نه امکان ارایه شماره خوتان در سیم کارت جدیدو بریدن ان به میکرو و نانو هست. فعلا در 2600 با افزایش سایتها در نرخ فرکانس 1900 پوشش خواهیم داشت.
نه امکان ارایه شماره خوتان در سیم کارت جدیدو بریدن ان به میکرو و نانو هست. فعلا در 2600 با افزایش سایتها در نرخ فرکانس 1900 پوشش خواهیم داشت.
سلام دوست عزیز. در پروفایل من پست شما موجود نیست. الان چک کردم. تا اوایل زمستان تجهیزات نصب میشود.
اقا رضا محدوده میدان بهشتی تو شمس آباد تهران 4G از کی میاد ؟
ضمنا یه سوال دیگه این 99-432 کدوم اپراتوره؟
سلام تخفیف بسته های شبانه یعنی چی میشه یکم بیشتر توضیح بدید قراره بشه مثل بسته ترکیبی من که هیچ صرفه ای نداره بلکه گرونتر هم درمیاد
Sent from my HUAWEI P7-L10
ضایعتل که هیچ. اما خودت فکر میکنی بین ایرانول و دزد اول کدوم خدمات بهتری میدن؟
تا اواسط اذر ماه- اطلاع ندارم.
[QUOTE=starpars;8430966]آقا رضا میشه یکم توضیح بدین کلا چرا ترافیک شبانه ارزون تر و بعضی isp ها حتی رایگان هست؟
آیا موقع خرید پهنای باند، خود isp بهای کمتری بابت ترافیک شبانه میپردازه؟ یا اینکه پول پهنای باند رو از قبل پرداخت کردن و واسه اینکه پولشون حیف نشه شبانه رو با تخفیف میزارن که سوخت نشه؟[/QUO
دوست عزیز پهنای باتد چیزی نیست که مثل اب جمع کرد و روز بعد استفاده کرد. زیر ساخت یک پهنای ثابت در یک ثانیه را برای شرکت در نظر میگیرد و پول ان را کاملا میگیرد. شرکت به جای هدر رفت پهنا در زمان خلوت یا شبکه را واگذار میکند یا با تخفیف زیاد به مشتری میدهد تا لااقل تا حدی جبران شود.
بابل زیر پوشش 3G هستش ، اکثر جاهارو که تست کردم 3G بود.
آقا رضا خبری از افزایش سرعت 3جی تو کرمانشاه نیست؟سرعت افتضاحه!
عرض کرم تا اذر ماه هم کیفیت . و هم پوشش بالا میرود. سرعتتان چند کیلو بایت است؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)