تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 1124 اولاول ... 154154655055115125135145155165175185195255656151015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

همه سرویس ها از یک بستر عبور میکنن و تایم اوت مربوط به بستر میشه و ربطی به شیرینگ نداره
    و اما در مورد شیرینگ
    با یکی از دوستان که Quad CCIE هستش (یکی از 56نفر در دنیا) راجب شیرینگ صحبت میکردم. اصلاً نمیدونست چیه! تا حالا به گوشش نخورده بود.
    این شیرینگ رو فقط توی ایران داریم...
    شیرینگ هم اینطوری نیست که 10نفر 10نفر مشترک هارو گروه بندی کنن! مجموع پهنای باند سرویس ها رو بر ضریب اشتراک تقسیم میکنن و مقدار بدست اومده رو به عنوان حداکثر پهنای باند برای مشترکین قرار میدن.
    مثلاً کلاً 50مگابایت اشتراک یک به ده فروخته میشه و حداکثر پهنای باند برای این یوزرها میشه 5مگ!
    ممنون از اطلاعات مفیدتون .چند تا مسئله رو مشخص کنید...
    الان ضریب اشتراک های مخابرات یک به چند هستند؟
    آیا واقعا به صورت اصولی مقدار پهنای باند برای مشترکین یک به n در نظر گرفته میشه یا نه بر اساس اینکه چقدر پهنای باند بلا استفاده باقی مونده به این مشترکین پهنای باند اختصاص داده میشه ؟
    اگر این اختصاص پهنای باند با ضرایب مختلف به صورت مهندسی و اصولی به مشترکین داده میشه پس چرا همه ما که اشتراک های یک به ده داشتیم و داریم شاهد تایم اوت و ناپایداری سرعت هستیم؟

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت

پيش فرض

جالبه اينو كه از دوستم پرسيدم گفتش كه ما اينجا يه چيزي داريم شبيه اين! مثلا خودشو مثال زد كه اشتراكش 64Mbpsه و سرعت دانلودش 8mb. گفت كه شبكه ما به عنوان هديه يا هرچي كه در نظر ميگيري، تو ساعاتي كه خلوته سرعتمونو بالاتر ميبره اما مينيمم سرويس 64 مگابيته
    سیستم اتوماسیون اونها اینطوریه و سیستم اتوماسیون اینترنت داخل ایران برعکس... یعنی در ساعات رایگان شبانه که تعداد کمی از اینترنت استفاده می کنند سرعت رو پایین میاره یا به عبارتی نصف می کنه... اثبات این قضیه که در ساعات رایگان افراد کمی از اینترنت استفاده می کنند اینه که اگر شما در این ساعات پینگ رو اندازه بگیرید می بینید که خیلی پایین اومده و در تمام طول ساعات رایگان حتی یک صدم ثانیه هم قطعی یا تایم اوت وجود نداره

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

الان داشتم همینطوری میگشتم ببینم میتونم یه اکانت حجمی پیدا کنم و اعتبار ذخیرشو ببینم ، به یه مورد عجیبی برخوردم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اینترنت داغون شد دوباره.خاک هر دو عالم بر فرق سرتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه
    Last edited by mohamax7; 18-12-2012 at 21:33.

6. 2 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نه مثل اینکه فقط من اعتبار ذخیره ندارم!
    Scary حالا میشه از این اعتبار ذخیره استفاده کرد یا فقط برای قشنگیه؟
    البته اکانت های 512 حجمی که نیگا کردم اعتبار ذخیره نداشتن هــــــا!

ببخشید توی پست بالایی نمیشد دوباره عکس بزارم ، یه پست جدید زدم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاریخ اتمام اشتراک رو میشه بر اساس رابطه های مختلف تایین کرد و هر شرکتی ممکنه یه مدل تعیین کنه. یک ماه بعد از اولین استفاده، یک ماه بعد از تاریخ تمدید اشتراک، هر ماه زمان ساخته شدن اکانت و... شما باید اینو از isp بپرسی که کلاه سرت نره من یه خط روی آسیاتک داشتم بعد از تعویض اکانتینگ 10روز شارژ نکردم. روز دهم که اینترنتی تمدید کردم مدت باقیمانده رو زده بود 20روز!
    یک ماه بعد از اولین استفاده، یک ماه بعد از تاریخ تمدید اشتراک، هر ماه زمان ساخته شدن اکانت و...!!!! ایناکه فرقی نداره کلا یک ماه باید استفاده کنی دیگه نامحدود یک ماهه هست خیر سرشون مثلا 20 هر ماه باید شارز کنی من سه ماهه مثلا شارز میکنم برای اینکه اینترنتی قطع نشه دو روز زودتر شارز میکردم که باید این شارز ذخیره بمونه و از 20 استفاده بشه ولی من 18 که شارز کردم ذخیره نشده و همون 18 استفاده شده یعنی ماه بعد بجای 20 پایان شارز 18 شده یعنی ماه رو 28 روزه حساب شده البته از اول که اینترنت گرفتم همینجوری بود ولی با عوض شدن سایتشون و اضافه شدن شارز ذخیره فکر کردم که میخان درست کار کنند ولی ....

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت

پيش فرض

یک ماه بعد از اولین استفاده، یک ماه بعد از تاریخ تمدید اشتراک، هر ماه زمان ساخته شدن اکانت و...!!!! ایناکه فرقی نداره کلا یک ماه باید استفاده کنی دیگه نامحدود یک ماهه هست خیر سرشون مثلا 20 هر ماه باید شارز کنی من سه ماهه مثلا شارز میکنم برای اینکه اینترنتی قطع نشه دو روز زودتر شارز میکردم که باید این شارز ذخیره بمونه و از 20 استفاده بشه ولی من 18 که شارز کردم ذخیره نشده و همون 18 استفاده شده یعنی ماه بعد بجای 20 پایان شارز 18 شده یعنی ماه رو 28 روزه حساب شده البته از اول که اینترنت گرفتم همینجوری بود ولی با عوض شدن سایتشون و اضافه شدن شارز ذخیره فکر کردم که میخان درست کار کنند ولی ....
    حسابگر هر ماه رو 30 روز حساب میکنه ولی شما بر اساس تقویم31 روز ... مثلا اگر اول تیر ماه یه اشتراک سه ماهه بخرید میبینی که 28 شهریور تموم میشه (تا آخر تیر 31 روز حساب میشه _ تا آخر مرداد 62 روز و تا 28 شهریور 90 روز اعتبار اشتراک شما به پایان میرسه)... به همین سادگی

10. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فرق داره
    فرض کن اکانتت 20 فروردین ساخته میشه، 3روز بعد خطت رانژه میشه و 23 فروردین از خطت استفاده میکنی.
    بسته به تنظیمات اکانتینگ اولین شارژ یک ماهه شما میتونه 20 اردیبهشت تموم شه یا 23 اردیبهشت.
    و فرض میکنیم شما بار دون اکانت رو 25 اردیبهشت شارژ کنی و 27 اردیبهشت باهاش کانکت شی
    شارژ یکماهه شما میتونه 20خرداد(وابسته به زمان ساخت) 23خرداد(وابسته به اولین استفاده از اکانت)، 25خرداد(وابسته به زمان شارژ) یا 27خرداد(وابسته به اولین استفاده از شارژ) منقضی شه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حسابگر با این کارش ضربه بزرگی به اعتبارش زد!
    شاید درامد زیادی نصیبش نمیشد از سرویس ویژه ولی مشترکای خیلی زیادی رو به خاطر همین سرویس جذب کرده بود...
    نامحدود های معمولی حسابگر هم که خیلی خیلی گرون قیمتند! (512 بالای صد هزار تومن!) ...

الان برای نامحدود فقط میمونه مخابرات و اسیاتک ...

برای محدود هم اسیاتک اگه سرعت شبانش مناسب باشه با توجه به اینکه 8 ساعت رایگان داره در برابر 5 ساعت حسابگر ...

مخابرات هم که افتضاحه ..مزخرفه ...بده ... بی خیال مخابرات بشین

13. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •