تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 639 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525565615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این صفحه خبر تو سایت رادیو فرداست که تاریخ خبر 6 بهمن 1394 یعنی تقریبا یک سال پیش است که خوب زیاد زمان دوری نیست و 77 درصد شرکت کنندگان تو این نظر سنجی بانکها رو فاسدترین سیستم و نهاد می دونند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر شخصی من در مورد همین پیامک به کاربر و مشتری بانک اینه که بیان بگن مثلا نرخ هر پیامک 20 تومن. هر تعداد که مشتری تراکنش داشت و اس ام اس گرفت محاسبه بشه و کارمزد بگیره. نه اینکه همه با هر تعداد تراکنش یه مبلغ دریافت بشه. حالا مصوبه دولت یا هر جایی باشه دلیل بر درستی و تایید نیست چون خود کسایی که مصوبه و قانون واسه این تنظیم کردن صاحب بانک و تشکیلات سرقت و مافیا هستن.
    بانک ها در کل دنیا نزد عامه مردم پسندیده نیستند چون ارگانی قدرتمند و پولدار هستند که یا مردم در اونجا سپرده اندک دارند و مشتری خرد هستند یا وام گرفته اند و مقروض بانک؛
    اما این رو نمیشه انکار کرد که بانک برای زندگی ما حیاتی هست و اصلا زندگی بدون بانک نمیچرخه
    حالا بانکداری در کشور ما بعلت اینکه همه چیزمچن باید به همه چیزمون بیاد از سایر مشکلاتی که کشور درگیرشن مستثنا نیست اما چاره بهبود سیستم هست

دوست عزیز خودت رو خسته نکن
    عده ای کاسه لیس اینها هستند و در واقع نونشون از اینا میاد و بنابراین نمیتونن حقیقت رو تایید کنن وگرنه مطمین باشین بهتر از من و شما از این گند کاری ها و کثافت کاری ها اگاه هستن. یک نمونه ساده: مثلا بنده هر بانکی که بودم به هیچ وجه حرفی از فعال کردن اس ام اس نزدن. خب وقتی بگم اس ام اس رو فعال کنین اون موقع 10 تومان کم میکنن. هیچ قراردادی هم در کار نیست. وقتی سال بعد شد حق ندارن خود به خود دست بزنن سال بعد. غیر فعال بشه تا مردم خود برن دوباره اگه خواستن فعال کنن. خوشبختانه من اجازه کوچکترین کارمزد گرفتن زوری رو از بانک نمیدم.
    وقتی به نفر نظر 80 درصد مردم رو قبول نداره فکر میکنید مصداق کی هستش؟ اصلا میشه با چنین کسایی حرف زد؟! اگر دنیای واقعی بود اینها قمه میکشیدند به روی مردم! در طول تاریخ ببینید این افراد چه کسانی بودند و چه کثافت هایی در تاریخ به بار اوردند.
    بانک وظیفشه به مردم وام بده خوبشم بده همین بی نا...ها به رییس و کارمندای خودش وام بی بهره 10 ساله میده دزدهای سرگردنه
    همین نظرسنجی ها هست که مشخص میکنه چه کسانی اینجا شدن کاسه لیس دولت ها و بانکها. نگران نباشید به حول قوه الهی ما پیروزیم
    نمیدونم چرا شما بدون برچسب زدن و توهین کردن نمیتونین بحث کنید
    یعنی لازم هست بیاین و عده ای رو کاسه لیس،دزد،شریک دزد و .... معرفی کنید؛
    یعنی روش بحث دیگری وجود ندارد؛

در مورد پیامک:بلی شما درخواست فعال سازی رو پر میکنین و بانک اعلام میکنه که پیامک سالانه کارمزد داره؛
    حالا دوست داشتین اینترنت بانک که درخواستشو پر میکنین هر سال غیر فعال بشه و دوباره درخواست بدین؟
    یا حسابتون سر هر سال بسته بشه و بگن بیا پولارو بگیر یا دوباره حساب باز کن و تمبر باطل کن و ....
    برای بقیه خدمات چون مجانیه یبار فرم کافیه و باید تا ابد فعال بمونه اما پیامک که پولی شده باید هر سال از شما بپرسن؟
    مثل این میمچنه که اشتراک برق و تلفن و ... شما رو ببنیدن و بگن سر هر سال بیاین درخواست فعال شدن بدین

وا؟!! کسی مگه در مورد سود بانکی حرف زد؟! بحث من کلا چیز دیگری بود.
    بله در ظاهر به نفع مشتری ولی در باطن چی!؟ ایا سود بیشتر دادن واقعا در نهایت به نفع مردم هست!؟ ایا بانکها باعث این همه نقدینگی نشدن؟! ایاهای دیگر که به نظرم بهتره بحث نشه در موردش چون واقعا در این تاپیک نمیگنجه!
    من واقعا نمیخوام بحث رو از تاپیک منحرف کنم چون اگر بحثی دگر راه بندازیم که ایا سود بانکی زیاد به نفع مردم هست یا نه در نهایت و ریشه این زیاد شدن سود چی هست و باعث بیکاری شده و تولید رو نابود کرده اصلا چه کرده چه بدی داره بحث واقعا به درازا میکشه.
    دوست من من منظورتون رو از فرموده بخش دوم متوجه نشدم ولی هر چی گفتم رو از همون کارمند بانک کشاورزی گفتم. من بخش خصوصی رو در ایران اصلا قبول ندارم. محاله یک بانک به طور خصوصی اداره بشه قطعا بدنه اصلیش دولته. بیایید یک روز بریم تمام بانکهای به اصطلاح خصوصی تحقیق کنیم با هم ببینیم چطور و از کجا دارن اب میخورن

در ضمن تکرار میکنم نقل قولهایی رو که در جواب کاربران دیگر میگذارم رو فورا مصداق توهین قرار ندید و اصلا خطابم به شما نیست چون شما نوعی از دزدیهای بانک دفاع نمیکنید. اونی که باید میدونه. من وظیفم فقط ایستادن در مقابل نا حقه
    بخش خصوصی واقعی‌وجود نداره اما بانک سینا مال دولت نیست،مال بنیاد مستضعفان هست که یک نهاد غیر دولتی و وابسته به حکومت هست؛بانک دی،قوامین،حکمت،انصار،پارس یان،سرمایه و .... همگی از وابستگان به نهاد های حومت هستمد نه دولت؛
    برای یک نتیجه گیری خوب باید فرض اولیه صحیح باشد؛وقتی بگین بانک ها درست شدن که دولت حقوق کارکنانشو جمع کنه،چون خیلی از بانک ها اصلا وابستگی به دولت ندارند کل فرضیه کارمند بانک کشاورزی ما زیر سوال میره؛
    از دولتی ها که سود بیشتر از ۲۰دردسترس نیست و از آینده که داره بیشترین سود رو میده به نهاد های حکومتی هم وابسته نیست!!!!
    در مورد سود،چون فرمودید این هم بک گندکاری و دزدی هست عرض کردم وگرنه قصد جسارت نداشتو

این هم یک نمونه دزدی که پول رو میدن به کارمندا و رییس برمیداره از خرانه و به شما با وثیقه ملکی پول نمیدن!! وثیقه ملکی دیگه بهتر از این چه ضامنی!
    بهونه میارن پول ندارن یک ماه قبل عید و یک ماه بعد عید. اره پول رو فقط به سرگردنه ها میدن و خودشون برمیدارن. این شده بهونه بانکها در این چند سال. اره دوست من
    با این حال ضامن شما خیلی خوبه. من جای شما باشم 10 تومان رو میتونید وام خرید کالا فوری بگیرید. حالا هر بانکی همه شعبات سربزنید و کمی هم سربالا صحبت کنید بگید من به بانک مرکزی شکایت میکنم. بزار بگن برو بکن. نترسید بعدا کوتاه میان. کمی اون طوری تهدید لازمه مثل خودشون که یه روز قسط ندی تهدیدت میکنن این اتفاق برا من افتاده. البته اسم بانک مرکزی خودش یه تهدیده وگرنه ...بابای بانک مرکزی.
    وام خرید کالا میتونید بگیرید. وام دیگر رو چون دیگه سال جدید میاد شاید سخت بدن بهتون بدون اشنا!
    دزدی یعنیگرفتن غیرقانونی  اموال دیگران بدون رضایت آنها؛
    حال پول ایشون دست بانک هست و بهش نمیده؟
    چرا فکر میکنید یک بانک باید به هرکی میاد یه وام بده؟بانک بنگاه عام المنفعه نیست
    بانک یک نهاد اقتصادی هست که وظیفه اش انجام عملیات مالی و اعتباری هست و هدف تاسیس بانک سود اوری برای‌ سهامدارن و هیات مدیره هست په مردم!
    من شرکت بزنم بعد پولارو بدم به مردم وگرنه دزدم؟

به نظرتچرا دولت دادن سوپسیت رو از 20 ام هر ماه در این چند سال کشید اورد به 26 ام؟
    اره افرادی که چیزی از خزانه و صورت حسابهای ملی و تراز های مالی صوری نمیدونن فک میکنن مثلا نگه داشتن این پولها سودی نداره یا بانک ملی هیچ سودی از نگهداشتن پول سانتا نمیبره! این گونه افراد فقط به خاطر به هم ریختن جو ابراز وجود میکنند وگرنه مطمین باشید بهتر از همگان به گفته خودشان کوچکترین اعتقادی ندارند و میدانند چی به چیه
    هیچ یادم نمیره برادرم قرار داد یکسالش با صادرات تمام شده بود. میخواست پولش رو ببره به یه بانک دیگه
    پول کمی هم نبود. داستانهایی شد که ایشون چندین و چند بار در طول روز رفتن بانک مبدا و مقصد. میدونید اخرش چیکار کردن. روز بعد صبح رفتن بانک گفتن همه این پول رو نقد میخوام و تمام همین الان ساعت 7.5 صبح. همه کارمندا با تعجب گاه میکردن و رییس بانک فک میکرد بحث 5 میلیونه و نیش خند میزد از دور. برادرم رفت پیش رییس بانک گفته بود تا چند دقیقه پول رو میخوام همش شمرده بشه وگرنه مستقیم فاکس به بانک مرکزی. پول رو با ماشین اوردن اون شعبه
    8 و نیم شد و ایشون پول رو نقدا بردن جای دیگه. بانک مبدا خیلی عصبی بود. بهش گفتم مواطب باش پولا رو دزد نزنه اگر هم بزنه اولین انگشت اتهام به سوی بانکه
    همین!
    طبق قانون پولشویی نقدا (اسکناس،چک پول) تا ۱۵ میلیون در هر روز پرداخت یا دریافت میشه

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    من قبلا از اطلاعات شما استفاده کردم و با بعضی از حرفهای شما موافقم
    اما اینکه کارمزد پیامک رو هم دزدی می دونید یا کارمزد کارت از غیر خود بانک رو هم میارید تحلیلهای شما رو با تشکیک مواجه می کنه
    اینکه به شما اعلام می کنن ارایه این خدمت سالانه ده هزار تومن کارمزد داره دزدیه؟ بانک ملت تا درخواست مجدد نکنی برات فعال نمی کنه. خلاصه بعضی از حرفهای شما خیلی از انصاف به دوره
    به هر حال بانکها هزینه هایی دارن و غیردزدی ترین کارشون همینه که میان اعلام سراسری می کنن و خدمات میدن. البته همه بانک ها شرایط رو به نفع خودشون تغییر میدن و از دست من و شما کاری برنمیاد مگر اینکه اطلاعاتمون رو بالا ببریم و گرفتار تله های اونها نشیم.

ضمنا شما که اینقدر تحلیلهای آنچنانی می کنید نمی دونم چرا اختلاس رو اختلاص می نویسید و سوبسید رو هم سوپسیت
    اصلا اشکال سیستم بانکی ما از نظر من اینه که بر اساس خرید و فروش پوله و تنزیل های کلان بانک مرکزی و امثال طرح اخزا که دوستمون گفتن همش معاملات ظاهری پوله
    در حالی که در قوانین اولیه اسلام معاملات پولی فقط به شکل نقدی مجازه و به اصطلاح فقها تقابض در مجلس معامله لازمه. یعنی اگر این نظریه دوباره در بین فقهاء تقویت بشه عرض می کنم اصل و اساس روشهای بانک مرکزی خلاف شرعه همش تنزیل دین هست حالا یا دین واقعی یا دین ظاهری

اساسا برخی از فقهای متقدم ما صریحا فروش دین به شخص ثالث رو به غیر ممنوع اعلام کردن و طلبکار فقط می تونه دین رو به خود بدهکار زیر قیمت طلبش بفروشه نه شخصی غیر از بدهکار که میشه شخص ثالث
    آفرین
    Last edited by M.R.S.; 10-03-2017 at 21:12.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    من قبلا از اطلاعات شما استفاده کردم و با بعضی از حرفهای شما موافقم
    اما اینکه کارمزد پیامک رو هم دزدی می دونید یا کارمزد کارت از غیر خود بانک رو هم میارید تحلیلهای شما رو با تشکیک مواجه می کنه
    اینکه به شما اعلام می کنن ارایه این خدمت سالانه ده هزار تومن کارمزد داره دزدیه؟ بانک ملت تا درخواست مجدد نکنی برات فعال نمی کنه. خلاصه بعضی از حرفهای شما خیلی از انصاف به دوره
    به هر حال بانکها هزینه هایی دارن و غیردزدی ترین کارشون همینه که میان اعلام سراسری می کنن و خدمات میدن. البته همه بانک ها شرایط رو به نفع خودشون تغییر میدن و از دست من و شما کاری برنمیاد مگر اینکه اطلاعاتمون رو بالا ببریم و گرفتار تله های اونها نشیم.

ضمنا شما که اینقدر تحلیلهای آنچنانی می کنید نمی دونم چرا اختلاس رو اختلاص می نویسید و سوبسید رو هم سوپسیت
    اصلا اشکال سیستم بانکی ما از نظر من اینه که بر اساس خرید و فروش پوله و تنزیل های کلان بانک مرکزی و امثال طرح اخزا که دوستمون گفتن همش معاملات ظاهری پوله
    در حالی که در قوانین اولیه اسلام معاملات پولی فقط به شکل نقدی مجازه و به اصطلاح فقها تقابض در مجلس معامله لازمه. یعنی اگر این نظریه دوباره در بین فقهاء تقویت بشه عرض می کنم اصل و اساس روشهای بانک مرکزی خلاف شرعه همش تنزیل دین هست حالا یا دین واقعی یا دین ظاهری

اساسا برخی از فقهای متقدم ما صریحا فروش دین به شخص ثالث رو به غیر ممنوع اعلام کردن و طلبکار فقط می تونه دین رو به خود بدهکار زیر قیمت طلبش بفروشه نه شخصی غیر از بدهکار که میشه شخص ثالث
    با سلام
    من تعدادی از کارهای کوچیکی که بانکها انجام میدن و من اونا رو دزدی میدونم رو گفتم. حالا دزدی رو شما طور دیگری تفسیر میکنید خب نظر شما محترمه.
    من هر چقدر هم بی انصاف باشم بی انصاف تر از بانک ها نیستم انصافا!
    در مورد سوبسید شاید حق با شما باشه ولی در مورد اختلاس یا اختلاص یا اختلاث یا ... حالا چه فرقی داره. همش سصث خونده میشه.
    شایدم نمیخوام فروم به خطر بیفته با کلمات
    با تشکر
    Last edited by shangil; 10-03-2017 at 21:42.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

بانک ها در کل دنیا نزد عامه مردم پسندیده نیستند چون ارگانی قدرتمند و پولدار هستند که یا مردم در اونجا سپرده اندک دارند و مشتری خرد هستند یا وام گرفته اند و مقروض بانک؛
    اما این رو نمیشه انکار کرد که بانک برای زندگی ما حیاتی هست و اصلا زندگی بدون بانک نمیچرخه
    حالا بانکداری در کشور ما بعلت اینکه همه چیزمچن باید به همه چیزمون بیاد از سایر مشکلاتی که کشور درگیرشن مستثنا نیست اما چاره بهبود سیستم هست

نمیدونم چرا شما بدون برچسب زدن و توهین کردن نمیتونین بحث کنید
    یعنی لازم هست بیاین و عده ای رو کاسه لیس،دزد،شریک دزد و .... معرفی کنید؛
    یعنی روش بحث دیگری وجود ندارد؛

در مورد پیامک:بلی شما درخواست فعال سازی رو پر میکنین و بانک اعلام میکنه که پیامک سالانه کارمزد داره؛
    حالا دوست داشتین اینترنت بانک که درخواستشو پر میکنین هر سال غیر فعال بشه و دوباره درخواست بدین؟
    یا حسابتون سر هر سال بسته بشه و بگن بیا پولارو بگیر یا دوباره حساب باز کن و تمبر باطل کن و ....
    برای بقیه خدمات چون مجانیه یبار فرم کافیه و باید تا ابد فعال بمونه اما پیامک که پولی شده باید هر سال از شما بپرسن؟
    مثل این میمچنه که اشتراک برق و تلفن و ... شما رو ببنیدن و بگن سر هر سال بیاین درخواست فعال شدن بدین

بخش خصوصی واقعی‌وجود نداره اما بانک سینا مال دولت نیست،مال بنیاد مستضعفان هست که یک نهاد غیر دولتی و وابسته به حکومت هست؛بانک دی،قوامین،حکمت،انصار،پارس یان،سرمایه و .... همگی از وابستگان به نهاد های حومت هستمد نه دولت؛
    برای یک نتیجه گیری خوب باید فرض اولیه صحیح باشد؛وقتی بگین بانک ها درست شدن که دولت حقوق کارکنانشو جمع کنه،چون خیلی از بانک ها اصلا وابستگی به دولت ندارند کل فرضیه کارمند بانک کشاورزی ما زیر سوال میره؛
    از دولتی ها که سود بیشتر از ۲۰دردسترس نیست و از آینده که داره بیشترین سود رو میده به نهاد های حکومتی هم وابسته نیست!!!!
    در مورد سود،چون فرمودید این هم بک گندکاری و دزدی هست عرض کردم وگرنه قصد جسارت نداشتو

دزدی یعنیگرفتن غیرقانونی  اموال دیگران بدون رضایت آنها؛
    حال پول ایشون دست بانک هست و بهش نمیده؟
    چرا فکر میکنید یک بانک باید به هرکی میاد یه وام بده؟بانک بنگاه عام المنفعه نیست
    بانک یک نهاد اقتصادی هست که وظیفه اش انجام عملیات مالی و اعتباری هست و هدف تاسیس بانک سود اوری برای‌ سهامدارن و هیات مدیره هست په مردم!
    من شرکت بزنم بعد پولارو بدم به مردم وگرنه دزدم؟

طبق قانون پولشویی نقدا (اسکناس،چک پول) تا ۱۵ میلیون در هر روز پرداخت یا دریافت میده

آفرین
    1- من توهینی نکردم. شما در جریان بحث نیستید اخه. کسی که میخواد جو فروم رو به هم بریزه به صورت غیر منطقی و بیاد نظر اکثریت مردم رو در جا رد کنه در حالی که خودشم به حرفش اعتقاد نداره و جوابهاش اکثرا از دید بالا به پایین هست نباید به نظرم ساده از کنارش گذاشت. اصلا روی حرفم با شما نیست.
    من رفتارم عین رفتاری هست که طرف مقابل انجام میده.
    به هر حال اگر این رو شما یا کاربران دیگر توهین دونستن عذر ما را پذیرا باشید. البته شما اخه در جریان بحث چند ماه قبل نیستی د!
    برا کارمندی که پارتی داشته عام المنفعه هست برا رییس کله گنده هام المنفعه هست ولی برای مردم زحمتکش نه؟؟!!! کی میتونه این رو رد کنه کی؟! فک میکنید کارمند بانک شدن یا رییس شدن سخته؟
    ظاهرا در جریان هستید چه کسایی رو میان مدیر و کارمند میکنن! برین ببینیم چرا از کلاس 20 نفره کخ حسابداری خوندن نفر 19 ام کارمند بانک ملی شده اونیکیا تاکسی میرونن یا ادامه تحصیل دادن الکی که سرباز نرن !!
    تعریف من ظاهرا با شما فرق داره در مورد دولتی بودن! من هر نهاد وابسته چه دولت چه حکومت رو دولتی میدونم. کوچکترین همکاری با دولترو دولتی بودن فرض میکنم. بخش خصوصی یعنی نهادی مستقل دولت و حکومت. من حکومت و دولت و ... در ایران رو یکی میدونم
    بحث دزدی رو هم با کاربر بالا انجام دادم نظر همه محترم
    احتمال میدم در مورد قانون پولشویی اشتباه میکنید. دقیقا یادمه مبلغ بالای اون عدد بود. حتی برای خواهر بنده که اون رو دیگه مطمینم چک بین بانکی 40 تومانی دادن. حالا اون نقد رو اجازه بدید از برادرم بپرسم بگم. ولی مطمینم همه حسابش رو نقد گرفتن.
    افرین
    Last edited by shangil; 10-03-2017 at 21:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1- من توهینی نکردم. شما در جریان بحث نیستید اخه. کسی که میخواد جو فروم رو به هم بریزه به صورت غیر منطقی و بیاد نظر اکثریت مردم رو در جا رد کنه در حالی که خودشم به حرفش اعتقاد نداره و جوابهاش اکثرا از دید بالا به پایین هست نباید به نظرم ساده از کنارش گذاشت. من رفتارم عین رفتاری هست که طرف مقابل انجام میده.
    به هر حال اگر این رو شما یا کاربران دیگر توهین دونستن عذر ما را پذیرا باشید. البته شما اخه در جریان بحث چند ماه قبل نیستید!
    برا کارمندی که پارتی داشته عام المنفعه هست برا رییس کله گنده هام المنفعه هست ولی برای مردم زحمتکش نه؟؟!!! کی میتونه این رو رد کنه کی؟! فک میکنید کارمند بانک شدن یا رییس شدن سخته؟
    ظاهرا در جریان هستید چه کسایی رو میان مدیر و کارمند میکنن! برین ببینیم چرا از کلاس 20 نفره کخ حسابداری خوندن نفر 19 ام کارمند بانک ملی شده اونیکیا تاکسی میرونن یا ادامه تحصیل دادن الکی که سرباز نرن !!
    تعریف من ظاهرا با شما فرق داره در مورد دولتی بودن! من هر نهاد وابسته چه دولت چه حکومت رو دولتی میدونم. کوچکترین همکاری با دولترو دولتی بودن فرض میکنم. بخش خصوصی یعنی نهادی مستقل دولت و حکومت. من حکومت و دولت و ... در ایران رو یکی میدونم
    بحث دزدی رو هم با کاربر بالا انجام دادم نظر همه محترم
    احتمال میدم در مورد قانون پولشویی اشتباه میکنید. دقیقا یادمه مبلغ بالای اون عدد بود. حتی برای خواهر بنده که اون رو دیگه مطمینم چک بین بانکی 40 تومانی دادن. حالا اون نقد رو اجازه بدید از برادرم بپرسم بگم. ولی مطمینم همه حسابش رو نقد گرفتن.
    افرین
    خوب دیگه در کل مشکل ما در تعاریف هست؛این تعریف در مورد توهین هم صادقه؛شاید شما کاسه لیس یا دزد و شریک دزد رو توهین نمیدونین!
    بگذریم؛
    اما در مورد بحث دولت چون فرمودین حقوق کارمندا و .... گفتم که مثلا بانک سینا وصل به بنیاد هست و بودجه خودش رو داره و درامد خودش حالا بخواد برای حقوق کارمنداش بانک بزنه نمیدونم؛باید اثبات بشه

چک بین بانکی که اسکانس حساب نمیشه چون مبدا و مقصدش مشخصه ایراد نمیگیرن؛
    حتی چک هم بخواین نقد کنین اسکناس رو ایراد نمیگیرن چون بازم به سرش مشخصه؛اما طبق قانون پول شویی برداشت یا واریز حساب بصورت نقدی تا سقف ۱۵ میلیونه؛
    حالا این قانونه و مستند!

اما در یک مورد با شما موافقم؛
    اینکه سود بانکی مضر هست؛کلا خودم از سود بانکی کشیدم بیرون و قسمت کمتر پولم تو لانکه و حساب هاییم که باهاش برای امور مالی کار میکنم جاری و قرض الحسنه هست؛
    خچدم دلم میخواست سود بانکی میشد ۱۰% تا سرمایه رو بهتر و بیشتر وارد بازار دیگه میکرد اما فعلا شرایط اینه و نباید از دستش داد
    Last edited by M.R.S.; 10-03-2017 at 22:20.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اما طبق قانون پول شویی برداشت یا واریز حساب بصورت نقدی تا سقف ۱۵ میلیونه
    برای مبالغ بیشتر از 15 میلیون هم امکان واریز یا برداشت هست ولی باید فرم اظهار نامه پر بشه که منشا پول کجاست...

6. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

خوب دیگه در کل مشکل ما در تعاریف هست؛این تعریف در مورد توهین هم صادقه؛شاید شما کاسه لیس یا دزد و شریک دزد رو توهین نمیدونین!
    بگذریم؛
    اما در مورد بحث دولت چون فرمودین حقوق کارمندا و .... گفتم که مثلا بانک سینا وصل به بنیاد هست و بودجه خودش رو داره و درامد خودش حالا بخواد برای حقوق کارمنداش بانک بزنه نمیدونم؛باید اثبات بشه

چک بین بانکی که اسکانس حساب نمیشه چون مبدا و مقصدش مشخصه ایراد نمیگیرن؛
    حتی چک هم بخواین نقد کنین اسکناس رو ایراد نمیگیرن چون بازم به سرش مشخصه؛اما طبق قانون پول شویی برداشت یا واریز حساب بصورت نقدی تا سقف ۱۵ میلیونه؛
    حالا این قانونه و مستند!

اما در یک مورد با شما موافقم؛
    اینکه سود بانکی مضر هست؛کلا خودم از سود بانکی کشیدم بیرون و قسمت کمتر پولم تو لانکه و حساب هاییم که باهاش برای امور مالی کار میکنم جاری و قرض الحسنه هست؛
    خچدم دلم میخواست سود بانکی میشد ۱۰% تا سرمایه رو بهتر و بیشتر وارد بازار دیگه میکرد اما فعلا شرایط اینه و نباید از دستش داد
    سلام
    از برادرم پرسیدم. مبلغ نقد 35 تومان بود!
    مطمینید نمیشه؟!! قضیه 4 سال پیشه.
    Last edited by shangil; 11-03-2017 at 07:40.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    از برادرم پرسیدم. مبلغ نقد 35 تومان بود!
    مطمینید نمیشه؟!! قضیه 4 سال پیشه.
    بقول دوستمون بالای ۱۵م باید اظهارنامه پر بشه و البته ۳۵ میلیون همچنین پول زیاد که بخوان پول رو با ماشین بصورت اختصاصی بیارن!
    احتمالا چون اول صبح بوده خوب پولیم تو شعبه نبوده(یعنی قطعا نبوده) و طبق روال هر روز باید ماشین پول رسان پول ها رو به شعبه میاورده؛
    و یا اینکه اگه مقاومت میکردن هر روز میشه بصورت غیر حضوری ۱۸ میلیون پول رو کارت بکارت کرد؛البته هنوز نفهمیدم چرا برای همچنین مبلغ کمی مقاومت کردن!من از گردشگری ۳۶ تومن رو بدون سوال و جواب ساتنا کردم!
    البته اگه منظور شما از ۳۵ تومن میلیون باشه؛ وگرنه اگه میلیارد بوده باشه بعنوان یک رکورد در سیستم بانکی باید ثبت بشه

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

بقول دوستمون بالای ۱۵م باید اظهارنامه پر بشه و البته ۳۵ میلیون همچنین پول زیاد که بخوان پول رو با ماشین بصورت اختصاصی بیارن!
    احتمالا چون اول صبح بوده خوب پولیم تو شعبه نبوده(یعنی قطعا نبوده) و طبق روال هر روز باید ماشین پول رسان پول ها رو به شعبه میاورده؛
    و یا اینکه اگه مقاومت میکردن هر روز میشه بصورت غیر حضوری ۱۸ میلیون پول رو کارت بکارت کرد؛البته هنوز نفهمیدم چرا برای همچنین مبلغ کمی مقاومت کردن!من از گردشگری ۳۶ تومن رو بدون سوال و جواب ساتنا کردم!
    البته اگه منظور شما از ۳۵ تومن میلیون باشه؛ وگرنه اگه میلیارد بوده باشه بعنوان یک رکورد در سیستم بانکی باید ثبت بشه
    خیر ما کله گنده دانه درشت نیستیم!
    شما در یک شعبه بزدگ هم برین صبح ساعت 7.5 خب این پول رو ممکنه با ماشین هم بیارن چه برسه به شعبه کوچک که کارمند رییس بانکه
    بله اظهارنامه پر شده. گفتم 35 تومان نقد و بقیش چک بانکی
    چون کمی اذیت کرد بانک برادرم رو. البته چک بین بانکب چون ملت بود میشد ولی اون یکی باید در مقصد دوباره حساب باز میکردیم از طریق بانک واسط به بانک مقصد به همین دلیل گفتن نقد بدین
    Last edited by shangil; 11-03-2017 at 12:38.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    موضوعی رو در مورد بانکها میخوام مطرح کنم اما قبلش 3 سوال دارم :
    به نظر شما دست فروش روی پیاده رو حداقل چند درصد سودِ خالص داره ؟ (سود خالص یعنی خرج دررفته )
    تاکسی چند درصد سود خالص داره ؟ سوپرمارکت چی ؟
    تعجب نکنین از این سوال . ربط داره به اون موضوع .

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام دوستان
    موضوعی رو در مورد بانکها میخوام مطرح کنم اما قبلش 3 سوال دارم :
    به نظر شما دست فروش روی پیاده رو حداقل چند درصد سودِ خالص داره ؟ (سود خالص یعنی خرج دررفته )
    تاکسی چند درصد سود خالص داره ؟ سوپرمارکت چی ؟
    تعجب نکنین از این سوال . ربط داره به اون موضوع .
    دوست عزیز
    از منفی تا مثبت سود داشتیم سوالتون واقعا خیلی کلی است.
    سوپر مارکتی که همه خریدهاش با چک هست و با سود بهره کم بهتر میتواند سدد کند معمولا تا نقدی خرها. مغازه مال خودش نباشه باز سودش خیلی تفاوت میکنه با کسی که مغازه مال خودشه.
    تاکسی مسیرش!! بین شهری داخل شهری تهران یا دارگوز اباد!؟
    دست فروش از چه نوع؟!
    شاید میخواهید با بانک و سودش مقایسه کنید ولی به نظرم کار بسیار سختی دارید. تمام مقایسه هایی که من تا حالا دیدم واقعا متناقض و نقص داشته.
    باز هم دوستان مطلع شاید دقیق تر جواب بدند
    البته جایی خوندم شما مثلا میگفتید یک وانت چی در تهران 6 تومان درامد داره. درسته قبول این مساله کمی سخته ولی من قبول کردم ولی تعمیم دادنش رو اصلا نمیتونم قبول کنم. چون فلانی با اون کار عجب درامدی داره پس برم اون کار. خیلی ها تا حالا چندین شغل عوض کردن به امید انکه فلان کار میلیونر میکنه ادم رو!
    با تشکر

13. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •