تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 4105 اولاول ... 1541546550551151251351451551651751851952556561510151515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

يه سوال فوري و مهم داشتم.
    من در حين تحصيل براي معافيت كفالت اقدام كردم ولي با معافيت موافقت نشد و پرونده ي منو گرفتن و تو نظام وظيفه نگه نداشتن و گفتن تحصيلت تموم شد بايد بياي.
    داخل پرونده نوشتند كه تا 6 سال وقت دارم(چون كارشناسي پيوسته ام). اما در اصل من چون دانشجوي پاره وقت هستم براي همين بايد بهم 8 سال وقت بدن. اما داخل پرونده نوشتن 6 سال!
    سوال من اينه چه طور ميتونم اين موضوع رو درست كنم؟ از طريق نظام وظيفه دانشگاه ميشه اقدام كرد؟ و بهشون بگم تا برام انجام بدن يا اينكه نه بايد برم نظام وظيفه تو ميدون سپاه؟ يا اصلآ لزومي نداره.
    توضيح بديد ممنون ميشم

يه سوال ديگه. داشتن كارت بسيج فعال دانشجويي چقدر به سربازي كمك ميكنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

يه سوال فوري و مهم داشتم.
    من در حين تحصيل براي معافيت كفالت اقدام كردم ولي با معافيت موافقت نشد و پرونده ي منو گرفتن و تو نظام وظيفه نگه نداشتن و گفتن تحصيلت تموم شد بايد بياي.
    داخل پرونده نوشتند كه تا 6 سال وقت دارم(چون كارشناسي پيوسته ام). اما در اصل من چون دانشجوي پاره وقت هستم براي همين بايد بهم 8 سال وقت بدن. اما داخل پرونده نوشتن 6 سال!
    سوال من اينه چه طور ميتونم اين موضوع رو درست كنم؟ از طريق نظام وظيفه دانشگاه ميشه اقدام كرد؟ و بهشون بگم تا برام انجام بدن يا اينكه نه بايد برم نظام وظيفه تو ميدون سپاه؟ يا اصلآ لزومي نداره.
    توضيح بديد ممنون ميشم

يه سوال ديگه. داشتن كارت بسيج فعال دانشجويي چقدر به سربازي كمك ميكنه؟
    توي دفترچه كه نوشته در حين استفاده از معافيت تحصيلي ميشه كفالت گرفت
    شما حتما پيگيرش باش
    اگر شرايطش رو داشته باشي ، الانم ميتوني كفالت بگيري

چرا موافقت نكردن؟

در مورد سنوات تحصيلي، دانشگاه شايد براي تحصيل وقت بيشتري بده ولي نظام وظيفه 6 سال وقت ميده
    البته در موارد خاص با موافقت دانشگاه ميشه تمديد كرد

دفترچه رو هم از سايت پليس دانلود كن و كامل بخون

اگر ميخواي معافيت بگيري كه نيازي به بسيج فعال نداري
    Last edited by Mahdi.p30; 14-10-2011 at 14:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بله از اصفهان هستم ولی مشکل اینجاست که خود شهرضا نیوفتادم،افتادم روستاهای اطراف شهرضا(اسفرجان).منطقه ی خوش وآب وهواییه ولی خوب تا خود شهرضا 30 تا 45 دقیقه راهه چون رفتم میدونم کجاست.مزیتی که هست اینه که خونه ی دایی و فامیلای دیگم شهرضاست میتونم برم اونجا وپنج شنبه و جمعه ها رو بیام اصفهان.به هر حال خدا رو شکر.
    شما هم از اصفهانی؟؟دانشگاه چطور بود؟؟از آشناییتون خوشبختم
    بله اصفهانم
    باور کنید جای خوبی نسبت به مرز و شهرهای دور افتاده ، افتادیند
    موفق باشیند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

بچه ها عرق کردن دست تا چه اندازه موجب معافیت میشه؟
    من یه خورده دستم عرق میکنه ولی نمیدونم شامل معافیت میشه یا نه؟

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا اینا سوالای منم هست
    من با برگه تکمیلی برای سپاه کرج پذیرش گرفتم تو برگه سفیدم زده سپاه امام حسن استان البرز
    اونجا که آموزشی نداره باید چیکار کنم؟
    بچه ها کسی جواب نمیده؟
    خداییش چند بار این سوالا پرسیده شده اما کسی انگار نمیدونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

توي دفترچه كه نوشته در حين استفاده از معافيت تحصيلي ميشه كفالت گرفت
    شما حتما پيگيرش باش
    اگر شرايطش رو داشته باشي ، الانم ميتوني كفالت بگيري

چرا موافقت نكردن؟

در مورد سنوات تحصيلي، دانشگاه شايد براي تحصيل وقت بيشتري بده ولي نظام وظيفه 6 سال وقت ميده
    البته در موارد خاص با موافقت دانشگاه ميشه تمديد كرد

دفترچه رو هم از سايت پليس دانلود كن و كامل بخون

اگر ميخواي معافيت بگيري كه نيازي به بسيج فعال نداري
    سلام خيلي ممنون.
    حقيقتش من شرايط معافيت نداشتم اصلآ حواسم به يه موضوع نبود و به خاطر يه مسئله فوق كوچك معاف نشدم. ولي پرونده اي كه تكميل كردم رو گرفتن و گفتن شما به هيچ وجهي معاف نميشي. حالا بعد از فارق التحصيلي ميخوام برم سربازي اما اون 5 سالي كه داخل پروندم نوشته مهم هست؟ ي اون پرونده برام درد سر نميشه؟ چون به اشتباه نوشته 5 سال وقت داره بعدش اگه نياد غيبت ميخوره در صورتي كه من 7 سال وقت دارم و اگر 7 سال درسم طول بكشه غيبت ميخورم!!
    چيكار بايد بكنم؟ اين پرونده بايگاني ميشه و بعدآ ارزشي نداره يا الان برم و درستش كنم براي چند سال بعد؟
    بسيج فعال در سربازي هم يه توضيح مختصر بديد.
    خيلي ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها عرق کردن دست تا چه اندازه موجب معافیت میشه؟
    من یه خورده دستم عرق میکنه ولی نمیدونم شامل معافیت میشه یا نه؟

داداش خیلی باید دستت عرق کنه . واسه منم خیلی عرق میکنه اما اونقدر سخت میگیرند که هنوز قانع نشدم برم دنبالش ( البته دیگه فرصتی هم ندارم ) ، به عنوان مثال چند نمونه که من شنیدم اینطوری بوده ...

اول اینکه هوای اتاق رو اونقدر خنک میکنند که دستت بر اثر گرما تعریق نداشته باشه . بعدشم گاهی تا 3 بار پیاپی باید دستات رو با یه مایع بشوری و خشک کنی ... دوباره بشوری و ... تا بالاخره دکتر نگاه کنه ببینه تعریق در چه حده .
    یا مثلا میگند دستات رو به صورت کامله کامل خشک کن و بعد به مدت 1 دقیقه مشت کنی ... اگه خیس بشه معاف میکنند .

اینکه فقط یه مقدار عرق کنه کافی نیست ، باید طوری عرق کنه که بشه گفت دستت خیسه عرق شده . با این هوای سرد من بعید میدونم کسی بتونه تا اوایل سال 91 معافی از این طریق بگیره ولی کاش افرادی بودند که میتونستند راهنمایی کنند و دقیق برامون توضیح بدند .

انگار اینجا هیچ کسم تکمیلی یا همون کفایت رو هم نرفته که ما رو روشن کنه .

8. این کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام خيلي ممنون.
    حقيقتش من شرايط معافيت نداشتم اصلآ حواسم به يه موضوع نبود و به خاطر يه مسئله فوق كوچك معاف نشدم. ولي پرونده اي كه تكميل كردم رو گرفتن و گفتن شما به هيچ وجهي معاف نميشي. حالا بعد از فارق التحصيلي ميخوام برم سربازي اما اون 5 سالي كه داخل پروندم نوشته مهم هست؟ ي اون پرونده برام درد سر نميشه؟ چون به اشتباه نوشته 5 سال وقت داره بعدش اگه نياد غيبت ميخوره در صورتي كه من 7 سال وقت دارم و اگر 7 سال درسم طول بكشه غيبت ميخورم!!
    چيكار بايد بكنم؟ اين پرونده بايگاني ميشه و بعدآ ارزشي نداره يا الان برم و درستش كنم براي چند سال بعد؟
    بسيج فعال در سربازي هم يه توضيح مختصر بديد.
    خيلي ممنون
    دوست عزيز طبق قانون نظام وظيفه شما از زماني كه وارد دانشگاه ميشي ،براي كارشناسي پيوسته 6 سال وقت داري تا فارغ التحصيل بشي
    حالا چه توي اون پرونده برات درج كنن چه درج نكنن ، به هر حال مدتش 6 ساله!
    ولي همونجا تبصره هست كه كميسيون موارد خاص دانشگاه ميتونه به مدت محدود اونو تمديد كنه
    شما اگه اين 8 سال تحصيلت قانونيه و حتما بايد 8 ساله تموم كني ، هم از طريق نظام وظيفه ميدان سپاه پيگير باش ، هم از طريق دانشگاه!

در مورد بسيج هم فكر ميكنم هر سال بسيج فعال ، 18 روز كسري داشته باشه(اينو مطمئن نيستم) و حداكثر كسري از طريق بسيج ، 6 ماهه!
    يعني شما اگه n سال هم بسيج داشته باشي ، 6 ماه بيشتر كسري نميدن كه همين هم خوبه
    ضمنا اگه دوره تكميلي 45 روزه بسيج رو رفته باشي ، هم ميتوني سپاه پذيرش بگيري و هم 2 يا 3 ماه كسر خدمت بهت ميدن

10. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها کسی جواب نمیده؟
    خداییش چند بار این سوالا پرسیده شده اما کسی انگار نمیدونه.
    خب این مرکز اموزشت هستش، محل مراجعه رو کجا نوشته؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

داداش خیلی باید دستت عرق کنه . واسه منم خیلی عرق میکنه اما اونقدر سخت میگیرند که هنوز قانع نشدم برم دنبالش ( البته دیگه فرصتی هم ندارم ) ، به عنوان مثال چند نمونه که من شنیدم اینطوری بوده ...

اول اینکه هوای اتاق رو اونقدر خنک میکنند که دستت بر اثر گرما تعریق نداشته باشه . بعدشم گاهی تا 3 بار پیاپی باید دستات رو با یه مایع بشوری و خشک کنی ... دوباره بشوری و ... تا بالاخره دکتر نگاه کنه ببینه تعریق در چه حده .
    یا مثلا میگند دستات رو به صورت کامله کامل خشک کن و بعد به مدت 1 دقیقه مشت کنی ... اگه خیس بشه معاف میکنند .

اینکه فقط یه مقدار عرق کنه کافی نیست ، باید طوری عرق کنه که بشه گفت دستت خیسه عرق شده . با این هوای سرد من بعید میدونم کسی بتونه تا اوایل سال 91 معافی از این طریق بگیره ولی کاش افرادی بودند که میتونستند راهنمایی کنند و دقیق برامون توضیح بدند .

انگار اینجا هیچ کسم تکمیلی یا همون کفایت رو هم نرفته که ما رو روشن کنه .
    ممنون از توضیحاتت
    من تکمیلی رفتم چه مشکلی دارید تا بتون بگم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •