تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 624 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525565615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

مدل تلویزیونت چیه ؟
    ببین گیرنده دیجیتال تلویزیونهای دیجیتال خوبه و یه چیز نرماله ولی اگه مشکل سیگنال داری و یکم آنتنت قوی و ضعیف میشه میتونی از آنتهای تقویتی استفاده کنی . قیمتی هم نداره . یه مدل خوبشو بخر مشکلت حل میشه .
    مدل تلویزیونت چیه ؟
    ببین گیرنده دیجیتال تلویزیونهای دیجیتال خوبه و یه چیز نرماله ولی اگه مشکل سیگنال داری و یکم آنتنت قوی و ضعیف میشه میتونی از آنتهای تقویتی استفاده کنی . قیمتی هم نداره . یه مدل خوبشو بخر مشکلت حل میشه .
    سلام

جریان چیه. دو تا یوزر یه جواب دادین؟!!

من دستگاه مارشال که گیرنده دیجیتال هست رو بردم همون تی وی وصل کردم بدون هیچ نویزی کانال پخش میکنه. تیک نمیزه. ولی خود تلویزیون که گیرنده داخلی داره سینگالش ضعیفه. فرستنده نزدیک که ارسال میشه 618 بدون مشکل پخش میشه ولی فرستنده دورتر که کانالهای جدید ارسال میکنن توش اون قوی نیست و خود تی وی نمیتونه خوب بگیرتش. کلا فکر کنم گیرندگی داخلی تی وی قوی نیست ضعیفه!!

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بوستر رو قطع کردم.تا حالا که پرش تصویر ندیدم.
    دیگه داشت آزار دهنده میشد.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
    از لحاظ علمی این بوستر های موجود در ایران، با توجه به شناختی که طراح اونها نسبت به فرکانس های UHF موجود در کشور داره، برای حذف نویز فرکانس های بالا رو فیلتر می کنند. برای همین توی گیرنده دیجیتال که سیگنال فرستاده شده که بالای 600 مگاهرتز هست نویز محسوب می شه و بخشی از اون حذف می شه! برای همین بهتره بوستر رو حذف کرد و از بوستر داخلی گیرنده استفاده کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من اگه میخواستم تبلیغ کنم و سود کنم یه فروشگاه میزدم بعدش مییومدم تو نت تبلیغ میکردم و جنس رو میفروختم ولی کلا این پول ها واسم ارزش نداره

این که تو دستگاه های دیگه این مشکل نیست به علت کانورتی هست که تو نرم افزار انجام میشه و به صورت خودکار بهبود میابد
    عزیز من اگه بخوام درست اینجا بنویسم که خیلی ها سردرنمی یارن پس عامیانه توضیح میدم دوم این مشکل موقعی که ماداشتیم و یا با دستگاهی که ما تست میکردیم وجود نداشت و بنده هم به صورت کلی در بالا فقط دلایلی که میتونه این موارد رو ایجاد کنه نام بردم و توضیح دادم و به قطع هم نگفتم ایراد دستگاه هست شما هم برای اینکه مطمئن بشی ببر نمایندگیش و همون جا بایه دستگاه دیگه مقایسه کن چون حتی ممکن هست ایراد از اسپیکر شما باشه

این ایراد در سرعت تعویض هم به علت اضافه شدن 2 کانال خارج از استاندارد به سیستم ----t هست که باعث میشه پهنای باند ثابتی برای تعداد شبکه بالاتر مصرف بشه و در نتیجه باید فشردگی و... افزایش یابد تا بشه این شبکه ها رو اضافه فرستاد استاندارد ----t برای ارسال 8 شبکه تلویزیونی و8 شبکه رادیویی رو برای ارسال از طریق یک سیگنال مناسب میدونه و دقیقا دوبرابر این استاندارد میشه ----t2 که هیچ کدومش شامل حال ایران نیست و بینابین هست به هیمن علت سرعت تعویض کانال افزایش یافته این ایراد تو بیشتر دستگاه ها ایجاد شده

بعدش هم شما چرا همش به من گیر میدن مگه من مجبورتون کردم برید بخرید شما خودتون تحقیق میکردین و تستش میکردین من طبق تستی که از دستگاه ها گرفتم جواب هارو نوشتم

عزیز این ادرس سایتش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من خطای پایگاه داده میزنه زنگشون بزن بهشون بگو خوب

دوست من رشته اصلی من هم الکترونیکه ولی نخواستم اینو تا حالا بگم.اولا" من با دستگاه گیرنده دیگه ای روی تلویزیونم تست کرده بودم و مشکل صدا در اون وجود نداشت.هم جنابعالی و هم من خیلی خوب میدونیم که این دستگاهها همونطور که قبلا" هم گفتم یک بخش خروجی صدا دارن که معمولا" از آی سی های آمپلیفایر با توان مناسب برای اون استفاده میشه تا میزان سطح صدا در خروجی به اندازه کافی باشه که متاءسفانه در گیرنده سما با توجه به حجم کم صدا مشخصه که از یک آی سی بی کیفیت استفاده شده.حالا شما دوباره ربطش بده به صدا و سیما و نمیدونم کانورتر و .......!!!!!! هنوزم داری یا با هدف مشخصی یا نا خواسته از این دستگاه دفاع میکنی و همین یعنی تبلیغ کالا یی که اصلا" و ابدا" نمی تونه جزو رده متوسط جدول ساخته شما باشه تا چه برسه به رده اول؟!
    در ضمن شما در دنیای ارتباطات کنونی برای تحقیق کجا مراجعه می کنی ؟میری یکی یکی در خونه مردم را میزنی بعد میگی ببخشید آقا گیرنده سما دارین و گیرنده شما ایراد صدا داره و......؟! خب مسلما" برای تحقیق همه مرا جعه به اینترنت می کنن تا در سایت هایی از قبیل همین سایت دانسته های درست و البته بدون تبلیغ و جانب داری و بر اساس وجدان خودمون را بدون منت در اختیار سایر هموطنان دیگمون قرار بدیم تا اگه بتونیم کمک حال هم باشیم.ولی شما هم مجبور نبودی که مطلبی بنویسی ولی حالا که زحمت کشیدی و نوشتی خوب بود ادای آدمهای به اصطلاح پرفسور را در نمی آوردی و اینقدر سنگ دستگاهی را که به نظر من ارزشش نصف این قیمت هم نبود را به سینه نمی زدی؟! شما هنوز ایراد صدا را نتونستی تست بگیری بعدشم میای میگی دستگاهی که شما باش تست گرفتی کارخونش برای شما اختصاصی زده و اون مورد کمبود صدا نداشته ؟!خب لا اقل یک بهونه بهتری میاوردی تا با عقل جور در بیاد!!من که شک دارم شما اصلا" این دستگاهها را تست کرده باشی !چون هم مشخص شد که سخت افزاره این دستگاه ایراد داره و هم سرعت تعویض کانال که شما از اونا تا تونستی تعریف کرده بودی!!!!
    خب نمی خوام این موضوع بیش از این کش پیدا کنه.امیدوارم دوستان گرامی دیگه ای که قصد خرید این گیرنده به اصطلاح رده اول از لحاظ جنابعالی !!! را دارن مثل من پشیمون نشن !
    یا حق[/QUOTE]

سلام دوست عزیز
    والا من خودم گیرنده سما نداشتم . ولی یه دونه از این آنتن های تقویت دارشو خریدم چند وقت پیش واقعا افتضاح بود. در حد تیم ملی. فکر نکنم گیرندشم چیز جالبی باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

برای عجیب و جالب بودا.
    یه تی وی ال ای دی ایکس ویژن داریم گیرنده دیجیتال داخلیش مثل گیرنده دیجیتال خوب نیست. ما گیرنده مارشال داشتیم بردیم کنار همون تی وی ال ای دی ایکس ویژن تست کردیم راحت با سیگنال عالی کانالها رو میگیره ولی خود تی وی ضعیف عمل میکنه.
    یکی از دوستان هم تو یکی از تاپیکها همینو داشت میگفت. گیرنده داخلی خود تلویزیون ضعیف تر از گیرنده دیجیتال هست!
    بله به علت اینه که میخوان حد اکثر یه دلار تو خرید تیونر و پروسسور صرفه جویی کنن دیگه این بلا رو سر مردم میارن به طور کلی تلویزیون های ایکس ویژن پردازنده یکسانی با گیرنده هاش داره و تماما از mstar استفاده میکنن البته ورژن dtv
    دوست عزیز یک نکته مهم رو هم بهتون میگم استفاده از بوستر در طولانی مدت میتونه باعث خراب شدن دستگاهتون بشه چون عموما این بوستر ها غیر استاندارد هستن و برق رو داخل تلویزیون هم میفرستن برای همین موقع خرید باید به فروشنده بگین خروجی تی ویش رو چک کن که ولتاژ خروجی نده

سلام
    قیمتای چندتا محصول رو میشه بنویسین
    مخصوصا ماد ایران را
    مدلی هست که فن داشته باشه؟ من یه مدل 101 از xvision داشتم که نمی دونم چرا ناگهانی از کار افتاد و سیگنال گیری اون به 40 و سپس 30 رسید ... الانم اصلا روشن نمیشه
    تو گیرنده دیجیتال ما به فن نیاز نداریم به طور کلی چون الان تکنولوژی به حدی بالا رفته که حرارت تولیدی دستگاه به شدت پایین اومده این که افت سیگنال داشتین و بعد دستگاه کلا خاموش شده به این علت هست که اول تیونر شما نیم سوز و سپس کامل سوخته و با سوختنش هم کل برد رو سوزونده این حالت عموما زمانی اتفاق می افته که شما از بوستر یا آنتن مرکزی استفاده کنی و در مدل های قدیمی به علت اتصال کوتاه هم همین عمل اتفاق می افته

مشکل آپدیت نشدن x.vision 353 رو خودم حل کردم
    کار خاصی نمیخواد انجام بدین فقط این چندتا نکته رو بهش توجه کنین
    1-از فلش با فرمت fat استفاده کنین
    2-موقع اکسترکت فایل آپدیت حواستون باشه ارور نده اگه ارور داد از برنامه با ورژن بالاتر استفاده کنید
    3-فایل فش رو تو روت usb بریزید و اونو تو پوشه قرار ندین

حالا به قسمت به روز رسانی برین و منتظر بشین به روز رسانی تمام بشه در این مدت هم دستگاه رو خاموش نکنید و یا حافظه usb رو بیرون نکشید چون اگه این کار رو بکنید دستگاه شما مرحوم میشه

5. این کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

داش من بوستر استفاده نمیکنم.

یه چیزی از گیرنده کمبو مارشال 5021 منو به تعجب انداخت ! :

یه فایل mp4 دارم زیر نویس هم داره. تو منوش وقتی به قسمت ضبط میرم و میخوام فایلهایی که تو فلش هست رو بخونم به راحتی میخونه زیرنویس هم مشکلی نداره. این تو قسمت ----t بود خوب من همون فایل رو میرم تو قسمت dvd بعد به قسمت فلش میرم میزنم پلی رو خطا میده میگه فایل خرابه این حرفا!!!! در ضمن تو قسمت دی وی دی تو فلش فایل ts هم نشون نمیده اصلا! باید تو قسمت ----t ، تو منو برم برای تماشا کردنش!! خیلی عجیبه اینا برام نمیدونم چرا اینطوری کردنش!! در ضمن فونت تله تکستش هم خیلی خوب نیست مثلا عدد 5 رو شبیه به 0 کرده!! به فارسی ها نه انگلیسی. آدم قاطی میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    امروز یه دستگاه denay 327 new گرفتم از فروشگاه هایپر می اکباتان. 77 تومان البته تخفیف خورده ظاهراً قیمتش بیرون 100 شده. اگه کسی میخواد بگیره موقعیت خوبیه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام،
    من تا جائیکه شد کل راهنمائی ها رو که تا اینجا نوشته شده بود خوندم، به خصوص مطالب irandvb-t عزیز ولی من سوالم یکم متفاوت هستش!
    اکثر دوستان مشکلاتشون در مورد آنتن و یا ضعف در گیرنده هاشون بود ولی من فقط میخوام با دستگاهم فیلم نگاه کنم و البته فیلم هام هم اکثر کیفیتشون 1080p هستش. دنبال مدیا پلیر می گشتم که به مارک های مشهور مثل western digital برخوردم ولی قیمت هاشون بالای 300 تومان بود! چشمم به x.vision 353 خورد و دیدم که فیلم ها رو با همین کیفیت پخش می کنه ولی شک کردم که با این قیمت ارزون همون کارائیه wd را داره یا نه! واسه همین هنوز نگرفتمش و الان هم که این تاپیک رو دیدم کلا گیج شدم که کدوم رو بخرم هر کس نظر شخصی خودش رو نوشته!
    حالا سوال اصلی من اینه که اصلا این دستگاه های گیرنده به درد من می خوره یا بعدا با مشکل رو به رو می شم!؟ به خصوص در مورد زیرنویس های ریز و ناخوانا که در بعضی مدل ها دوستان اشاره کردند که جزو ایرادات دستگاه ها هستش!
    لطفا دوستان من رو راهنمائی کنند.
    با تشکر

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام،
    من تا جائیکه شد کل راهنمائی ها رو که تا اینجا نوشته شده بود خوندم، به خصوص مطالب irandvb-t عزیز ولی من سوالم یکم متفاوت هستش!
    اکثر دوستان مشکلاتشون در مورد آنتن و یا ضعف در گیرنده هاشون بود ولی من فقط میخوام با دستگاهم فیلم نگاه کنم و البته فیلم هام هم اکثر کیفیتشون 1080p هستش. دنبال مدیا پلیر می گشتم که به مارک های مشهور مثل western digital برخوردم ولی قیمت هاشون بالای 300 تومان بود! چشمم به x.vision 353 خورد و دیدم که فیلم ها رو با همین کیفیت پخش می کنه ولی شک کردم که با این قیمت ارزون همون کارائیه wd را داره یا نه! واسه همین هنوز نگرفتمش و الان هم که این تاپیک رو دیدم کلا گیج شدم که کدوم رو بخرم هر کس نظر شخصی خودش رو نوشته!
    حالا سوال اصلی من اینه که اصلا این دستگاه های گیرنده به درد من می خوره یا بعدا با مشکل رو به رو می شم!؟ به خصوص در مورد زیرنویس های ریز و ناخوانا که در بعضی مدل ها دوستان اشاره کردند که جزو ایرادات دستگاه ها هستش!
    لطفا دوستان من رو راهنمائی کنند.
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو دیدین؟

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام به همه 
    منم چند روز پیش سما گرفتم حالا سعی میکنم به مرور از مزایا و معایبش واستون بگم 
    چند تا پست بالاتر گفته اقای mehran - 456 گفته بودن صدای ضعیفی داره ، من گیرنده های دیگه رو ندیدم و تست نکردم ببینم چطوریه  ولی در حالتی که دارم تی وی میبینم صداش خوبه . البته صدای شبکه ها با هم فرق دارن مثلا دقت کردم دیدم صدای شبکه ورزش معمولن از بقیه زیادتره که خب مربوط به فرستنده س .
     در حالت پخش از روی یو اس بی 2 تا فیلم mkv  با کیفیت hd  رو امتحان کردم یکیش صدای خیلی خوبی داشت ولی اون یکی صداش کمتر بود و مجبور بودم صدا رو تا آخر زیاد کنم در حالیکه تو کامپیوتر صدای هر دو در یه حد بود حالا نمیدونم شاید بستگی به دیگر مشخصات فیلم داره ، چون صرف این که بگیم یه فیلم mkv  هست کفایت نمیکنه و فاکتورای دیگه ای هم مهمه 
    بازم میگم شاید صدای بقیه دستگاه ها نسبت به این زیاد تر باشه ولی من راضیم

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

در مورد پخش از روی یو اس بی من چند تا کلیپ با فرمتای flv ، wmv ، mp4  ، avi  رو امتحان کردم
    کلیپی که فرمتش wmv  بود را پخش کرد ولی خب کیفیت کلیپش زیاد نبود. فیلم wmv  کیفیت خوب فعلن ندارم اگه شد میذارم خبرشو میدم 
    کلیپای mp4  و  که فکر کنم 5 تا بود پخش کرد دو تا هم avi  بود اونا رو هم  بدون مشکلی پخش کرد 
    از 4 تا کلیپ flv  سه تا رو بدون مشکل پخش کرد ولی یکی رو به صورت خیلی اهسته پخش میکرد که خب اگه نمیکرد بهتر بود !
    دو تا فیلم mkv  با رزولشن hd  هم که تو پست قبلی گفتمو پخش کرد
    غیر از اینا یه سریال با فرمت avi  هم داشتم ولی هیچ کدوم از قسمتاشو پخش نکرد  کیفیتش متوسط بود ولی نمیدونم چرا پخش نکرد !!!

البته به نظرم این که رو یه دستگاهی نوشته باشه یه سری پسوند رو میتونه نمایش بده  ، نمیشه امیدوار بود که همه فایل ها با یه پسوند خاص رو نشون بده  ، چون باید دید دیگر مشخصاتش چیه مثلا bitrate  چند هست یا فرمت صداش چیه که خب اینا بر میگیرده به این که چطور تبدیل شده باشه

12. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •