آره راحت شدي؟
اگه اطلاعات جديدي كشف كردي به منم بگو:دي
آره راحت شدي؟
اگه اطلاعات جديدي كشف كردي به منم بگو:دي
بچه ها کسی میدونه شماره پاس ماناماد اهواز چنده ؟ من هر چی به 2227007 میزنگم اشغاله چه خاکی توی سرم باید بریزم؟
همین الان از دفترشون اومدم . سرویسم رو به 512 نامحدود تغییر دادم . جالبه خودشون میدونن سامانه پیغام میده اصلا هیچی ازم نخواست ! شماره تلفن زد تو سیستمش پول رو گرفت گفت برو به سلامتالبته من دورم 1 تمام میشه و بهش گفتم که میخوام همون موقع سرویس جدید فعال بشه . ازشون هم سوال کردم برای این سیستمشون گفت نمیشه باید حتما بیای اینجا کارت بکشی !! به خدا انقدر هوا گرم بود اصلا حال و حوصله بحث نداشتم ! هیچی دیگه برای تغییر سرویس باید حضوری برید هیچی هم نمیخواد جز پول
![]()
داداش سرعت دانلودد چنده؟منم آسیاتک نامحدود 512 دارم سرعت دانلودم 30-45 اگه مخابرات بهتر باشه بیام بگیرم
ظاهرا سرعت های واقعی شده
البته مطمئن نیستم برای همه اینجوری باشه
حداقل تا جایی که من می دونم واقعی شده
ویراایش شد
Last edited by alimail3248; 20-07-2013 at 13:43.
خیر دوست عزیز میشه تمدید کرد ! ولی در صورتی که همون سرویس خودتون تمدید کنید . اگر 256 دارید و میخواید 512 یا 1 مگ بگیری باید بری دفترشون یا پول نقد بدی یا کارت بکشی . کلا از سرویس پایین تر بخوای بری بالاتر باید حضوری بری !!
برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش: ببخشید پست تکراری شد حذفش کنید
Last edited by L.O.N.E.L.Y; 20-07-2013 at 15:12.
میدونم جاش اینجا نیست
اما مودم خوب و یه پورتِ (فقط واسه pc) ولی wi-fi دار (4 تا گوشی میخوان بش وصل شن) چی هست؟
همین مودمی که خود سایت مخابرات میده خوبه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)