تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 607 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه rezahamid69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    برای دانلود کردن این بازی کدوم نسخه جدیدتر و بهتره ؟
    این رو پیدا کردم چطوره ؟
    Microsoft Flight Simulator X Deluxe PC

ببین این بد نیست نسخه کاملی از سیمولاتور رو داراست ، ولی اینو بخر نصب کن بعد بیا سراغ md_11 یا 747 , و سایر هواپیماههایی که کمپانی pmdg تولید کرده ، اصلا یه دنیای دیگه میری با این هواپیماهها هر راهنمایی هم که از دستم بر بیاد خودم کمکت می کنم

آقا من این PMDG BOEING 747-400 X رو دیروز نصب کردم عجب محشری بود ولی 2 سوال دارم ؟؟

1- آقا مگه نمیشه هم 747 نصب باشه و هم MD_11 ؟

2- چرا 747 داخل کابین اینقدر کنده ؟

مشخصات سسیتم من هم اینه

CPU : 7
    VGA : 1024
    RAM : 4

فکر نکنم با این مشخصات باید از لحاظ گرافیکی مشکلی برا من پیش بیاد ولی در عین حال خیلی کنده بازی

امیدوارم بتونید راهنماییم کنید .

آقایون خلبانا
    سلام
    کسی آدرس لینک مستقیم برای دانلود Microsoft Flight Simulator Acceleration PACK رو نداره؟
    یا نمیدونید از کجا باید خرید، چون من Microsoft Flight Simulator Deluxe Version رو که دو تا دی وی دی هست رو دارم، امروز هم که تو ولیعصر قیمت کردم یک پک پنج دی وی دی رو میگفت 16 هزار تومن...!
    اگه لینک دانلود میشناسید لطف کنید، خیلی ممنون
    اینم لینک دانلود البته با چیز شکن باید بازش کنی

thepiratebay.org/torrent/.../Flight_Simulator_X__Acceleration_Fully_Cracked

---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------

آقا یه سوال دیگه ؟؟؟؟؟؟؟ (چقدر سوال کردم)

میگم موقع تیک آف سرو صدا زیاد داخل کابین میاد ، مثلا صدای باد و تق تق هواپیما

چک کردم ( درها بسته بودند ، فلاپ 0 ، چرخها بالا و ... ) واقعا مشکل داره یا خوده شبیه ساز این صداها رو گزاشته ؟

آقا داستان چیه ؟ من جدا جدا که نصب می کنم ، اجرا میشه ! الان 747 رو پاک کردم و MD11 رو ریختم که اتفاقاً کار کرد! فقط تنها مشکلش کرکشه! چون پنل و هیدرولیک یوک روشن نمیشن!
    عزیز منم همین مشکل رو دارم نمیدونم کجای انجمن ولی یه جا خوندم که نباید با هم نصب کنی مشکل هم طوی همون کرک 747 هست موقعی که فایل dll رو داخل پوشه dll , pmdg کپی میکنید این مشکل بوجود میاد

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چک کردم ( درها بسته بودند ، فلاپ 0 ، چرخها بالا و ... ) واقعا مشکل داره یا خوده شبیه ساز این صداها رو گزاشته ؟
    طبیعی هست ... تلاش کردن تکون ها و صدای کاکپیت طبیعی باشه و به نظرم خیلی خوبه

3. این کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

طبیعی هست ... تلاش کردن تکون ها و صدای کاکپیت طبیعی باشه و به نظرم خیلی خوبه

یعنی واقعا 747 موقعی که روشنه چه موقع تیک آف و غیره ... اینقدر صدا میده ؟ اگه اینجوری باشه خلبان 2 روزه میگرن میگیره

من که خیلی با این pmdg حال میکنم خیلی شبیه ساز دقیق و جالبی است . به نظر من اشتباه اسم این رو بزاریم بازی این عین واقعیت رو نشون میده ، من دوست داشتم مراحل اولیه راه اندازی بوئینگ 747 رو بگم بلکه بدرد دوستان بخوره ...

