نسخه هاي مخصوص شبكه هم داره.ولي كرك يا سريالي براش پيدا نخواهيد كرد و قيمتشون قدري بالاست.
ميتونيد از لينك زير براي كسب اطلاعات بيشتر استفاده كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه هاي مخصوص شبكه هم داره.ولي كرك يا سريالي براش پيدا نخواهيد كرد و قيمتشون قدري بالاست.
ميتونيد از لينك زير براي كسب اطلاعات بيشتر استفاده كنيد:
ممكنه سيستم شما آلوده به ويروس بوده باشه كه اجازه فعاليت به آنتي ويروس نصب شده را نميده.توصيه ميكنم ابتدا برنامه NOD32 On-Demand Scanner را از تاپيك اختصاصي NOD32 از طريق جستجو پيدا كرده و سيستم خود را با اين برنامه كه نيازي به نصب هم نداره كامل اسكن كنيد و سپس نسبت به نصب كاسپر اقدام كنيد.
سلام دوستان
این هم لینک دانلود RescueDisk کسپر که قبلا پرسیدم و کسی جواب درستی بهم نداد
سلام .
من مدتها از nod استفاده میکنم ، اما میخوام حالا دیکه از Kaspersky استفاده کنم.
چون nod یه کم بی غیرته.
قبلا با تهیه کی های Kaspersky مشکل داشتم ، الان چه طوره مشکلی تو آپدیت نیست؟
انتقال آپدیت چه طور؟
Last edited by تپل; 29-06-2009 at 23:32.
نه ،شما همیشه بعد از بلک شدن کی کاسپر با مراجعه به تاپیک کرک و سریال کاسپراسکای به کی جدید دسترسی دارید.
سلام من یه سوال داشتم
من از نرم افزار دانبود آفلاین اسکاینت استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا کاسپر بهش گیر میده .
حتی توی threats و exclusions هم قرار دادم باز تا میخوم بازش کنم کاسپر گیر میده بهش چیکار کنم
شما از كدام محصول و كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد.چه پيغامي در هنگام استفاده از برنامه مذكور به شما ميده؟
من از نسخه 2010 آنتی ویروس استفاده میکنم
به محض اینکه میخوام نرم افزار رو اجرا کنم پاک میشه
شما اگر به اين برنامه اطمينان كامل داريد در قسمت settings در بخش threads and Exclusion در قسمت exclusions برنامه مذكور را در قسمت trusted Applications وارد نموده و كليه پنجره ها را Ok كنيد.
والا اطمینان دارم . این کاری و رهم که گفتین انجام دادم ولی جواب نمیده ظاهراً حرف حرف خودشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)