سوکت این کلا کوچیکتره
واسه وصل کردن به مودم وایمکس میخام
سوکت این کلا کوچیکتره
واسه وصل کردن به مودم وایمکس میخام
دوست عزیز سوکت Lan به کار رفته در تمام لپ تاپ ها یکی هست .
شما بگو کابل Lan می خوام بهت می دن .
من خودم تست کردم تفاوتی نداشت .
اگر کوچیکتره پس مودم وایمکس شما مشکل داره
سلام به همه ی z500 دارها
آقا یه سوال:
من الان ویندوز 8.1 میخوام بنصبم.خواستم بپرسم سی دی درایورهاش فقط واسه 8 ساخته شده یا واسه 8.1 هم کاربرد داره؟میخوام همه درایورهاش نصب بشن بدون مشکل.(مخصوصا بلوتوس و وایرلز)یا اینکه باید از سایتش دانلود کنم؟
سلام.دوستان قبلا هم گفتن شما باید تمام درایورها را از سایت لنوو دانلود کنید.داریورهای مخصوص ویندوز8.1
سلام دوستان
امروز مطلب جالبی دیدم که برای کسانی که درایور تاچپد لبتاپشون از نوع synaptic هست کاربرد داره.
من ویندوز 8.1 نصب کردم و درایور جدید تاچپد رو از سایت لنوو گرفتم که البته فایل setup در پوشه Touchpad Driver (Synaptics) نصب نشد و از داخل پوشه Touchpad Driver (Synaptics)\Synaptics\17.0.6.8 نصب کردم.
ولی راست کلیک با لمس دو انگشت کار نمی کرد. امروز راه حلی براش پیدا کردم که خوشبختانه درست شد.
لینک منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا گفته Disable Edge Swipe ولی من انجام ندادم.(غیر فعال کردن edge swipe ! )
تو رجیستری در آدرس زیر
HKEY_USERS\S-1-5-21-3751424694-4037249425-357754801-1001\Software\Synaptics\SynTP\TouchPadSMB2c
این آدرس ممکنه در سیستم شما فرق داشته باشه (قسمت دوم آدرس)
درقسمت راست مقدار زیر رو برابر با 2 گذاشتم و درست شد
2FingerTapAction
توضیحات کامل در سایت منبع هست .اگه مشکلی داشتید سوال بفرمایید
محتوای مخفی: registry
Last edited by mohammad_203; 15-11-2013 at 13:33.
سلام دوستان .
من 3d max 2013 روی ویندوز 7 64Bit نصب کردم اما 2دقیقه زمان میبره تا بالا بیاد . این زمان زیادی نیست ؟ و اینکه 2گرافیک داره این لپ تاپ خودم باید تنظیم کنم که در حین مدل سازی با تری دی مکس از کدوم گرافیک استفاده کنه ؟
"
lenovo z500 , i7 , 6GB , 1TB , 2G 740 "
سلام
دوستان این قضیه باتریش راحت در نمیاد چیه میگن باید پشت لپ تاپ رو باز کنیم در ضمن خوب اگه مثلآ نخوایم از باتری استفاده کنیم چی یعنی موقعه ای
که جای ثابت هستیم برای بالا بردن عمر باتری منظورم هستش.
در ضمن الان قیمت i3 تو بازار چند هستش؟
مرسی
در میاد چرا در نیاد اما باید پشتش باز بشه که زیاد کار سختی نیست(تذکر: اگر تخصص و تجربه در این زمینه ندارین خودتون اقدام نکنید)
در مورد اینکه اگه نخوایم استفاده کنیم باید بگم تو ایران با این وضع برق(تازه ما ساکن مثلا بالا شهرِ تهران هستیم) با وجود محافظ تا حالا ۲ تا فریزر سوزوندیم
اگر هم برق رو مستقیم به لپتاپ برسونید و با یه بالا پایین رفتن ولتاژ باید با دستگاه خداحافظی کنید.
Core i3 هم دور و بر ۱۷۰۰-۱۸۰۰ باید باشه(با توجه به قیمت Core I7).
بچه ها من لپ تاپم امروز 2 بار ran out داد و رستارت شد
قضیه چیه ؟
اینجا رو یه نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)