بزار یکم فکر کنم.......
.
.
.
فکر کنم واسه reset کردن باشهشایدم مثلاً به مودم قدرت میده
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بزار یکم فکر کنم.......
.
.
.
فکر کنم واسه reset کردن باشهشایدم مثلاً به مودم قدرت میده
![]()
دیروز از پارس پرسیدم
گفتن که اگه فشارش بدی 5 روز سرعتت میشه 1 گیکابیت ولی اگه بیشتر می خوای باید روزی 2 تومن بدی
![]()
من دو ساله مودمم روشنهمودم من وقتی خاموش میشه که برق قطع باشه !!!البته هر وقت که برق بره خوب خاموش میشه دیگه!!!!
-----
آقا دو تا سوال داشتم
نامبر وان:این downstream و upstream که میگین چی هست؟؟؟البته خیالتون رو راحت کنم من نمیتونم برم داخله تنظیماته مودمم ، چن رمز داره...اما تویه بازیه online م این دو مورد رو مینویسه...در مورد مقدار عدد ها هم توضیح بدین ممنون.
نامبر توو: امروز بچه های مرکز 4 یا اصلا کلا قطعی داشتن؟ منظورم قطعیه لحظه ای هست که مجبور بشید dc و بعد connect کنید.
البته تویه web گردی تنها نشونش اینه که یه لحظه سایت بالا نیاد و تویه بازی هم lag خفنه
کسی نیست جواب منو بده؟
بسته به نوع مودم حتی تا سر کوچه هم انتن داره من خودم همیشه سیگنال همسایه بالاییم رو تو لب تابم میگیرم
اما تا بحال ازین طریق کانکت نشدم میتونم بگم اگر فاصله زیاد باشه سرعت کم میشه اما میتونم اطمینان بدم سیگنال داری
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
downstream پهنای باند واقعی دانلود شما
upstream پهنای باند واقعی اپلود "
چن(چون) رمز داره ====یوزر پسوردشم admin / admin
راستش admin رو هم زدم اما باز نشد!!!! به اندیشه زنگ زدم گفتم وقتی داشتین کلنفیگ میکردین پس رو چی گذاشتین؟؟؟ میگه ما همیشه admin admin میزاریم اما کار نمیکنه!!!!downstream پهنای باند واقعی دانلود شما
upstream پهنای باند واقعی اپلود "
چن(چون) رمز داره ====یوزر پسوردشم admin / admin __________________
در مرود پهنای باند دانلود سینوسیه از 500 تا 1200 هم بوده...این یعنی چی؟؟؟؟؟
نگو از این طریق کانکت نشدم بگو نتونستم کاکنت بشم چون رمزشو نداشتم
سینوسی یعنی نوسان داره از سرعت 500 کیلو بیت در ثانیه تا 1200 کیلو بیت در ثانیه
اون روشی که دستی ip میشه داد من برات توضیح دادم امتحان کردی؟
Last edited by mehdihamed; 22-07-2010 at 16:25.
نه عزیز...یادم رفته به کل...مشیه دوباره توضیح بدی؟؟؟؟سینوسی یعنی نوسان داره از سرعت 500 کیلو بیت در ثانیه تا 1200 کیلو بیت در ثانیه
اون روشی که دستی ip میشه داد من برات توضیح دادم امتحان کردی؟
------
راستی امروز من خیلی time out دارم..واسه شما ها هم هستش؟؟؟؟
با بربچه دیگه که واسه استان های دیگه هم که میحرفم میگن اونا هم time out خفنی دارن ( شیراز - مشهد - زنجان)
من یک ساعت نشستم توضیح دادم از صفحه دسکتاپ عکس گرفتم برات گذاشتم هنوز امتحان نکردی؟![]()
برو تو local area connection properties
روی ipv4 کلیک کن آبی بشه بعدش properties رو بزن اینجوری درستش کن
بعدش با همون ip 192.168.1.1 امتحان کن ببین باز میشه؟
اگه شد باید منو یه پیتزا مهمون کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)