تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 602 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    هدفونم z1000 هست.از میدش خوشم میاد ولی سبک موسیقیه من ترنسه و بعضی مواقع وکال
    صدا یه مقداری تاریکه و بیس و تریبل هم که کلا تعطیله
    یه ایرفون ep-630 هم دارم که بیسش به مقدار زیادی خشک و آزار دهندس.
    دنبال یه هدفون فول سایز پرتابل مناسب سبک ترنس میگردم.
    صدا یکم باز تر از z1000 باشه و ساند استیج بزرگ تری داشته باشه. بیسش متوسط باشه ولی نسبت به ep-630 نرم تر باشه. تریبلش هم نسبتا زیاد باشه. مید هم نسبت به بقیه چیز ها مهم نیست ولی زیادی رنگی نباشه. روی سر هم راحت باشه.
    بودجه هم 500 600
    زیاد حرفه ای نیستم و نمیدونم چه نوع صدایی رو بیشتر دوست دارم (سرد و گرم) و تفاوت بیس بومی و پانچی رو نمیدونم و تفاوت هدفون دی جی و مانیتورینگ و مید عقب کشیده و فوروارد. و نمیدونم موج صدای V شکل و U و U برعکس ینی چی.

نظر خودم واس سبک ترنس به ترتیب رو ایناست:

AKG K 272 HD
    Panasonic Technics DJ Headphones RP-DH1200
    Audio-Technica ATH-M50
    AKG K518
    Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohms
    Sony MDR-V700DJ
    Sony MDR7506

مرسی از راهنماییتون
    Last edited by mohsen 1373; 23-08-2014 at 23:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام بگم از دبی برام هدفون rha 750 رو بگیرن میدونین کجا میشه تو دبی هدفون خرید؟
    نمایندگی shure رو تو سایتش یافتم فرق se215 با rha زیاده؟ چون جاش معلومه خریدش اسونه
    اگه این دوتا پیدا نشن ارزش داره پول برای sony h3 داد؟ اصلا نمایندگی دبی این هدفونو میفروشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان سلام. راستش واسه گیم صدای 7.1 خیلی کارامد تره. واسه همین هدست گیمینگ می خوام. از بین Logitech g35 و razer kraken 7.1 کسایی که اطلاعات دارن ممنون می شم راهنماییم کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    هدفونم z1000 هست.از میدش خوشم میاد ولی سبک موسیقیه من ترنسه و بعضی مواقع وکال
    صدا یه مقداری تاریکه و بیس و تریبل هم که کلا تعطیله
    یه ایرفون ep-630 هم دارم که بیسش به مقدار زیادی خشک و آزار دهندس.
    دنبال یه هدفون فول سایز پرتابل مناسب سبک ترنس میگردم.
    صدا یکم باز تر از z1000 باشه و ساند استیج بزرگ تری داشته باشه. بیسش متوسط باشه ولی نسبت به ep-630 نرم تر باشه. تریبلش هم نسبتا زیاد باشه. مید هم نسبت به بقیه چیز ها مهم نیست ولی زیادی رنگی نباشه. روی سر هم راحت باشه.
    بودجه هم 500 600
    زیاد حرفه ای نیستم و نمیدونم چه نوع صدایی رو بیشتر دوست دارم (سرد و گرم) و تفاوت بیس بومی و پانچی رو نمیدونم و تفاوت هدفون دی جی و مانیتورینگ و مید عقب کشیده و فوروارد. و نمیدونم موج صدای V شکل و U و U برعکس ینی چی.

نظر خودم واس سبک ترنس به ترتیب رو ایناست:

AKG K 272 HD
    Panasonic Technics DJ Headphones RP-DH1200
    Audio-Technica ATH-M50
    AKG K518
    Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohms
    Sony MDR-V700DJ
    Sony MDR7506

مرسی از راهنماییتون
    سلام.
    ببینید پیشنهاد میکنم اول همون چیز هایی که گفتید نمیدونید رو بدونید بعد خرید کنید.... چون هدفونی مثل DT770 یا همین Z1000 برای کاربرد خیلی آماتور و خرید بدون اطلاعات مناسب نیست....
    تاپیک زیر رو مطالعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعضی چیز ها هم که خودم میدونم میگم: بیس بومی به بیسی میگن که شل و Airy باشه... بیس پانچی به بیسی میگن که محکم و کوبه ای باشه...
    مید عقب کشیده یعنی دقیقا" بر عکس میدی که توی Z1000 هست... یعنی احساس کنید خواننده و کلا" صدا های مید (مثل ویولن) در فاصله ی دورتری نسبت به شما قرار دارند و مید فوروارد یعنی برعکس این مسئله... یعنی مید جلو تر قرار داشته باشه...
    شکل صدای V شکل و , U برعکس و اینجور چیز ها از بر اساس نحوه بازتولید فرکانس های مختلف صدا توسط هدفون تعریف میشه... به طوری که ابتدای حرف بیس، قسمت میانی حرف مید و انتهای آن های را تعریف میکند... مثلا" V شکل یعنی بیس زیاد، مید کم و های زیاد ... یا مثلا" یعنی بیس کم، مید زیاد و های کم...
    بین این هدفونهایی که معرفی کردید من فقط صدای M50 رو شنیدم... ببینید M50 صدای گرم داره یعنی یه جورایی V اما کمی متعادل تر از DT70.... به هر حال مید عقب کشیده هست برعکس Z1000 که تمرکز بر روی مید است. بیس قوی داره و میتونه سر درد آور باشه (برای من که بود)...
    شما که Z1000 رو استفاده کردین که یه هدفون نسبتا" حرفه ای با قیمت بالا محسوب میشه، به نظر من خرید مدل های پایین تر از DT770 و بعضی مدل های خیلی آماتور مثل K518 عقب گرد محسوب میشه تو صدا...
    ضمنا" DT770 برای نشون دادن تمام توانایی هاش به آمپ نیاز داره... M50 هم تا حدودی اگه بخواین از تمام ظرفتیش استفاده کنید به آمپ نیاز دارید.
    در مورد Soundstage که گفتید، M50 طول و عرض بیشتری توی Soundstage داره اما عمق کمتری داره نسبت به Z1000
    در مورد مدل های دیگه نظری ندارم چون استفاده نکردم... دوستان راهنمایی خواهند کرد.
    دوستان سلام. راستش واسه گیم صدای 7.1 خیلی کارامد تره. واسه همین هدست گیمینگ می خوام. از بین Logitech g35 و razer kraken 7.1 کسایی که اطلاعات دارن ممنون می شم راهنماییم کنن
    ببینید هدفون های گیمینگ 7.1 دو حالت دارن:
    بعضی ها مثل مدلی که شما گفتید فقط به صورت نرم افزاری و با جلوه های ویژه صدای 7.1 رو شبیه سازی میکنند ولی بعضی ها واقعا" 7 درایور دارند و صدا 7.1 رو به صورت بسیار واقعی تر تولید میکنند.
    در مورد هدفون های گیمینگ در انجمن های مربوط به بازی های رایانه ای سوال کنید بهتر جواب میگیرید.
    این هم یک مدل از هدفون هایی که صدای 7.1 رو به صورت واقعی تولید میکنند (نمیدونم تو ایران موجوده یا نه):
    Last edited by metalhead_forever; 24-08-2014 at 12:23.

5. 7 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    قصد خرید دو عدد هدست رو دارم
    1- اولی ترجیحا از نوع بدون کابل باشه و بلوتوث ،بعضی مدل ها هست که علاوه بر بلوتوث ، کابل نیز بهشون وصل میشه ( قیمت زیر 500 تومان) مگر اینکه مدل خاص و عالی باشه
    2- دومی با سیم باشه و با کیفیت و گوش رو اذیت نکنه و شکل ظاهری خوبی داشته باشه ( قیمت زیر 300 تومان)

استفاده هر دو مورد هم بیشتر فیلم و آهنگ هست اما نه به صورت تخصصی

در زیر چند مدل از انرژی سیستم رو توی سایت دیدم و به نظر ظاهرا خوب میرسن ، ممنون میشم یه نگاهی به اینا هم بندازن و نظرتون رو راجع به اینا هم بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellfire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان. من یه هدست باسیم و in ear ( داخل گوش) برای آهنگ گوش کردن با موبایلم میخواستم. میخواستم بدونم تا 50-60 تومن چه مدلی خوب هست؟ تو بازار یه هدست in ear پاناسونیک دیدم مدلشو نمی دونم چی بود، قیمتش حدود 56 تومن بود. هدست های پاناسونیک خوب هستن؟
    نظرتون درباره این مدل چیه؟ Genius Luxury Mobile Headset HS-M250 تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ازش خوب تعریف کردن :

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان. من یه هدست باسیم و in ear ( داخل گوش) برای آهنگ گوش کردن با موبایلم میخواستم. میخواستم بدونم تا 50-60 تومن چه مدلی خوب هست؟ تو بازار یه هدست in ear پاناسونیک دیدم مدلشو نمی دونم چی بود، قیمتش حدود 56 تومن بود. هدست های پاناسونیک خوب هستن؟
    نظرتون درباره این مدل چیه؟ Genius Luxury Mobile Headset HS-M250 تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ازش خوب تعریف کردن :
    سلام.
    این مدل جنیوس رو نمیشناسم... تو این رده قیمتی مدل Philips SHE-3590 با قیمتی کمتر از مدلی که معرفی کردید مناسبه... Creative EP-630 هم که سال هاست موجوده و در حد قیمت خودش ارزش خرید داره...
    پاناسونیک هم هدفونهاش کیفیت خوبی دارند... مدل پاناسونیک که شما دیدید احتمالا" HJE180 بوده است... این مدل را استفاده نکرده ام اما مدل HJE350 با قیمت 85 هزار تومان از بهترین هدفون های زیر 100 هزار تومان است.

9. 4 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellfire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    این مدل جنیوس رو نمیشناسم... تو این رده قیمتی مدل Philips SHE-3590 با قیمتی کمتر از مدلی که معرفی کردید مناسبه... Creative EP-630 هم که سال هاست موجوده و در حد قیمت خودش ارزش خرید داره...
    پاناسونیک هم هدفونهاش کیفیت خوبی دارند... مدل پاناسونیک که شما دیدید احتمالا" HJE180 بوده است... این مدل را استفاده نکرده ام اما مدل HJE350 با قیمت 85 هزار تومان از بهترین هدفون های زیر 100 هزار تومان است.

سلام خدمت شما دوست عزیز و تشکر بابت راهنمایی شما . دوستان من یک هدست in ear مد نظرم هست و چون برای موبایلم میخوام میخوام میکروفن حتما داشته باشه. سوال اول اینکه اگه جنیوس اصلیگیرم بیاد به این برند میشه اعتماد کرد
    و بعد اینکه مدلی از این برندها هست که میکروفون هم داشته باشه؟ تو همون محدوده قیمت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

سلام
    دوستان هدفون IEM تا 600 هزار تومن چه مدل هایی موجود هست؟
    سونی EX1000 هنوز هم پیدا میشه یا مدل دیگه ای جایگیزین شده؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان هدفون IEM تا 600 هزار تومن چه مدل هایی موجود هست؟
    سونی EX1000 هنوز هم پیدا میشه یا مدل دیگه ای جایگیزین شده؟
    تا اونجا که یادمه دیگه موجود نیست. کلیپش x10 حدود 450 تومنه و صدای نسبتاً گرم با تریبل نرمی داره.
    تی جیز هم یک مدل تو حدود 400 تومن داشت که صداش بیشتر U شکل بود برای همین صدای جذابی داشت.

13. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •