تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 1298 اولاول ... 154154655055115125135145155165175185195255656151015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آهان. من دوتا سیستم دارم و میخواستم همزمان به اینترنت وصل باشن. اما نشد
    نمیشه اگر دو خط تلفن داشته باشی میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان شماره توزیع کجای قبض نوشه شده آیا به همین اسم یا چیزه دیگه است
    چند رقمی می باشد فوری فوری

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دقیقا توی قبض نوشته شماره توزیع سمت راست قبض هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم ایا میشه با یوزر و پسورد یکی دیگه به اینترنت وصل بشم؟؟؟؟
    من طرح برنا دارم. دانلودم هم زیاده. طرح نوروزی رو هم نمیتونم بردارم که شبانه رایگان داشته باشه. زنگ هم زدم ولی بازم نشد. اگر کسی هست که شبانه رایگان داره و زیاد ازش استفاده نمیکنه میتونه یوزر پسوردش رو به من بده منم فقط سه روز در هفته ازش استفاده میکنم اونم فقط و فقط از شبانش. هر ماه هم حاظرم حداقل 10 هزار تومن بدم. خیالتون هم بابت دزدی و .... راحت باشه. دو سه بار که ازش استفاده کردم و دیدید دزدی نمیکنم بهم اعتماد میکنید. خوب نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من طرح برنا دارم. دانلودم هم زیاده. طرح نوروزی رو هم نمیتونم بردارم که شبانه رایگان داشته باشه. زنگ هم زدم ولی بازم نشد. اگر کسی هست که شبانه رایگان داره و زیاد ازش استفاده نمیکنه میتونه یوزر پسوردش رو به من بده منم فقط سه روز در هفته ازش استفاده میکنم اونم فقط و فقط از شبانش. هر ماه هم حاظرم حداقل 10 هزار تومن بدم. خیالتون هم بابت دزدی و .... راحت باشه. دو سه بار که ازش استفاده کردم و دیدید دزدی نمیکنم بهم اعتماد میکنید. خوب نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟
    شما یه 7 تومن بزار رو 10 تومنت یه طرح نوروزی بگیر ا خیال راحت

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

بستگی داره به طرفی داره که باید بهش زنگ بزنی اگه ادم گیری نباشه تلفنی هم فعال میکنه

هنوز اولین قبضم که شامل دو طرح هست نیومده ولی قطعا همینجوری هست و جفتش جمع میشه
    سلام من زنگ زدم بهشون گفت خطت باید دوباره رانژه بشه؟! شما توی قسمت پیامهای سیستم مخابرات پیغامی با این مضمون داری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با هیلتر شکن میشه فیلم دید با سرویس 1mمخابرات

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با هیلتر شکن میشه فیلم دید با سرویس 1mمخابرات
    خیالت راحت هنوز اینترنت ملی نشده و میشه از فندق شکن استفاده کرد

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

وقتی طرح برنا داری پس میتونی طرح نوروزی برداری مگه میشه همچین چیزی وقتی در صورتی میتونن بگن نمیشه که پورت خالی نباشه که اونم با توجه به اینکه شما الان برنا داری شاملت نمیشه احتمالا طرفت یا بیسواد بود یا خیلی تنبل تشریف داشته و حال پیگیری نداشته

سلام من زنگ زدم بهشون گفت خطت باید دوباره رانژه بشه؟! شما توی قسمت پیامهای سیستم مخابرات پیغامی با این مضمون داری؟

خیلی خنده دار هست اخه وقتی از یه شرکتی اینترنت داری و یه طرح دیگه بخوای که دوباره رانژه نمیخواد خوب رانژه هست
    بهشون گفتی که اینترنت داری؟ شاید نمیدونسته که نت مخابرات داری و میخوای طرح جدید بگیری
    اگه منظورت از پیغام اون پیغام های داخل پنل هست من به ندرت سر میزنم و همش هم چرت و پرت هست

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

وقتی طرح برنا داری پس میتونی طرح نوروزی برداری مگه میشه همچین چیزی وقتی در صورتی میتونن بگن نمیشه که پورت خالی نباشه که اونم با توجه به اینکه شما الان برنا داری شاملت نمیشه احتمالا طرفت یا بیسواد بود یا خیلی تنبل تشریف داشته و حال پیگیری نداشته

خیلی خنده دار هست اخه وقتی از یه شرکتی اینترنت داری و یه طرح دیگه بخوای که دوباره رانژه نمیخواد خوب رانژه هست
    بهشون گفتی که اینترنت داری؟ شاید نمیدونسته که نت مخابرات داری و میخوای طرح جدید بگیری
    اگه منظورت از پیغام اون پیغام های داخل پنل هست من به ندرت سر میزنم و همش هم چرت و پرت هست
    منم گفتم اینترنت دارم. دفعه قبل که برنا را گرفتم یه روز بعدش یه پیغام با مضمون اینکه خط شما رانزه شد توی پیام ها بود می خوام ببینم از شما این پیام را داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •