تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 515 از 551 اولاول ... 15415465505511512513514515516517518519525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها کسی جویا نشده که جریان محدود شدن طرح بعثت چیه؟؟و اینکه این همیشگی یا نه؟؟آخه روزانه من شده فیکس 1 مگ و شبانم کمتر از 1 مگ.
    این سرعت اصلا به درد نمی خوره.زنگ هم می زنی میگن نه کسی محدود نشده...................دروغ به این بزرگی..............
    من طرحم تموم شده الانم با موبایل پست می دم.لطفا اگر کسی از دوستان اطلاعات کاملتری از آخر عاقبت این طرح داره بیاد اینجا بگه ببینیم چیکا باید کرد!!!!!!!!!!!!!!!تمدید کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعید به نظرمی یاد دوباره برگرده به اون سرعت سابق
    بعد هم مسعود جان کجا می خوای بری جاهای دیگه همین یک مگ رو دیگه نمی تونی به این قیمت بگیری باید سوخت و ساخت

2. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان طبق آخرین اخبار از شهریور فقط اینترنت ملی ارائه میشه.واسه همینم مخابرات ثبت نامهاشو محدود کرده.

4. این کاربر از ehsannnn00004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    منم طرح بعثت دارم قبلا خیلی بهتر بود ولی الان اعصابم کلا بهم ریخته. این سرعت من 20 فروردین ساعت 12 ظهره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در حالیکه قبل عید 350 هم میرسید.هرچه آید سال نو بازهم دریغ از پارسال
    اینکه دوستا میگن زنگ بزنیم پشتیبانی بگیم سرعتم پایینه واقعا جواب میده ؟ اونا اگه میخوان زیاد کنن چرا کلا کم کردن.
    یه مشکل دیگه هم دارم :امروز میخواستم یه دستگاه فکس رو اضافه کنم به خطم .همینقدر میدونم که برای اون باید اسپلیتر جداگانه داشته باشم .هرکار میکنم خطم نویز داره گوشی رو با یک اسپلیتر به یک پریز زدم و فکس و کامپیوتر رو به یک پریز دیگه با یه اسپلیتر جداگانه ولی نویز زیاد داره چکار کنم کسی میتونه کمکم کنه.

6. 2 کاربر از maryaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کاش اینجا نبود

پيش فرض

سلام
    منم طرح بعثت دارم قبلا خیلی بهتر بود ولی الان اعصابم کلا بهم ریخته. این سرعت من 20 فروردین ساعت 12 ظهره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در حالیکه قبل عید 350 هم میرسید.هرچه آید سال نو بازهم دریغ از پارسال
    اینکه دوستا میگن زنگ بزنیم پشتیبانی بگیم سرعتم پایینه واقعا جواب میده ؟ اونا اگه میخوان زیاد کنن چرا کلا کم کردن.
    یه مشکل دیگه هم دارم :امروز میخواستم یه دستگاه فکس رو اضافه کنم به خطم .همینقدر میدونم که برای اون باید اسپلیتر جداگانه داشته باشم .هرکار میکنم خطم نویز داره گوشی رو با یک اسپلیتر به یک پریز زدم و فکس و کامپیوتر رو به یک پریز دیگه با یه اسپلیتر جداگانه ولی نویز زیاد داره چکار کنم کسی میتونه کمکم کنه.
    در مورد سرعت ، پست اول این صفحه رو یک بار دیگه بخون ؛الان بازم جای شکرش باقیه کمتر نکردن !
    از اول معلوم بود توی اون سرعت نمی مونه ، چون رقیبی نداره که بخواد با سرعت بالاتر ارائه بده که مردم برن اونجا !!
    اگه هست معطل نکنید برید خط رو رانژه کنید ، برید جایی با سرعت بیشتر ، معرفی کنید ماهم بریم .

داره خودمونی میشه masoud360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من امروز دوباره تمدید کردم این طرح بعثت رو ولی سرعتم به هیچ عنوان بهتر نشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان طبق آخرین اخبار از شهریور فقط اینترنت ملی ارائه میشه.واسه همینم مخابرات ثبت نامهاشو محدود کرده.
    این خبر امروز توسط یه مسول دیگه تکذیب شد. و اضافه شد اینترنت جهانی در کنار اینترنت ملی ارائه خواهد شد.

دوستان این کاهش سرعتا دورخیزیه واسه اینترنت ملی.مخابرات قراره اینترنت ملی رو با سرعتای خیلی بالا و قیمت کم ارائه کنه .واسه همینم سرعت و کیفیت اینترنت جهانی رو از الان پایین آورده تا همه وقتی اینترنت ملی با سرعت بالارو دیدن هجوم بیارن و اونو بگیرن.

مخابرات از این کارا قبلا هم کرده بود واسه انتقال کسایی که نامحدود دارن بیان و سرویس حجمی بگیرن.به این صورت که طرح بعثت رو با سرعت بالا ارائه داد و اکثر کسایی که نامحدود داشتن هجوم آوردن و بعثت گرفتن.

10. این کاربر از ehsannnn00004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام سرویس های نامحدود کیفیت خوبی ندارن.محدود هم ماهی 20گیگ قیمتش زیاد در میاد.بهرحال مخابرات محدود بعثت رو داره که پینگ زیر 50 داره و نسبتا خوبه .اما واسه آنلاین بازی کردن زیاد خوب نیست.
    شاتل میتونه گزینه خوبی باشه در کنارش یکم صبا نت

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

فعلا مخابرات با این سرعت 100 شبانش زده رو دسته همه
    چطور ؟ همه از شاتل و صبا بد میگن ! بعدشم من الان 20 گیگ Asiatech دارم 38 تومن ماهی مشکل ندارم تا زیره 40 تومن ماهی خیلی جالبه هیچ کس جواب من رو نمیده در مورد منطقه کوثر چه همشهری های با مرامی من اسیاتک دارم تایم اوت دارم شدید ! میگن پروت عوض کردیم پورتو رانجه کردیم واستون اما هنوز درست نشده ! 4 ساله ای دی اس ال دارم صبا نت و مخابرات نامحدود و حال اسیاتک ! ترو خدا راهنماییم کنین

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان اینترنت دو ماهه حمعا 4 گیگ عصر تلکام دارم که از نمایشگاه 5 تومن گرفتم!!! تازه برای 2 خط دیگه هم با همون پول همین سرویس رو فعال کردم!!!
    اما چیز زیادی از سرویش نمونده و برای بعدش موندم که چی بگیرم.
    این وضعیت الآنمه:

در واقع این طرح 24 تومنه که به خاطر تبلیغات به 5 تومن دادن اونم با 2 تا خط دیگه، تازه یه کارت بانک تجارت هم دادن! یعنی با 5 تومن 75 تومن خرید کردم!
    به این قیمت می ارزه اما نه به 24 تومن، چون اگر بخوام دوباره شارژ کنم باید برای دوماه 24 تومن بدم که با این اوصاف طرح بعثت مخابرات با همین قیمت و 3 گیگ ماهانه بیشتر بهتره (گرچه سرعتش کم تر شده)
    حالا سوالام اینه:
    1- برای اینترنت شبانه طرح بعثت مخابرات باید یوزر پس دیگه بزنیم یا خودش اتومات میره رو شبانه؟ (به نظر من داشتن یوزر پس جدا بهتره، چون من یه زمانی صبانت داشتم و یوزر پس شبانش فرق داشت و اگر نصف شب سرعت بیشتر می خواستم می تونستم از یوزر پس روزانه استفاده کنم، ضمن اینکه من مودم رو با یوزر پس شبانه تنظیم کرده بودم که تو ساعتش خود به خود وضل میشد و تو روز باید با کانکشن وصل می شدم که مزیتش این بود که کامپیوتر رو تنظیم کرده بودم که نصف شد روشن بشه و دانلود کنه و خودش خاموش بشه،‌حالا اگر به هر دلیلی خاموش نمی شد دیگه بعد ساعتش اینتنت مودم قطع می شد و دیگه از حجم روزانه ام کم نمی شد.)
    2- الان سرعت طرح بعثت تو مرکز فرش چی چجوریاست؟
    3- این اینترنت خانواده 2030 که تبلیغ می کنن چطوره؟ کسی داشته؟ می تونه تست سرعت بزاره؟
    4- با اینترنت طرح بعثت چیز پی ان جواب میده؟
    5- الان مدیافایر تو طرح بعثت فیلتره؟
    6- در کل پیشنهاد شما چیه؟
    ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جواب سوالات
    1-خیریوزروپسورد جدا نداره اتومات می ره رو شبانه
    2-توهرمرکزی فرق داره اما کلا دیگه تو همه مراکززیریک مگ شده خدا بیامرزه تا قبل عید سه مگ بود
    3-گویا اونا همچنان سرعتش بالاست خب البته به نفعهشونه ملت وسوسه می شن دان می کنن بعد هی باید شارژکنن
    4-بله
    5-بله فیلتره
    6-فعلا همه جا مثل هم شده فقط بعثت خوب بود که اونم خدا بیامرزشد

14. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه princeofdarkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا کسی خبر داره چرا امکان ثبت نام اینترنتی رو از سایت مخابرات برداشتن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •