تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 577 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

من توی فارومهای زیادی که مخصوصی لینوکس و توزیعاش هست فعالیت میکنم
    چیزی که میبینم همه شاکین ازش که سخت افزارها رو نمیشناسه
    مثلا طرف 1 هفته گشته تا تونسته به سختی وایرلس رو بهش بشناسنونه بعدش هم با سرعتی نصف ویندوز وصل شده
    یا نشناختن پرینتر و کلی سخت افزارهای دیگه
    سلام
    البته بنده حرف شمارو قبول دارم که سخت افزار های زیادی هستند که با لینوکس میشکل دارن. ۲ تا دلیل داره:
    ۱. سازنده های سخت افزار برای نوشتن درایور لینوکس هزینه و وقتی صرف نمیکن. که اینم خودش ۲ تا دلیل داره:
    - کاربر های لینوکس بسیار کم هستند و اون شرکت سخت افزار سازی ترجیح می ده منابعش رو صرف اکثریت کنه تا اقلیت.
    - کاربر های لینوکس عموما از نصب کردن درایور های Proprietary که کدباز نیستن امنتاع می کنن. که این یعنی یا شرکت سازنده باید درایورش رو کدباز کنه یا از همون اقلیت گنو/لینوکس باز ها؛ اقلیت خیلی کمتری از اون درایور استفاده خواهند کرد.
    ۲. اون سخت افزار به خصوص با بقیه مدل ها و برند های مختلف خیلی فرق می کنه و نیاز به یک درایور مجزا داره. بیشتر سخت افزار ها طوری هستند که نحوه ی ارتباطشون با سیستم عامل به یک صورت هست و یک درایور ممکنه انواع مختلف از برند ها و مدل های مختلف اون قطعه رو راه اندازی کنه.
    مثلا برای چیپ بلوتوث که اکثر چیپ ها از نظر کارکرد شبیه هم هستن و درایوری که براش وجود داره همشونو راه میندازه. ولی ممکنه یه چیپ خاص باشه که با اون درایور کار نکنه؛ در این صورت باید منتظر باشید که یک برنامه نویس درایورشو بسازه یا خودتون دست بکار بشید
    اما در عوض کارت های گرافیک خیلی خاص هستند و هر چیپ درایور خودشو لازم داره. شما عمرا با درایور اینتل نمی تونید چیپ AMD رو راه اندازی کنید و بالعکس

در کل این به قدرت سیستم عامل مربوط نمیشه. به جا افتادنش مربوط میشه.

2. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من از نصب کردن درایور تنفر دارم....
    کرک ویندوز 7 لپ‌ تاپم خراب شد، ویندوز 8 نصب کردم(قبلا چند بار برا رفع مشکلات سیستمم از اوبونتوی زنده استفاده کرده بودم) دیدم که ویندوز 8، علاوه بر بلوتوث، وبکم و روشنایی صفحه، مولتی تاچ تاچ پدم رو هم نمیشناسه!! در حقیقت من اصلا فکر میکردم که مولتی تاچ و بلوتوث نداره لپ تاپ چون هرچی درایور مربوط به لپ تاپ و سخت افزار هاش بود رو نصب میکردم و هیچی به هیچی!!...
    در حال حاضر، من تو لپ تاپم پیشفرض و بدون هیچ کاری شبکه رو دارم، پرینتر رو دارم، بلوتوث رو هم دارم! مولتی تاچ تاچ پد رو هم دارم...
    چیزی که ندارم، روشنایی صفحه و وبکم هستش که متاسفانه توی ویندوز ۸ هم در دسترس نبودن و باید برم درایور هاش رو پیدا کنم...

بحث درایور در لینوکس، یه مسئله‌ی قدیمی بودش که مثلا سالهای 85 و اینا، تقریبا 80 درصد سخت افزار هات نیاز به درایور داشتن!! ولی فکر میکنم اگر درست یادم باشه، حداقل توی اوبونتو 8.10 که سیدی اوریجینالش از سایت اوبونتو برام فرستاده شد، این مشکل دیگه نبود و بعد از نصب روی سیستم قدیمیم، کل سخت افزار ها رو میشناخت...
    این اولین باری هستش که من شخصا دارم به مشکل درایور میخورم و مشکلم هم این نیست که درایور برا سیستمم نیست، مشکلم اینه که درایور براش نگشتم ببینم هست یا نیست! در حقیقت من نمیدونم چرا باید برا سیستم عاملم برنامه ی اضافه‌ای نصب بکنم که بخواد سخت افزار هام رو بشناسه؟ پس موقع نصب چیکار میکرده اگر نشناخته؟؟؟ نهایتش اینه که خودش باید طی یک اپدیت درایور رو دانلود کنه چون من یکی که این کار رو نمیکنم!!!!

ولی اگر باسکریپتی برای حل مشکلم باشه، خوشحال میشم و استفاده میکنم و میخونمش ببینم چطوری نوشته شده و چیزی هم یاد میگیرم! ...

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

یعنی منم بعد از نصب اوبونتو باید داریور هر کدوم از سخت افزار هام رو به لینوکس دانلود کنم و نصب کنم یا خودش اتوماتیک میشناسشون؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

چیزی که ندارم، روشنایی صفحه و وبکم هستش که متاسفانه توی ویندوز ۸ هم در دسترس نبودن و باید برم درایور هاش رو پیدا کنم...
    از چه دسکتاپی استفاده می کنید؟
    این دستور رو امتحان کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای وبکم پکیج libv4l رو نصب کنید. البته ممکنه در ابونتو به نام دیگه ای باشه.

6. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

یعنی منم بعد از نصب اوبونتو باید داریور هر کدوم از سخت افزار هام رو به لینوکس دانلود کنم و نصب کنم یا خودش اتوماتیک میشناسشون؟
    سلام
    هسته ی لینوکس طوری طراحی شده که ۹۰٪‌ سخت افزار بدون نیاز به درایور توش کار می کنن.
    البته اونهایی که کار نمی کنن معمولا برای راه انداختنشون دنگ و فنگ زیادی وجود داره چون اگه راحت بود درایورش رو توی هسته قرار می دادند
    یه چیز دیگه ای هم هست. ممکنه لینوکس سخت افزار رو شناسایی کرده باشه ولی برنامه ای برای استفاده از اون نرم افزار روی سیستم نصب نشده باشه. البته فکر می کنم ابونتو بیشتر برنامه های مورد نیاز رو داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از چه دسکتاپی استفاده می کنید؟
    الان یونیتی هستم...

این دستور رو امتحان کنید:
    بله این دستور هست، ولی مسئله اش اینه که من ممکنه لحظه‌ای بخوام روشنایی رو کم و زیاد کنم... ایده‌ای دارین که چطوری برنامه نویسیش کنم که با فانکشن ها کار کنه؟ خلاصه یه جوری که بتونم سریع مقدارش رو عوض کنم...
    اینجوری باید یا توی فایل بنویسمش، یا اینکه همیشه ترمینالم باز باشه(که هست!) و این دستور رو تند تند توش بزنم که قدری از حوصله خارجه...

برای وبکم پکیج libv4l رو نصب کنید. البته ممکنه در ابونتو به نام دیگه ای باشه.
    عه؟ بذا یه تست بکنم شاید جواب داد ممنون...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

الان یونیتی هستم...

بله این دستور هست، ولی مسئله اش اینه که من ممکنه لحظه‌ای بخوام روشنایی رو کم و زیاد کنم... ایده‌ای دارین که چطوری برنامه نویسیش کنم که با فانکشن ها کار کنه؟ خلاصه یه جوری که بتونم سریع مقدارش رو عوض کنم...
    اینجوری باید یا توی فایل بنویسمش، یا اینکه همیشه ترمینالم باز باشه(که هست!) و این دستور رو تند تند توش بزنم که قدری از حوصله خارجه...

عه؟ بذا یه تست بکنم شاید جواب داد ممنون...
    سلام
    البته من اخرین باری که از ابونتو استفاده کردم هنوز یونیتی اختراع نشده بود.
    اما مطمئنن یه تنظیمی داره که بتونید یک Keyboard Shortcut اضافه کنید. توی قسمت تنظیمات کیبورد باشه احتمالا
    وقتی پیداش کردید کافیه دکمه های Fn کیبورد که مربوط به روشنایی هستن رو طوری تنظیم کنید که با هربار زدن دستور خاصی رو اجرا کنن.
    برای زیاد کردن:
    کد:
    برای کم کردن
    کد:
    موفق باشید

10. 2 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کی قراره این نسخه جدید بیاد؟
    یعنی میشه روزی این سیستم عامل مث ویندوز قوی بشه؟
    دوست عزیز GNU/Linux همین الآن همه‌جوره از ویندوز قوی‌تر هست.

دوستان برا روشنایی صفحه راه‌حلی هست که بتونم کلید های فانکشن رو راه بندازم؟؟؟
    فانکشن کار میکنه و یه اسلایدر رو میاره که کم و زیاد میشه ولی مشکل اینه که نور صفحه رو کم و زیاد نمیکنه!!!! چیکار باید بکنم که کم و زیاد بکنه باهاش؟؟؟؟
    یه سری اسکریپت انلاین هست که مثلا بزنم و نور صفحه بره به چند درصد، ولی اونا به کار من نمیاد چون من ممکنه یه لحظه دارم عکس میبینم و میخوام چند ثانیه نورش رو زیاد بکنم و دوباره برگده!! بخوام برا یه کار ساده برم کد اجرا بکنم یا فایل مربوطه رو پیدا کنم و رانش کنم(اگر مثلا دستورات رو توی یه فایل ذخیره کنم مثلا!) باز عقلانی نیست!....

همچنین وب‌کم لپ‌تاپ رو چیکار کنم؟؟؟؟ همه‌ی برنامه‌های وبکم رو نصب کردم و هیچکدوم وب‌کم رو نشناخت و ارور مربوط به فایل Video نات فاند رو میده بهم... :(
    دوست عزیز شما اطلاعات سخت‌افزارهایی که مشکل دارن رو ندادی! گرافیک شما هم احتمالا یک سری از مدل‌های انویدیاست چون تا جاییکه یادمه این مشکل توی درایور لینوکس بعضی از مدل‌های انویدیا وجود داره و باید بصورت دستی حلش کنی
    در مورد وب‌کم هم ببین وب‌کمت درایوری برای لینوکس داره یا نه؟ نیازی نیست که حتما درایور رسمی داشته باشه، کافیه که برای چیپ درایور شما توسط هر سازنده یا دولوپری یه درایور نوشته شده باشه، میتونی ازش استفاده کنی.

سلام
    از نظر نقطه نظر یک برنامه نویس؛ هسته ی لینوکس امکانات خیلی بیشتری بیشتری در اختیار برنامه نویس قرار می ده و عملا برنامه نویس محدودیتی در کد زدن نداره.
    از نقطه نظر یک مدیر سیستم؛ سیستم عامل گنو/لینوکس به شدت انعطاف پذیر هست و در هر شرایطی قابل اجرا و تنظیم هست. برخلاف ویندوز؛ لینوکس محدودیتی برای مدیر سیستم قرار نمیده و همیشه فرض بر این هست که مدیر سیستم (Root)‌دقیقا می دونه داره چیکار می کنه. حتی اگه بخواد یکی از مهم ترین فایل های سیستمی رو پاک کنه
    در ویندوز این امکانات برای کاربر وجود نداره و همیشه ویندوز یه جور حالت "من میدونم که چی برای شما خوبه و شما نمیدونی درست و غلط چیه" برای کاربر داره. البته این به این معنی نیست که ویندوز انعطاف پذیر و قابل مدیریت نیست بلکه در ویندوز انجام کار های خارج از معمول خیلی سخت تر از انجام اون ها در لینوکس هست.

از نقطه نظر یک کاربر معمولی ویندوز راحتتر از لینوکس هست چون هدف اصلی ویندوز کاربران معمولی و عادی هست که خیلی نمی خوان در سیستمشون تغییرات ایجاد کنن در حالی که در لینوکس دقیقا عکس این صادق هست و همیشه کاربر پشت سیستم به عنوان ارباب و دستور دهنده ی سیستم عامل عمل می کنه و این سیستم عامل عموما کاربر های حرفه ای (Power user) رو هدف می گیره
    البته ناگفته نمونه که توزیع‌هایی مثل ubuntu و fedora و mint و pclinux os و امثالهم تمرکزشون بیشتر روی یوزرهای خونگی و کاربرهای تازه‌وارده و انصافا هم توی چند سال اخیر برای ورود به این حیطه تلاش‌های خیلی خوبی شده و نتایج قابل توجهی هم بدست آوردن. صدالبته که ماهیت و کرنل لینوکس این اجازه‌رو نمیده که از کاربر حرفه‌ای غافل بشن چون توی هسته سیستم‌عامل امکانات مورد نیاز کاربر حرفه‌ای گنجونده شده

من توی فارومهای زیادی که مخصوصی لینوکس و توزیعاش هست فعالیت میکنم
    مثلا طرف 1 هفته گشته تا تونسته به سختی وایرلس رو بهش بشناسنونه بعدش هم با سرعتی نصف ویندوز وصل شده
    یا نشناختن پرینتر و کلی سخت افزارهای دیگه
    دوست عزیز این ربطی به قدرت سیستم عامل نداره! این از ضعف تولیدکننده‌های سخت‌افزار خبر میده که سخت؛‌افزارهاشون درایور درست و حسابی نداره و بنظرم اینجا میشه قدرت لینوکس رو نشون داد که با وجود اینکه خیلی از سخت‌افزارها سالهاست که پشتیبانیشون متوقف شده اما توی جدیدترین توزیع‌های لینوکسی براحتی میشه ازشون استفاده کرد

من خودم TV Tuner و کارت --- و چندتا قطعه دیگه دارم که بعد از ویندوز XP هیچ درایوری براشون ارایه نشده و توی ویندوز 7 و 8 نصب نمیشن اما توی جدیدترین نسخه از هر توزیع لینوکس میشه براحتی راه‌اندازی و ازشون استفاده کرد.
    توی لینوکس با یه فرمان چند کاراکتری شما میتونی اطلاعات مورد نیاز برای پیدا کردن درایور یک سخت‌افزار رو پیدا کنی در صورتیکه توی ویندوز باید کلی مراحل عجیب و غریب بری و از اونجاییکه جامعه کاربران ویندوزی با خط فرمان تقریبا بیگانه‌اند برای پیدا کردن درایور اونوقت باید یک بانک درایور رو امتحان کنی تا ببینی کدوم بهش میخوره در صورتیکه برای لینوکس همینکه اون شناسه‌رو توی گوگل سرچ کنی ۹۹٪ اوقات توی همون صفحه اول به نتیجه مطلوب میرسی و یا حداقل ۵۰٪ جوابت رو می‌گیری!

12. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

توی لینوکس با یه فرمان چند کاراکتری شما میتونی اطلاعات مورد نیاز برای پیدا کردن درایور یک سخت‌افزار رو پیدا کنی در صورتیکه توی ویندوز باید کلی مراحل عجیب و غریب بری و از اونجاییکه جامعه کاربران ویندوزی با خط فرمان تقریبا بیگانه‌اند برای پیدا کردن درایور اونوقت باید یک بانک درایور رو امتحان کنی تا ببینی کدوم بهش میخوره در صورتیکه برای لینوکس همینکه اون شناسه‌رو توی گوگل سرچ کنی ۹۹٪ اوقات توی همون صفحه اول به نتیجه مطلوب میرسی و یا حداقل ۵۰٪ جوابت رو می‌گیری!
    حالا کدش چی هست؟! ....
    اصلا از کجا معلوم لپ‌تاپم قابلیت لانچ موشک نداشته باشه و من ازش بی‌خبر باشم؟ لااقل بگید برم بگردم ببینم سیستم چی داره چی نداره!

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حالا کدش چی هست؟! ....
    اصلا از کجا معلوم لپ‌تاپم قابلیت لانچ موشک نداشته باشه و من ازش بی‌خبر باشم؟ لااقل بگید برم بگردم ببینم سیستم چی داره چی نداره!
    این ۲تا دستور اطلاعات سخت‌افزارهای جانبی متصل به کامپیوتر رو نشون میدن:

lsusb
    lspci

برای وب‌کم باید از lsusb استفاده کنی

توصیه می‌کنم این مطالب رو هم از دست ندی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشکل گرافیکت هم به این ۲تا لینک مراجعه کن:

اول به لینک ازادراه مراجعه کن و مراحل خود آموزشی که بهرام نوشته‌رو تا انتها برو اگه حل نشد اونوقت یه سر به کامنت‌ها هم بزن دوستان اطلاعات خوبی باشتراک گذاشتن. توصه می‌کنم اگه روش بهرام کار نکرد یا نپسندیدی اول کامنت‌هارو کامل بخونی و بعد دست بکار شی

توی لینک دوم هم آخرین پاسخ رو بخون و مطابق اون پیش برو (اگه لینک اول کارساز نبود)

15. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •