چقد بهمون جواب دادید!
در کنار این سوالات پاسخ داده نشده یه سوال دیگم دارم، میخوام بدونم میشه رشته ای که انتخاب کردم رو عوض کنم؟(تو دانشگاه آزاد)
چقد بهمون جواب دادید!
در کنار این سوالات پاسخ داده نشده یه سوال دیگم دارم، میخوام بدونم میشه رشته ای که انتخاب کردم رو عوض کنم؟(تو دانشگاه آزاد)
من فیزیک هسته ای ارومیه روزانه قبول شدم بومی هم هستم میتونم انتقالی بگیرم واسه تبربز؟؟ چه طوری؟؟
18 كاربر و تقريبا هيچ راهنمايي مفيد در هر ساعت !
تو رو خدا اگه اطلاعاتي دارين مردمو راهنمايي كنين
جاي دوري نميره !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عمران دانشگاه ازاده تهران جنوب بهتره یا عمران روزانه دانشگاه سراسرئ بابلسر؟
من 87 فارغ التحصیل شدم. ولی دبیرستان گفته بدون کارت دانشجویی دیپلم اصل رو نمیده.
اگه گواهیش رو ببرم دانشگاه سراسری قبول می کنه؟ یعنی بخواد بهونه بیاره که این همه وقت از دیپلمت گذشته و چرا هنوز نداریش و این حرفا.
سلام دوست عزیزآقا علوم اجتماعي دانشگاه علامه شبانه قبول شدم ...آقا اينو برم يا آزاد مديريت مالي ؟
تو رو جون هركي دوست دارين كمك كنين ...
به نظرم درسته مدیریت مالی پولش بیشتره، ولی واقعا بشین علاقتو پیدا کن.
دانشگاه علامه خیلی سطحش خوبه میشه گفت عالیه که دیگه برا انسانیها نیازی به توضیح نداره. مخصوصا اگه تهران هم باشین، شبانه بودن اذیت نمی کنه و هزینه چندانی نداره. مخصوصا دانشگاه علامه از همه دانشگاههای دیگه میشه گفت هزینه شبانش کمتره. شاید ترمی 250 تومن پات بیفته. نمی دونم دقیق. برو ببین خودت
کلا فقط و فقط علاقتو نگاه کن، اگه برات فرقی نمی کرد، دیگه برو سر وقت بازار کار.
این دیگه سوال نداره ، دانشگاه سراسری هرجا باشه بهتره ، حالا که دانشگاه مازندران هم آوردی پس شک نکن و سراسری ثبت نام کن.
.
آقا یه سوال. شما پست منو حذف کردین به عنوان اسپم. در صورتی که من فقط گفتم چه رشته ای قبول شدم.این دیگه سوال نداره ، دانشگاه سراسری هرجا باشه بهتره ، حالا که دانشگاه مازندران هم آوردی پس شک نکن و سراسری ثبت نام کن.
میشه بفرمائید کجاش اسپم بود؟
اگه اون اسپمه، پس بقیه چین؟
حالا شاید هم اشتباه شده باشه، ولی دوستان اطلاع دادن که پست من نیست. حوالی ساعت 3 بامداد فرستادم.
سلام به همگی آقایون دکتر و مهندس و مدیر و کارشناس و ...
اول از همه تبریک بگم به دوستانی که قبول شدن و اونایی که امسال قبول نشدن و قراره سال دیگه قبول شن
شرمنده من صبح فقط تونستم بگم چی قبول شدم و نرسیدم که تک تک تبریک بگم.
و یک تشکر و تبریک ویژه دارم به آقا سامان که از دیشب با نهایت صبر و گشاده رویی این تاپیک رو سرپا نگه داشتن و در مقابل اسپم باران دوستان فوق العاده تحمل کردن
دوستان یه زحمتی بکشین هرکی اراک(چه پزشکی چه فنی) قبول شده آمارشو به من پ.خ کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)