تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 773 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525565615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کیفیت تصویر که رو نمیشه تعریف دقیقی براش آورد !

یکی توی دقت رنگ میبینه کیفیت رو یکی توی کنتراست یکی توی وضوح و یکی توی brightness و یکی black level و خلاصه سلیقه ها زیاد هستند .

من خودم خیلی دنبال v20 رفتم اما کناز d25 دیدمش دیگه دنبالش نرفتم و یعنی به چشم من اون چیزی که فکر می کردم نبود . حالا خیلی ها اگه همون تو دستگاه رو کنار هم بزارند نظردیگه ای داشته باشند . پس بازم میگم تا خودتون از نزدیک پنل مورد نظرتون رو ندید و مقایسه ی عملی انجام ندادید از مفایسه ی روی کاعذ و تو نت نتیجه گیری نهایی نکنید که ممکنه خیلی پشیمون بشید .

آقا سوال قبلی مارو که کسی‌ جواب نداد حالا اگه ممکن نظرتون رو درمورد LG Pk550 plasma بهم بگین آخه قیمتش خیلی‌ مناسبه! ۵۰ اینچ فول HD امروز پرسیدم ۱,۴۵۰ حالا اگه اینو از بانه هم بخرم فکر کنم ۱,۰۰۰-۱,۱۰۰ بتونم تهیه کنم یعنی‌ با این قیمت واقعا عالی‌ می‌شه
    می‌خواستم بدونم همهٔ اون مزیت‌هایی‌ که واسه پلاسماها شمردین (رنگ مشکی‌ غلیظ و کیفیت همطراز با lcd در نور کم و ...) تو این مدل هم صدق میکنه؟
    این سری pk تعریفش رو زیاد شنیدیم . از اقوام هم یکی همین مدل رو داره و تو نگاه اول که خیلی خوبه .

2. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ممنون مهرداد عزیز مفید بود
    از دوستان باز اگه کسی‌ تجربه‌ای داشت و مارو شریک کرد خوشحال میشم

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام
    من مانیتور می خوام که بشه به عنوان تلویزیون هم ازش استفاده کرد یعنی کابل انتن رو بهش وصل کنی و شبکه ها رو ببینی.چنین چیری هست؟
    بودجه زیر250 تومن. امکاناتی مثل یو اس پی و .... هم داشته باشه بد نیست
    دیگه ارزونتر از این فکر نکنم چیزی باشه

V22t : مانیتور تلویزیون 21.5 اینچ، قیمت 265.000
    Full HD
    1920 x 1080
    کنتراست دینامیک 60.000:1
    5ms
    AV/S-Video - HDMI - Component - RF (Antenna)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by poonel; 16-05-2011 at 23:22.

5. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دیگه ارزونتر از این فکر نکنم چیزی باشه

V22t : مانیتور تلویزیون 21.5 اینچ، قیمت 265.000
    Full HD
    1920 x 1080
    کنتراست دینامیک 60.000:1
    5ms
    AV/S-Video - HDMI - Component - RF (Antenna)

کد:

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

چون از برند AOC استفاده نکرده ام نمی تونم نظری بدم.
    ولی اگه بیشتر هزینه کنی LG مانیتورهای خوبی داره که تلویزیون هم هستند. دیگه خیالت از کیفیتش راحته.
    3 تا مدل تلویزیون دار LG رو اینجا ببین.
    کد:

8. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad_hvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من حدود 1700 پول دارم و امکان خرید از بانه هم واسم هست.
    یه LCD یا LED (فرقی نمیکنه)میخوام تا حداکثر 46 اینج,در درجه اول هم کیفیت تصویر برام مهمه.یعنی یه 42 با قیمت 1700 اگه ارزشش رو داشته باشه نسبت به یه 46 با قیمت 1700 اشکالی نداره(از 42 کمتر نباشه).
    امکان پخش انواع فرمت های فیلم از روی USB رو داشته باشه.در صورت امکان اتصال بی سیم به لپ تاپ هم داشته باشه.
    در ضمن برای گیم مخصوصا فوتبال هم مناسب باشه(از نظر پیوستگی تصاویر سریع)
    ممنون میشم اگه یکی دو تا مدل مناسب بهم معرفی کنید.

10. این کاربر از ahmad_hvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی توی دقت رنگ میبینه کیفیت رو یکی توی کنتراست یکی توی وضوح و یکی توی brightness و یکی black level و خلاصه سلیقه ها زیاد هستند .

من خودم خیلی دنبال v20 رفتم اما کناز d25 دیدمش دیگه دنبالش نرفتم و یعنی به چشم من اون چیزی که فکر می کردم نبود . حالا خیلی ها اگه همون تو دستگاه رو کنار هم بزارند نظردیگه ای داشته باشند . پس بازم میگم تا خودتون از نزدیک پنل مورد نظرتون رو ندید و مقایسه ی عملی انجام ندادید از مفایسه ی روی کاعذ و تو نت نتیجه گیری نهایی نکنید که ممکنه خیلی پشیمون بشید .

این سری pk تعریفش رو زیاد شنیدیم . از اقوام هم یکی همین مدل رو داره و تو نگاه اول که خیلی خوبه .
    دوستان این مطلبی رو که مهرداد خان مطرح کردند کاملا بهش توجه کنید واقعا مساله مهمی هست من یکی که سر v20 همینجوری ضرر کردم وقتی خریدم چند روز بعد تصویر D25 و 6900 رو تو خونه اقوام دیدم به طوری تفاوت تصویر تی وی های نامبرده با v20 اعصابم رو بهم ریخت که با ضرر فراوان v20 رو ردش کردم
    این اشتباه من دقیقا بخاطر همون مطلب بالایی هست که مهرداد گفتش:

پس بازم میگم تا خودتون از نزدیک پنل مورد نظرتون رو ندید و مقایسه ی عملی انجام ندادید از مفایسه ی روی کاعذ و تو نت نتیجه گیری نهایی نکنید که ممکنه خیلی پشیمون بشید .

12. 3 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته تا یادم نرفته این رو هم بگم تمام مسایلی که در بالا گفتم سلیقه ای است و خدای نکرده به v20 دارهای عزیز جسارت نشه

مخلص تمام دوستان
    Last edited by persian_m; 17-05-2011 at 02:03.

14. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    قصد خرید یه ال ای دی داریم چیزی هم که مهمه فقط کیفیتش فول اچ دی باشه نیازی هم به سه بعدی نداریم اندازش هم ۴۰تا ۴۲اینچ باشه نهایت قیمت هم حدود 1.5باشه با این مشخصات ممنون میشم بهترین رو بهم معرفی کنید.با توجه به تعریفای دوستان ترجیحا سونی یا پاناسونیک باشه
    با تشکر
    سلام ، 250 هزار بودجتو تقويت كن يه 42 Panasonic D25 بگير .

16. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان این مطلبی رو که مهرداد خان مطرح کردند کاملا بهش توجه کنید واقعا مساله مهمی هست من یکی که سر v20 همینجوری ضرر کردم وقتی خریدم چند روز بعد تصویر D25 و 6900 رو تو خونه اقوام دیدم به طوری تفاوت تصویر تی وی های نامبرده با v20 اعصابم رو بهم ریخت که با ضرر فراوان v20 رو ردش کردم
    این اشتباه من دقیقا بخاطر همون مطلب بالایی هست که مهرداد گفتش:

پس بازم میگم تا خودتون از نزدیک پنل مورد نظرتون رو ندید و مقایسه ی عملی انجام ندادید از مفایسه ی روی کاعذ و تو نت نتیجه گیری نهایی نکنید که ممکنه خیلی پشیمون بشید .
    سلام به دوستان عزیز با عرض پوزش از شما ولی لطفا دروغ اشاعه ندهید
    بنده خودم روی حساب حرف شما و دستانی مثل شما یک led 6960 سامسونگ خریداری کردم و به جای پلاسمای v80 پاناسونیک که 3 سال پیش خریداری کرده بودم به خانه آوردم ولی اصلا راضی نیستم تصویر led توی جای پر نور خیلی عالی هست ولی در محیط زندگی کنتراست واقعا پائینی دارد من در حال حاضر با پوست و استخوان دارم این قضیه را لمس میکنم لطفا اگر تجربه صحیح ندارید دوستان دیگر را به اشتباه وادار نکنید در ضمن بنده فروشنده led 6960 هستم چون واقعا فهمیدم این فقط یک چیزی هست که شبهی از تلویزون واقعی میباشد و اصلا با پلاسما و crt توانایی رقابت ندارد.
    موفقیت شمارا آرزومندم

18. 3 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •