نمیشه اگر دو خط تلفن داشته باشی میشه
نمیشه اگر دو خط تلفن داشته باشی میشه
با سلام خدمت دوستان شماره توزیع کجای قبض نوشه شده آیا به همین اسم یا چیزه دیگه است
چند رقمی می باشد فوری فوری
دوستان یه سوال دارم ایا میشه با یوزر و پسورد یکی دیگه به اینترنت وصل بشم؟؟؟؟
من طرح برنا دارم. دانلودم هم زیاده. طرح نوروزی رو هم نمیتونم بردارم که شبانه رایگان داشته باشه. زنگ هم زدم ولی بازم نشد. اگر کسی هست که شبانه رایگان داره و زیاد ازش استفاده نمیکنه میتونه یوزر پسوردش رو به من بده منم فقط سه روز در هفته ازش استفاده میکنم اونم فقط و فقط از شبانش. هر ماه هم حاظرم حداقل 10 هزار تومن بدم. خیالتون هم بابت دزدی و .... راحت باشه. دو سه بار که ازش استفاده کردم و دیدید دزدی نمیکنم بهم اعتماد میکنید. خوب نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟![]()
شما یه 7 تومن بزار رو 10 تومنت یه طرح نوروزی بگیر ا خیال راحتدوستان یه سوال دارم ایا میشه با یوزر و پسورد یکی دیگه به اینترنت وصل بشم؟؟؟؟
من طرح برنا دارم. دانلودم هم زیاده. طرح نوروزی رو هم نمیتونم بردارم که شبانه رایگان داشته باشه. زنگ هم زدم ولی بازم نشد. اگر کسی هست که شبانه رایگان داره و زیاد ازش استفاده نمیکنه میتونه یوزر پسوردش رو به من بده منم فقط سه روز در هفته ازش استفاده میکنم اونم فقط و فقط از شبانش. هر ماه هم حاظرم حداقل 10 هزار تومن بدم. خیالتون هم بابت دزدی و .... راحت باشه. دو سه بار که ازش استفاده کردم و دیدید دزدی نمیکنم بهم اعتماد میکنید. خوب نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟
سلام من زنگ زدم بهشون گفت خطت باید دوباره رانژه بشه؟! شما توی قسمت پیامهای سیستم مخابرات پیغامی با این مضمون داری؟
با هیلتر شکن میشه فیلم دید با سرویس 1mمخابرات
خیالت راحت هنوز اینترنت ملی نشده و میشه از فندق شکن استفاده کرد
وقتی طرح برنا داری پس میتونی طرح نوروزی برداری مگه میشه همچین چیزی وقتی در صورتی میتونن بگن نمیشه که پورت خالی نباشه که اونم با توجه به اینکه شما الان برنا داری شاملت نمیشه احتمالا طرفت یا بیسواد بود یا خیلی تنبل تشریف داشته و حال پیگیری نداشته
خیلی خنده دار هست اخه وقتی از یه شرکتی اینترنت داری و یه طرح دیگه بخوای که دوباره رانژه نمیخواد خوب رانژه هست
بهشون گفتی که اینترنت داری؟ شاید نمیدونسته که نت مخابرات داری و میخوای طرح جدید بگیری
اگه منظورت از پیغام اون پیغام های داخل پنل هست من به ندرت سر میزنم و همش هم چرت و پرت هست
منم گفتم اینترنت دارم. دفعه قبل که برنا را گرفتم یه روز بعدش یه پیغام با مضمون اینکه خط شما رانزه شد توی پیام ها بود می خوام ببینم از شما این پیام را داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)