سلام
من الان نزدیک دو شب هست که دانلود می کنم ولی تو 6 ساعت (1 تا 7) فقط 1 گیگ می تونم دانلود کنم ویا حداکثر 1.3 گیگ!
حالا دوستان میگن 3 تا 4 گیگ!!!!!!!دانلود داریم رو نمی دونم چطوری دان می کنن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
من الان نزدیک دو شب هست که دانلود می کنم ولی تو 6 ساعت (1 تا 7) فقط 1 گیگ می تونم دانلود کنم ویا حداکثر 1.3 گیگ!
حالا دوستان میگن 3 تا 4 گیگ!!!!!!!دانلود داریم رو نمی دونم چطوری دان می کنن
شما سرویست چی هست؟
با چند تا استریم شبا دانلود میکنی؟ سرعتت چند هست؟
به این عکس نگاه کنید! به استثنای دیشب که دانلود رو از ساعت 3:00 شروع کردم(همون 2.1 گیگ آخری) بقیه خوبن!
![]()
آسیا تک 1 به 4 هست
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
خوش به حال شما ها من با 512 آسیا تک شیراز حداکثر شبی 600 مگابایت می گیرم.
یکی به داد من برسه![]()
سرويس cra يک به ده هست
دوستان من دیگه دارم کم کم از شاتل کوچ میکنم دنبال یک سرپناهماین سوالا رو تو تایپیک پارسم پرسیدم . ممنون میشم شما هم راهنماییم کنید تا اینبار نیفتم تو چاه ...
با ۱۲۸ آسیا شبی ۸۰۰ - ۹۰۰ میشه گرفت ؟ ظاهرا ۳۰۰ آخرشه درسته ؟ یعنی شبا سرعت رو حقیقی میکنن میبندن رو ۱۳ - ۱۶ ؟
بعد اگه ۵۱۲ بگیریم چی ؟ حداقل ۶۰ رو میده تو شب ؟ دوستانی که دارن ممنون مشم راهنمایی کنن ..
سرعت ۱۲۸ با ۲۵۶ و ۵۱۲ فرق میکنه ؟ یا همه رو ۵۱۲ میبندن ؟ کلا بالا تر از قرارداد میبندن ؟
هزینه نصب خودمونم نصب کنیم باید داد ؟ چجوریاست ؟
همینجوری سرویس ۵۱۲ میدن ؟ یا نامه و ... میخواد ؟
خیلی ممنون .
داداش cra که سرویس نیست شرویشه . اون کسی که طراحیش کرده اصلا نفهمیده معنی adsl اونم 2+ یعنی چی
دوستان جواب این سوالها رو هم بدن یه خانواده ای رو از نگرانی در بیارن![]()
متاسفانه دوستان خیلی کمی هستن که 128 و 256 و 512 دارن و(به قول ++C، &&) به این تاپیک سر میزنن.
من که همیشه، همه چیز روی 2 مگ هست و خبری ندارم که شبانه بقیه ی سرویسها چجوری میشه.
ولی دو تا دیگه از دوستامم که 2مگ بستن سرعتشون مثل من بوده.
به نظر من شما برید نمایندگی ازشون بخواید بهتون معرفی کنند کسانی رو که تو منطقه ی شما 128 یا 512 و ... دارن، البته اگر اطلاعات بدن.
شما 2 مگ رو هینجوری بهت داداند یا نه؟
در ضمن هیچ شرکتی اطلاعات کاربراش و حتی اسمشون رو بهت نمیگه چه برسه که بری باهاش مشورت هم بکنی!
فرض کن مثلا شاتل اینکار رو میکرد اونوقت دیگه مشترکی براش باقی میموند!!!!!!!!!!!
Last edited by jackson2010; 04-11-2011 at 23:50.
بله، از من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتن.
دانشگاه یه روزه برام ردیفش کرد.
از من که کسی چیزی نخواست![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)