سلام
اگه براتون امكان داره نسخه ديگه اي از افيس رو كه با سريال نصب وفعال ميشه رو مجددا نصب كنيد,چون فكر نمي كنم كرك مناسبي براي اين كار پيدا كنيد.
سلام
اگه براتون امكان داره نسخه ديگه اي از افيس رو كه با سريال نصب وفعال ميشه رو مجددا نصب كنيد,چون فكر نمي كنم كرك مناسبي براي اين كار پيدا كنيد.
سلام
روي my computer كليك راست كنيد و system properies>advance>start up & recovery>setting>edit
بعد يه صفحه notepad باز ميشه كه يك چنين چيزايي نوشته كه مربوط به ويندوزتون هست
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional"
اينجا دقت كنيدببينيد كدوم ويندوز رو ميخوايد حذف كنيد چون اگه ويندوز اصلي تون رو حذف كنيد يه كم كارتون سخت ميشه (از قسمت پارتيشن ميتونيد بفهميد كه كدوم ويندوز رومي خوايدحذف كنيد) .بعد اون خطي رو كه ميخوايد حذف بشه پاك كنيد وsaveكنيد وخارج بشيدو okرو بزنيد و كامپيوترتون رو ريستارت كنيد.
يه راه ديگه هم شما ميتونيد فايلهايي كه تو درايو دومتون داريد واز فايلهاي ويندوز نيستند يه جاي ديگه كپي كنيد ودرايوتون رو فرمت كنيد تا ويندوز دومتون حذف بشه.
موفق باشيد.
Last edited by Dew Drop; 08-04-2010 at 08:23.
دوستان میشه منو درباره این ارور که اول ویندوز میاد راهنمایی کنید ؟
سلام
به رجیستری برو و مسیر زیر رو دنبال کن :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\Winlogon
سپس عبارت shell رو پیدا کن و روش دبل کلیک کن و عبارت اضافه ی regsvr.exe رو ازش پاک کن مثل تصویر زیر :
تذکر : بعد از انجام این عملیات حتما ویندوز رو با آنتی ویروس خوب و آپدیت شده اسکن کن.
موفق باشید![]()
دوستان رم بالاتر از 3 گیگ تو اکس پی جواب نمیده؟
بله xp 32 bit تا 3.5 گیگ را میشناسه
الان من رمم 4 گیگه
بهتره از 7 استفاده کنم؟
ویندوز 64 بیتی بریز حله xp هم میشه 64 بیتی .
سلام
دوستان من یه چند روزی بود که ارور صفحه آبی داشتم یکی از دوستان یه برنامه به نام memtest که تحت بوت بود معرفی کردم و برنامه رو از طریق بوت اجرا کردم وقتی تست میکرد خیلی ارور میومد خوده ارور ها بالای 250 تا ارور بود و یه سری هم که با رنگ قرمز بود که حدود 4 تا نوشته بود اومد دوستان من رمم رو 4 ماه بیشتر نیست خریدم
مشخصات سیستم
مین بورد:msi k9n neo
ram:RAM Corsair TWIN 2X 800 C4
cpu:4400
گرافیک :8500
power:tesco 350
دوستان پاورم رو من 15 تومان خریدم و پاور قوی نیست
نکته:دوستان من یه رم 1 گیگ کینگستون باس 533 هم دارم که وقتی اونو میزنم اصلا اروری دریافت نمیکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من قصد دارم ویندوز XP رو repair کنم ولی بعد از بوت CD فقط گزینه های :
- نصب ویندوز
- حذف پارتیشن
- ایجاد پارتیشن
وجود داره و راهی برای repair با زدن کلید R نیست!
توصیه دوستان چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)