مرسی دوست گلم ممنون .میگما یجوری حساب میکنم بالا افتاده موندم اما باز خوبه دیگه یکم بالا پایین نمیفرقه
مرسی دوست گلم ممنون .میگما یجوری حساب میکنم بالا افتاده موندم اما باز خوبه دیگه یکم بالا پایین نمیفرقه
قربونت
چون شما خودت هم یه همچین لپ تاپی میخواستی خوبه دیگه! مبارکه
بله! اگه نسبت به اون لینکی که من گذاشتم مقایسه کنی فکر کنم همه گرون خریدن
ولی اگر نسبت به این قیمت های نجومی که من تو شهرستان شنیدم مقایسه کنی مفت خرید!![]()
مرسی عزیز.داداش قیمت ها تو سایت ها هست پایین هم هست اما اگه خرید کنید منشی میگه موجودی نداریم فلان مدل هست.من چاره هم زنگیدم درخئاست دادم نبود همشون الکی زدن حتی سازگارم نداره.همین کانفینگی که من خریدم با سی پی یو دوال کور 3 مگ هارد500 و رم 2 گیگ چاره زده 499 اما نیست موجود ندارند یا همین کانفینک با سی پی یو کور ایی3 زده 599 ندارن ولی
ا
راست میگی ها دقت نکردم به این نکته!
عجب آدمایی! اینجوری ما پول رو میریزیم به حساب و بعد مدلی رو که اونها میخوان میخریم!زرنگن ها!
راستی شما که پیگیر بودی میگفتین سازگار تا یکم وارد میکنه؟!!!
چی شد؟ گفتن دیگه وارد نمیکنن؟
نه اول به حساب نریز اول انتخاب کن تا بهت بزنگن یا تو زنگ بزن موجودی داشتن واریز کن یا تهران بودی تحویل و واریز کن.اما بهتره از مغازه ها بخری اینا لکی این کانفینگها رو گذاشتن تا مشتری جذب کنن چون هیچ کدوم موجودی نداره.
به نمایندگیهاش زنگ زدم میگن اون کانفینگ نیست بالای 850 750 دارن
من تصمیم گرفتم 4520 را بگیرم
برای اینکه چک کنم ریفر هست یا نه چه مسایلی را باید بررسی کنم ؟
Last edited by bas ali; 23-02-2011 at 15:26.
دوستان یه لپ تاپ 700 تومنی می خوام بخرم.چه برند و مدلی بهترین انتخابه؟
دوستان گرامي خريد از قشم به صرفه تره ؟ كسي قيمت لپ تاپ دل 5010 i5 4Gb 500 HDD رو ميدونه ؟
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟![]()
مهربون اینجا رو یه مطالعه بکن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)