1- باطری را روشن میکنیم
    2- قدرت را در حالت اتوماتیک میزاریم
    3- ir ها رو روی nav ست میکنیم
    4- منتظر میمونم تا nd & pfd اطلاعات رو دریافت کنند
    5- بعلت طولانی بودن مراحل fmc از گفتن اون دریغ میکنم و انشالله در پست بعدی به اون میپردازیم
    6- سپس با کلید ctrl+e هواپیما رو روشن میکنیم
    7- منتظر می شویم عملیات روشن کردن هواپیما و چهار موتور بطور منظم روشن شوند
    8- با زدن کلید ctrl+3 بالا سمت راست 2 کلید yow را روشن میکنیم ( البته من چون محل کارم هستم و اینجا سیمولاتور نصب نیست ممکنه اشتباه بعضی لغت ها رو بگم )
    9- حالا هواپیما روشن شده و موقع زدن بعضی کلیدهاست
    10- به قسمت nd نگاه کنید نوشته های زرد رنگ رو که میبینید اخطار هستند شما باید یکی یکی را بررسی کنید
    و انجام دهید با زدن کلید ctrl+3 میتوانید انجام دهید
    11- مقدار فلاپ و تریم ها بستگی به فرودگار دارد ( طول باند ، شرایط جوی و ... ) این بستگی به سلیقه شما دارد که بتوانید چطور هواپیما را کنترل کنید البته تمام این اطلاعات را باید از قبل داخل fmc وارد کرده باشید
    12- حالا باید کلید ترمز اتوماتیک را در حالت rot ( اگر اشتباه نکنم چون واژه اصلی رو خاطرم نیست ) بزارید
    13- بعد از سپری کردن عملیات taxi شما اول باند قرار میگیرید .
    14 - هدینگ و ارتفاع و سرعت را که قبلا از برج مراقبت دریافت کرده اید تنظیم کنید
    نکته : سرعت را زیر 250 نات تنظیم کنید زیرا زیر ارتفاع 10000 پا شما مجاز به سرعت بالاتر از 250 نات را ندارد
    15 - بله به شما تبریک می گم کپیتان شما اول باند قرار گرفتید حالا موقع عملیات تیک آف هستش
    16- ترمز هواپیما را بگیرید
    17- قدرت موتورها را به %50 افزایش دهید
    نکته : درجا موتورها را روی 100 درصد قرار ندهید به هواپیما و موتورها شک وارد میشود و ممکن است پرواز خوبی را تجربه نکنید
    18- ترمزها را ها کنید
    19- آرام قدرت موتورها تا 100% افزایش دهید
    20- سرعت تیک آف را که قبلا در fmc مشخص کرده ایم میگیریم و نوک هواپیما رو 3 درجه بالا میبریم و کم کم اوج گیری میکنیم
    21- به ارتفاع مطمئن که رسیدیم چرخها را میبندیم
    22- فلاپ ها را کم کم جمع میکنیم
    23- ترمز خودکار را در حالت off قرار میدهیم
    24 - خلبان اتوماتیک را روشن میکنیم و به پرواز خود ادامه میدهیم تا به لندینگ برسم که عملیات خاص خود را داراست که در مباحث بعدی به اون میپردازیم

دوستان از اینکه در پست من عکس مشاهده نمیکنید یا بعضی از لغات رو اشتباه نوشته ام معذرت من را پذیرا باشید چون من محل کارم هستم و اینجا هم fx نصب نیست .

هرگونه کمک و راهنمایی از دستم بربیاد در خدمتم

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که خیلی با این pmdg حال میکنم خیلی شبیه ساز دقیق و جالبی است . به نظر من اشتباه اسم این رو بزاریم بازی این عین واقعیت رو نشون میده ، من دوست داشتم مراحل اولیه راه اندازی بوئینگ 747 رو بگم بلکه بدرد دوستان بخوره ...

1- باطری را روشن میکنیم 2- قدرت را در حالت اتوماتیک میزاریم
    3- ir ها رو روی nav ست میکنیم
    4- منتظر میمونم تا nd & pfd اطلاعات رو دریافت کنند
    5- بعلت طولانی بودن مراحل fmc از گفتن اون دریغ میکنم و انشالله در پست بعدی به اون میپردازیم
    ..
    ..

...
    دوستان از اینکه در پست من عکس مشاهده نمیکنید یا بعضی از لغات رو اشتباه نوشته ام معذرت من را پذیرا باشید چون من محل کارم هستم و اینجا هم fx نصب نیست .

هرگونه کمک و راهنمایی از دستم بربیاد در خدمتم
    ولی مال من از همون اول باتریش روشنه....

چیکار کنم که باتریش از اول خاموش باشه...؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض دانلود تورنت Boeing 747-8i/F

آقا خودم گشتم پیداش کردم حالا هم شما دانلودش کنید

لینک تورنت :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تقدیم به شما

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------

ولی مال من از همون اول باتریش روشنه....

چیکار کنم که باتریش از اول خاموش باشه...؟؟
    کلید alt رو بزن و برو قسمت add one و بعدش برو قسمت load و قسمت cold & dark رو انتخاب کن و ok رو بزن درست میشه

7. 4 کاربر از rezahamid69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی لینک دانلود فوکر 100 برای fsx داره ؟
    تاحالا هرچی گشتم یا پیدا نکردم یا لینکش پاک شده بود یا پولی بود !

9. این کاربر از winwin2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

ببین این بد نیست نسخه کاملی از سیمولاتور رو داراست ، ولی اینو بخر نصب کن بعد بیا سراغ md_11 یا 747 , و سایر هواپیماههایی که کمپانی pmdg تولید کرده ، اصلا یه دنیای دیگه میری با این هواپیماهها هر راهنمایی هم که از دستم بر بیاد خودم کمکت می کنم

لینک دانلودش رو گیر اوردم اگه بشه دانلود کنم
    حالا این رو من دانلود کنم و بعد بیام راهنمایی های لازم رو بگیرم برای اجرای بهتر بازی

تاريخ عضويت
    Jan 2011

14

آقا موقع استفاده از سیستم FMC هواپیماه BOEING 747-400X باید از ATC هم راهنمایی بخوایم یا نه مثلا ATC , HEDING 050 رو به من اعلام میکنه من باید HEDING رو به 050 تغییر بدم یا نه همون HEDING که داخل FMC به من اعلام شده رو تبعییت کنم ؟

آقا شما میتونید برید و تورنت محصولات PMDG رو دانلود کنید ولی بعلت پایین بودن سرعت اینترنت ایران و نداشتن چیز شکن بعضی از دوستان من یه پیشنهاد خوب برا دوستان دارم ، میتونید برید به این سایت و ADD ONE و PMDG مورد نظر خود را خرید اینترنتی کنید . سایت خوبیه من که خودم بارها ازش خرید کردم

---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

سلام دوستان
    کسی لینک دانلود فوکر 100 برای fsx داره ؟
    تاحالا هرچی گشتم یا پیدا نکردم یا لینکش پاک شده بود یا پولی بود !
    thepiratebay.org/torrent/.../TSS_Fokker_100_(FSX_FS9)

تقدیم با عشق اینم لینک دانلود البته باید چیز شکن داشته باشی داداش گلم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا شما میتونید برید و تورنت محصولات PMDG رو دانلود کنید ولی بعلت پایین بودن سرعت اینترنت ایران و نداشتن چیز شکن بعضی از دوستان من یه پیشنهاد خوب برا دوستان دارم ، میتونید برید به این سایت و ADD ONE و PMDG مورد نظر خود را خرید اینترنتی کنید . سایت خوبیه من که خودم بارها ازش خرید کردم

---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

thepiratebay.org/torrent/.../TSS_Fokker_100_(FSX_FS9)

تقدیم با عشق اینم لینک دانلود البته باید چیز شکن داشته باشی داداش گلم

داداش اون لینک صدای فوکره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه چرا وقتی برای چند لحظه هواپیما رو به حال خوش بزاری و به چیزی دست نمیزنی، چرا هواپیما به سمت چپ متمایل میشه!؟
    من تو قسمت کنترل، حتی جویستیک رو هم غیر فعال کردم ولی مشکل حل نشد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •