آشوبي:هيچ جا پرسپوليس نميشود
خبرگزاری پرسپولیس : فرزاد آشوبي پس از عقد قرارداد رسمي با مس كرمان خيلي دوست داشت كه به پرسپوليس برگردد ولي اين اتفاق نيفتاد تا او فعلاً از پيراهن سرخ دور باشد.
آشوبي كه در دو بازي قبلي مس به عنوان بازيكن ثابت به ميدان رفته است در خصوص شرايط فعلي اين تيم ميگويد: «متأسفانه بازي اول را به ذوبآهن باختيم چون بازيكنان با هم هماهنگ نبودند و سفر زميني به اصفهان هم باعث شده بود كه بيش از حد خسته شويم. در بازي دوم مقابل استقلال اهواز هم ما خيلي خوب بازي كرديم و حريف را با چهار گل شكست داديم. مطمئن هستم كه تيم ما در هفتههاي آينده حتي بهتر از اين بازي خواهد كرد.»
هافبك دفاعي مس در پاسخ به اين سئوال كه چه جايگاهي را براي اين تيم پيشبيني ميكني ميگويد: «ما تيم بسيار خوبي داريم و حتي ميتوانيم خودمان را در بين مدعيان قرار دهيم ولي براي تيمي مثل مس رسيدن به قهرماني خيلي سخت است. اگر در بين 5 تيم اول قرار بگيريم فكر ميكنم كه عملكرد خوبي داشته باشيم.» آشوبي در خصوص دوري از پرسپوليس ميگويد: «بازي كردن در اين تيم جذابيتهاي خاص خودش را دارد، هيچ تيمي در ايران مثل پرسپوليس نيست و اميدوارم دوباره به اين تيم برگردم البته از حضور در مس كرمان هم خوشحالم و با آرامش فوتبال بازي ميكنم.»
آشوبي در خصوص اعتراض تماشاگران پرسپوليس به حسين كعبي و عباس آقايي در بازي با سايپا ميگويد: «من در اين مورد نميتوانم حرف خاصي بزنم ولي در مورد خودم بايد بگويم كه اميدوارم تماشاگران پرسپوليس چنين رفتاري را با من نداشته باشند من آنها را دوست دارم و همه ميدانند كه بدون حاشيه 2 سال براي پرسپوليس بازي كردم.»