رضايت قلعه نويى از جان واريو
فابيو جان واريو هافبك استقلال در ديدار تيمش مقابل صباباترى براى اولين بار به ميدان رفت. طبق شنيده هاى ما قلعه نويى سرمربى استقلال از تنها بازيكنى كه راضى است جان واريو است و دليل تعويض اين بازيكن در بين ۲ نيمه شرايط بدنى وى بوده است. به گفته كادرفنى استقلال اگر جان واريو در تمرينات آماده ظاهر شود به زودى تبديل به بازيكن ثابت اين تيم خواهد شد.
گناه من اين بود كه فحاشى مرفاوى را شنيدم
ورمزيار: ناظر فدراسيون همه چيز را ديد و گزارش كرد
صادق ورمزيار مربى فصل پيش استقلال و مربى اين فصل صباباترى در خصوص اتفاقاتى كه در جريان بازى با استقلال بين او و صمد مرفاوى صورت گرفت گفت: باور كنيد اصلاً نمى دانم چه اتفاقى افتاد. من داشتم با داور بازى در خصوص خطاى اكبرپور بر روى حميد سرآبادانى صحبت مى كردم كه ناگهان صمد مرفاوى كنترلش را از دست داد و هر چه دلش خواست به من گفت. البته من صمد را خوب مى شناسم و مى دانم كه او مقدارى عصبى و زودرنج است و به همين دليل هم زياد حرفهاى او را به دل نگرفتم اما ادامه اين وضعيت از سوى صمد مقدارى باعث تعجب من بود. ورمزيار گفت: وقتى ديدم كه صمد عصبانى شده است، برگشتم و روى نيمكت صبا نشستم، ضمن اينكه اين را هم بايد بگويم كه در آن صحنه عليرضا كرد ناظر بازى واقعاً مديريت كردند و من براى حرف ايشان احترام بسيارى قائل شدم و اعتقاد دارم كه برخورد آقاى كرد بهترين برخوردى بود كه در آن شرايط يك ناظر مى توانست داشته باشد اما در خصوص گزارش ايشان به فدراسيون فوتبال چيزى نمى دانم اما خدا مى داند كه من هيچ حرفى نزدم و فقط گناهم اين بود كه حرفهاى صمد مرفاوى را شنيدم.در فرياد گفت: فقط مى توانم بگويم كه متأسفم. متأسفم كه سالها در كنار فردى بازى مى كردم كه آنقدر سريع همه چيز را به خاطر يك برد و باخت عوض كرد و بر روى تمامى دوستى هاى گذشته خط بطلان كشيد.ورمزيار گفت: وضعيت ما پيش از بازى با استقلال يك وضعيت بحرانى بود. چرا كه ما ۱۰ تا ۱۵ روز مانده به بازيها كار خودمان را شروع كرده بوديم و همين مسأله باعث مى شد تا ما براى تيم شدن به زمان بيشترى نياز داشته باشيم. متأسفانه در ۳ بازى اول نتوانستيم به همين دليل بازيهاى خوبى را به نمايش بگذاريم و اگر هم كه به حريفان خود باختيم بخاطر اين بود كه به لحاظ توان فيزيكى كم مى آورديم.ورمزيار در پايان گفت: هر چه بود ديگر تمام شد. به هر حال اتفاقى كه نبايد مى افتاد، افتاد و ديگر دنبال مقصر گشتن در آن كار چندان درستى نمى تواند باشد.