گوشیو بر میگردونه به تنظیمات روز اول که همون تنظیمات کارخونه است.اگر اطلاعات روی فون مموری باشه میپرند
گوشیو بر میگردونه به تنظیمات روز اول که همون تنظیمات کارخونه است.اگر اطلاعات روی فون مموری باشه میپرند
پس همون reset to factory هست
جلل الخالق!
این طور که معلومه از این بلایای غیبی یه دفه پیش میاد
خوبه آدم بدونه
ولی گوشی دیگه بالا نیاد تنها راش اینه که از پی سی سوییت بریم؟ ها؟
سلام
بعد از این که 65 هزار خرج تعمیر این گوشی شد بند ه گوشی رو 180 فروختم و یه e72 گرفتم
فکر کنم اگر گوشی بالا نیاد و فرمت جواب نده تنها راه دانگرید باشه،یک چیز جالب.تنها یک ویدیو توی گالریم نشون داده میشد الان پاکش کردم یهو همه ویدیو ها و عکس هام برگشتند
سلام .
سرور جدید واسه smartcom چیه ؟ من که به جز supl.nokia.com چیزی پیدا نکردم
سلام دوستان از بین شما کسی هست که هم با این گوشی کار کرده باشه هم با ان97؟ من قصد خرید دارم به نظرتون کدومشو بگیرم؟
با سلام
من تازع لین کوشی رو کرفتن و یه چند تا سوال داشتم.
اول اینکه یه نرم افزار می خواستم که بتونه فایل های ویدیویی mp4 رو روی این گوشی بخونه.
دوم اینکه من گوشی رو می زارم رو سایلنت ، ویبره اش اصلا کار نمی کند. چجوری می تونم ویبره اش را در این حالت فعا کنم؟
سوم اینکه چجوری می تونم GPS این گوشی رو نصب و فعال کنم.
با تشکر
1- خود گوشی این قابلیت رو داره
2-برو توی قسمت پروفایلهای گوشیت بعد روی سایلنت کلیک کن و personalise رو بزن و بعد vibrating alert رو on کن
3-
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته برای smartcom ورژن 1.56 رو استفاده کنی بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ورژن فول emoze رو دانلود کردم برای خواندن جی میل، نسبت به ورژن قبلیش امکاناتش بهتر شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من 1 ساله که این گوشیو دارم تازگیا یه مشکل جالب پیدا کرده اس ام اس که میاد برام با اینکه شماره طرف تو contactمن هست اما اسمش رو نشون نمیده فقط شمارشو نشون میده نظرتون راجع به این مشکل چیه؟؟؟؟
- اول اینکه گوشی 5800 خودش قابلیت پخش فرمت mp4 رو داره
- دوم اینکه شما زمانی که گوشیتون رو روی سایلنت قرار میدین باید این مراحل رو به ترتیبی که میگم برین تا ویبرش فعال شه :
Menu > Settings > Personal > Profile > Silent > Options > Personalise
توجه : در قسمت Profile نشانگر رو روی Silent قراربده و Options رو انتخاب کن و بعد Personalise رو . حالا گزینه Vibration alert رو On کن . حالا ویبره گوشیتون در حالت Silent فعاله .سوم اینکه GPS رو گوشیت نصبه ولی نمیدونم چجوری فعال میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)