تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 827 اولاول ... 14414464504510511512513514515516517518524564614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

واعظي:
    گناه مسئولان پيكان را نمي‌بخشم

فدراسيون براي تعليق محروميتم از فيفا استعلام گرفت

دروازه‌بان فصل گذشته پيكان كه در آستانه پيوستن به ذوب‌آهن با اتهام دوپينگ مواجه شده بود طي گفت و گويي با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛در خصوص مسايل محتلف به سؤالات پاسخ داد كه اهم آن از نظرتان مي‌گذرد:
    مهدي واعظي هنوز حكم برائت خود را دريافت نكرده است ولي دوباره با مسئولان باشگاه پرسپوليس وارد مذاكره شده است؟
    تنها يك‌بار با مسئولان باشگاه پرسپوليس وارد مذاكره شدم كه به دليل عدم توافق مالي طرفين، بدون نتيجه‌ ماند.
    پس با اين حساب شايعاتي كه بر سر زبانها افتاده و مذاكرات پرسپوليس را با شما تائيد مي‌كند را قبول نداري؟
    تمام فكر و ذكرم را فقط معطوف به نتيجه فرجام خواهي‌ام كرده‌ام و پس از اعلام راي مي‌توانم به عنوان بازيكن آزاد با هر تيمي حتي پرسپوليس مذاكره كنم.
    نامه‌اي را به سازمان تربيت بدني براي فرجام‌خواهي نوشته بودي، آيا توانستي از اين كار نتيجه‌اي براي تعليق محروميت 6 ماهه‌ات به دست آوري؟
    خير، پس از اينكه سازمان تربيت بدني براي رسيدگي به اين درخواست فدراسيون فوتبال را صاحب رأي و نظر نهايي اعلام كرد طي جلساتي با مسئولان فدراسيون قرار شد براي رسيدگي به پرونده من و درخواست تعليق مدت باقيمانده محروميتم از فيفا استعلام بگيرد.
    به راستي، چرا مهدي واعظي كه سالها در صف بهترين دروازه‌بانهاي ليگ بود، بايد به اتهام استفاده از مواد نيروزا محروم شود؟
    در باشگاه پيكان كادر پزشكي بر غذا خوردن، استفاده از پروتئين و ويتامين‌هاي مصرفي بازيكنان نظارت مي‌كرد، آن وقت چطور متهم به استفاده از مواد نيروزا شده‌ام، خودم هم نمي‌دانم. من بدون تجويز اين كادر هيچ دارويي را مصرف نمي‌كردم و زماني كه حتي دچار سرماخوردگي هم مي‌شدم با نظر آقايان دارو مصرف مي‌كردم. به خوبي مي‌دانم از كجا اين مسأله استفاده از ناندرلون آب مي‌خورد و فقط منتظرم حكم برائت را بگيرم و حقايق را افشا كنم.
    يعني به طور غير مستقيم ادعا مي‌كني مسئولان باشگاه پيكان استفاده از مواد نيروزا را براي بازيكنان خود مجاز مي‌دانستند؟
    صددرصد. وقتي به خودم اطمينان دارم كه دوپينگ نكرده‌ام پس از چه طريقي اين مواد وارد بدنم شده است، ناندرلون تنها مقداري اندام مرا چاق كرد و تأثير آن چناني در افزايش قدرت بازي من نداشت. از گناه مسئولان باشگاه پيكان كه خواسته يا ناخواسته مرا در اين مخمصه گرفتار كردند نمي‌گذرم و آنها را نمي‌بخشم.
    فكر نمي‌كني بيان اين صحبتها عواقب جبران ناپذيري را براي تو به دنبال داشته باشد؟
    خير، مگر دروغ گفته‌ام، با مسئولان باشگاه ذوب‌آهن قرارداد بستم و به توافق مالي كامل رسيديم ولي همين مسأله باعث شد حيثيت ورزشي‌ام بر باد رود و همه مرا به چشم يك ورزشكار دوپينگي و خلافكار نگاه كنند.
    يعني ممكن است ساير تيم‌هاي ليگ برتر و آزادگان براي بازيكنان خود استفاده از اين مواد را تجويز كنند؟
    امكان دارد، چرا كه موادي مثل افردين جزو مواد غير مجاز و نيروزا محسوب مي‌شود و بازيكنان مي‌توانند به راحتي با خوردن آب زياد اثر آن را پس از 48 ساعت از بين ببرند.
    فدراسيون فوتبال و كميته ضد دوپينگ براي ريشه كن كردن اين معضل چه كمكي مي‌تواند بكند؟
    اگر نظارت ها بيشتر شود و بازيكنان و تيمهاي خاطي از حاشيه امنيت كمتري برخوردار باشند قطع به يقين ريشه دوپينگ در فوتبال ايران خشكانده مي‌شود.
    همين مسئله‌اي كه برايت به وجود آمده فكر نمي‌كني باعث خط خوردن تو از تيم ملي فوتبال شد؟
    شك نكنيد، زيرا كه به توانايي‌هاي خودم ايمان دارم و در رقابت با دروازه‌بانهاي تراز اول ايران هيچ هراسي به دل راه نمي‌دهم.
    براي بازي كردن در ليگ برتر چقدر دل تنگ شده اي؟
    زجرآورترين تنبيه براي يك فوتباليست اين است كه او را از مستطيل سبز و توپ دور نگه داريد. همانند بچه‌اي كه طاقت دوري از مادر خود را ندارد، براي بازي در ليگ بي‌قراري مي‌كنم.
    اين دو هفته‌اي كه از برگزاري رقابتهاي ليگ 85 مي‌گذرد سطح كمي و كيفي ديدارها و تيم‌ها را چطور ارزيابي مي‌كني؟
    تيم ملي براي اولين بار در زمان تعطيل شدن رقابتهاي ليگ تشكيل شد و بازيكنان ملي‌پوش با يك نوع خستگي مفرط پا به رقابتهاي ششمين دوره ليگ گذاشته‌اند و همين مسأله از كيفيت بازي تيم‌ها و بازيكنان مي‌كاهد.
    به طور دقيق چه زماني براي انتخاب تيم آينده‌ات تصميم گيري مي‌كني؟
    از مدت محروميتم 44 روز باقي‌مانده كه اميدوارم نتيجه مذاكرات فدراسيون فوتبال و فيفا رضايت بخش باشد و هرچه سريع‌تر به يكي از پيشنهاداتم كه در ليگ برتر و آزادگان است پاسخ بدهم.
    اگر با تيمي به توافق برسي، چند هفته بايد منتظر صدور مجوز بازي كردن در ليگ بماني؟
    به عنوان بازيكن آزاد نيازي به صدور مجوز بازي ندارم و در صورت توافق با يكي از تيمهاي خواهانم مي‌توانم در ليگ بازي كنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مديرعامل باشگاه ملوان:
    با ساجدي به طور جدي برخورد مي‌كنيم

منتظر تصميم احمدزاده هستيم ولي قطعا درخصوص ساجدي تصميم جدي خواهيم گرفت.
    پورطهماسب مديرعامل باشگاه ملوان انزلي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق افزود: بعد از بازي با سپاهان از كيوان ساجدي بي‌خبر هستيم و او تا اين لحظه هيچ‌گونه تماسي با باشگاه برقرار نكرده است و اين موضوع باعث خواهد شد تا تصميم جدي درخصوص اين بازيكن بگيريم.
    وي ادامه داد: تا اين لحظه در انتظار بازگشت احمدزاده بوديم تا به عنوان سرمربي تيم تكليف ساجدي را مشخص كند ولي او نيز بي‌شك با اينگونه بي‌انضباطي‌ها برخورد خواهد كرد.
    پورطهماسب خاطر نشان ساخت: سرپرست جديد ملوان را هم فردا قبل از تمرين بعدازظهر معرفي خواهيم كرد. غفور جهاني نيز يكي از كانديدهاي ما است ولي ترجيح مي‌دهم تا فردا در اين خصوص اظهار نظري انجام ندهم.
    مديرعامل باشگاه ملوان در پايان اطهار كرد: همچنان مشكلات مالي داريم و اسپانسر جديد باشگاه نيز هنوز مشخص نشده است و در واقع با هيچ اسپانسري به توافق نرسيده‌ايم. اميدوارم مشكلات مالي باعث تضعيف ملوان نشود.

باشگاه استقلال:
    طالب‌لو حق اعتراض ندارد

طي 2 بازي اخير استقلال در ليگ 85 "سيد مهدي رحمتي" به عنوان دروازه‌بان اول اين تيم به ميدان رفته است.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ وحيد طالب‌لو دروازه‌بان ملي‌پوش اين تيم كه از شرايط نيمكت نشيني‌اش راضي به نظر نمي‌رسد از باشگاه درخواست مطالباتش را كرده و حتي شايعاتي مبني بر جدايي او شنيده مي‌شود. البته خبر مذكور به هيچ عنوان صحت ندارد چون طالب لو با استقلال قرارداد دارد.
    به هر حال مسئولان باشگاه با طالب لو طي روزهاي آينده در همين خصوص صحبت مي‌كنند تا به نوعي مشكل او حل شود . ولي آنها مدعي شده‌اند وقتي هيچ بازيكني پولش را دريافت نكرده است، طالب‌لو هم حق اعتراض ندارد.
    ضمن آنكه گفته مي‌شود تا 10 روز آينده بخشي از مطالبات بازيكنان استقلال پرداخت شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مصدومان فجر سپاسي به بازي با استقلال مي‌رسند

غلامرضا رضايي، محمد موسوي و اميد روان‌خواه 3 بازيكن مصدوم فجر سپاسي براي ديدار مقابل استقلال تهران، سلامت كامل خود را بازخواهند يافت.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين 3 بازيكن پس از ديدار فجر سپاسي مقابل پاس زير نظر كادر پزشكي باشگاه مشغول انجام فيزيوتراپي شدند و براي سومين ديدار فجرسپاسي مقابل استقلال آماده خواهند شد.
    گفتني است، ديدارتيمهاي فجر سپاسي شيراز و پاس تهران در چارچوب مسابقات هفته دوم ليگ 85 در شيراز و در حاليكه تيم ميهمان 2 بر صفر از ميزبان پيش بود، به دليل قطع شدن برق ورزشگاه حافظيه نيمه كاره رها شد.

باخت استقلال،جريمه نقدي دارد

طبق آئين‌نامه باشگاه استقلال مبالغ پاداش و جريمه بازيكنان مشخص شده است.
    براين اساس بازيكنان استقلال به ازاي هر برد خانگي 300 هزار تومان و پيروزي خارج از خانه 350 هزار تومان به عنوان پاداش دريافت مي‌كنند.
    ضمن آنكه در صورت شكست در هر بازي 250 هزار تومان به عنوان جريمه از مطالبات آنها كسر خواهد شد.
    استقلال پنجشنبه 30 شهريور در هفته سوم ليگ برتر ميزبان فجر سپاسي شيراز است. استقلال در 2 هفته ابتدايي ليگ 85 ذوب‌آهن اصفهان و مس كرمان را شكست داد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

انتخاب سرمربي جديد ابومسلم در هاله‌اي از ابهام

مسئولان باشگاه ابومسلم مشهد پس از قبول استعفاي اكبر ميثاقيان، براي گزينش سرمربي جديد هنوز ترديد دارند.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در پي كناره‌گيري اكبر ميثاقيان پس از ديدار مقابل پرسپوليس از سمت سرمربيگري ابومسلم، مسئولان باشگاه براي انتخاب جانشين مناسب براي وي مردد هستند.
    گفتني است، بنا بر اعلام سخنگوي باشگاه ابومسلم، از ميان وينگو بگوويچ سرمربي اسبق تيم‌هاي فولاد، پرسپوليس، پگاه گيلان و 2 مربي داخلي ديگر، اعضاي هيأت مديره طي روزهاي آتي يك نفر را به عنوان سرمربي آينده ابومسلم انتخاب خواهند كرد.
    گفتني است كه تيم ابومسلم مشهد در هفته سوم ليگ 85 ميهمان برق شيراز خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

منچيني:
    ما تيم برتر بوديم

روبرتو منچيني، سرمربي آبي و مشکي هاي ميلان پس از تساوي يك بر يك تيمش مقابل سمپدوريا در مصاحبه‌اي با خبرنگاران گفت: "شاگردانم شانس‌هاي بيشتري را در اين بازي خلق كردند، اما متاسفانه نتوانستند نتجه آن را تغيير بدهند.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، وي در ادامه افزود: "در برخي اوقات توپ تا آستانه ورود به دروازه حريف پيش مي رفت، اما دروازه‌بان آنها به خوبي توپ را مهار مي‌كرد. نراتزوري‌ها در اين بازي فوق‌العاده عمل كردند و اداره كامل آن را در دستان خود داشتند.
    شايد بهتر بود كه كمي با دقت‌تر اين بازي را دنبال مي‌كرديم، اما در اين ديدار توپ آن طور كه انتظار داشتيم پيش نمي‌رفت و گل ما هم که گل به خودي بود."
    سرمربي اينتر تصريح كرد: "احتمالاً بهتر بود كه پس از به ثمر رسيدن اولين گل برتري سمپدوريا خود را به مخاطره نمي‌انداختيم، زيرا ممكن بود كه ضدحمله آنها دومين گل را روانه دروازه اينتر كند. با اين وجود ما از شانس‌هاي بسياري برخوردار شده بوديم و بايد تمام تلاش خود را براي تغيير آن نتيجه به كار مي‌بستيم."
    منچيني درباره عملكرد مهاجمان اينتر عنوان كرد: "عملكرد تمامي مهاجمان اينتر در اين جدال خوب بود. آنها تنها در چند ديدار در كنار يكديگر بازي كرده‌اند و زمان بيشتري لازم است تا بيشتر با شيوه كار هم آشنا بشوند."
    سرمربي نراتزوري‌ها در توصيف عملكرد تالياونتو، داور اين مسابقه و تصميمش درباره آن پنالتي اظهار داشت: "به نظر من آن پنالتي درست نبود. به علاوه فكر مي‌كنم كه وي در كل در اين بازي بسيار بد قضاوت كرد، زيرا اين داور در مورد خطاهاي مهاجمان ما و سمپدوريا يكسان راي نداد.
    وقتي شما قضاوت يك بازي را برعهده مي‌گيريد، بايد در مورد بازيكنان هر 2 تيم يكسان راي صادر کنيد.
    و اما نظرم در مورد آن 2 گل كه توسط وي مردود اعلام شد چيست؟ به نظر من ويه‌را از پشت ظاهر شد و بايد بررسي كنيم كه آيا كرسپو توپ را لمس كرد يا خير؟
    اما در مورد گل آدريانو مطمئن هستم. گل آدريانو گلي سالم و درست بود و نبايد رد مي‌شد."

ونگر:
    بايد ارزش ها را حفظ كرد

آرسن ونگر، سرمربي تيم آرسنال معتقد است كه مالك باشگاه بايد يك فرد انگليسي باشد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ونگر در مصاحبه‌اي در اين خصوص اظهار داشت: "باشگاه‌هاي انگليسي بايد ارزش هاي خود را حفظ كنند. مهم اين نيست كه كدام باشگاه پول بيشتري هزينه مي‌كند، بلكه چگونگي به دست آوردن اين پول و صرف كردن آن اهميت دارد. به عقيده من اين امر تنها در صورتي ممكن خواهد بود كه مالك باشگاه انگليسي، خود مليت انگليسي داشته باشد.
    يكي از جاذبه‌هاي فوتبال انگلستان هواداران باشگاه‌ها هستند، زيرا مي‌توانند ارزش باشگاه محبوب خود را بالا برند و آن را در كنترل خود در آورند. مالكان باشگاه نيز اولين و بزرگ ترين هواداران باشگاه محسوب مي‌شوند، بنابراين اگر خود آنها انگليسي باشند با تعصب و احساس مسووليت بيشتري سعي مي‌كنند تا ارزش باشگاه خود را حفظ كنند.
    در حال حاضر مالك باشگاه‌هاي چلسي، منچستريونايتد، استون ويلا و پورتسموث خارجي هستند، اما خوشبختانه آرسنال تحت مالكيت يك فرد انگليسي است. سرانجام روزي چه من و چه بازيكنان از اينجا خواهيم رفت. تنها اميدوارم مالكيت اين باشگاه هيچ گاه به دست خارجي‌ها نيفتد."

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

طفاً‌ صفر- صفر نکنيد ديوار دکتر و خنده‌هاى‌ مصطفى ‌

سالهاست‌ که‌ دکتر را مى‌شناسيم.
    نصف‌ فوتبال‌ ايران‌ او را به‌ عنوان‌ يک‌ مربى‌ دفاعى‌ قبول‌ دارند، با اين‌ حال‌ ذوالفقارنسب‌ که‌ در گرفتن‌ مساوى‌هاى‌ صفر بر صفرphd دارد هرگز زير بار چنين‌ تعريفى‌ نرفته‌ و حتى‌ فصل‌ گذشته‌ در چند هفتة‌ متوالى‌ تيمى‌ را به‌ ميدان‌ فرستاد که‌ بعضاً‌ به‌ يکى‌ دو گل‌ اختلاف‌ نيز قناعت‌ نمى‌کرد و به‌ حملاتش‌ براى‌ ثبت‌ گلهاى‌ بعدى‌ ادامه‌ مى‌داد.
    با وجود همة‌ آن‌ پيروزى‌هاى‌ پرگل‌ اما بيژن‌ همچنان‌ معروف‌ است‌ به‌ اينکه‌ يک‌ مربى‌ کاملاً‌ دفاعى‌ است، مردى‌ که‌ «احتياط» را مقدم‌ بر ساير افعال‌ مى‌داند. البته‌ همين‌ مربى‌ محتاط‌ نيز گاهى‌ دچار بى‌احتياطى‌ شده‌ که‌ «لورفتن» مرموز فهرست‌ تيم‌ ب‌ و يا اختلافش‌ با مديران‌ سايپا از آن‌ جمله‌اند.
    دنيزلى‌ وعده‌ کرده‌ که‌ مربى‌ خندان‌ بازى‌ برگشت‌ فينال‌ جام‌حذفى‌ اوست. مربيان‌ حرفه‌اي، وعده‌هايشان‌ هم‌ حرفه‌اى‌ است، اما حجم‌ مشکلات‌ ارتش‌ سرخ‌ها به‌ گونه‌اى‌ است‌ که‌ پذيرش‌ عبارات‌ مربى‌ ترک‌ تبار پرسپوليس‌ را دشوار مى‌سازد، با اين‌ حال‌ چون‌ مهرداد اولادى‌ و صلاح‌حسن‌ و باقرى‌ در راهند چه‌ بسا اوضاع‌ همانگونه‌ پيش‌ برود که‌ مصطفى‌ مى‌گويد.
    بازى‌ با برق‌ که‌ از دفاع‌ مستحکمى‌ سود مى‌برد مى‌تواند تمرينى‌ باشد براى‌ خط‌ حملة‌ تازه‌نفس‌ سرخپوشان، اما تجربه‌ هفته‌ اول‌ نشان‌ مى‌دهد که‌ دنيزلى‌ بيشتر عادت‌ به‌ بسته‌ نگه‌داشتن‌ مشتش‌ دارد تا اينکه‌ بخواهد به‌ اسم‌ آزمايش، ترکيب‌ و برنامه‌هاى‌ خود را چند روز جلوتر «لو» بدهد. از سويى‌ ديگر برق‌ نيز شباهتى‌ به‌ سپاهان‌ ندارد و برخلاف‌ نماينده‌ اصفهان‌ که‌ حتى‌ در تهران‌ هم‌ به‌ دنبال‌ پيروزى‌ مى‌گشت‌ برق‌ با يک‌ مساوى‌ هم‌ سيراب‌ مى‌شود.
    پرسپوليسى‌ که‌ در بازى‌ رفت‌ فينال‌ حذفى‌ به‌ ميدان‌ رفت‌ با تيمى‌ که‌ در مشهد ديده‌ بوديم‌ فرق‌ مى‌کرد و اين‌ تفاوت‌ نه‌ فقط‌ در ارنج‌ بلکه‌ در تاکتيک‌ و برنامه‌هاى‌ سرخپوشان‌ نيز ديده‌ مى‌شد، به‌ همين‌ خاطر هيچ‌ بعيد نيست‌ که‌ در بازى‌ سوم‌ شاهد سومين‌ ترکيب‌ باشيم، ترکيبى‌ کم‌ غلطتر از قبل‌ و عارى‌ از مردانى‌ نظير سيدعباسى‌ و زارعى‌ و حتى‌ آشوبى‌ که‌ نشان‌ داده‌اند در حد اين‌ پرسپوليس‌ نيستند.
    مصطفى‌ که‌ خيلى‌ دير به‌ جمع‌ سرخپوشان‌ پيوسته، رفته‌ رفته‌ سرگرم‌ حل‌ پازل‌ «ترکيب‌ اصلي» پرسپوليس‌ است‌ تا 11 بازيکن‌ ثابت‌ را شناسايى‌ و ذخيره‌هاى‌ موثر را پيدا کند. براى‌ او بازى‌ با برق‌ که‌ «خوب‌ دفاع‌ کردن» را بلد است‌ فرصت‌ مناسبى‌ است‌ تا داشته‌هايش‌ در فاز حمله‌ را بسنجد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

فکري: هيچ‌ مشکلى‌ با دکتر رضايى‌ ندارم ‌

انتشار مصاحبه‌ محمود فکرى‌ از سوى‌ يک‌ سايت‌ اينترنتى‌ در هفته‌ گذشته‌ باعث‌ به‌ وجود آمدن‌ شايعات‌ فراوانى‌ در سطح‌ جامعه‌ گرديد. کاپيتان‌ استقلال‌ در جريان‌ اين‌ گفتگو از شرايط‌ حاکم‌ اين‌ باشگاه‌ انتقاد کرده‌ و مدعى‌ شده‌ است‌ در استقلال‌ تمام‌ جنگ‌ها بر سر کسب‌ قدرت‌ است‌ و هيچکس‌ به‌ شرايط‌ تيم‌ و بازيکنان‌ توجهى‌ ندارد! اما ظاهراً‌ خود فکرى‌ معتقد است‌ حرف‌هاى‌ وى‌ «تحريف» شده‌ است. فکرى‌ در توضيح‌ اين‌ مسأله‌ به‌ خبرورزشى‌ گفت: حرف‌هاى‌ من‌ تحريف‌ شده‌ بود به‌ همين‌ خاطر بازتاب‌ نامناسبى‌ در جامعه‌ داشت‌ و منظور واقعى‌ مرا نرسانده‌ بود. از طريق‌ خبرورزشى‌ اعلام‌ مى‌کنم‌ که‌ نه‌تنها هيچ‌ مشکلى‌ با دکتر اميدوار رضايى‌ ندارم‌ بلکه‌ معتقدم‌ ايشان‌ با درايت‌ خود مى‌توانند مشکلات‌ باشگاه‌ را به‌ حداقل‌ برسانند. همان‌طور که‌ بعد از استعفاى‌ آقاى‌ قريب، دکتر رضايى‌ باشجاعت‌ وارد عرصه‌ شد و با تلاش‌ خود بخش‌ قابل‌ توجهى‌ از مشکلات‌ استقلال‌ را حل‌ کرد. بنابراين‌ طبيعى‌ است‌ که‌ من‌ و همه‌ همبازيانم‌ ممنون‌ ايشان‌ باشيم.
    فکرى‌ در ارتباط‌ با بازى‌ روز جمعه‌ گفت: با توجه‌ به‌ وضعيت‌ زمين، معتقدم‌ بچه‌هاى‌ ما بازى‌ خوبى‌ ارائه‌ کرده‌ و مهمتر از آن‌ حرفه‌اى‌ عمل‌ کردند تا با 3 امتياز شيرين‌ به‌ تهران‌ بازگرديم‌ البته‌ قبول‌ دارم‌ بازى‌ زيبا نشد اما مهم‌ کسب‌ پيروزى‌ بود که‌ به‌ آن‌ نايل‌ شديم.
    کاپيتان‌ استقلال‌ در خاتمه‌ گفت: اين‌ روزها تمرينات‌ ويژه‌اى‌ انجام‌ مى‌دهم‌ تا با رفع‌ آسيب‌ديدگى‌ام‌ دوباره‌ به‌ ميدان‌ بازگردم، البته‌ هنوز مشخص‌ نيست‌ که‌ بتوانم‌ در جدال‌ اين‌ هفته‌ مقابل‌ فجر سپاسى‌ در ترکيب‌ ثابت‌ قرار بگيرم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

وضعيت‌ اولادى‌ در پرده‌ ابهام!

اگر خاطرتان‌ باشد هفته‌ پيش‌ انصارى‌فرد به‌ همراه‌ معاون‌ مالى‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ به‌ امارات‌ سفر کرد و پس‌ از مذاکرات‌ يک‌ روزه‌ با مديران‌ الشباب‌ اعلام‌ نمود توافق‌ حاصل‌ شده‌ و به‌ زودى‌itc اولادى‌ صادر مى‌شود و اين‌ بازيکن‌ با توجه‌ به‌ قرارداد 6 ماهه‌اش‌ با پرسپوليس‌ مى‌تواند اين‌ تيم‌ را در رقابت‌هاى‌ نيم‌فصل‌ اول‌ همراهى‌ کند.
    اما ديروز باخبر شديم‌ همچنان‌ وضعيت‌ مهرداد اولادى‌ در پرده‌ ابهام‌ است‌ و از قرار معلوم‌ حالاحالاها مجوز بازى‌ اين‌ بازيکن‌ براى‌ همراهى‌ پرسپوليس‌ صادر نخواهد شد، چرا که‌ در قدم‌ اول‌ مسئولان‌ الشباب‌ عليرغم‌ مذاکراتى‌ که‌ با انصارى‌فرد داشته‌اند بدقولى‌ نموده‌ و تاکنون‌itc اين‌ بازيکن‌ را به‌ تهران‌ فاکس‌ نکرده‌اند تا مشکل‌ رضايت‌نامه‌ بين‌المللى‌اش‌ حل‌ شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مدير هامبورگ: مهدى‌ مى‌توانست‌ بهتر باشد

ديتمار بايرسدورفر مدير ورزشى‌ باشگاه‌ هامبورگ‌ در رابطه‌ با عملکرد يک‌ نيمه‌اى‌ بازيکن‌ ايرانى‌ تيمش‌ برابر آرسنال‌ گفت: مهدوى‌کيا هم‌ مانند ساير بازيکنان‌ دويد و تلاش‌ کرد اما فکر مى‌کنم‌ که‌ مى‌توانست‌ بهتر از اين‌ بازى‌ کند، بازى‌هاى‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ روى‌ عملکردش‌ تأثير گذاشته‌ است‌ اما با اين‌ وجود بازيکن‌ پيشين‌ تيم‌ملى‌ آلمان‌ اين‌ ادعا که‌ مهدوى‌کيا به‌ دليل‌ حضور در ديدارهاى‌ ملى‌ روى‌ نيمکت‌ نشست‌ را رد کرد: اين‌ تنها تصميم‌ دال‌ بود که‌ او از ابتدا به‌ ميدان‌ نرفت‌ و سرانجام‌ بايرسل‌ورفر درباره‌ تمديد قراردادکيا گفت: قرارداد مهدوى‌کيا 2007 به‌ پايان‌ مى‌رسد. به‌ اندازه‌ کافى‌ زمان‌ داريم‌ تا در اين‌باره‌ با يکديگر حرف‌ بزنيم. بايد همه‌ چيز را پيش‌ از هر تصميمى‌ به‌ دقت‌ در نظر گرفت.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

خداداد: دستان‌ کوتاه‌ مانده، به‌ ابومسلم‌ ضربه‌ مى‌زنند!

رئيس‌ سازمان‌ فوتبال‌ ابومسلم‌ شکست‌ اين‌ تيم‌ را مقابل‌ ذوب‌آهن‌ دور از انتظار ندانست‌ و اظهار داشت‌ باتوجه‌ به‌ جوانى‌ تيم‌ و مشکلات‌ به‌ وجود آمده، نمى‌شد از ابومسلم‌ انتظار بالايى‌ داشت، خداداد گفت: قبل‌ از شروع‌ ليگ‌ هم‌ گفته‌ بوديم‌ باتوجه‌ به‌ جدايى‌ حدود 10 بازيکن‌ اگر جزو 10 تيم‌ بالاى‌ جدول‌ هم‌ باشيم‌ موفق‌ بوده‌ايم، حال‌ اينکه‌ يکسرى‌ مسايل‌ اتفاق‌ افتاد و مسلماً‌ به‌ تيم‌ آرامش‌ تزريق‌ نکرد. البته‌ بايد يادمان‌ باشد ابومسلم‌ پارسال‌ در پايان‌ نيم‌فصل‌ اول‌ تيم‌ شانزدهم‌ جدول‌ بود و در نيم‌فصل‌ دوم‌ موفق‌ ظاهر شد و اميدواريم‌ امسال‌ هم‌ اين‌ اتفاق‌ بيفتد.
    از خداداد در مورد شايعاتى‌ که‌ پيرامون‌ دخالت‌هاى‌ وى‌ در کادرفنى‌ مطرح‌ مى‌شود پرسيديم‌ و عزيزى‌ جواب‌ داد: در شأن‌ من‌ نيست‌ در کار کسى‌ دخالت‌ کنم. در بازى‌ ابومسلم‌ و پرسپوليس‌ که‌ داخل‌ رختکن‌ بودم‌ آقاى‌ ميثاقيان‌ از من‌ نظر خواست‌ و گفتم‌ اگر دنى‌اولروم‌ بازى‌ کند مفيد واقع‌ مى‌شود و اکبرآقا اين‌ تعويض‌ را انجام‌ داد و دنى‌ هم‌ گل‌ پيروزى‌ را به‌ ثمر رساند اما در بازى‌ با ذوب‌آهن‌ هرگز حرفى‌ نزدم‌ چون‌ کسى‌ نظر نخواست‌ ضمن‌ اينکه‌ بايد بگويم‌ آقاى‌ قياسى‌ مربى‌ام‌ بوده‌ و باتوجه‌ به‌ سن‌ و سال‌ و شخصيت‌ بالايش‌ احترامش‌ بر همه‌ واجب‌ است‌ و به‌ شخصه‌ با اينکه‌ رئيس‌ سازمان‌ فوتبال‌ هستم‌ رويم‌ نمى‌شود با ايشان‌ در مورد مسايل‌ راحت‌ صحبت‌ کنم. ولى‌ آنهايى‌ که‌ دستشان‌ از ابومسلم‌ کوتاه‌ مانده‌ با رواج‌ دادن‌ اين‌ شايعات‌ دارند به‌ تيم‌ محبوب‌ مشهد مقدس‌ ضربه‌ مى‌زنند و در صورت‌ ادامه‌ اين‌ خط‌ و خط‌ بازيها، باشگاه‌ براى‌ دفاع‌ از خود دست‌ به‌ افشاگرى‌ مى‌زند و به‌ آقايان‌ توصيه‌ مى‌کنم‌ اگر آبروى‌ خودشان‌ را دوست‌ دارند بى‌خيال‌ ابومسلم‌ شوند. من‌ هم‌ باز تأکيد مى‌کنم‌ در ابومسلم‌ منافعى‌ ندارم، نه‌ پولى‌ مى‌گيرم، نه‌ به‌ شهرت‌ و محبوبيتم‌ اضافه‌ مى‌شود، اما حالا که‌ باشگاه‌ از من‌ کمک‌ خواسته‌ به‌ خاطر ابومسلم‌ و مردم‌ شهرم‌ تا حد توان‌ نمى‌گذارم‌ به‌ اين‌ تيم‌ ضربه‌ بزنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •