ماموریت Vertical Bird انجامید.
ماموریت Vertical Bird انجامید.
اقا دستت درد نکنه واقعا مارو شرمنده کردین
دوستان یه کرک درست از بازی دارید به من بدید ؟ !
این کرکی که دارم مشکل داره یه دفعه زمان بازی تند میشه !!! .... نمیشه اصلا بازی کرد !
ممنونم ...
والا من بازیم ایرانیه...ینی دوبله شدس بعید یمدونم کرک من روی سیستم شما اجرا بشه....در ضمن بازی من کرک نداشت...منظورتون فقط فایل اجراییه یا فایل دیگه ای هم باید باشه؟
تو این ماموریتی که باید با این والاس ها بجنگیم بهترین راه حل چیه؟
چون واقعا تعدادشون زیاده و کشتنشون سخته...آیا قلق یا راه حلی داره که زودتر از شرشون خلاص بشیم؟
برای مقابله Ballas و گرفتن محله اون ها همیشه دوستای خودت رو همراه داشته باش. حین مبارزه, قلب و زره هم هی ظاهر میشه که حسابی کمک میکنه. سعی کنی جایی قرار بگیری که وقتی اونا بهت حمله میکنن تو یه خط باشن. هدف گیریت حسابی اسون میشه...
بهترین راه:Minigun![]()
بابا از ترينر استفاده كن اين برادرارو بكش بابا![]()
Last edited by A M I R 1 1 0; 22-03-2010 at 19:26.
چطوری میشه دوستام رو همراه داشته باشم؟؟؟ من فقط الان همرام برادر CJ ینی سوییت هستش کسی دیگه ای همرام نیست
اینی که گفتی چی هست؟
البته میندونم کد بینهایت کردنه...ولی اینجوری که اصلا حال نمیده
یه سوال دیگه
دقیقا چند گروه حمله میکنن بهمون؟؟ من تا دو یا سه گروه رو رفتم جلو ولی بازم حمله کردن؟!!!
Last edited by mehdi_vsgh; 22-03-2010 at 19:14.
دکمه هاش رو کیبورد یادم نیست فکر کنم F,T,G یکی از اینا ممکنه باشه (تو تنظیمات نگاه کن) وقتی نزدیک همگروهات شدی لباس سبزها راست کلیک کن حالت نشونه گیری بعد همون دکمه رو بزن همراهت میان (ماشین پرظرفیت هم داشته باش که زیاد سوار کنی )
-----------------------
چیت نیست اسلحه هست پیشنهاد داده از مینی گان استفاده کنی همونا که تو مایه های یوزی هستش
3 wave حمله میکنم (اگه یادم مونده باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)