تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 515 از 2376 اولاول ... 1541546550551151251351451551651751851952556561510151515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,141 به 5,150 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

رضايت قلعه نويى از جان واريو
    فابيو جان واريو هافبك استقلال در ديدار تيمش مقابل صباباترى براى اولين بار به ميدان رفت. طبق شنيده هاى ما قلعه نويى سرمربى استقلال از تنها بازيكنى كه راضى است جان واريو است و دليل تعويض اين بازيكن در بين ۲ نيمه شرايط بدنى وى بوده است. به گفته كادرفنى استقلال اگر جان واريو در تمرينات آماده ظاهر شود به زودى تبديل به بازيكن ثابت اين تيم خواهد شد.
    گناه من اين بود كه فحاشى مرفاوى را شنيدم
    ورمزيار: ناظر فدراسيون همه چيز را ديد و گزارش كرد
    صادق ورمزيار مربى فصل پيش استقلال و مربى اين فصل صباباترى در خصوص اتفاقاتى كه در جريان بازى با استقلال بين او و صمد مرفاوى صورت گرفت گفت: باور كنيد اصلاً نمى دانم چه اتفاقى افتاد. من داشتم با داور بازى در خصوص خطاى اكبرپور بر روى حميد سرآبادانى صحبت مى كردم كه ناگهان صمد مرفاوى كنترلش را از دست داد و هر چه دلش خواست به من گفت. البته من صمد را خوب مى شناسم و مى دانم كه او مقدارى عصبى و زودرنج است و به همين دليل هم زياد حرفهاى او را به دل نگرفتم اما ادامه اين وضعيت از سوى صمد مقدارى باعث تعجب من بود. ورمزيار گفت: وقتى ديدم كه صمد عصبانى شده است، برگشتم و روى نيمكت صبا نشستم، ضمن اينكه اين را هم بايد بگويم كه در آن صحنه عليرضا كرد ناظر بازى واقعاً مديريت كردند و من براى حرف ايشان احترام بسيارى قائل شدم و اعتقاد دارم كه برخورد آقاى كرد بهترين برخوردى بود كه در آن شرايط يك ناظر مى توانست داشته باشد اما در خصوص گزارش ايشان به فدراسيون فوتبال چيزى نمى دانم اما خدا مى داند كه من هيچ حرفى نزدم و فقط گناهم اين بود كه حرفهاى صمد مرفاوى را شنيدم.در فرياد گفت: فقط مى توانم بگويم كه متأسفم. متأسفم كه سالها در كنار فردى بازى مى كردم كه آنقدر سريع همه چيز را به خاطر يك برد و باخت عوض كرد و بر روى تمامى دوستى هاى گذشته خط بطلان كشيد.ورمزيار گفت: وضعيت ما پيش از بازى با استقلال يك وضعيت بحرانى بود. چرا كه ما ۱۰ تا ۱۵ روز مانده به بازيها كار خودمان را شروع كرده بوديم و همين مسأله باعث مى شد تا ما براى تيم شدن به زمان بيشترى نياز داشته باشيم. متأسفانه در ۳ بازى اول نتوانستيم به همين دليل بازيهاى خوبى را به نمايش بگذاريم و اگر هم كه به حريفان خود باختيم بخاطر اين بود كه به لحاظ توان فيزيكى كم مى آورديم.ورمزيار در پايان گفت: هر چه بود ديگر تمام شد. به هر حال اتفاقى كه نبايد مى افتاد، افتاد و ديگر دنبال مقصر گشتن در آن كار چندان درستى نمى تواند باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در حضور ريباندرها و ضدحملات صبا
    استقلال «شانس» آورد كه فوتبال ۹۰ دقيقه است
    بدون شك «امير قلعه نويى» با وجود آنكه به دليل سنگينى شكست و نارضايتى هواداران مسئوليت شكست را بر عهده گرفت اما همان طور كه در قم هم گفت، تلاش خواهد كرد تا بخش اعظم شكل گيرى ناكامى هاى اخير را - به سياق هفته هاى قبل - به گردن عوامل بيرونى؛ نظير جاسوسان و داوران، بيندازد. با اين حال، مردمى كه گوششان از اين حرف ها پر شده است به طور قطع در جريان علت يابى به مسيرهاى ديگرى خواهند رفت و توجهى به نشانى غلطى كه امير مى دهد نخواهند كرد.
    •••
    با شروع وقت دوم مسابقه و اضافه شدن يك سرزن ديگر به نام عليزاده نه فقط سانترهاى استقلال به اندازه اى خطرناك شدند تا براى كريمى چاره اى جز به ميدان فرستادن گل محمدى باقى نماند بلكه سياوش هم به پست دلخواهش برگشت تا در جريان يكى از همين «از عقب به جلو آمدن» ها گل مساوى را به ثمر برساند. بعد از گل استقلال، اين تيم به فشارى كه با شروع نيمه دوم به جناح چپ خط دفاعى ميزبانش وارد آورده بود ادامه داد اما زمانى كه يحيى ضريب اطمينان مقابله با حملات هوايى حريف را بالا برد فيروز «فشنگچى» جسور، جوان تكنيكى را «آزاد» كرد تا با حضور او در فضاى خالى جناح راست پسران آبى، ضدحملات خطرناكى را از اين سمت تدارك ببيند و به جناح هدف استقلال فرمان عقبگرد بدهد. آرى! حركات ويرانگر فشنگچى، محمد نورى، غلامرضا رضايى و مرتضى اسدى نه فقط نظم و تمركز را از مدافعان متمركز تيم ميهمان سلب كرد كه جريان بازى را نيز به تعادل كشيد تا قلعه نويى با تعويض اشتباهش، يعنى آوردن مجيدى به جاى عباسفرد و استفاده از فرهاد در كانون خط ميانى و بردن كاظمى به جمع مدافعان، فضاى مناسبى را جهت ضد حملات صبا مهيا سازد. اين فضاى اهدايى به قدرى مناسب حال مردان سرعتى اى چون رضايى بود كه حتم داريم اگر بازى يك نيمه ديگر ادامه مى يافت، تيم ميزبان مى توانست ۲ ۳، گل ديگر هم به وسيله مردان سرعتى و ريباندرهايش به استقلال بزند.
    •••
    استقلال وقتى از حريفانى كه سرمربى اش با سرمربى آنها «كَل» دارد عقب مى افتد، به مجموعه اى از احساسات تبديل مى شود كه چون چاشنى شان بى توجهى محض به اصول تاكتيكى است برآيند و راندمانى را براى اين تيم كم حوصله به ارمغان نمى آورند.اين اتفاق در بازى مقابل مس و پگاه نيز تكرار شد تا متوجه باشيم كه تيم قلعه نويى آمادگى روحى و روانى مقابله با شرايطى كه حريف پيش مى افتد را ندارد. بنابراين، اينكه ناگهان هيچ بازيكنى در جايى كه بايد باشد ديده نمى شود و همه چيز از دست همه كس در مى رود و مربى هم محو تماشاى تلاش هاى نافرجام تيم مى شود كه تظاهر به حمله مى كند اما قادر به خلق موقعيت گل نيست، ريشه در ناآمادگى روحى و روانى تيم دارد كه در تمريناتش «شبيه سازى» نمى كند و بسيارى از تمرينات مدرن را دست كم مى گيرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرى: نمى دانم چرا بازى نمى كنم؟
    يدالله اكبرى هافبك استقلال يكى از بازيكنان اين تيم است كه فعلاً او را فقط روى نيمكت مى بينيم. با يدالله اكبرى هم صحبت شديم كه در ذيل مى خوانيد:
    • از بازى مقابل صباباترى بگوييد؟
    - فكر مى كنم به دور از نتيجه اى كه به دست آمد بازى خوبى بين ۲ تيم برگزار شد و هر ۲ تيم سعى كردند با انجام يك بازى تماشاگرپسند رضايت هواداران را كسب كنند. در نيمه اول صبا بهتر از ما كار كرد كه البته دليل اصلى آن عدم شناخت بازيكنان ما در زمين مسابقه بود. متأسفانه مسئولان صبا اجازه ندادند ما در آن زمين تمرين كنيم و براى همين تا پيش از شروع بازى اصلاً از وضعيت زمين اطلاع نداشتيم و به همين خاطر در ۴۵ دقيقه اول ناهماهنگ بوديم اما در همين نيمه هم تيم ما توانست ۲ ، ۳ موقعيت خوب براى گلزنى پيدا كند كه يكى از آنها همان ضربه جان واريو بود كه گل نشد و باعث تعجب بود.
    • آيا اين شكست استقلال را از رسيدن به اهدافى كه دارد دور مى كند؟
    - قبول دارم كه جبران كردن اين ناكامى ها سخت است اما ما هنوز فرصت داريم و اگر بتوانيم استرس را از تيم خود دور كنيم خيلى زود به جايگاه واقعى مان خواهيم رسيد. همه مى دانند كه قرار نداشتن استقلال در صدر جدول تعجب برانگيز است چه برسد به اينكه در رده هاى پايين جدول باشد.
    • شما تجربه بازى مقابل صباباترى را داشتيد چرا در اين بازى به ميدان نيامديد؟
    - من به تصميمات كادرفنى احترام گذاشته و نمى توانم جواب اين سؤال را بدهم. امير قلعه نويى اول از من خواست كه خودم را گرم كنم اما بعد از اينكه تيم ما ۲ گل عقب افتاد از تعويض من پشيمان شد. انگيزه مناسبى داشتم و از اينكه در اين بازى نتوانستم بازى كنم ناراحت نيستم چرا كه صلاح كادرفنى در اين بوده و من هم اميدوارم كه در بازيهاى بعدى شانس بازى پيدا كنم.
    • به نظر شما علت اصلى ناكامى استقلال چه بود ؟
    - بدشانسى و داورى پراشتباه يك طرف اما استرس مهاجمان ما براى گلزنى سمت ديگر، مهاجمان ما درزدن ضربات آخر دقت ندارند و راحت به توپ ضربه نمى زنند.
    • آيا حساسيت رويارويى مربيان ۲ تيم روى كار تيم شما تأثير گذاشته بود؟
    - به هر حال هر بازى حساسيت خاص خودش را دارد اما فكر مى كنم ما در اين بازى يكى از بازيهاى خوبمان را نمايش داديم، ما بيش از ۸ موقعيت گل داشتيم كه يك بار استفاده كرديم. اگر پنالتى را گرفته بودند و ضربه جان واريو گل مى شد ممكن بود برنده شويم.

روانخواه: اميدوارم نتايج فصل قبل تكرار نشود
    اميدرضا روانخواه، هافبك تيم استقلال تهران درخصوص مصدوميتش اظهار داشت: روز به روز بهتر مى شوم و مصدوميتم بهبود مى يابد. در حال حاضر مشغول انجام تمرينات فيزيوتراپى هستم. زيرنظر دكتر نوروزى روند بهبودى ام را سپرى مى كنم و اميدوارم هر چه زودتر مصدوميتم برطرف شود و بتوانم براى استقلال به ميدان بروم.هافبك استقلال در مورد ناكامى هاى اخير استقلال خاطر نشان كرد: بچه ها خوب بازى مى كنند اما در زدن ضربات آخر دقت نمى كنند و موقعيت ها را به راحتى از دست مى دهند. تيمى هم كه گل نزند، گل مى خورد. استقلال در ۴ بازى اخير خود بدشانس بوده است. بچه ها مقابل صباباترى خوب بازى كردند و به گل تساوى نيز دست يافتند. بعد از زدن اين گل مى توانستند چند گل ديگر نيز بزنند كه با بى دقتى موقعيت ها را هدر دادند و روى ۲ اشتباه ،دروازه استقلال باز شد و در نهايت شكست سنگينى را متحمل شدند. اميدوارم در آينده بازى هاى بهترى را از استقلال شاهد باشيم. روانخواه افزود: اى كاش مصدوم نبودم و مى توانستم در تركيب استقلال بازى كنم. با اين حال استقلال در پست من بازيكنان بسيار خوبى دارد و قطعاً نبود من تأثيرى در تيم نخواهد داشت. سال قبل نيز چنين وضعيتى داشتيم و مى دانم بچه ها چه فشارى را تحمل مى كنند. اميدوارم نتايج سال پيش تكرار نشود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مصرف كننده هاى «سال»؛ استقلال و پرسپوليس
    چند سالى مى شود كه «فشنگچى» نمى سازند
    استقلال و پرسپوليس تبديل شده اند به چاه ويل! چاهى بسيار عميق كه هرچقدر درونش پول بريزى باز پر نمى شود. نمى دانيم اين رويه غلط تا كجا ادامه پيدا مى كند اما واضح است كه وقتى درآمدى دركار نباشد انتهاى قصه حتى با وجود كسانى مثل هدايتى نيز به اختلاف مى انجامد. در همين گيرودار بايد از مديران ۲ تيم سؤال كرد كه چرا آن توجهى كه بايسته نسل جوان و نوجوان است را از ايشان دريغ كرده اند؟ چرا پول هدايتى كه مى تواند صرف اداره يك پرسپوليس جوان يا هر كدام از ديگر تيم هاى پايه اى اين باشگاه شود خرج جذب يك و فقط يك بازيكن برزيلى مى شود تا در يكى از كم سابقه ترين فصل ها شاهد ترافيك و تجمع ستاره ها در تيم قرمز باشيم؟ استقلال كه هر وقت صحبت از فوتبال پايه ها مى شود به ياد تيم اميدى مى افتد كه در دوران مديريت همين فتح الله زاده، قربانى، صادقى، جبارى، تيموريان، طالب لو و ده ها نفر ديگر را به فوتبال ما معرفى كرد، چرا درصدد تكرار تاريخ برنمى آيد و به فكر ۴ سال بعدش نيست؟ البته باز گلى به جمال آبى ها كه اداره تيم هاى پايه را به منصوريانى سپرده اند كه از جنس استقلال است و عاشق اين تيم. بله! در كنار عليرضا كه جوان است و صاحب انگيزه مى توان به سرنوشت فعاليت هاى خانواده پايه اى اين باشگاه از سرخوش بينى نگاه كرد اما چه كسى مسئول اتلاف اين چند سال است تا استقلال هم تبديل به يك مصرف كننده صرف شود؟روزى كه حاجى رفت، قريب اداره تيم هاى پايه اى را به بخش خصوصى واگذار كرد كه به همين خاطر نه آن سرمايه به سود رسيد و نه تيم هايى كه قرار بود بيشتر از قبل بازيكن بسازند موفق به تكرار خاطره آن تيم معروف اميد استقلال شدند. بنابراين چه جاى تعجب كه ظرف ۳ ، ۴ سال گذشته بيش از ۴۰ بازيكن به اين باشگاه آمده اند كه هيچ كدام محصول كارخانجات آبى نبوده اند. آرى وقتى به جميع دلايل توجه مى كنيم درمى يابيم كه چرا استقلال و پرسپوليس «فشنگ چى» ندارند. آنها فقط خريد مى كنند و چنان گرفتار اين معادله يك سويه شده اند كه سازندگى را كلاً از ياد برده اند. باز پارسال مى شد روى نيمكت هر ۲ تيم سراغى از بازيكنان اميد گرفت اما امكانات مالى اى كه امسال و با نيات سياسى وارد ۲ باشگاه شد چنان هوش از سرشان برده كه حتى وسط فصل نيز دست از رقابت بر سر پول خرج كردن برنداشته اند و وقتى يكى كريمى و ديكارمورا را مى خرد ديگرى درصدد برمى آيد تا رحمان رضايى و توماس را جذب كند و از رقيب عقب نماند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فوتبال ما مافيايى شده
    نوازى : بازيكنى كه تيم ندارد در تيم ملى فيكس است!

