهر توی تانک کم شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ولی من جوابمو نگرفتم!
    کیفیت چاب در حالت 600dpi بالاتر است یا در حالت Fastres1200 ؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •