بعید به نظرمی یاد دوباره برگرده به اون سرعت سابق
بعد هم مسعود جان کجا می خوای بری جاهای دیگه همین یک مگ رو دیگه نمی تونی به این قیمت بگیری باید سوخت و ساخت
بعید به نظرمی یاد دوباره برگرده به اون سرعت سابق
بعد هم مسعود جان کجا می خوای بری جاهای دیگه همین یک مگ رو دیگه نمی تونی به این قیمت بگیری باید سوخت و ساخت
دوستان طبق آخرین اخبار از شهریور فقط اینترنت ملی ارائه میشه.واسه همینم مخابرات ثبت نامهاشو محدود کرده.
سلام
منم طرح بعثت دارم قبلا خیلی بهتر بود ولی الاناعصابم کلا بهم ریخته. این سرعت من 20 فروردین ساعت 12 ظهره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالیکه قبل عید 350 هم میرسید.هرچه آید سال نو بازهم دریغ از پارسال
اینکه دوستا میگن زنگ بزنیم پشتیبانی بگیم سرعتم پایینه واقعا جواب میده ؟ اونا اگه میخوان زیاد کنن چرا کلا کم کردن.
یه مشکل دیگه هم دارم :امروز میخواستم یه دستگاه فکس رو اضافه کنم به خطم .همینقدر میدونم که برای اون باید اسپلیتر جداگانه داشته باشم .هرکار میکنم خطم نویز داره گوشی رو با یک اسپلیتر به یک پریز زدم و فکس و کامپیوتر رو به یک پریز دیگه با یه اسپلیتر جداگانه ولی نویز زیاد داره چکار کنم کسی میتونه کمکم کنه.
در مورد سرعت ، پست اول این صفحه رو یک بار دیگه بخون ؛الان بازم جای شکرش باقیه کمتر نکردن !
از اول معلوم بود توی اون سرعت نمی مونه ، چون رقیبی نداره که بخواد با سرعت بالاتر ارائه بده که مردم برن اونجا !!
اگه هست معطل نکنید برید خط رو رانژه کنید ، برید جایی با سرعت بیشتر ، معرفی کنید ماهم بریم .
من امروز دوباره تمدید کردم این طرح بعثت رو ولی سرعتم به هیچ عنوان بهتر نشد![]()
این خبر امروز توسط یه مسول دیگه تکذیب شد. و اضافه شد اینترنت جهانی در کنار اینترنت ملی ارائه خواهد شد.
دوستان این کاهش سرعتا دورخیزیه واسه اینترنت ملی.مخابرات قراره اینترنت ملی رو با سرعتای خیلی بالا و قیمت کم ارائه کنه .واسه همینم سرعت و کیفیت اینترنت جهانی رو از الان پایین آورده تا همه وقتی اینترنت ملی با سرعت بالارو دیدن هجوم بیارن و اونو بگیرن.
مخابرات از این کارا قبلا هم کرده بود واسه انتقال کسایی که نامحدود دارن بیان و سرویس حجمی بگیرن.به این صورت که طرح بعثت رو با سرعت بالا ارائه داد و اکثر کسایی که نامحدود داشتن هجوم آوردن و بعثت گرفتن.
چطور ؟ همه از شاتل و صبا بد میگن ! بعدشم من الان 20 گیگ Asiatech دارم 38 تومن ماهی مشکل ندارم تا زیره 40 تومن ماهی خیلی جالبه هیچ کس جواب من رو نمیده در مورد منطقه کوثر چه همشهری های با مرامیمن اسیاتک دارم تایم اوت دارم شدید ! میگن پروت عوض کردیم پورتو رانجه کردیم واستون اما هنوز درست نشده ! 4 ساله ای دی اس ال دارم صبا نت و مخابرات نامحدود و حال اسیاتک ! ترو خدا راهنماییم کنین
سلام دوستان
من الان اینترنت دو ماهه حمعا 4 گیگ عصر تلکام دارم که از نمایشگاه 5 تومن گرفتم!!! تازه برای 2 خط دیگه هم با همون پول همین سرویس رو فعال کردم!!!
اما چیز زیادی از سرویش نمونده و برای بعدش موندم که چی بگیرم.
این وضعیت الآنمه:
در واقع این طرح 24 تومنه که به خاطر تبلیغات به 5 تومن دادن اونم با 2 تا خط دیگه، تازه یه کارت بانک تجارت هم دادن! یعنی با 5 تومن 75 تومن خرید کردم!
به این قیمت می ارزه اما نه به 24 تومن، چون اگر بخوام دوباره شارژ کنم باید برای دوماه 24 تومن بدم که با این اوصاف طرح بعثت مخابرات با همین قیمت و 3 گیگ ماهانه بیشتر بهتره (گرچه سرعتش کم تر شده)
حالا سوالام اینه:
1- برای اینترنت شبانه طرح بعثت مخابرات باید یوزر پس دیگه بزنیم یا خودش اتومات میره رو شبانه؟ (به نظر من داشتن یوزر پس جدا بهتره، چون من یه زمانی صبانت داشتم و یوزر پس شبانش فرق داشت و اگر نصف شب سرعت بیشتر می خواستم می تونستم از یوزر پس روزانه استفاده کنم، ضمن اینکه من مودم رو با یوزر پس شبانه تنظیم کرده بودم که تو ساعتش خود به خود وضل میشد و تو روز باید با کانکشن وصل می شدم که مزیتش این بود که کامپیوتر رو تنظیم کرده بودم که نصف شد روشن بشه و دانلود کنه و خودش خاموش بشه،حالا اگر به هر دلیلی خاموش نمی شد دیگه بعد ساعتش اینتنت مودم قطع می شد و دیگه از حجم روزانه ام کم نمی شد.)
2- الان سرعت طرح بعثت تو مرکز فرش چی چجوریاست؟
3- این اینترنت خانواده 2030 که تبلیغ می کنن چطوره؟ کسی داشته؟ می تونه تست سرعت بزاره؟
4- با اینترنت طرح بعثت چیز پی ان جواب میده؟
5- الان مدیافایر تو طرح بعثت فیلتره؟
6- در کل پیشنهاد شما چیه؟
ممنونم
جواب سوالات
1-خیریوزروپسورد جدا نداره اتومات می ره رو شبانه
2-توهرمرکزی فرق داره اما کلا دیگه تو همه مراکززیریک مگ شده خدا بیامرزه تا قبل عید سه مگ بود
3-گویا اونا همچنان سرعتش بالاست خب البته به نفعهشونه ملت وسوسه می شن دان می کنن بعد هی باید شارژکنن
4-بله
5-بله فیلتره
6-فعلا همه جا مثل هم شده فقط بعثت خوب بود که اونم خدا بیامرزشد
آقا کسی خبر داره چرا امکان ثبت نام اینترنتی رو از سایت مخابرات برداشتن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)