نوازى حق دارد كه از اين فوتبال دل پر دردى داشته باشد اما او هنوز زمان را براى بيان ناملايمات فوتبال و استقلال مناسب نمى بيند. در روزهاى تنهايى و دل تنگى محمد نوازى با او گفت و گويى را انجام داده ايم كه با هم مى خوانيم:
    • چه نظرى درباره وضعيت اين روزهاى استقلال داريد؟
    - هيچ نظرى راجع به استقلال ندارم. متاسفانه آقايانى كه پارسال هول كرده بودند مى خواستند به هر شكل ممكن به استقلال برسند، امسال با حضورشان ديدند كه ديگر كار در اين تيم به آن راحتى كه آقايان فكر مى كنند نيست.
    • راجع به استقلال مى توانى واضح تر حرف بزنى؟
    - من هيچ حرفى درباره استقلال ندارم كه بزنم. اصلاً هيچ دلم نمى خواهد كه درباره اين تيم اظهار نظر كنم، چرا كه …
    • راجع به فوتبال چطور، درباره آن حرف مى زنى؟
    - مشكلى نيست. درباره فوتبال بايد بگويم حالا كه از آن بيرون هستم مى بينم چه اتفاقاتى در آن مى افتد. اصلاً ديگر فوتبال و دنياى مربوط به آن به همه چيز شبيه شده است به جز فوتبال!
    • واضح تر در اين باره صحبت مى كنى؟
    -چرا كه نه. متأسفانه در حال حاضر غير فوتبالى ها به جان فوتبال افتاده اند. در فوتبال امروز مربيان ما به دنبال بازيكنانى هستند كه براى آنها حرف ببرند و حرف بياورند. مربيان امروز ما متأسفانه بازيكنان بله قربان گو را به بازيكنان فنى و مستقل ترجيح مى دهند.
    • نظرت راجع به شرايط فوتبال امروز چيست؟
    - امروز فوتبال كثيف تر از آن چيزى شده است كه مى توان فكرش را كرد. اصلاً بهتر است بگويم اداره فوتبال مافيايى شده است و كسانى در اين فوتبال موفق ترند كه راه و رسم ورود به مافيا و مافيا بازى را بهتر بلد باشند.
    • اگر زمان شما فوتبال به اين شكل بود، چكار مى كردى؟
    -باور كنيد، اگر آنزمان هم فوتبال اين چنين اداره مى شد، من جايى در آن نداشتم اما خوشحالم كه من در فضايى مناسب وخوب فوتبال را شروع كرده و ادامه دادم وامروز هم همه موفقيت خودم را مديون فوتبال مى دانم و معتقدم كه هر چه دارم از اين فوتبال و از اين مردم بوده است.
    • بعنوان يك قديمى فوتبال، چرا بايد اين رشته پرطرفدار به اين حال و روز بيفتد؟
    - واقعاً من هم به دنبال يافتن پاسخى براى آن هستم. متاسفم در اين فوتبال كسانى آمده اند و قراردادهاى آنچنانى بسته اند كه در هيچ كجاى اين فوتبال نبوده اند. اصلاً چرا راه دور برويم، در همين تيم ملى امروز بازيكنانى حضور دارند كه پيش از آن تيم نداشته اند.
    • واضح تر در اين باره حرف مى زنى؟
    - اگر اجازه بدهيد من اسم كسى را نياورم اما اين را مى گويم كه تمامى لژيونرهاى ذخيره ما در تيم ملى بازيكن اصلى هستند كه اين مسأله انگيزه را از بازيكنان ما مى گيرد.
    • چرا راجع به فوتبال اينگونه فكر مى كنى؟
    -فكر نمى كنم، بلكه به اين نتيجه رسيده ام، بايد واقعيت ها را بپذيريم و بپذيريم كه واقعيت هاى فوتبال ما همين است. در فوتبالى كه يك مجرى تلويزيون در يك برنامه ورزشى پر بيننده خط مشى آنرا مشخص مى كند ديگر بايد فاتحه آن فوتبال را خواند. آنهايى كه به اسم تحليل فوتبال فقط بلد هستند دعوا به راه بيندازند و فضا را بنفع خود خراب كنند، آنها نه تنها در برنامه هايشان به نفع فوتبال كار نمى كنند، بلكه عامل تفرقه در بين فوتبالى ها هم مى شوند.
    • وضعيت تيم ملى با على دايى چطور است؟
    - ما فقط به لحاظ نتيجه گيرى موفق بوديم اما به لحاظ فوتبال و كار گروهى و تاكتيك پذيرى اشكالات بسيارى داشتيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكورى: نمى خواهيم صحبتى كنيم كه به ضرر تيم تمام شود

پس از شكست استقلال مقابل صباباترى قم هيچ يك از اعضاى اين تيم در مورد شرايط فعلى تيمش جوابگو نبودند تا اين كه هادى شكورى مدافعى كه مقابل صباباترى ۹۰ دقيقه روى نيمكت بود، در گفت و گويى اختصاصى با ابرار ورزشى گفت: در حال حاضر تيم شرايط خوبى ندارد. همه بازيكنان تصميم گرفته اند تا بهتر شدن وضعيت تيم مصاحبه نكنند چرا كه هر صحبتى به ضرر تيم خواهد بود. مى خواهيم قدرتمان را در عمل ثابت كنيم وديگر از پيروز شدن و قدرت استقلال سخن نگوييم. همه بازيكنان همقسم شده اند تا در زمين مسابقه خيلى چيزها را ثابت كنند. تا به امروز خيلى از خبرنگاران با بازيكنان تماس گرفته اند اما به هيچ وجه نمى خواهيم صحبتى كنيم كه به ضرر تيم تمام شود.
    فتح الله زاده اختيار تام دارد اما...
    امير بدون توافق هيأت مديره كنار نمى رود
    بر اساس قوانين موجود در باشگاه استقلال انتخاب سرمربى در حيطه وظايف مديرعامل بوده و در عين حال اين شخص براى عزل مرد شماره يك نيمكت خود نيز قدرت كافى را داراست زيرا در نهايت اوست كه بايد بابت نتايج كسب شده توسط تيم پاسخگوى هيأت مديره باشد و در صورتى كه آبى پوشان به موفقيت دست نيابند بدون شك مديرعامل از سوى مديران ارشد باشگاه مواخذه مى شود برهمين اساس بديهى است كه فتح الله زاده به لحاظ قانونى مشكلى براى قطع همكارى با امير قلعه نويى (در صورت تداوم روند نتيجه گيرى ضعيف استقلال) ندارد اما به نظر نمى رسد كه مديرعامل آبى پوشان به تنهايى وارد چنين معركه اى شده و دست به يك ماجراجويى بزرگ بزند. بر اساس شنيده هاى ما اگر نتايج بد استقلال در ليگ حرفه اى ادامه يابد و قلعه نويى هم از سمت خويش كناره گيرى نكرد، آنگاه فتح الله زاده در صورت اتخاذ تصميمى جدى براى بركنار كردن وى رسماً وارد عمل نشده و نظر تمام اعضاى هيأت مديره را هم جويا خواهد شد. حتى احتمال دارد تعويض سرمربى آبى پوشان پس از برگزارى نشست فوق العاده هيأت مديره استقلال جنبه واقعيت پيدا كند. البته درج اين مطلب را به هيچ عنوان نبايد به عنوان مطلبى عليه قلعه نويى دانست زيرا همان طور كه تأكيد كرده ايم اتفاقات فوق فقط در صورتى مى افتد كه آبى پوشان از قطار ناكامى پياده نشده و مديران باشگاه نيز از موفقيت تيمشان با امير نااميد شوند.
    مرفاوى مقابل استقلال اهواز محروم است
    عبدالصمد مرفاوى مربى استقلال كه در جريان ديدار تيمش مقابل صباباترى به دليل درگيرى با صادق ورمزيار از سوى داور از بازى اخراج شده بود نمى تواند تيمش را مقابل استقلال اهواز همراهى كند. با اين اوصاف مرفاوى نمى تواند مقابل تيم فصل قبل خود روى نيمكت حضور داشته باشد.
    يك تمرين دهنده خارجى به كادر فنى استقلال اضافه مى شود
    استقلال بازهم باخت تا اين تيم شرايط بدى را سپرى كند. طبق شنيده هاى ما هيأت مديره باشگاه استقلال به قلعه نويى سرمربى اين تيم اولتيماتوم داده كه كادر فنى خود را تغيير دهد. به اعتقاد اعضاى هيأت مديره كادر فعلى نمى تواند انتظارات هواداران را برآورده سازد. ديروز شنيديم براى تقويت كادر فنى قرار است يك مربى تمرين دهنده خارجى به جمع كادر فنى استقلال اضافه شود. به احتمال فراوان اين تغييرات بعد از ديدار با استقلال اهواز صورت خواهد گرفت.
    در صورت كناره گيرى قلعه نويى
    از نصف قراردادش محروم مى شود
    اين روزها امير قلعه نويى به سوژه شماره يك استقلال بدل شده و تقريباً در تمام رسانه هاى مكتوب اخبار مربوط به آينده وى حجم قابل توجهى را به خود اختصاص داده است. البته اين امر با توجه به نتايجى كه آبى پوشان تحت هدايت او كسب كرده اند، منطقى به نظر مى رسد و قاعدتاً تا پنجشنبه هفته جارى اوضاع به همين سبك و سياق خواهد بود و نتيجه بازى با استقلال اهواز تكليف او را تا حد بسيار زيادى مشخص مى كند، در همين مورد صبح ديروز مطلع شديم اگر امير قلعه نويى بنابر دلايل شخصى يا فنى تا قبل از پايان نيم فصل اول از سمت خود كناره گيرى كند بايد به دريافت حداكثر نيمى از قراردادش بسنده كرده و قيد مابقى را بزند. البته وقتى اين مسأله را با يكى از مسئولان باشگاه استقلال در ميان گذاشتيم، لبخندى زد و گفت: اميرخان هيچ وقت از نظر مالى مشكلى با ما نداشته و اين مسأله هرگز دردسرساز نمى شود.
    دلخورى مسئولان استقلال از جويبارى
    باند بازى نداريم

قبل از تقابل استقلال با صباباترى، على نظرى جويبارى در واكنش به طرح شايعه بركنارى امير قلعه نويى (كه البته در آن زمان بسيار كمرنگ بود) به خبرنگاران گفته بود: «اگر مى خواهند امير را بركنار كنند، بايد همه ما را با هم كنار بگذارند.» اين مصاحبه در هياهوى پيش از جدال آبى پوشان با صبايى ها گم شد و هواداران توجه چندانى معطوف به آن نكردند اما ظاهراً مسئولان باشگاه از كنار حرف هاى سرپرست تيم خودشان بى تفاوت عبور نكرده و آن را از ياد نبرده اند. از ما نشنيده بگيريد اما مى گويند تنى چند از صاحب منصبان باشگاه استقلال بابت حرف هايى كه جويبارى بر زبان رانده از وى ناراحت شده اند و معتقدند سرپرست يك تيم پرطرفدار و حرفه اى هرگز نبايد اينگونه سخن بگويد. به اعتقاد آنها در حال حاضر مديران باشگاه همچنان از قلعه نويى حمايت مى كنند و هيچ كس زير پاى سرمربى را خالى نمى كند اما در عين حال شرايط فوتبال حرفه اى به گونه اى است كه برخى اوقات وقوع اتفاقاتى اجتناب ناپذير است. مسئولان استقلال بر اين باورند كه طرح چنين عباراتى از سوى جويبارى مى تواند به مثابه نوعى گرو كشى و زورآزمايى به نظر برسد كه در صورت تكرار، حالتى شبيه به تهديد خواهد گرفت زيرا اگر چنين حالتى پيش بيايد، مديران استقلال مجبور مى شوند از بين حفظ امير قلعه نويى و كنار گذاشتن تمام مربيان يك راه را برگزينند و اين يعنى نوعى باندبازى در كل مجموعه و آغاز تقابل ۲جانبه.

«طالب لو» همچنان مورد غضب
    استقلال در جدال با صباباترى گل هايى دريافت كرد كه به اعتقاد اغلب كارشناسان، وحيد طالب لو بر روى به ثمر رسيدن آنها مقصر بود. حتى حميد بابازاده هم به اين امر اذعان كرده و صراحتاً از اشتباهات سنگربان ملى پوش خود ياد كرده است زيرا اين خطاها به گونه اى بود كه تحت هيچ شرايطى نمى توان بر روى آن سرپوش گذاشت. بعد از پايان بازى، طالب لو جزو مردان مغضوب استقلال تلقى مى شد و مربيان با نگاهى غضبناك به وى مى نگريستند. حتى بعضى ها مدعى آن بودند كه اگر اشتباهات وحيد نبود، امكان اينكه استقلال با يك امتياز به تهران برمى گشت و اين همه حاشيه را به جان نمى خريد بسيار زياد بود به همين خاطر دروازه بان شماره ۲ تيم ملى همچنان مغضوب آبى پوشان تلقى مى شود وعده اى وى را به شكل ديگرى مى نگرند! البته با اين وجود بعيد است قلعه نويى حاضر شود در بازى حساس پنجشنبه وحيد را نيمكت نشين كند.

شوك آبى
    استقلالى ها پول مى گيرند تا نبازند!
    استقلال تهران هم اكنون در رتبه هفدهم ليگ حرفه اى قرار گرفته است. مقامى كه انصافاً براى تمام هواداران اين تيم زجرآور تلقى مى شود و هرگاه ياد آن مى افتند، اعصابشان بر هم مى ريزد. البته بازيكنان، مربيان و مديران باشگاه نيز دقيقاً همين وضعيت را دارند و براى خروج از بحران فوق از اتخاذ هيچ تمهيدى روى گردان نيستند زيرا به خوبى مى دانند در صورتى كه استقلال پنجشنبه شب هفته جارى در تهران مقابل استقلال اهواز مغلوب شود حاشيه اطراف اين تيم به طرز وحشتناكى افزايش مى يابد و...همه اين اتفاقات در حالى رخ مى دهد كه اغلب بازيكنان استقلال هنوز موفق به دريافت پول هاى خودشان نشده اند و ظاهراً همين مسأله بهانه خوبى شده تا مسئولان باشگاه براى شوك دادن به تيم وارد عمل شوند. اين طور كه ما شنيده ايم، احتمال دارد قبل از جدال پنجشنبه، بخشى از طلب استقلالى ها پرداخت شود تا آنها با روحيه اى بهتر مقابل همنام جنوبى خود صف آرايى كنند.
    توجيه مديران استقلال بعد از رفتن مهاجم پرتغالى؛
    هزار فوتباليست برزيلى بيكارند!

مديران استقلال بنا به دلايلى كه قبلاً نوشتيم نتوانستند با ژائو توماس، مهاجم پرتغالى قرارداد ببندند. بنا به ادعاى آنها اين مهاجم پرتغالى ۶۰۰ ميليون مى خواست و استقلال هم قيدش را زد اما بعد از اين ماجرا فتح الله زاده در مصاحبه اى گفت هزار فوتباليست برزيلى بيكارند و دنبال تيم مى گردند پس ما نبايد منت يك مهاجم خارجى را بكشيم و با هر قيمتى كه او گفت قرارداد ببينديم چون فوتباليست هاى زيادى هستند كه دوست دارند در استقلال بازى كنند و...
    سؤال اينجاست كه اين فوتباليست هاى بيكار چرا تا اين موقع از فصل بيكارند؟ آيا اگر آنها بازيكنان خوبى بودند باز هم بيكار مى ماندند؟ برزيل شايد دهها هزار فوتباليست داشته باشد اما مگر فابى سيو، گومز، داسيلوا و... برزيلى نبودند؟ آيا هر كس برزيلى باشد فوتباليست خوبى است. در برزيل تعداد فوتباليست هاى بيكار بيشتر از تعداد پزشكان بيكار در ايران است پس لزوماً همه آنها خوب نيستند و اينكه ما بگوييم هزار فوتباليست برزيلى بيكارند دليل قانع كننده اى نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

چرا استقلال به تركيه رفت؟
    در پازل تاكتيكى قلعه نويى «پيروزى» جايى ندارد؟

عجيب ترين حرف امير قلعه نويى اين بود كه گفت من تيم سيزدهم جدول را تحويل گرفتم. آن هم در حالى كه قبلاً اين تيم را قهرمان كرده بودم. قلعه نويى البته نگفت چرا همين تيم سيزدهم ليگ در جام حذفى قهرمان شد و به آسيا رفت و توضيح نداد كه مگر او را مجبور كرده بودند از مس جدا شود و تيم سيزدهم جدول را تحويل بگيرد؟ شايد امير امروز از اينكه قيد مس را زده پشيمان باشد اما به هر حال خود او مسئول اتفاقاتى است كه رخ داده و خودش هم بايد اين تيم را جمع و جور كند. اينكه ما مى گوييم او مسئول ناكامى هاى اخير است دليل دارد:
    ۱- قلعه نويى با اختيار خودش استقلال را انتخاب كرد و البته با سليقه خودش اين تيم را بست.
    ۲- بسيارى از احكامى كه در باشگاه استقلال صادر شد با نظر خود قلعه نويى بود. از جمله حضور نظرى جويبارى و تك تك دستيارانش، مسئول نقل وانتقالات، روابط عمومى و...
    ۳- همه بازيكنان قبلى استقلال با نظر امير ماندنى شدند و تمام نفرات جديد با نظر او به پيراهن آبى رسيدند. حتى افشين قطبى در پرسپوليس از چنين فاكتورى برخوردار نبود و بسيارى از بازيكنان جديد اين تيم در دوره كاشانى (با نظر استيلى) و برخى ديگر با نظر پيروانى انتخاب شدند به طورى كه گفته مى شود قطبى اصلاً مهاجمى چون ابراهيم توره را نمى خواست.
    •••
    از قلعه نويى بايد پرسيد دليل حفظ امثال برهانى، مجيدى، عليزاده و... چيست؟ تيم او قبل از شروع فصل، همين برق شيراز صدرنشين را با تك گل احمد خذيراوى شكست داد اما حالا خذيراوى كجاست؟ چرا جان واريو كه خوب بازى مى كند تعويض مى شود و چرا ۲ ، ۳ نفر هر چقدر هم بد بازى مى كنند تعويض نمى شوند؟ بعد از بازى ايران و عربستان قلعه نويى با اشاره به درخشش ۲۰ دقيقه اى جبارى گفته بود كه اين بازيكن بايد ۹۰ دقيقه بازى مى كرد اما حضور ۹۰ دقيقه اى جبارى در قم چه سودى داشت؟ او يك روز از روش ۲ -۴ -۴ و دفاع خطى ايراد مى گيرد روز ديگر ۲ -۵ - ۳ را بهترين روش مى داند و روز سوم مسائل ديگرى را بيان مى كند اما واقعاً مشكل استقلال چيست؟ اگر اين تيم مشكل فنى ندارد (كه دارد) پس از چه چيزى لطمه مى خورد؟ آيا فقط عقب افتادن تعهدات مالى باشگاه را مى توان عامل حضور استقلال در مكان هفدهم جدول قلمداد كرد؟ شايد بگوييد تازه ۵ هفته از مسابقات گذشته و ۲۹ بازى ديگر باقى است. بله، قبول اما آيا در همين ۵ هفته حضور در مكان هفدهم جدول به اعتبار استقلال لطمه نمى زند؟
    •••
    قلعه نويى كه از نحوه يارگيرى استقلال ابراز رضايت كامل داشت بايد پرسيد پيروز شدن در كجاى پازل تاكتيكى شما قرار دارد و چرا استقلال بايد اينقدر سريع و در عرض ۵ هفته به باختن عادت كند؟ به فرض كه تيم سيزدهم جدول تحويل شما شد و به فرض كه ما جام حذفى را هم ناديده بگيريم. خب در اين شرايط و ظيفه مربيان و روانشناس تيم چيست؟ آيا اينكه شما موضوع تحويل گرفتن تيم سيزدهم جدول را رسانه اى مى كنيد، كمكى به حل مشكلات مى كند؟ آيا اينكه شما مى گوييد اگر طالب لو و كاظمى بودند نمى باختيم، روحيه بقيه را خراب نمى كند؟ اصلاً در اين ۵ هفته چند بازيكن استقلال بازدهى بالاى ۷۰درصد داشته اند؟ مگر تيم را به تركيه نبرديد و مگر نگفتيد چرا على دايى با پول بيت المال تيم ملى را به اروپا برده است؟ پس ثمره رفتن شما چيست؟ آيا اگر استقلال به تركيه نمى رفت امروز به جاى هفدهم، در جدول رده بندى هجدهم بود؟! قلعه نويى بايد با يكسرى از واقعيت هاى آشكار كنار بيايد. استقلال صد البته مشكل مديريتى هم دارد اما اين استقلالى كه ما در ميدان مسابقه مى بينيم، مشكلات فنى هم كم ندارد. وقتى يك تيم بزرگ از ۱۵ امتياز ممكن تنها ۴ امتياز مى گيرد، مشخص است كه يك جاى كار مى لنگد و امير بايد بپذيرد كه اشتباهاتى داشته و «بايد» در صدد رفع آنها برآيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مظلومى: «اين استقلال» نياز به آرامش دارد

پرويز مظلومى نه به عنوان سرمربى مس كرمان كه به خاطر يك استقلالى روز گذشته درخصوص وضعيت فعلى تيم استقلال تهران به ابرار ورزشى گفت: دوست ندارم راجع به شرايط اين تيم اظهارنظر فنى كنم چون صورت خوشى ندارد. اگر در حال حاضر تيم نداشتم قضيه فرق مى كرد. وى افزود: استقلال باخت بدى را در جو سنگين ورزشگاه قم متحمل شد كه اميدوارم ديگر تكرار نشود. البته بدشانسى آبى پوشان تبديل به موردى عيان شده است. چند بازى است كه هر چه مى زنند، توپ گل نمى شود و در مقابل، توپ رقبا به راحتى وارد دروازه استقلال مى شود. مظلومى اظهار داشت: البته در هفته هاى آغازين ليگ برتر به سر مى بريم و چند نتيجه نامطلوب نمى تواند معيارى براى قضاوت باشد. از نظر من اتفاقى خاصى نيفتاده و استقلال فرصت زيادى براى جبران دارد. پس نبايد جو را طورى جلوه دهيم كه اوضاع در اين تيم خراب است و... استقلال در حال حاضر فقط نياز به آرامش دارد. وى ادامه داد: مديريت، هواداران، كادرفنى و بازيكنان بايد همت كنند و استقلال را از وضعيت فعلى خارج كنند. پيروزى در بازى هفته هفتم و مقابل استقلال اهواز مى تواند اوضاع را كاملاً تغيير دهد. سرمربى مس كرمان درخصوص بازى آينده تيم خود با پاس همدان نيز گفت: اگر در اين مسابقه گل اول را بزنيم كار حريف تمام است. پاس براى دفاع به كرمان خواهد آمد. پس بايد در دقايق اوليه فشار خود را براى گلزنى فوق العاده افزايش دهيم. اين مهم اگر اتفاق بيفتد زدن گل هاى دوم و سوم به پاس همدان كارى نخواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نظرى جويبارى:
    پورحيدرى يا منصوريان جانشين قلعه نويى نمى شوند

على نظرى جويبارى سرپرست تيم استقلال طى اظهار نظرى گفت: تغيير در كادر فنى استقلال شايعه است و مربيان كنونى همچنان به كار خود ادامه خواهند داد.وى همچنين اظهار داشت: هيچ تغييرى در كادر فنى ايجاد نخواهد شد و اين كه گفته مى شود هيأت مديره خواستار تغيير دستياران سرمربى شده نيز درست نيست زيرا اگر بخواهيم مى توانيم به هر مربى كه مورد نظر نباشد بگوييم ديگر به استقلال نيايد. سرپرست استقلال در خصوص ديدار با استقلال اهواز در ورزشگاهى به غير از ورزشگاه آزادى گفت: فقط در ورزشگاه آزادى به ميدان مى رويم چون براى هر مسابقه ۱۰ ميليون تومان اجاره مى دهيم. تا اين لحظه نيز در خصوص تغيير محل ورزشگاه مسابقه با استقلال اهواز به ما خبرى نداده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

انتقاد امير از برهانى و منيعى:شما ۲ نفر دست مرا بسته ايد

اولين تمرين استقلال درحالى ديروز عصر در زمين شماره ۲ ورزشگاه آزادى برگزار شد كه چهره بازيكنان و كادر فنى نشان مى داد كه باخت سنگين مقابل صبا، شوك سختى را به آنها وارد كرده است. در اين تمرين كه از ساعت ۵ بعدازظهر آغاز شد ديگر خبرى از شوخى ها و خنده هاى تمرين روزهاى قبل نبود. در ابتداى تمرين قلعه نويى بازيكنان را دور خودش جمع كرد و به گوشه اى از زمين برد و براى آنها شروع به صحبت كرد. ژنرال كه حسابى برافروخته بود با انتقاد از همه بازيكنان، از برهانى و منيعى با شدت بيشترى انتقاد كرد كه چرا با ناآماده بودنشان دست او را براى تغييرات در تركيب استقلال بسته اند. پس از صحبت هاى قلعه نويى بازيكنان به مدت ۲۰ دقيقه دور زمين دويدند. سپس بازيكنان فيكس مسابقه با صبا راهى استخر و سوناى هتل المپيك شدند و ساير بازيكنان نيز به انجام كار با توپ و انجام فوتبال تحت فشار پرداختند.

فقط قلعه نويى تشويق شد

هواداران اندك استقلال كه ديروز نظاره گر تمرين بودند در طول جريان تمرين فقط امير قلعه نويى را تشويق كردند. به نظر مى رسد آنها معتقدند عامل ناكامى استقلال بازيكنان بوده اند نه قلعه نويى.

مجيدى عذرخواهى كرد

فرهاد مجيدى قبل از شروع تمرين ديروز به سمت هواداران استقلال رفت و بابت شكست مقابل صبا از آنها عذرخواهى كرد و به آنها قول داد كه در بازى هاى آينده شرايط آبى پوشان بهتر خواهد شد و اين ناكامى ها را جبران خواهند كرد.

جبارى ماند

مجتبى جبارى برخلاف ساير بازيكنان فيكس استقلال مقابل صبا به استخر و سونا نرفت و بنا به درخواست قلعه نويى به تمرينات خود با بقيه بازيكنان ادامه داد.

رضايت ژنرال از جانواريو

جانواريو جمعه شب براى اولين بار در تركيب استقلال قرار گرفت و على رغم عملكرد خوبش در نيمه اول، در آغاز نيمه دوم جاى خود را به على عليزاده داد. تعويض جانواريو اين شائبه را به وجود آورد كه قلعه نويى از هافبك برزيلى اش راضى نيست ولى برخورد گرم ژنرال با جانواريو در تمرين ديروز، درست عكس اين مطلب را نشان داد. قلعه نويى با اعلام رضايت از بازى هافبك اش خطاب به او گفت: با وجود اينكه خوب بازى كردى ولى به خاطر شرايط بدنى ات نمى توانستى نود دقيقه بازى كنى و به همين خاطر تو را تعويض كردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •