تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 1211 اولاول ... 154154655055115125135145155165175185195255656151015 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

سوال اینه اصلا بازیها باید آرکید باشن یا سیمیلاتور ؟ دوم اینکه سیاست شرکتهای کونامی و EA در رابطه با این دو بازی در قبال این مساله چیه ؟ آیا اونها تلاش میکنن به سمت شبیه سازی پیش برن یا با توجه به سلیقه گیمرها عمل میکنن ؟ اصلا اکثر گیمرها چه سبکیو دوست دارن ؟
    سوال خوبی کردی.نمیدونم شما فیفا 2001 رو یادتون میاد یا نه.یادمه تو اون بازی شما هر وقت سانتر میکردی بازیکن شما با یه قیچی برگردون ترو تمیز توپو وارد دروازه میکرد و یه حال اساسی بهتون دست میداد.یا مثلا فیفا 2002 که از وسط زمین با یه کات جانانه میتونستی توپو وارد دروازه کنی............من معتقدم کونامی از همون اول به شبیه سازی خیلی بها میداد و همیشه سعی میکرد این موضوع رو به بهترین نحو در بازیش ارائه بده.
    فیفا بیشتر به سلیقه گیمرها توجه میکنه.البته هر ساله داره روی موضوع شبیه سازی کار میکنه ولی بنظر من راه زیادی رو در پیش داره که به pes برسه.من معتقدم بین طرفداران فوتبال سبک آرکید خواهان بیشتری داشته باشه.چون این سبک به سلیقه عام بیشتر میخوره.
    شما دونفر رو در نظر بگیر...........نفر اول 10 ساله فوتبال رو بطور تخصصی دنبال میکنه و به بازیهای کامپیوتری آشناست(مرز شبیه سازی رو درک میکنه).نفر دوم فوتبال رو فقط برای تفریح دوست داره و فقط میخواد که وقتشو با این بازی بگزرونه.شما مطمئن باشید نفر دوم به احتمال 100% فیفا رو انتخاب میکنه.و نفر اول pes رو (بیشتر مواقع همینطوره)

2. 9 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حسين جان واقعا واسه اخبار و نقد هايي كه بيان مي كني ازت ممنونم چون واقعا با ديد باز اين نقد ها انجام ميشه و براي من يكي كه خيلي موثر بوده مخصوصا نقد و اناليز تركيب تيم ها كه خيلي كمك كرده به من تو انجام بازي ها و برد هايي كه بدست اوردم مقابل دوستام و يه خواهش هم دارم اينكه اگه مقدورهستش يه نقد وانليز تركيب و تاكتيك براي تيم چلسي هم داشته باشي (فكر كنم به غير من چند تا از بچه ها هم اين درخواست تيم چلسي رو داشتند از شما ) چون هم تيم بزرگ و محبوبي هستش و هم خيلي از بچه ها از جمله من با اون بازي مي كنيم ممنون ميشم اين خواسته ما رو اجابت كنيم

4. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

خب من فکر میکنم لازم نباشه بصورت کاملا تخصصی از این دو اصطلاح تعریفی داشته باشیم . سیمیلاتور همونطوریکه خودتون هم میدونید به معنی شبیه سازه و آرکید به بازیهای فانتزی گفته میشه که درش توجهی به مساله واقعیت گرایی نمیشه .
    سوال اینه اصلا بازیها باید آرکید باشن یا سیمیلاتور ؟ دوم اینکه سیاست شرکتهای کونامی و EA در رابطه با این دو بازی در قبال این مساله چیه ؟ آیا اونها تلاش میکنن به سمت شبیه سازی پیش برن یا با توجه به سلیقه گیمرها عمل میکنن ؟ اصلا اکثر گیمرها چه سبکیو دوست دارن ؟
    به نظر من سیمیولاتور ، چون همونطور که میدونید یکی از اشکال هایی که به مستر لیگ پیس میگرفتن قضیه پوینت ها بود که به جای پول بود
    البته این هم یه قضیه ی دل به خواهی هست
    یکی دوست داره دم به دقیقه برگردون بزنه و هر مدلی خواست دریبل کنه ، یکی دوست داره مثل بازی واقعی موقعیت هاش کم باشه و بازی درگیرانه تر باشه و ...
    ولی به نظر من بیشتر فن ها چه پیس چه فیفا به دنبال سیمیولاتور هستند ، البته فن هایی که فقط برای وقت گذرونی بازی میکنند آرکید رو بیشتر میپسندن چون از جذابیت بیشتری واسشون برخورداره
    من خودم یکی از دلایلی که فیفا بازی نمیکنم دنگ و فنگ داشتنشه مثلا انواع شوت ها و دریبل ها و .... ( تازه برای پی سی باید دسته ایکس باکس هم بگیری تا در بهترین حالت بازی کنی ) وگرنه من تا 2006 اصلا به پیس نگاه هم نمیکردم و از نسخه 07 فیفا به بعد من پیس باز شدم و الان هم اگر فیفایی شبیه به اون پیدا کنم بازی خواهم کرد چون واسم واقعا جذابیت داشت و به نظرم تا 09 تغییر خیلی زیادی نکرده باشه ( البته درباره 10 پی سی هم همین نظر رو فعلا دارم ولی سعی میکنم 10 رو هم بازی کنم و بعد نظر کاملم رو میگم )
    یه سوال هم این که من امسال فیفا 10 رو نصب کردم ولی تو منو لگ داشتم و توی بازی هم چمن مثل یه ورق که روش با مداد رنگی رنگ کرده باشن بود ، اگر میشه یه نفر از چمن در محیط بازی عکس بگیره ممنون میشم ( مشکل لگ رو در 08 هم داشتم و از اینش خیلی بدم میومد ، عادیه ؟ )
    راستی توی فیفا من نتونستم مثل پیس غیر اورال قدرت های تخخصی بازیکنا مثل شوت و پاس و ... رو ببینم ، راهنمایی کنید ممنون میشم
    یه چیز دیگه هم که توی پیس به نظر من و اگر اشتباه نکرده باشم که در فیفا نیست قسمت ادیت پوزیشن در پیس هست که این قابلیت رو میده هر سیستمی خواستی بچینی تا جایی که میدونم توی فیفا باید از ادیت یه دونه بسازی بعد توی بازی استفاده کنی
    یه مزیت دیگه پیس هم قسمت کارت ها و استراتژی هاش هست که به علاقه مندان سیمیولاتور خیلی کمک کرده
    در فیفا هم نباید نادیده گرفت که انیمیشن هاش واقعا بهتره و تا جایی که میدونم یه چیز جالب توی فیفا اینه که خودت خوشحالی میکنی
    در همین مورد میشه به خنده دار دویدن بازیکنان در پیس در بعضی مواقع اشاره کرد که یه چیز نا امید کنندست و امید میرفت که رفع بشه ولی نشده
    ببخشید اگر برای فیفا از کلمات فکر میکنم و تا جایی که میدونم و ... استفاده کردم آخه جدیدا فیفا بازی نکردم و این بحث ها الان منو تشویق کرد فیفا رو نصب کنم و بازی کنم و ایشالا تا فردا در مورد قسمت های مختلف دو بازی با عقل ناقصم یه نقد ( البته بهش نقد نمیشه گفت چون ما که چیزی حالیمون نمیشه ) که در مقابل نقد دوستان ( این ها اون نقد هایی هست که آدم تازه خیلی چیز ها دستگیرش میشه مثل نقدهای 4039,masoud-king,a.asgharpourو... ( اگر نام کاربریی اشتباهه ببخشید ) ) دیگه هیچی نیست مینویسم
    انشاالله روزی اطلاعات من به حد اون ها برسه تا بتونم نقد های بهتری بنویسم
    ببخشید سرتونو درد آوردم
    موفق باشید
    Last edited by mamadosein; 17-10-2009 at 21:11.

6. 5 کاربر از mamadosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم به حسین جان
    اگه خود آرمین جان (krauser) قبول کرد حتما برای تایپک جدید تو گروه pes باشه
    چون اطلاعاتش به نظر من بالاست
    البته هرجور خودت صلاح بدونی پیشنهاد بود
    راستی این تایپک جدید کجا هست
    یعنی الان وجود داره یا هنوز حرفشه
    راستش من که کاره ای نیستم که بخوام کسی روانتخاب کنم اصلا بحث یار کشی و تیم دادن نیست که .
    ما میخواستیم یک بحث دوستانه درباره این دو بازی بکنیم و نقاط ضعف و قوت هر دو بازیو به چالش بکشیم اگه دست من باشه دوست دارم تمام بچه ها حضور داشته باشن اما من که اصلا توی این جریان کاره ای نیستم . نظر من اینه که دوستانی که به این بحث علاقه مند هستن بیان و توی اون تاپیک مشارکت کنن چون مطمئنا هر کسی جنبه هایی از بازیو میبینه که یکی دیگه اصلا بهش توجهی نکرده اما مسعود میگه بدلیل اینکه ممکنه تاپیک اسیر مسائل حاشیه ای مثل صحبتهای تعصبی و احساسی بشه , کنترل کردن اون سخت میشه چون مجبوره به دفعات تاپیکو قفل کنه و دوباره باز کنه ( خودتون میدونین که ادمین ها چقدر نسبت به این مسائل حساس هستن ) .
    در ضمن هنوز ایجاد اون تاپیک قطعی نشده .

8. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

دوستان نسخه XBOX 360 PES 2010 واقعیت داره.من همین الان به پسر خالم که تو استرالیا لینک های دانلود دادم.آخه اونجا سرعت اینترنت 100 MB !!!! دانلود کرده دیده واقعی و فیک نیست!!! حالا که نسخه XBOX به احتمال 90 % فردا پس فردا لینک های نسخه PC هم میاد!!! .من که دارم از خوشحالی پر در میارم.
    یاااااااااااا خداااااااااااااااااا

یعنی میتونن بازی که اومد توی 56 ثانیه دانلود کنن

جل الخالق

خاک تو سر ما ها

اگه xbox اومده پس pc هم میاد ایول

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نمیدونم شما فیفا 2001 رو یادتون میاد یا نه.یادمه تو اون بازی شما هر وقت سانتر میکردی بازیکن شما با یه قیچی برگردون ترو تمیز توپو وارد دروازه میکرد و یه حال اساسی بهتون دست میداد.یا مثلا فیفا 2002 که از وسط زمین با یه کات جانانه میتونستی توپو وارد دروازه کنی...........
    من با اینکه همش پیس بازی میکردم ولی زمانی که فیفا 2002 تا 2004 بودن اونها رو هم روی پی سی زیاد بازی میکردم.یادش بخیر تو 2002 بود فک کنم که با ریوالدو از وسط زمین بیشتر شوت هام تو گل بود یعنی تا داور سوت رو میزد تو همون دایره ی وسط زمین با یه جهت دادن و یه شوتیدن توپ گل میشد.
    --------
    البته یه سوتی هم من تو فیفا 2006 پی سی گرفتم که توپ رو از نقطه پنالتی خودم زدم تو گل حریف.
    به این گونه که حریف کرنر رو سانتر کرد و بازیکن من اون توپ رو زمینی شوتید به سمت اونور و از همه رد شد و دروازه بان هم فقط نگاهش کرد و بعد توپ گل شد.(خداییش از خنده کف بر شده بودم اون وقت.!)

11. 4 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم
    در این تایپک جدید همه نظراتشونو بیان کنن
    ولی مثله اول فعالیتها با تایید مدیرن نمایش داده بشه 
    البته غیر از چند نفر که حرف غیر عادی نمیزنن و مدیران سایت خوشون اونا رو میشناسن 

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم
    در این تایپک جدید همه نظراتشونو بیان کنن
    ولی مثله اول فعالیتها با تایید مدیرن نمایش داده بشه
    البته غیر از چند نفر که حرف غیر عادی نمیزنن و مدیران سایت خوشون اونا رو میشناسن
    فکر کنم امکان ناپذیره
    چون وقتی توی این تاپیک بحث این دو بازی راه میفتاد هر دقیقه یه صفحه جلو میرفت چه برسه تاپیک مخصوص این کار باشه
    اونوقت مدیران هی باید پست ها رو بخونن و از نظر فنی چک کنن
    ببخشید
    موفق باشید

14. این کاربر از mamadosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محتوای مخفی:  

سوال خوبی کردی.نمیدونم شما فیفا 2001 رو یادتون میاد یا نه.یادمه تو اون بازی شما هر وقت سانتر میکردی بازیکن شما با یه قیچی برگردون ترو تمیز توپو وارد دروازه میکرد و یه حال اساسی بهتون دست میداد.یا مثلا فیفا 2002 که از وسط زمین با یه کات جانانه میتونستی توپو وارد دروازه کنی............من معتقدم کونامی از همون اول به شبیه سازی خیلی بها میداد و همیشه سعی میکرد این موضوع رو به بهترین نحو در بازیش ارائه بده.
    فیفا بیشتر به سلیقه گیمرها توجه میکنه.البته هر ساله داره روی موضوع شبیه سازی کار میکنه ولی بنظر من راه زیادی رو در پیش داره که به pes برسه.من معتقدم بین طرفداران فوتبال سبک آرکید خواهان بیشتری داشته باشه.چون این سبک به سلیقه عام بیشتر میخوره.
    شما دونفر رو در نظر بگیر...........نفر اول 10 ساله فوتبال رو بطور تخصصی دنبال میکنه و به بازیهای کامپیوتری آشناست(مرز شبیه سازی رو درک میکنه).نفر دوم فوتبال رو فقط برای تفریح دوست داره و فقط میخواد که وقتشو با این بازی بگزرونه.شما مطمئن باشید نفر دوم به احتمال 100% فیفا رو انتخاب میکنه.و نفر اول pes رو (بیشتر مواقع همینطوره
    )
      محتوای مخفی:  

به نظر من سیمیولاتور ، چون همونطور که میدونید یکی از اشکال هایی که به مستر لیگ پیس میگرفتن قضیه پوینت ها بود که به جای پول بود
    البته این هم یه قضیه ی دل به خواهی هست
    یکی دوست داره دم به دقیقه برگردون بزنه و هر مدلی خواست دریبل کنه ، یکی دوست داره مثل بازی واقعی موقعیت هاش کم باشه و بازی درگیرانه تر باشه و ...
    ولی به نظر من بیشتر فن ها چه پیس چه فیفا به دنبال سیمیولاتور هستند ، البته فن هایی که فقط برای وقت گذرونی بازی میکنند آرکید رو بیشتر میپسندن چون از جذابیت بیشتری واسشون برخورداره
    من خودم یکی از دلایلی که فیفا بازی نمیکنم دنگ و فنگ داشتنشه مثلا انواع شوت ها و دریبل ها و .... ( تازه برای پی سی باید دسته ایکس باکس هم بگیری تا در بهترین حالت بازی کنی ) وگرنه من تا 2006 اصلا به پیس نگاه هم نمیکردم و از نسخه 07 فیفا به بعد من پیس باز شدم و الان هم اگر فیفایی شبیه به اون پیدا کنم بازی خواهم کرد چون واسم واقعا جذابیت داشت و به نظرم تا 09 تغییر خیلی زیادی نکرده باشه ( البته درباره 10 پی سی هم همین نظر رو فعلا دارم ولی سعی میکنم 10 رو هم بازی کنم و بعد نظر کاملم رو میگم )
    یه سوال هم این که من امسال فیفا 10 رو نصب کردم ولی تو منو لگ داشتم و توی بازی هم چمن مثل یه ورق که روش با مداد رنگی رنگ کرده باشن بود ، اگر میشه یه نفر از چمن در محیط بازی عکس بگیره ممنون میشم ( مشکل لگ رو در 08 هم داشتم و از اینش خیلی بدم میومد ، عادیه ؟ )
    راستی توی فیفا من نتونستم مثل پیس غیر اورال قدرت های تخخصی بازیکنا مثل شوت و پاس و ... رو ببینم ، راهنمایی کنید ممنون میشم
    یه چیز دیگه هم که توی پیس به نظر من و اگر اشتباه نکرده باشم که در فیفا نیست قسمت ادیت پوزیشن در پیس هست که این قابلیت رو میده هر سیستمی خواستی بچینی تا جایی که میدونم توی فیفا باید از ادیت یه دونه بسازی بعد توی بازی استفاده کنی
    یه مزیت دیگه پیس هم قسمت کارت ها و استراتژی هاش هست که به علاقه مندان سیمیولاتور خیلی کمک کرده
    در فیفا هم نباید نادیده گرفت که انیمیشن هاش واقعا بهتره و تا جایی که میدونم یه چیز جالب توی فیفا اینه که خودت خوشحالی میکنی
    در همین مورد میشه به خنده دار دویدن بازیکنان در پیس در بعضی مواقع اشاره کرد که یه چیز نا امید کنندست و امید میرفت که رفع بشه ولی نشده
    ببخشید اگر برای فیفا از کلمات فکر میکنم و تا جایی که میدونم و ... استفاده کردم آخه جدیدا فیفا بازی نکردم و این بحث ها الان منو تشویق کرد فیفا رو نصب کنم و بازی کنم و ایشالا تا فردا در مورد قسمت های مختلف دو بازی با عقل ناقصم یه نقد ( البته بهش نقد نمیشه گفت چون ما که چیزی حالیمون نمیشه ) که در مقابل نقد دوستان ( این ها اون نقد هایی هست که آدم تازه خیلی چیز ها دستگیرش میشه مثل نقدهای 4039,masoud-king,a.asgharpourو... ( اگر نام کاربریی اشتباهه ببخشید ) ) دیگه هیچی نیست مینویسم
    انشاالله روزی اطلاعات من به حد اون ها برسه تا بتونم نقد های بهتری بنویسم
    ببخشید سرتونو درد آوردم
    موفق باشید

خب پس شما اعتقاد دارین بازی فوتبال باید به سمت شبیه سازی بره . پس حالا اون سوال اول منو جواب بدین که چرا یورو گیمر دو روز پیش توی ریویوی بازی PES 2010 شدیدا به این مساله انتقاد میکرد که سریهای PES ( بالاخص PES 2010 ) این ایراد بزرگ رو دارن که در جریان بازی خیلی کم موقعیت گل زنی روی دروازه ها بوجود میاد .
    اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟ پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
    حالا بحثو به این مسیر هدایت کنیم که اصولا بازیهای کامپیوتری فوتبال تا چه حد باید به سمت شبیه سازی قدم بردارن آیا کمی آرکید بودن لازمه و میشه اونو بعنوان نمک بازی برای جذابیتش در نظر بگیریم ؟
    Last edited by 4039; 17-10-2009 at 21:28.

16. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان مثل اینکه بازی واسه xbox اومده درسته؟؟؟؟!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •