خیر فقط پیام میاد براتون که مثلا 50 مگ از بسته اینترنت مونده.
Sent from my C6602 using Tapatalk
خیر فقط پیام میاد براتون که مثلا 50 مگ از بسته اینترنت مونده.
Sent from my C6602 using Tapatalk
اینجانب از اپراتور همراه اول به رایتل ترابرد کرده ام اما
متاسفانه همراه اول با ایجاد اختلال عمدی در شماره هایی که از این اپراتور به اپراتورهای دیگر ترابرد شده اند سعی در ایجاد نارضایتی و منصرف کردن افراد دارد.
بدین ترتیب که هرگاه شما با شماره همراه اول ترابرد شده تماس بگیرید یک پیغام طولانی بیست ثانیه ای برای تماس گیرنده با این مضمون پخش می شود:
مشترک مخاطب شما به اپراتور دیگری ترابرد کرده است مبلغ مکالمه شما بصورت برون شبکه محاسبه خواهد شد. و این پیغام دوبار پخش می شود که بیست ثانیه طول می کشد و تازه بعد از آن بوق انتظار می خورد یعنی یک تماس ساده حداقل چهل ثانیه تا برداشتن گوشی توسط مشترک طول می کشد و اگر مشترک زنگ خور زیادی داشته باشد پخش هر لحظه این پیغام طولانی بشدت آزار دهنده خواهد بود.
اگر همراه اول می خواهد تمایز ایجاد کند می تواند بوق انتظار متفاوتی اختصاص دهد نه اینکه به این شکل تماس گیرندکان را آزار دهد.
من به همین دلیل از طریق سایت ۱۹۵ شکایت کردم در مورد کارشکنی همراه اول.
رگولاتوری باید با ابزار قانونی خود جلوی این اقدام نادرست اپراتورها را بگیرد
به نظر من هم این پیام طولانیه،بهتره به جای این پیام روش دیگه ای انتخاب کنند،مثلا بوق خاص یا صدای خاصی پخش بشه یا در حد گفتن "این شماره ترابرد شده است" اکتفا کنه
نتیجه ترابرد پذیری این خواهد شد که بعد از مدتی طرحهای خوب درون شبکه ای اپراتورها به فنا می روند
من میخواستم همراه اول بفرستم رو رایتل یا ایرانسل چون از نظر انتن دهی و نت بدترین اپراتوره ، احتمالا خودش میدونه که این کارو کرده همه فرار نکنن، هر موقع این مشکل انتظار حل شد دوستان اطلاع رسانی کنن که ما هم کوچ کنیم.
sent from my xperia
خوب کاری کردی که شکایت کردی
البته این مساله به نوعی برای خودش زد تبلیغه چون به مخاطب عملا داره اعلام میکنه که کسی که داری باهاش تماس میگیری از همراه اول ناراضی بوده و ترابرد کرده،
بدین صورت کسانی هم که به این مساله اشراف ندارن براشون سوال میشه و پس از اتصال تماس از طرف مقابل میپرسه که جریان چیه و طبیعتا هم طرف از نارضایتیش از همرا اول و ... صحبت میکنه
Sent from my iPhone 6s+
دوستانی که از همراه اول ترابرد کردن چک کنن ببینن سیمکارتشون روی همراه اول رومینگ میشه و مشکلی نداره؟
Sent from my iPhone 6s+
دوستان سلام سرعت 4g رایتل چنده سرعت دانلودش ؟ با مودم ایرانسل 4g میشه به رایتلم وصل شد؟
من یه دایمی رایتل دارم برم برای ترابردش روی ایرانسل, قیمتهای رایتل فوق العاده فضاییه بخصوص بسته های اینترنت.
من 2 روز پیش تو سایت رایتل درخواست ترابرد دادم همین الان سیم کارتمو گرفتم 512 مگ اینترنت + 10000 تکست + 10000 دقیقه مکالمه درون شبکه + 1024 مگ ترافیک اپارات در حالی که اعتبار خود سیم کارتم صفره .
![]()
Last edited by George Shelly; 13-07-2016 at 15:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)